35611
-
#30241 Nem osztom az észt, de elég ha a padot megnézed, nekünk nem nagyon volt "mire" cserélni és azért egy Moses csak nem véletlenül van ott, valamint gondolom nem nehéz megforgatnia egy jó arc fiatal gyereket.. :) Azpilicueta, Bertand, pedig biztos nagyobb tapasztalattal bír.. Giggsy öreg, Fletch csórikám meg 10 hónapot offon volt.. -
#30240 Így-így, amúgy a szurkoló, fan, drukker, stb szavak fogalmat most nem meríteném ki, próbáltam körbe fogalmazni.. -
#30239 Kicsit nem ártana tájékozódnod, mielőtt osztod itt az észt a Chelsea "A" csapatáról... Azpilicueta, Bertand, Romeu, Piazon, Moses mióta alapember? -
#30238 Mindenki tud mérges lenni a másik csapatra, de bunkónak se kell lenni.. Attól igazi szurkoló valaki, ha nem is túl szépen, de emberi értékek között tudja magát tartani és úgy nyilvánít véleményt, aki meg nem piszkálódik picit is, nem igazi fan.. Hibázni meg mindenki hibázhat. -
#30237 Nekünk fontosabb meccseink lesznek még a köv. 1 hétben, nem is tehettük volna meg, hogy nagy csapattal álljunk ki. DM meg gondolom kicsit dacból is erős játékosokat küldött a pályára, nincs ezzel gond. -
#30236 jah rafaelhez még annyit hogy sztem bal oldalt feleannyit nem tud hozzátenni támadásban mint jobb oldalt. nemtom mért nem jött ki 2. félidőre büttner amúgy, powell alig látott labdát, nagyon elveszett középen -
#30235 nah te foglaltad össze szépen, én nem vagyok a szavak embere:) -
#30234 különbség annyi volt hogy a mi "nagyjaink" közül "rafael" volt csak a kezdőben, később sem állt be senki sem a nagyok közül. chelsea bevállalta a legjobb középpályásait, egy védőjüket is illetve náluk igazából cserekapusról nem tudok -
#30233 Azért büszke lehet a chelsea, hogy egy szinte A csapattal veri meg a mi b-c keverékünket.... szó-szó, szerda után kijárt valami nekik, DE le a kalappal a csapatunk előtt, büszkék lehetnek magukra, mindent megtettek a győzelemért! 5-4, és ha jobb a védelem, pá-pá kék fingok.. :) Wootton nagy reménység, ez meg benne volt, roppant fiatal. A szavakkal nem jellemezhető olasz seggarc meg hozta itt a nagy cseréket, a mi padunk meg c kb.. az orosz pénzeszsák arcát öröm volt nézni amikor 1-2 volt nekünk, vagy 2-3 nem is tudom.. :) És még mielőtt mindenki fikázna, hogy most ez-meg az, grat a kékeknek, valamennyire igazságos! Remélem fárasztó meccseik lesznek még :D -
#30232 Ugyan már, egy ilyen szupercsapattól, akik 2 (jogos) büntetővel döntetlenre tudnak menteni egy meccset a tartalékok ellen, igazán nem szégyen kikapni :) -
#30231 Azért a keretet is nézzük meg, jóval tartalékosabban álltunk fel, a védelem teljesen rutintalan volt. Ennyire tellett. Igazából már 3:2-nél látszott a különbség a csapatok közt, de egyenlítésnél tudtam, hogy a fiatalok ezt nem húzzák ki. -
#30230 Annyira nem érdekel ez a mérkőzés,de a ki a *** az a Wootton?
Mert nagyon nagy penge lehet,Sporthíradón olvasom mik történtek,s csak ő nevét olvasom folyamatosan.
Wootton révén van sárga lap a MU-nak, Wootton miatt 11-est kap az ellenfél, aztán Wootton hazafejeli,de ezzel Chelsea-t indítja,s gól.
Ez valami kém a Chelseaből? v. mi? -
#30229 ezért nem akartam, hogy nyerjen a chelsea
most majd jönnek károgni, hogy bíró nélkül bezzeg nem tudunk nyerni -
#30228 hoppá -
#30227 Eléggé főszereplő lett! Ezt a hazafejelést! :D -
#30226 Gondoltam, hogy Wootton főszereplő lesz, vagy piros vagy büntető, vagy valami. Hát bejött.
-
#30225 nem gondoltam volna, hogy nainak lesz még értelmes megmozdulása -
#30224 Jó az öreg a háznál még mindig. -
#30223 A te sablonod használtam a kiíráshoz, legközelebb ha netán nem linkeled be addigra, a tiéddel beszúrom ha nem gond.. -
#30222 Streamek még itt is -
#30221 Kezdő a Chelsea ellen: Lindegaard, Rafael, Keane, Wootton, Buttner, Nani, Fletcher, Anderson, Giggs, Hernandez, Welbeck
Cserék: Johnstone, Powell, Macheda, Lingard, Vermijl, Brady, Tunnicliffe -
#30220 20.45 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://tv.manutdfanatics.hu/ -
#30219 streamet tud adni vki? -
#30218 Méé vagy ihlyen kohmor? XD -
#30217 mekkora -
#30216 Halloween Rooneyéknál Haláli ez a kölök :D
-
#30215 Uuuuh.. de irigyellek :) -
#30214 Ettől függetlenül, nem kellett volna eladni a két gólos előnyt.. -
#30213 Megvédem Clattenburg-öt?
Egy játékvezető szemszögéből. Érdemes elolvasni, főleg a "bunda fanatikusoknak". -
#30212 Reading-Arsenal.... komoly meccs volt :O -
#30211 Szerencsés ember vagy! További sok sikert a munkához, aztán legalább ennyi jó élményt kívánok még! -
Az komoly. Jó ilyen szotrikat olvasni. Nem rossz meló az ilyen :D -
#30209 Olyan szintű élményben voltam részem hogy meg kell osszam veletek. Görbüljek meg ha nem igaz, nem ismertek, írhatom kamuból is de miért tenném és fecsérelnék erre időt..
Elősztori annyi hogy kijöttem pár hónapra Londonba dolgozni pénzt gyűjteni bla bla bla. Sikerült találnom egy jó szállást , ezáltal megismerni pár jó embert. Az egyik srác mondta hogy van náluk üresedés talán be tud szervezni de oda kell tenni magam mert elég elit helyről van szó. Legyintetve mondtam hogy mind1 nekem munka legyen aztán ha már kapok egy próba napot oda teszem magam ezzel nem lesz gond. Végül fel is vettek a helyre ami egy membership club ahova csak úgy nem mehet be akárki, 2000 fontot kell csengetni évente hogy tag lehess, ezáltal bemehess meginni egy italt ,vacsorázni stb.
Na de nem nyújtva hosszúra a lényeg hogy mondták a srácok hogy néha megfordul egy két híres ember/sztár is a helyen. Volt szerencséjük már Henry herceghez, Beckhamhez és egyéb híres emberekhez.
Az egészet nem vettem komolyan addig amíg az egyik este szóltak hogy a Chelsea volt sztárja Michael Ballack ül az egyik asztalnál. Persze gyors kirohantam arra vittem egy tálcát teljesen véletlen , aztán meg csak lestem hogy tényleg azt a kurva.. De ami tegnap este történt azt tényleg nem fogtam fel. Állok a bárban , nézegetem a piákat miből kell felhoznom és tölteni. Közben a bartender srác kiszolgál. Miközben sétálok kifele nézem kiknek ad piát , látom két idősebb ember. Elsétálok majd mikor jövök vissza, megakad jobban a szemem az egyiken. Mondom de ismerős a forma. Majd oda hívom a bartendert megkérdezem: "hallod Ő nem Sir Alex Ferguson a Manchester United edzője?" Majd felelt hogy DE! Rögtön vissza álltam a pultba persze megszólalni nem mertem :D Rendelt egy Americano koktélt , majd beszéltek pár szót a bartenderrel. Gratulált a Chelsea elleni meccshez , majd a hétvégéről kérdezett a srác. Én meg bólogattam hevesen hogy igen a hétvégén az Arsenal ellen. Aztán sajnos leültek az asztalukhoz vacsorázni. Nem olyan hatalmas sztori de az élmény hogy 1 méterre állhattam egy ilyen legendától, szinte extázisba kerültem :D -
#30208 Érmekkel dobálóztak a Chelsea-szurkolók Hernandez gólja után, az egyik rendező leesett, ki is fordult a térde. Kórházba szállították, azt is olvastam, hogy idős hölgyeket is megsebesítettek. -
#30207 -
#30206 Arsenal szurkolók ismét MO-MO-MO-MONSTER FAIL :DDDD
És ezek után, nem hogy meghúznák a kis picsájukat, még teleírják az összes topikot csalásról, lesgólról, bundáról, meg bírókról. A hónap vicce
-
pett3rson #30205 Ez mi ez a kép?? A biztonsági embert leütik a háttérben vagy nem jól látom? -
#30204 "Abban a pillanatban éreztem a kontaktust" - mondta Evans. "Miután visszanéztem a felvételeket láttam, hogy valóban volt egy kis kontaktus, de igazán csekély mértékű. Úgy vélem rájött, hogy a labdát már nem tudja tovább vinni és inkább elesett. A játékvezető helyes döntést hozott azzal, hogy kiállította." -
-
#30202 Nem értem mi a baj, a Chelsea kezdőbetűjét mutatta a szurkolóknak, Persie meg csak megnézte mennyire kemény a labda, nem-e újat kell kérniük.
Komolyra fordítva, kétes eseteket mi is feltudunk hozni, Torres Liu Kang mozdulatától, Luiz kezezéséig, de hiába megy az utálat, erről nem a csapat tehet. Sem a pirosat, sem a gólt nem a játékosok könyörögték ki, ha a bíró meg nem volt pártatlan, akkor ez van. Vegyetek ti is bírókat, van hozzá egy kimeríthetetlen kasszásotok, nem? Biztos nem csak minket támogatnának, elvégre anyagilag elég gyéren állunk, tavaly meg semmi hasznunk nem volt az "elbundázott" meccseinkkel, de az FA-nek sem...