35611

• HRC Dodi
    De hogy nem fogunk, csak nem őszintén..
  • Tyler1
    :DDDDDDDD

• Tyler1
    A nyolcad is szép lesz, lesznek bajok elnézve a jelenlegi 2. helyezetteket. Nem röhögtök, ha megkapjuk a Realt vagy a Dortmundot :D
  • Zenszkij
    szép fordulón vagyunk túl :D
  • HRC Dodi
    Ajax 3-1 Manchester City
    Arsenal 0-2 Schalke 04
    Borussia Dortmund 2-1 Real Madrid

Muhahahahahaaaaaa
  • ReszegKoldus
    Torresben kell reménykedni, ellene nem mindig kell kapus
  • Tyler1
    Kagawa is megsérült. Legjobbkor...

Remélem Hernández nem szenvedett ínhüvelygyulladást, mikor gólöröm közben C betűt mutatott. Nehogy aztán kiessen nekem egy 4 hónapra
    De Geának is furán nézett ki a szakálla kirúgásoknál, lehet kapusunk se lesz a Chelsea ellen :)
  • HRC Dodi
    Ezt tovább nem lehet így folytatni.. egyértelmű. Cselfos bukott, lampard lesérült, és amúgy is minden alapember ott volt a kezdőben, nekünk sikerült azért pihentetni.. gala-cluj x, ami nagyon jó!

Másik csoportban, a celtic majdnem makkolt..

Tyler, utolsó mondatod meg ->
  • Tyler1
    Csak jó meccs lett a végére, Hernández gólok nélkül is hónapok óta a legjobb formájában játszott. Jó lenne most már a bajnokságban is produkálni valamit, nem csak pályadísz lenni.

Viszont, hogy a vezetés megszerzésénél miért áll vissza a csapat, azt nem értem. Állandóan magunkra rángatjuk az ellenfelet, akik lehet már össze is zuhannának fejben, de mi átadjuk a labdát nekik. Aztán ha összekaparnak egy egyenlítést, akkor megy az Orbit csattogtatás a kispadnál.
  • pilboy
    lájk
  • ReszegKoldus
    Mondjuk lehetne így játszani 2 bekapott gól nélkül is szerintem.
  • ReszegKoldus
    Jogos, ez elég izgalmas, fordulatos meccs, igazán nézhetnék ezt, ha már úgyis olyan közel vannak :)
  • pilboy
    az asszisztensek nem tudom melyik meccset nézik...
  • ReszegKoldus
    Ideje volt
  • Tyler1
    Chelsea ellen sztem sima lesz.
  • pilboy
    mi lesz így chelsea, meg city ellen...
  • Tyler1
    Szóval jó 2. félidő lesz na :D
  • Tyler1
    Jó 2. félidő jó lesz.

Védelem megint egy vicc, 2 gólt végignéztek Evans-ék szószerint. Idén az nem rúg nekünk gólt, aki nem akar.
  • WuFraZselic
    ha nem ez a vak pöcs vezeti a meccset, már 10 perce megfordítottátok volna :D
  • pilboy
    félidőben kellene egyenlíteni
  • ReszegKoldus
    Azért így még nem teljesen reménytelen
  • pilboy
    innen szép nyerni... :O
    :P
  • Rash87
    Ennyi elég is volt a meccsből :DDD
  • ReszegKoldus
    és folytatás...
  • pilboy
    a szokásos kezdés... :/
  • HRC Dodi
    Sok a meleg majom.... és igen is, miénk a világ legjobb csapata! :D
  • Rash87
    Ma
    20:00
    Labdarúgás
    Bajnokok Ligája, csoportmérkőzés, élő Manchester United-Braga
    SPORT1

Csak h el ne felejtse senki.
    De rég néztem már Tv-be MU mérkőzést :)) ritka pillanatok egyike,hogy mi meccsünket közvetítik (kivéve a román digit :D)
  • Tyler1
    Kamu, de azért szép, hogy tavaly még röhögött a világ, hogy mekkora mellényúlás volt DG, most meg már Casillas utódjaként írogat róla a Daily Fail :D
  • Darthmushroom
    eléggé hápog, főleg a cikk többi része, h De Gea elégedetlen és eddig semmi ilyen nyilatkozat nem volt.meg am is a daily nem túl hiteles forrás, gondolom kihasználják h nincs eldöntve a kezdőkapus
  • Tyler1
    Ehh...

"A Daily Mail információ szerint a Real Madrid ajánlatot készül tenni David de Gea-ért, mivel a Királyi Gárdánál a United fiatal kapusának személyében látják Iker Casillas utódját."
  • HRC Dodi
    Evans szerintem már felnőtt a feladathoz, hogy bármelyik "nagy elődöt" képviselje 100%-os hatékonysággal. Jones és Smalling pedig ne hogy már ne tudja azt a szintet hozni, mint pl egy porolgató hajú david luiz, vagy akár cahill, lescott és még sorolhatnám. Mindkettő válogatott és nem véletlen őket mondják az új első számú generációnak az angol csapat hátvéd sorára. Idő kell és kicsi rutin, de ezt meg kell szokni mivel valamilyen szinten cserélődünk ki, addig is a kp-ra helyeződik nagyobb feladat, hogy minimálisan levegyék róluk a terhet. Szerintem fontosabb lenne egy Scholesy pótlására igazán alkalmas kp, ez pedig remélem Fletcher és/vagy Carrick lesz. Mindenkiben van még potencia szerencsére, de kell még meghatározó játékos, és a gyorsaság egyértelműen előtérbe helyezendő, mert ahogy látom, mostanság ezt az állítólag barca által kitalált stílust játsszuk, de valahogy még is egyedi formában. Tetszik a labda birtoklásos, gyors, rövid passzos stílus, de még ez sem segít a hátsó lassúságon.. A rutin kevés a fiatalság ellen illetve a lendület kiszorítására..
  • rajkonnen92
    A védelmünket ideje lenne helyretenni, mert ilyen kisebb csapatok ellen még játszik az hogy hozzuk a 3 pontot ha több gólt rúgunk mint amennyit kapunk, de egy minőséget képviselő csapat ellen ez már édeskevés lesz. a védelmünk közepén szerintem hatalmas gondok vannak, Rio már tisztán látszik hogy kiöregedett, nem bírja már ezt a tempót csak idén nem tudom mennyi gólt kaptunk róla. Vidic sem hozza már a régi formáját, már ha játszik egyáltalán a sok sérülés miatt, a fiatalok sérültek de ha visszatérnek két fiatal középhátvéd a tengelyben meg a rutintalanságuk miatt lehet veszélyes. szóval a téli átigazolási szezonban szerintem feltétlen szükségünk lenne egy minőségi középhátvédre. bocsi a hosszabb hangvételű megfogalmazásért, de eddig minden meccsünket láttam és nagyon szembetűnő az efféle "gyengesége" a csapatnak. GGMU
  • HRC Dodi
    Amúgy mindig is utáltam a Wolwerhampton-t, meg a cukros bácsi, pedofilfejű edzőjét, a Mick bácsit, erre Kightly betalál, aki ex farkas játékos.. ráadásként még szerencsétlenkedünk is neki és dupla kapufa, hát azt hittem kiugrom az ablakon
  • pilboy
    kb sajnos igen
    pedig azt se lehet mondani, h mindenki sérült...
    boldog, boldogtalan betalál
  • HRC Dodi
    Úgy kapjuk a gólokat, mintha ingyé osztogatnánk az ellenfélnek....
  • MR ME
    vmi olyasmi :D
  • ReszegKoldus
    Rooney mesterhármas?
  • MR ME
    de szép gól volt
    3:1
  • banok
    Jól rámijesztettek (tippmix)
  • MR ME
    na helyreállt a rend