35611
-
#30161 De hogy nem fogunk, csak nem őszintén.. -
#30160 :DDDDDDDD
-
#30159 A nyolcad is szép lesz, lesznek bajok elnézve a jelenlegi 2. helyezetteket. Nem röhögtök, ha megkapjuk a Realt vagy a Dortmundot :D -
Zenszkij #30158 szép fordulón vagyunk túl :D -
#30157 Ajax 3-1 Manchester City
Arsenal 0-2 Schalke 04
Borussia Dortmund 2-1 Real Madrid
Muhahahahahaaaaaa -
#30156 Torresben kell reménykedni, ellene nem mindig kell kapus -
#30155 Kagawa is megsérült. Legjobbkor...
Remélem Hernández nem szenvedett ínhüvelygyulladást, mikor gólöröm közben C betűt mutatott. Nehogy aztán kiessen nekem egy 4 hónapra
De Geának is furán nézett ki a szakálla kirúgásoknál, lehet kapusunk se lesz a Chelsea ellen :) -
#30154 Ezt tovább nem lehet így folytatni.. egyértelmű. Cselfos bukott, lampard lesérült, és amúgy is minden alapember ott volt a kezdőben, nekünk sikerült azért pihentetni.. gala-cluj x, ami nagyon jó!
Másik csoportban, a celtic majdnem makkolt..
Tyler, utolsó mondatod meg -> -
#30153 Csak jó meccs lett a végére, Hernández gólok nélkül is hónapok óta a legjobb formájában játszott. Jó lenne most már a bajnokságban is produkálni valamit, nem csak pályadísz lenni.
Viszont, hogy a vezetés megszerzésénél miért áll vissza a csapat, azt nem értem. Állandóan magunkra rángatjuk az ellenfelet, akik lehet már össze is zuhannának fejben, de mi átadjuk a labdát nekik. Aztán ha összekaparnak egy egyenlítést, akkor megy az Orbit csattogtatás a kispadnál. -
pilboy #30152 lájk -
#30151 Mondjuk lehetne így játszani 2 bekapott gól nélkül is szerintem. -
#30150 Jogos, ez elég izgalmas, fordulatos meccs, igazán nézhetnék ezt, ha már úgyis olyan közel vannak :) -
pilboy #30149 az asszisztensek nem tudom melyik meccset nézik... -
#30148 Ideje volt -
#30147 Chelsea ellen sztem sima lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekik! -
pilboy #30146 mi lesz így chelsea, meg city ellen... -
#30145 Szóval jó 2. félidő lesz na :D -
#30144 Jó 2. félidő jó lesz.
Védelem megint egy vicc, 2 gólt végignéztek Evans-ék szószerint. Idén az nem rúg nekünk gólt, aki nem akar. -
#30143 ha nem ez a vak pöcs vezeti a meccset, már 10 perce megfordítottátok volna :D -
pilboy #30142 félidőben kellene egyenlíteni -
#30141 Azért így még nem teljesen reménytelen -
pilboy #30140 innen szép nyerni... :O
:P -
#30139 Ennyi elég is volt a meccsből :DDD -
#30138 és folytatás... -
pilboy #30137 a szokásos kezdés... :/ -
#30136 Sok a meleg majom.... és igen is, miénk a világ legjobb csapata! :D -
#30135 Ma
20:00
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, csoportmérkőzés, élő Manchester United-Braga
SPORT1
Csak h el ne felejtse senki.
De rég néztem már Tv-be MU mérkőzést :)) ritka pillanatok egyike,hogy mi meccsünket közvetítik (kivéve a román digit :D) -
#30134 Kamu, de azért szép, hogy tavaly még röhögött a világ, hogy mekkora mellényúlás volt DG, most meg már Casillas utódjaként írogat róla a Daily Fail :D -
#30133 eléggé hápog, főleg a cikk többi része, h De Gea elégedetlen és eddig semmi ilyen nyilatkozat nem volt.meg am is a daily nem túl hiteles forrás, gondolom kihasználják h nincs eldöntve a kezdőkapus -
#30132 Ehh...
"A Daily Mail információ szerint a Real Madrid ajánlatot készül tenni David de Gea-ért, mivel a Királyi Gárdánál a United fiatal kapusának személyében látják Iker Casillas utódját." -
#30131 Evans szerintem már felnőtt a feladathoz, hogy bármelyik "nagy elődöt" képviselje 100%-os hatékonysággal. Jones és Smalling pedig ne hogy már ne tudja azt a szintet hozni, mint pl egy porolgató hajú david luiz, vagy akár cahill, lescott és még sorolhatnám. Mindkettő válogatott és nem véletlen őket mondják az új első számú generációnak az angol csapat hátvéd sorára. Idő kell és kicsi rutin, de ezt meg kell szokni mivel valamilyen szinten cserélődünk ki, addig is a kp-ra helyeződik nagyobb feladat, hogy minimálisan levegyék róluk a terhet. Szerintem fontosabb lenne egy Scholesy pótlására igazán alkalmas kp, ez pedig remélem Fletcher és/vagy Carrick lesz. Mindenkiben van még potencia szerencsére, de kell még meghatározó játékos, és a gyorsaság egyértelműen előtérbe helyezendő, mert ahogy látom, mostanság ezt az állítólag barca által kitalált stílust játsszuk, de valahogy még is egyedi formában. Tetszik a labda birtoklásos, gyors, rövid passzos stílus, de még ez sem segít a hátsó lassúságon.. A rutin kevés a fiatalság ellen illetve a lendület kiszorítására.. -
#30130 A védelmünket ideje lenne helyretenni, mert ilyen kisebb csapatok ellen még játszik az hogy hozzuk a 3 pontot ha több gólt rúgunk mint amennyit kapunk, de egy minőséget képviselő csapat ellen ez már édeskevés lesz. a védelmünk közepén szerintem hatalmas gondok vannak, Rio már tisztán látszik hogy kiöregedett, nem bírja már ezt a tempót csak idén nem tudom mennyi gólt kaptunk róla. Vidic sem hozza már a régi formáját, már ha játszik egyáltalán a sok sérülés miatt, a fiatalok sérültek de ha visszatérnek két fiatal középhátvéd a tengelyben meg a rutintalanságuk miatt lehet veszélyes. szóval a téli átigazolási szezonban szerintem feltétlen szükségünk lenne egy minőségi középhátvédre. bocsi a hosszabb hangvételű megfogalmazásért, de eddig minden meccsünket láttam és nagyon szembetűnő az efféle "gyengesége" a csapatnak. GGMU -
#30129 Amúgy mindig is utáltam a Wolwerhampton-t, meg a cukros bácsi, pedofilfejű edzőjét, a Mick bácsit, erre Kightly betalál, aki ex farkas játékos.. ráadásként még szerencsétlenkedünk is neki és dupla kapufa, hát azt hittem kiugrom az ablakon -
pilboy #30128 kb sajnos igen
pedig azt se lehet mondani, h mindenki sérült...
boldog, boldogtalan betalál -
#30127 Úgy kapjuk a gólokat, mintha ingyé osztogatnánk az ellenfélnek.... -
#30126 vmi olyasmi :D -
#30125 Rooney mesterhármas? -
#30124 de szép gól volt
3:1 -
#30123 Jól rámijesztettek (tippmix) -
#30122 na helyreállt a rend