Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
14.30 Manchester United-QPR
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
sztem ma kikap a shity

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

3-0 és 1 Rooney akció gól tuti😄

Rash87
3-1

Glory, Glory Man. United!

rooney8
Tippek mara?😊
En egy max 2 golos gyozelmet varok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Golyo69
jaja 😄 kell az eneregia 😄

GGMU

jóféle látom energia ital is sikerült szerezni 😄

Golyo69
köszi 😄
megnyugodtam hogy nem csak nekem tetszik 😄

GGMU

ffxi
Grat az új szerzeményhez

Fákjúal!

Rash87
jól néz ki,nekem bejön! 😊

Tyler1
fasza ez<#eljen>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Golyo69
Új focizós mezem 😄😄
pöttyös kicsit fura de nem tudtam ott hagyni 😄 11990 rõl 3800 ft 😄

GGMU

téma lezárva.

The Matrix has you...

rooney8
az lesz :ASD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Km órát köss a tv-re 😄

rooney8
na majd meccsen direkt ráfókuszálok 😄

Tyler1
Hát nem a beadásaikor gyors, mert 2 méteren nyilván nem gyorsul fel 35 km/h-ra, de a sprintjeit nem sokan nézték még szembõl a kapuson kívül 😄

rooney8
hát nem tudom, a meccseken nem nagyon vettem észre 😄
mondjuk legtöbbször azt csinálja, hogy bemutat befelé, aztán eltolja a szélen, általában sikerül is neki, amibõl következik, hogy valóban gyors 😄

Tyler1
Dehoooogy, NANÁ 😄

rooney8
valóban ilyen gyors lenne? 😄

Tyler1
Új rekordot állított fel Antonio Valencia a Blackburn elleni mérkõzésen, õ lett a világ leggyorsabb játékosa labdával, az óránkénti 35km-es sebességével. Valencia Cristiano Ronaldo korábbi csúcsát döntötte meg, aki 33,6km/h-val állt az élen, õt követte Theo Walcott 32,7km/h-val.

<#taps>

Magic Boy
Rooney is csinált ilyet biztos valamikor, de õ azért rossz példa, mert õ az aki akkor is tovább akar menni, ha közben 3-an is belerúgnak.
Nem egy olyan volt, hogy kétszer is felrúgták egy akción belül a tizenhatoson belül õ mégis tovább ment és volt olyan, hogy ebbõl lõttünk gólt!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
Nem zavar addig ameddig emiatt nyerik meg a döntõket. Hihetetlen, hogy BL minõsége errõl szól.

Fákjúal!

számtalan példát és videót tudnék felhozni és megmutatni ahol ezek a mûesések jelen vannak..érdekes módon a világ minden tájáról kaphatnék ilyet, mert ez benne a fociban. Hogy ki kezdte el és miért? a franc se tudja. Az, hogy most mindenki Barca-val hozakodik elõ egyszerûen nevetséges. Hozzáteszem, igen, igazad van, itt vannak a bizonyítékok, nem azt mondom, hogy ezek hazugságok, de azzal jönni, hogy így nyerik meg a BL-t meg a bajnokságot az egyenesen demagóg hozzáállás struccpolitikával karöltve. Nem kötelezõ szeretni egyik csapatot sem, de nehogy azt mond nekem, hogy Rooney (vagy akármelyik másik MU-s) nem csinált még ilyet 16-oson belül, mert akkor Én eszem meg a kalapom.
Igen, utólag kellene szankcionálni az ilyen videók alapján, tökéletesen visszafejthetõ mikor mi történt és ki a hibás, miért vonható felelõsségre. Miért nem csinálnak ilyet? Jó kérdés. következõ téma jöhet...

The Matrix has you...

Na kíváncsi vagyok mennyien fogtok sírni, mert az elsõ meccsen a Benfica egy teljesen jogos 11-est nem kapott meg, most meg egy jogtalan 11-est kapott a Chelsea.Szerintem mindenki tudja.. 😊

Zenszkij
Engem meg feldühített a videó, ezek a hatalmas mûesések, szerintem ez nagyon unfair, gusztustalan, elfogadhatatlan, sõt csalás. Persze nem csak a Barca játékosok mûvelik ezt, de azért náluk ez igen látványos. Természetesen senkinek nem kívánok sípcsonttörést, de azt hiszem egy Gascoigne vagy egy Roy Keane nem tudná megfékezni magát egy ilyen videó láttán. Véleményem szerint egy ilyet a meccsen nehéz a bírónak kiszúrni, de azt követõen ezért több meccses eltiltást adnék a játékosoknak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Pont az ilyenek miatt találták ki a színészkedést...

csakis azért paraszt, mert törött lábakat akar látni...de ha félreértettem akkor elnézést a stílusért, az hozta ki belõlem amit olvastam, lehúzott a szintjére.

The Matrix has you...

Magic Boy
Természetesen lehet róla beszélni, de kulturáltan, amibe a másik leparasztozása nem fér bele, hiszen attól még lehet igaza, hogy nem ért veled egyet.

Manchester United a kedvenc angol csapatom...mások kezdték el a barca témát és miért is ne lehetne beszélni róla? nem volt ManU meccs, szal.

The Matrix has you...

Magic Boy
Ha nem juttok el a döntõig bírói segítséggel, akkor meg se tudjátok nyerni.

Zenszkij:Joga van a véleményéhez. Mondjuk az egy dolog, hogy miért nálunk fejti ki, de az itteniek is járnak át máshova úgymond trollkodni úgyhogy örülhetünk, hogy csak ilyen ritkán kapjuk vissza.

ja, amikor neked mondják már fáj és trollkodás..továbbra is hajrá paraszt...és nem az aki a földet túrja, hogy legyen ennivalód.

The Matrix has you...

Effe88
hát igen mikor nagyon mentek és minden passzol akkor hengereltek
de amikor meg nem megy a játék...na akkor jön egy örebró😉

Zenszkij
mit trollkodsz itt, vegyél már vissza, kinek képzeled magad

bakkerman
részben igazad van,de bírózás nélkül kapott már tõlünk a nagy murinyo egy laza ötöst,kapott a MU két BL döntõ alatt 5 gólt(szintén bíró nélkül),kapott az Arsenal egy laza négyest és még sorolhatnám...lehet mondani nyugodtan,hogy befújtak minket itt-ott a döntõbe,csak ott NYERNI IS TUDNI KELL.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kivételesen nagy parasztember vagy. grat hozzá, hajrá tovább törött lábbal is, kívánom Én is neked.

The Matrix has you...

ez csak a Barca-ra jellemzõ...ja, nem, ez a spanyol futballra, jaj miket beszélek ez az olasz, az angol, a magyar, a brazil....soroljam még???

The Matrix has you...

Magic Boy

Zenszkij
Én lennék Madrid játékos nálam nem színészkednének törném a lábat...

Tyler1
Szerintem ez az UEFA hibája, ezzé formálta az európai focit. Maroknyi Kassai-féle játékvezetõ van, akinél tényleg a jobb tudás dönti el a meccset(lásd a tavalyi döntõ), és aki biztos kézben tud tartani 2 gigászi csapatot is.
Szinte minden rangadó a bírói tévedésekrõl szól, meg a konzekvencia totális hiányáról, persze az UEFA mossa kezeit.

Effe88
lol
mondjuk az örebrós eset jó régen volt már de azért legalább 1 tizit adni kellett volna,
hihetetlen, hogy ott állt a z a fasz és nem fújt semmit

Rash87
Látom fáj az igazság.
Egyébként inkább essünk ki tisztességesen,minthogy így meneteljünk tovább, ahogy évek óta csináljátok.

Sippie
és ti hogy álltok a BL-ben? Jabocs <#idiota>
Látom, még mindig fáj a két simán elvesztett BL döntõ <#worship>
majd jövõre SE <#banplz>
Rash87

<#zavart1>

kárpótolják õket a kamu real madrid tizik miatt...

The Matrix has you...

Darthmushroom
úgy szeretem mikor barcának ilyen kamu 11st adnak mint ma a 2.volt. ilyenkor végre van indokom trollkodni XD de sajnos kiderült h barca drukkereknek más közvetítés volt mert JOGOS VOLT mert lerúgta meg letépte a kezét és beállította a hátába stb...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

rooney8

Nani sérült vagy csak a pocsék játéka miatt hanyagolják?

ffxi
Köszönjük!

Fákjúal!