35611

• sanyiute
    Rooneynak szóltak hogy másik kapura játszák?:D:D:D
  • ReszegKoldus
    Most már sikerült bevennie a másik kaput is
  • MR ME
    Rooney öngól :D
  • banok
    16.00 Manchester United-Stoke City
    tv: -
    streamek:
  • Darthmushroom
    Roo-nak úgy nézz ki jót tett a sérülés. tavalyhoz képest mintha kicserélték volna. Ah Fergi is nyilatkozta soha nem látta még ennyire elszántnak Őt, és ez a játékán is tényleges meglátszik h idén nagyon akar és vezér akar lenni Mu-ba és a válogatottba is. Az h ismét gyereke lesz is szerintem csak felvillanyozta őt.
    Welbeck meg remélem itt is megtalálja a góllövő cipőjét, Clev meg kezdi azt hozni amit ténylegesen elvárna tőle az ember a tehetségéből.
  • Tyler1
    Még jó hogy nem Bebéről volt kint cikk :D

Ám tegnap duplázott Rooney és Welbeck(egyet megint sarokkal:D) is, Clev meg kiosztott 2 gp-t. Visszük a válogatottat is keményen :)
  • rooney8
    pedig fb-n is, meg twitteren is követem Rooney-t, de valahogy elkerülte a figyelmemet :D
    aztán felnéztem manutdfanatics-re és hirtelen megláttam egy cikket Tunnicliffe-ről és azt hittem rá gondolsz, mert egy az egyben úgy néz ki mint Rooney :D)
  • HRC Dodi
    "Kölyke"
  • Tyler1
    Pont tőled nem vártam
  • rooney8
    jaaaaaaaaa :DD
    úhh szégyellem magam
  • Effe88
    lesz még egy kölyke-.-
  • rooney8
    ja csak nem Ryan Tunnicliffe? :D
  • rooney8
  • Tyler1
    Májusban gyün egy vadonatúj Rooney
  • Rash87
    Tegnap 1-kor már kész volt,szóval nem tudom miről beszélsz.
    Kettő,meg hogy legtöbbször minden hét első két napján frissítve van.
    (de vannak kivételek)
    Inkább örülni kellene,hogy van,nem mint hogy lázadni.
  • Rash87
    Azt elfejetettem feltölteni :)
  • Magic Boy
    A BL rész még mindig nincs frissítve.

Nem kell szégyellned, hogy nem mindig van időd rá, de ne hazudj az emberek képébe, mert nincs minden héten frissítve!
  • HRC Dodi
    Ja, mindenki! Rash amúgy BL nincs....
  • Rash87
    Akkor nálad valami kurva szarul megy...mert minden forduló után frissítve van.
  • Tyler1
    Sztem össz-vissz, mert PL-ben csak 11. Aztán "1 emberes csapat", mi?
  • HRC Dodi
    Na, azzal-ezzel, írni meg nem tudok.... Amúgy RvP tényleg kemény volt, úgy nyomta mint amikor a cigók lopják a fát és veszekednek kié is legyen.... Na mivan g**i, na-na-na-na, mondjad g**i.... phűű nyomd el magad!
  • HRC Dodi
    Agyad nekik! Amúgy ha jól néztem, azzal, hogy Evra, Clev, és Evans betalált, ezzel már 14 játékosunk szerzett gólt a szezonban, nos, hogy PL-ben csak, vagy össz-vissz, azt nem tudom. Amúgy Rash a felelős, de ha gondolja, segítek szívesen, bár nem tudom meg lehet e oldani, mert csinálnám.
  • attiGT
    a banner még mindig 2 éve lett frissítve.... ki a faszom felelős ezért?
  • pilboy

mellékesen:
    Alan Pardew: "Valószínűleg az volt a mérkőzés egyértelmű fordulópontja, hogy a labda bement, vagy nem, és úgy tűnik, hogy nem volt bent."

biztos ő is szemellenzőt hord
  • attiGT
    big like
  • Tyler1
    Kár, hogy a szabály szerint amíg 1 század milliméter is a vonalon van, az nem számít gólnak. Még Pardew sem reklamált a nem megadott gólról, pedig állítása szerint többször visszanézte az ismétléseket. Bár egyik kameraállás sem 100%-os, de a felülnézetin egyértelműen látszik, hogy belelóg a vonalba a labda vége.
    De hát Webb nem akar 4.-ed osztályba menni! Vagy...várjunk csak? Alsóbb ligákban nem szoktak PL bírók fújni? Ja, de. Webb nem épp pár hete volt 3.-ad osztályban? Ja, de. Persze izgalmasabb dörzsölt tenyérrel hetedhétországra szóló összeesküvéseket kitalálni, de akkor valaki már adjon ezeknek az okj-s megmondó embereknek a kezébe egy szabálykönyvet. Nyálverés, képmutatás, gyűlölködés megy, csak legalább valami tudás is mutatkozna mögöttük...

Na mind1, befejeztem ezt a témát. Náluk ez menetrendszerű, mint a 6:20-as, nem érdemes minden héten felvenni az aktuális paranoiájukat. Saját csapatukkal törődnének csak fele annyit, mint amennyit a többin gyűlölködnek.
  • bakkerman
    Young a vendégszektorból nézte a tegnapi meccset :D
  • pilboy
    persze agyasok szerint megint webb nyerte meg nekünk a meccset
    üldözési mánia foreva
  • banok
  • Tyler1
    RvP mit evett? Ha nem Webb fúj, sztem már csere nélkül zuhanyozhatott volna.
    Meccs jó volt, kiegyenlítetten játszottak a csapatok, Clev nem gyengét vert a 16os sarkáról.
  • Darthmushroom
    Clev mekkora gól :D csak jót tett neki a múltkori Castle elleni :D
  • Darthmushroom
    ezért tartottam Rvp 3.gólját csodának h Nani szögletet tudott befejelni :D am tényleg érdekes h most már padon sincs. nagyon úgy nézz ki tényleg kifele lóg a lába.
  • Golyo69
    nah eddig nem rossz a játék..igaz 0-2 után kicsit leálltak a srácok :D
    de baj nem lett belőle :)

Nah akkor Nani-t szeretők és védők most mit szólnak hogy 2 szöglet 2 gól?:D
    Nincs Nani van értelmes beadás :) ennyi :D nincs vele egyébként bajom csak beadni nem tud.......

Az viszont érdekes hogy 3 csatárral játszunk és 2 védő szerez gólt...
    de örülök neki :D
  • attiGT
    ha ezek után vki azt mondja hogy webb nekünk fúj az ássa el magát
  • Darthmushroom
    kicsit zavaró amilyen jók voltunk 0:2ig annyira átadtuk a területet a félidő végére. bár komoly helyzetük így se volt
  • zalrobto
    á inkább a digin nézem
  • zalrobto
    na végre ezt vártam már hogy legyen valami otletesebb játék :DDD
    csak tartson ki a mecs végéig is
  • Darthmushroom
    lol Evra fejelt gól szöglet után :D 0:2
  • Darthmushroom
    8.perc Evans 0:1
    Rvp szögletéből.
  • banok
    17.00 Newcastle-Manchester United