35611

• lippet
    Nicsak, ki beszél! Zöldborsócska gondolom nem integetett a szurkolónak mielőtt megdobálták... Van Persie mit szórakozott az egyik bedobásnál, mikor elgurította labdát?!
  • attiGT
    nagyon elfogultnak kell lenni valakinek ezután, hogy ne lássa be, undorító a chelsea.
  • Rash87
    Michael kezében egy székdarabka van, amivel megdobálták őket a Chelsea fanok. A jobb oldali képen meg látható mi történik... nem engedi végrehajtani di Matteo és Luiz a bedobást Valenciának, akinek végül sikerült.

-TT-

• ffxi
    A lesgólt megkaptuk, de szegény másik vörös csapat. Döntetlen állásnásnál a 94. percben Everton ellen szabályos gólt nem adták meg. :( Nagyon gyengén muzsikáltak a bírák.
  • pilboy
    kész szerencse, h ott volt a keze clev-nek...
  • HRC Dodi
    Mást nem is lehet erre kitenni.. Ezt el is felejtettem, pedig mondtam a magamét.
  • Rash87
  • pilboy
    torresről meg annyit, h de jongot mindenki elítéli/elítélte, amikor mellkason talpalt vkit, most mindenki kussol erről... (piros lap helyett sárga?)
    halkan jegyzem meg, h az 1. félidőben történt az eset 1-2-nél
  • HRC Dodi
    Ettől függetlenül még mindig ott a DE! DE miért is kell ilyen jó kezdés után ezt csinálnunk? Salec is meg mondta a stúdióban, milyen taktika lenne jó a chelsea ellen, amit ugye el is kezdtünk.. Védekezésre is szorítottuk matat, hazardot és oscart.. erre idővel pont az ellenkezőjét engedtük nekik, azaz a támadást, amit nagyon tudnak.. meg is lett az eredménye....
  • Tyler1
    Szerintem is azért nézte be, mert későn esett Torres, meg azért volt benne színészet, akár honnan nézzük. Evans elérte, de nem annyira, ami indokolttá tenné az ilyen látványos esést. És hát igen, lehet hogy célja volt Evans kiállíttatása. Ettől persze még nem volt jogos a piros.
  • HRC Dodi
    Le a kalappal a chelsea előtt, jól játszottak a 0-2 után.. A lesgól tényleg óriási makk, de azt meg merem kockáztatni, hogy tényleg nem látta tisztán a torres pirost a bíró. Előtte amúgy is szájalt neki, + benne volt az a kalkuláció is, hogy egyből saját pirosuk után megcsináljon ő is egyet nekünk. Az meg már csak ráadás, hogy ilyen szerencsétlen ütemben, ilyen nagyot esni.. Szerda nem lesz fontos, sok nem állandó ember fog játszani, részünkről biztos, vagy is ajánlott lenne, szarni bele abba a trágya capital izébe..
  • Santata
    A legnagyobb hiba a lesgól megadása volt, a piros lap maga a bíró döntése nem tudom se megérteni se vitatni, így döntött.
  • tobias88
    én semleges vagyok, de amit mostanság hallunk akár magyar bajnokságból meg olaszból, ennél kevesebb hibával fujtak el meccseket
  • Rash87
    Egyébként PL-ben a bírók+segédjei iszonyat gyengén teljesítenek... most is beigazolódott.
  • Rash87
    Majd jönnek a bunda,meg megvették ismét a bíró-t főcímmel ellátott cikkek :))
    jaj de várom....
  • Pares
    Hálát adhattok a rohadt kurva bírónak (hogy baszódna meg ott ahol van), mert 11 emberrel behúztuk volna a meccset. Sebaj, szerdán revansot veszünk. Minden jót.
  • Tyler1
    Chelsea részről megértem a felháborodást, valóban jogtalan volt a piros is, meg a gól is. Mi sem érdemeltünk győzelmet, mert semmit nem tettünk érte, rengeteg hibával játszott a csapat. Nagy nehezen(ismétlem nagy nehezen) kihasználtuk a kettős emberelőnyt, egy lesgóllal.
  • ReszegKoldus
    Lassan az is ki fog derülni, hogy a bíró vagy az FA rendelte el a Chelsea öngólját is...
  • rooney8
    jogtalan kiállítás, les gól :D
    alig van szerencsénk... :DD
  • MR ME
    2 Chelsea piros :D
  • Tyler1
    Tudtam, hogy a végén bekapunk egyet. Azt a grundfocit, amit műveltek az utolsó 5 percben, még a Gyirmót is kihasznált volna...

Na mind1, én nem számítottam ilyen eredményre, azt hittem a Chelsea simán elkalapál a Stamfordon, de így már más a lecsó, 2 gólos előnyből kikapni nem kéne.

2. félidőben Chelsea beindul mint az olajozott Zetor. Sztem x lesz a vége, 3:3.
  • Darthmushroom
    fuhh mekkora meccs eddig. leszarom ha innen végig védekezünk, de nyerni kell ha már 0:2 volt
  • ffxi
    Köszi a stream-eket!
  • zalrobto
    baszki elaludtak a végére
  • MR ME
    eddig jó
  • Darthmushroom
    11perc után 0:2
    öngól+vanpersie
  • Darthmushroom
    MUFC XI: v Chelsea: De Gea, Rafael, Rio, Evans, Evra,Valencia, Cleverley, Carrick, Young ,Rooney, RVP.

Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Chicharito, Nani, Scholes, Welbeck

CFC XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Hazard, Oscar, Mata; Torres.

nagyon 3esélyes meccs, de jó volna már nyerni a hídon. am sok gólos meccset várok
  • banok
    17.00 Chelsea-Manchester United
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • HRC Dodi
    Fanatics TV streamek
  • banok
    Facebook szavazás a holnapi nagy meccs kapcsán
  • Tyler1
    Aláírásodon röhögtem egy nagyot :DDD
  • DasIsFuck
    akkor egy néhány kelet európai klub se lenne ott ahol most van, ha nem lenne ott a pénz.

az ajax mindig is nevelőklubb volt meg nekik az aranykorszakuk után más nem is maradt.
    A dortmund meg úgy általűába a német klubboknak sose volt olyan hatalmas mennyiségű pénz ott szóval nekik a tudatos építkezésen kívül más esélyük nincs e tekintetbe.
    Megaztán Dortmund pl 2004-be majdnem csődbe ment, azután csúsztak le a középmezőnybe.
    Manchesternél se mind1 hogy ilyen C.Ronaldokat képesek igazolni.

City csak egy kirívó példa, mert ott 1-2 éven belül akartak egy giga klubbot építeni, igaz tavaly azért a bajnoki címmel már volt eredményük, de bl-be még nem elég jók, oda még kell 1-2 év szerintem.
  • bakkerman
    nagy pénz,nulla szakértelem = City
    közepes pénz,TÜRELEM,tudatos építkezés,megfelelő szakemberek = Ajax,Dortmund és még lehetne sorolni
  • DasIsFuck
    de azért a többség az a pénz:D

• bakkerman
    hát igen,nem minden a pénz.
  • Tyler1
    Hát benne van. Ha a döntőben nem is, elődöntőben biztos lesz meglepetés csapat. Én Dortmundnak most szurkolok, őket megnézném a fináléban.

Amúgy egy érdekes adat, Ajax kerete a City ellen:

Vermeer - saját nevelés
    Van Rhijn - saját nevelés
    Alderweireld - saját nevelés
    Blind - saját nevelés
    Eriksen - saját nevelésű
    De Jong - saját nevelés
    Poulsen - ingyen igazolták
    Schone - ingyen igazolták
    Babel - ingyen igazolták (Ajax nevelésű)
    Sana - 250k
    Moisander - 2.5m
  • Darthmushroom
    Szerintem egyszerűen már nem számít h "top" csapat vagy nem top mint régen, h kb mindig ugyanazok voltak a legjobb 8ba. az összes európai csapat folyamat fejlődik és éri útól őket.idén simán kinézek egy meglepetés döntőt/győztest. mint anno a Monaco-Porto volt.ennek szerintem 1szerű oka van a pénz.nem csak az új gazdag csapatok, hanem a sima tulajdonba lévők is évről évre hatalmasat kaszálnak a bl-ből.
  • Tyler1
    Kétlem, hogy a City szándékosan veszítené el a meccseket, és esne ki a BL-ből, ami a "legpénzesebb" sorozat mind közül. És hát arra lenne most a legjobban szükségük. Egyszerűen gyenge volt oda, de ha mi kerülünk abba a csoportba, lehet már nekünk is meglenne faragva a kereszt. Tavaly úgy estünk ki a leggyengébb csoportból, mint a huzat.
    Aztán, hogy mi meddig megyünk az jó kérdés, szarabb kerettel voltunk már döntőben is. Szarabb formával elkúsztunk a döntőig is. Mindenesetre idén meg kell majd szenvedni a serlegért, bárki is legyen a döntős. Ha nem a nyolcadban, a negyedben(és onnan végig) már igazi erőpróba lesz.
  • HRC Dodi
    Sírni nem fogok, kínomban meg már csak röhögök. Kezdjük azzal, mi a vicces.. hogy pl úgy kapjuk a gólokat, mintha szabadon osztogatnánk a "lőj gólt nekünk nyugodtan" kártyát, nem is beszélve arról, hogy te magad is leírtad, totál mindegy mikor, de ha olyat kapunk, szerintem nyolc hogy legjobb 16 között vagy legjobb 8, 4 között esünk ki. Szó sincs róla, hogy lebecsülöm a csapatunkat, de valljuk be, kevés ide ez most, bár ki tudja.. A $hitty meg nem játszik semmire, egyszerűen szarok.. Van köztük jó játékos, meg kiélt nyomorék is, így egyértelmű, hogy képeseknek kell lenniük arra, valami értékelhetőt elérjenek. Ha kiesnek, kiesnek, nem lehet arra fogni, hogy nem lettünk emiatt bajnokok. Tavaly ugyan azt az utat jártuk be, mint ők, még is mi lett a vége? Ez a gond, mindenki valami mögé bújik, és hogy más tényező befolyásolja eredményeinket. Kérem szépen, ez a Manchester United, hozni kell amit csak lehet, bármilyen nehéz erők árán is. 2008-ban sikerült.. Tudom, nem lehet mindig egy valaki a csúcson, de azt hiszem attól még tarthatnánk a lépést emelt fővel, velük, pénzesekkel! Tartjuk is, de ez olyan, mintha veszett vadat üldöznénk. Attól kell rettegni, mennyire kapunk ki, talán lesz e x, máskor meg úgy jöttünk, mi vagyunk az esélyesek. Sajna az OT-n is megkérdőjelezhető ez. Félnie kellene az ellenfélnek az egész aréna hangulatától, e helyett élvezettel játszanak, mint egy második hazai pályán..
  • Magic Boy
    Én nem röhögnék a helyedben ezen, hiszen így egyre több olyan csapat lesz csoport második akikkel jobb lenne később találkozni.
    Bár ugye, ha BL-t akarunk nyerni, akkor mindegy ki az aktuális ellenfél mindenkit meg kell verni.

Az meg pláne nem vicces, hogy a City jelenleg csoport utolsó, mert, ha kipottyannak minden kupából (jelenleg úgy látom erre játszanak), akkor csak a bajnokság marad neki, ami nekünk semmiképpen se jó!