Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Melóztam 😞 Valaki légyszi a gólokat.

Fákjúal!

Rash87
Elég sima lett<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
Arsenal topikban tetszett Young megmozdulása 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Magic Boy
Welbeck 2-0 ide a félidõben!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Bár 11-esbõl, de 1-0 ide.
Rooney lõtte.

banok
17.00 Manchester United-Aston Villa
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JSbyMSI8800
pedig kéne

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
majd meglátjuk 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
3-nál többet legmerészebb álmaimban sem képzelek el 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
a mai alaklom tökéletes a gólszerzés nagyipari termelésére 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
City 2 meccs alatt 10 gólt rúgott, egyre biztosabbá válik számomra a városi rangadó gyõztesének kiléte. Fontos lenne magabiztos gyõzelmeket aratni addig, egyrészt némi mentális wellness végett, másrészt Mancininek jó lenne feladni a leckét.

JSbyMSI8800
SAF akkor valamit tudhat, amit mi nem. Ismerjük már, hirtelen, meggondolatlan igazolásokat nem szokott kötni.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

"A portugál rendõrség Bebe leigazolásának körülményeit vizsgálja."

Hát én sem értettem minek õ nekünk. SAF még játszani se látta elötte, azt se tudta ki ez.

http://manutdfanatics.hu/bebe_atigazolasat_vizsgalja_a_rendorseg_4535

JSbyMSI8800
nincs mese, a többi meccset nyerni kell, és a sziti ellen vendégként nem érhet meglepetés 😄

ffxi
5 pontos elõny az karcsú.

Fákjúal!

Tyler1
Épp csak ott állt, nem is lökdöste, ühüm.

annyira komolyan nem akadályozták, éppen csak ott állt a srác. még csak nem is lökdöste
határozatlan volt ddg és kész

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Nem nevezném szabályosnak, hogy DG már a gólvonalon belül szörfözött. Kapust 5ösön belül nem szabad akadályozni, teljesen jogosan vették el azt a gólt.

én mu-sként azt mondom, h elfogult vagy
1. elvettek a wigantõl egy szabályos gólt (vki tudja, h miért fújhatta le egyáltalán azt a gólt???)
2. evans nem kapta meg a 2. sárgáját - piros lap

részünkrõl:
1. nem volt szöglet, egyértelmû (habár szögletbõl nem muszáj gólt kapni, ettõl függetlenül ez is döntõ bírói hiba)
2. a 11-es is egyértelmû volt, h be kellett volna fújnia

ha ezt nézzük 2-2
igencsak gyenge játékvezetés. ennyi kapitális hibát nem is értem, hogy lehet véteni

a wigan teljesen megérdemelten nyert, szégyen a csapatra!!!

ugyan ezt mondta pár hete guardiola a spanyoloknál...

Rash87
Szerintem M.City-Mu-n fog eldõlni véglegesen.

Tyler1
Mancini szerint a bajnokság már eldõlt, annak ellenére, hogy 5 pontra faragták a hátrányukat tegnap. Érdekes hozzáállás, fõleg, hogy a Cityvel is játszunk még idegenben, és nem érzem, hogy mi lennénk az esélyesek. Élen vagyunk, de ez nem egy erõs csapat(a tegnapi eredménytõl függetlenül). Arról nem is beszélve, hogy addig ki tudja mit alakít a team...

De nem mondhatni, hogy a "szomszéd" agyon motiválná a csapatot, és a szurkolókat.

Tyler1
De ne tizikkel szedjenek már össze hugyos egy pontokat, mikor szarok! Annyit kaptak, amennyit meg is érdemeltek, a Wigan sokat tett ezért a gyõzelemért, mi semmit még az 1 pontért sem.
Amúgy múlt héten kaptunk jogtalan büntetõt, most egy jogosat nem, a sors igazságot szolgáltat 😊

rooney8
múlthéten meg adtak egy abszolút jogtalan tizit... ez ilyen, a jó és a rossz mindig kiegyenlíti egymást 😊

egyébként nem láttam a meccset, de így olvasva a hsz-eket, jobb is

Rash87
Megérdemelte a Wigan,nem vitás.
De azért egy alap kezezést észre kellene vennie a bírónak,s azzal 1 pontot vihettünk volna. Mert 11-esen kívül biztos nem találtunk volna itt gólt ilyen csapattal.

minimize
osztom-és písz.

No one can stop Death!

Tyler1
35% na, félrenyomtam.

Tyler1
Ezt ne fogjuk a bírókra, mikor 70 percig szó szerint közünk nem volt a meccshez. 65-36%-os labdabirtoklása volt a Wigannek!!!
Nani behozatal meg SAF egyetlen jó döntése volt a mai nap folyamán. Onnantól kezdtünk el támadó focit "játszani", mert Rooney mindent csinált a pályán csak nem focizott.

nem azért mondom, BEISMEREM hogy kibaszott szarok voltunk a wiganhez képest most, de a góljuk abból a szögletbõl született, amit meg se kellett volna ítélni, mert fizikai képtelenség lett volna jonesnak hozzáérnie a labdához. tehát 0 azaz NULLA gólt lõttek volna a wiganék, mi meg azt a tizenegyest, amit talán egy épeszû sem vitatni ebben a helyzetben valószínûséggel Rooney barátunk belövi és nagynehezen megnyerjük ezt is. mondjátok hogy elfogult vagyok, de ebben az esetben csak REÁLIS

Rash87
Mert akk nem lehetne megvezetni 1-1 meccset... pénz,pénz,pénz.

nem mellesleg most kezdtem el ezen gondolkozni. nem értek a focihoz úgy magas szinteken, Manchester United a kedvenc csapatom mióta az eszemet tudom. de megéri vajon hülyére izgulni és drukkolni akármelyik csapatnak ha a bírókon múlik minden?!?! mi az ótvaros büdös francért nem lehet bevezetni a videó bírót !????????????????

Rash87
Annyira éreztem,h ma pontokat fogunk veszíteni.
Így hogyan lehet játszani?
Szánalmas az egész amit mûveltek.
SAF is elmehet a faszba. Lehozza azt az 1 játékost,aki gólt tudna lõni.
Behoz egy Nani-t,aki még labdához sem ér 30 perc alatt,meg Giggs bent hagyja,aki jó ha 5* labdához ért. Többieket meg már meg se említem.

Tyler1
Nevetséges, seggére fog verni a maradék 5 pontnak is ez a csapat. A Wigan még egyszer nem szerzett pontot ellenünk a PL-ben, de most mintha egy Real Madrid-Paks meccset néztem volna.
Gratula...

aki ezek után azt mondja hogy nekünk fújnak a bírók személyesen baszom pofám

Darthmushroom
hát ez csúnya volt, messze nem bajnokhoz méltó, kb közünk nem volt nem hogy helyzetünk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

rooney8
jók vagyunk<#idiota>

tuti bunda 😄

Darthmushroom
MI A F*SZ??? Roo le 65.percbe és bejön Nani. 1:0nál

Darthmushroom
1:0 maloney fuhh esélytelen volt ezt fogni

hát semmi jó, eddig aláznak minket 3 védõs felállással..

Magic Boy
Érdekes húzás Giggsel kezdeni középen Carrick mellet, de majd meglátjuk mi sül ki belõle.

Darthmushroom
Man Utd: De Gea, Evra (C), Jones, Ferdinand, Evans, Giggs, Carrick, Young, Valencia, Hernandez, Rooney

Wigan: Al Habsi, Alcaraz, McCarthy, Caldwell (C), Di Santo, Maloney, Moses, McArthur, Boyce, Beausejour, Figueroa.

Tyler1
Sztem nem jobb. Berba pont a mezõnyjátékban volt jó, nem a befejezésben. Rengeteg labdát szerzett, sok területet játszott be, és inkább az elõkészítésben vállalt szerepet. Õ ideális ékpárja lenne vmelyik fiatalnak, akik befejezõ csatárként játszanak mellette, de hát õt már b*szhatjuk.

a mezõnybeli játékról (védekezés, labda nélküli mozgás, megjátszhatóság...) is lehetne vmiféle stat, mert abban kimagaslik danny csatárként. simán jobb, mint berba

ez a stat inkább a rutinnak tudható be sztem

vsz így is, úgy is lehet értelmezni, de inkább hagyjuk is, písz
a sötétségrõl annyit, h igazad van - sajnos

Rash87
- Berbatov 10 meccs 7 gól
- Welbeck 26 meccs 7 gól

<#szomoru1>

minimize
a szövegértelmezés, az az érdekes...SAF kiáll egy-egy ilyen ügyben a játékosai mellett, a Fõnök "belenyugvóbb",ennyi.
ha ez számodra érdekes, és zrikáló...lelked rajta.
amúgy "sötétség" itt is van egy-két fejben, mint mindenütt a fórumokon.

No one can stop Death!

én nem azt mondtam, h bántó, csupán azt, h ezzel kapcsolatban is minket hozol/hoztok fel... ami valljuk be, érdekes

minimize
"Förgie addig pörögne rajta,míg 6meccs nem lenne.minimum.
Suarez is megszívta náluk."
ezen semmi bántó nincs szerintem.<#rolleyes>

No one can stop Death!

Rash87
Ott elég sötét emberek vannak, ez már lassan tény... (persze tisztelet a kivételnek)

Ám meg ha így is nyerjük a PL-t, nincs gond,MOST. De köv. szezonra venni kell valami normális csatárt,mert Rooney egyedül kevés lesz.

ágyusoknál megint mi vagyunk porondon, mert nem tiltják el baromtellit
ez vmi üldözési mánia lehet 😊

akp-val én nem vok elégedett. nincs 2 olyan ember a kp-n, akivel 1-1 gyors kontrát végig lehetne vinni. egyedül valenciában látom ezt. emlékezhetünk a cr-es idõszakban rengeteg gólt szereztünk gyors megindulásból. manapság ez nagyon ritka nálunk és ezért sem szép a játékunk