Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó de ilyen gólt is kb évtizedenként talál egy csapat mint az everton..

sokszor olyan a csapat, mintha nem akarna bajnokságot nyerni...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
igaz, ez nekem is eszembe jutott, hogy a csapatunk ésszel igazol nem összevissza

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Egy milliárdos mindent felforgat általában és eredményt vár el, míg nálunk Glázerék nem szólnak bele semmibe és amikor SAF kéri akkor pénz is van igazolni. Lásd az idény elõtt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Nem is értek el vele sokat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
jah ez a mi szerencsénk, minket hitelbõl vesznek meg, máshova meg multimilliárdos megy

Magic Boy
Azt ne felejtsd, hogy a Glázer család lényegében hitelbõl vette meg a csapatot és most ezt a hitelt fizetgetik lassacskán vissza.

De állítólag a nyáron lesz lé igazolni.

ffxi
Akkor picit el vagyok szomorkodva. Mi vezetjük a büdzsé ranglistát. És idén semmi BL, UEFA, FA vagy EL érem. PL elsõség alatt is rezeg a léc.

Fákjúal!

Tyler1
Nem meglepõ, mivel a PL-ben van a legtöbb pénz.

ffxi
Ez vmi bunda kimutatás? Mert a fele PL 😄

Fákjúal!

Tyler1
Forbes rich list

1. Manchester United - $2,235bn (£1.4bn)
2. Real Madrid - $1,877bn (£1.17bn)
3. Barcelona - $1,307bn(£1.07bn)
4. Arsenal - $1,292bn £800m)
5. Bayern Munich - $1,235bn(£770m)
6. AC Milan - $989m (£615m)
7. Chelsea - $761m (£473m)
8. Liverpool - $619m (£385m)
9. Juventus - $591m (£367m)
10. Schalke 04 - $587m(£365m)
11. Tottenham Hotspur -$564m (£351m)
13. Manchester City - $443m (£275m)

szó mi szó, drogba többet volt a földön, mint az összes játékos összesen 😊

ettõl függetlenül remélem a kékek jutnak tovább

Darthmushroom
hát én megint sírok a röhögéstõl, fórumokon osztják Drogbát h mekkora színész. Értitek ti ezt? Barca drukkerek mást. bár megértem Drogbát hát volt kitõl tanulni mikor a pályán volt az Oscar díjas sergio busquets.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"mindig van magyarázat, hogy miért nem a csapatuk hibája"

-Mikor kikap egy csapat a Barcelona ellen mi a reakció? 😊

Darthmushroom
am én már csak azért szurkolók a bl-be, h ne el classico legyen a döntõ. mert a f4szom tele van már azokkal,van vagy 4egy évbe, hypolják az összeset h év meccse, utána tiszta unalmas meccsek és inkább szolnak a színészetrõl meg az egymás elleni durvaságról mint a fociról

Tyler1
Rúgnak a Barcának egy gólt, és egybõl máker a csapat, Drogba színész, a játékvezetés szar. Nevetséges komolyan, mindig van magyarázat, hogy miért nem a csapatuk hibája, ha hátrányba kerülnek.

Darthmushroom
én úgy érzem a Chelsea fog még egy fejes gólt szerezni, pontrúgások után mostanában nagyon jók

DROGBAAAAAAAAAAAAAAA

Magic Boy
A BL elõdöntõ erejéig,

Hajrá Chelsea!

Magic Boy
Nem kell Barton szerû parasztnak lennie, de egy jó ütemben szerelni és ütközni tudó védekezõ középpályásra égetõ szükségünk lenne.

Ha meg ez az ember még hosszabb, pontos passzokat is tud adni, az maga a kánaán.

Tyler1
Ilyenek már nem léteznek, vagy ha mégis, akkor manapság õk közutálat tárgyai lásd J.Barton.

Magic Boy
Cantona inkább Scholes szerû volt szerintem csak eléggé forrófejû volt és sokszor elõbb ütött utána kérdezett, de tényleg jó lenne két olyan játékos, mint Keane (VKP) és Cantona (TKP)!

ffxi
Kell nekunk egy olyan KP mint anno Keane és Cantona. A hokihoz lehetne hasonlítani, aki csak azért állítják be, hogy boxoljon 😄

Fákjúal!

Magic Boy
Gondolat ébresztõnek.

Gaitán olyan játékos akire nagy szükségünk lenne, mert õ tud jól passzolni mélységbe, amit Carrick, Anderson nem.
Cleverley sérülékeny, Scholes már nem fiatal és nem bír több meccset zsinórban, tehát égetõ szükségünk van egy olyan emberre aki tud mélységbe passzolni és lát a pályán.
Legalább olyanra, mint Scholes fénykorában.
Hogy erre a posztra Gaitán-e a legjobb választás a felõl vannak kétségeim, de SAF bebizonyított már jó párszor, hogy akkor is ráérzett valamire az igazolásaival, ha az összes fórumozó hülyének gondolta és ismerjük el, hogy ritkán nyúl mellé.

Na meg szükségünk lenne egy ütközni merõ és akaró védekezõ középpályásra aki tud passzolni is.
Ez a poszt Keane visszavonulása óta betöltetlen.

Tehát összefoglalva, ez azt jelenti, hogy a középpályánk közepe lukas.
Mert akik ott vannak vagy tucatfocisták (Anderson, Carrick), vagy sérültek (Fletcher) vagy rutintalanok Cleverley, Pogba, Jones (igen nálam õ inkább VKP).

Magic Boy
A lényeg, hogy az ilyen híreknek akkor kell hinni, amikor a játékos ott vigyorog SAF mellett a szerzõdés aláírása után.

Magic Boy
Na meg a Blikk se merte még megírni, ami nagy szó, mert az ilyesmit õk szokták elõször bevállalni.

Tyler1
Mint a rovat címe is mondja "what the papers say", vagyis az aktuális sajtóhíreket gyûjtik össze a hivatalos honlapon. Ez nem jelenti, hogy akármilyen alapja is lenne.

Zenszkij
de ez nem a pletyka rovat, véleményem szerint van alapja

Magic Boy
A Manchester United hivatalos honlapján a fél világ leigazolásáról lehetett már olvasni.
Igen eltaláltad ugyanígy az átigazolási pletykák rovatban.

Zenszkij
de gondolom, ha cikket ír róla a MU hivatalos honlapja van némi alapja...

Magic Boy
"April transfer speculation"

Náézd már meg azt is, hogy milyen kategóriában 😊

Zenszkij

Magic Boy
Mondjuk az tény, hogy csak akkor szabad elhinni az ilyen híreket, ha már SAF mellett vigyorog a játékos a szerzõdése aláírása utan.

A Gaitán leigazolásáról szóló hírt meg egy komoly oldalon se láttam.

Meglepne, ha pont õt hozná SAF, hiszen vannak nála fiatalabbak és jobbak, de SAF igazolt már pár meglepõt és általában bejött neki.

bakkerman
Hazard 40 millió alatt mozdíthatatlan. a mondandód második részével epdig egyet értek,én is így vagyok vele,amikor csak tehetem nézem a Dortmund meccseit,ÖRÖMfocit játszik az a csapat,volt néhány olyan meccsük,amikor csak pislogtam,nagyon szimpatikus csapat,egy nagyon jó,fiatalos edzõvel. na de off vége. 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
hát nem tom nekem Hazard szimpatikusabb és kb ennyi az ára neki is. Kagawa-nak meg legjobban örülnék mostanába miatta nézek Dormund meccseket élmény számba megy a játéka és szinte ingyen vették anno.

Magic Boy
Kagawa jó játékos, de SAF Gaitánt hozta arra a posztra úgy látszik.

Reméljük Pogba marad és akkor a középpályán jók leszünk.

bakkerman
kagawa óriási zsugás,de nála fennáll az a veszély,hogy befürödhet vele SAF,azért a bundes és a PL nem egy szint,keményebbek a védõk,lehet nem tudná hozni ezt a szintet. a Bundesligában az egyik,ha nem a legjobb irányító! Nélküle nem lenne bajnok idén a Dortmund

kagawat és muniaint szeretném idén nyáron igazoltatni mu-ba 😊

Tyler1
Sok? 😮 Szerintem k*rva kevés. Fabio és Kiko együtt nem érnek 5 milliót. Sántít nekem ez a biznisz.

bakkerman
nagy fogás!

Magic Boy
Nem, hogy örülnél, hogy megszabadultunk Machedától.

Fabiot meg amúgy is kölcsön akarta adni SAF.

Magic Boy

JSbyMSI8800
az igen, nem sok ez érte ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
Ha a büntetõket nem számoljuk, akk is második lenne<#nevetes2>

Zenszkij
Nicolas Gaitan érkezhet a klubhoz. A benficának adunk 20 millió fontot plusz Machedát, és egy évre megy kölcsönbe Fabio is. Az argentín srác támadó középpályás, aki a bal szélen is megállja a helyét. A hírt a Manchester hivatalos weboldalán olvastam.

mivel lehet visszavágni ilyen kis ratyi arsenal drukker szaktársaknak arra például, hogy rooneyt azzal kritizálja, hogy nehéz lehet minden meccsen tizenegyest rúgni és második lenni rvp mögött a góllövõlistán? 😄 olyan reménytelenül ragaszkodik a kis szar csapatához, nekem meg mindig webbet hozza fel, hogy nekünk van egy bíró is olykor a pályán.. 😄

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

Tyler1
Nem gondoltam volna 😊 3. elõtt épp az járt a fejemben, hogy ennyi kaput eltaláló lövésbõl, csak 1 gólt tudtak berúgni, és megint túlszínezik a támadásokat. Szerencsére azért rám cáfoltak, de 6-ot mi is rúghattunk volna ennek a Villának 😊

Rash87

Glory, Glory Man. United!

rooney8
ha nem is ipari mennyiségû gól lett, de azért a 4 se rossz 😊)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.