35611

• Rash87
    Érdekes,aki a City-hez megy... átfordul másik irányba. Fel tudnák párat sorolni,aki klubváltás után paraszt módon viselkedett. Ki tudja miért.. :)
  • Tyler1
  • Tyler1
    Már csak a helyzetkihasználást kéne gyakorolni, mert a mai 2:1 az Arsenalnak nagyon is hízelgő eredmény lehet, de nem a valódi játék képét tükrözi.
  • HRC Dodi
    Nyertünk, stabil volt a játék, bár a vége.. na de, a lényeg sikerült! Anderson nagyon dinamikusan, mozgékonyan és kreatívan játszik, e mellett meg van a testi ereje is. Kezd össze állni a csapat, lassan haladunk az elvárások teljesítése felé, ami tavaly nem sikerült.. Így tovább!
  • ReszegKoldus
    Közvetítésben (angol) mintha azt mondták volna, hogy a legutóbbi 5-öt belőtte, még kép is volt.
  • Tyler1
    Felejtős meccs, rúghattunk volna még kettőt simán, ehelyett, hagytuk szépíteni a lilákat. Győzelem megvan, ez a fontos :)
  • pilboy
    ahelyett, h rúgtunk volna 4-5-öt, kapunk egyet.
    meg is érdemeltük ilyen hozzáállással
    mikor lesz olyan meccsünk, ahol nem kapunk gólt???
  • Rash87
    Megérdemelt a győzelem... :)

Egyébként Rooney-nak idén már hanyadik kihagyott büntetője? S mennyit lőtt be?
    Mondjuk belefért,de akkor is már gáz,mondjuk az egész mérkőzésbeli teljesítménye, Valenciáról nem is beszélve.
  • pilboy
    rég voltam ennyire nyugis egy arsenal elleni meccsen :)
    (a 8-2-t nem láttam)
  • Tyler1
    Ha az nem is az elmés hozzászólások beindultak :)
  • pilboy
    ne legyen igazam, max 1 gól lesz itt még
  • bakkerman
    mindjárt beindul a bírózás a másik topikban :DDDDD még jöhetne 2-3 gól,húzzatok bele!
  • pilboy
    kiállítás, már 15 perce mehetett volna
    2-0
    lehetne több is
  • Tyler1
    Ehhez képest a Chelsea meccs BL döntő volt :) A 2 gólra meg biztos ráültünk volna, talán ez még jobb is a meccsnek.
  • Atti12
    remélem így is nyerünk, és akkor nem kell hallgatnunk hogy bíró segítség :)
  • ReszegKoldus
    Igaza van, nem kell "alamizsna" :D
    Pedig jogos büntető volt megint.
  • DONGUBA
    rooooney fuck
  • bakkerman
    sokáig volt meccsben az arsenal szó se róla
  • DONGUBA
    ennyiiiiiiiiiiiiiiiiii gooooooooooooool van pénisz
  • Rash87
    Teljesen mindegy melyik bíró, úgy is a végkimeneteltől fog függeni a fröcsögésük :)
  • Tyler1
    Sőt, ahogy SAF mondaná, aggodalomra nekünk van okunk.
  • Tyler1
    A bíró Mike Dean lesz mellesleg, ha rá is azt mondják majd hogy MU fan, akkor körberöhögöm a világot :D
  • HRC Dodi
    Jááj, a kopi end pászt.. :D 13:30 és persze Manchester United - Arsenal
  • HRC Dodi
    17.00 Chelsea-Manchester United
    tv: Digisport2 hu
    streamek: BANOK
  • Tyler1
    Kezdő: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, van Persie

Cserék: Lindegaard, Anderson, Chicharito, Nani, Scholes, Powell, Wootton
  • Rash87
    Szerintem jó, hogy kiestünk.
    BL,főként a bajnokság sokkal fontosabb,s így jó pár mérkőzéssel kevesebb lesz legalább.
  • pett3rson
    Lemaradtam ugyan a meccs elejéről, de szerintem iszonyat pörgős volt a játék, nem hittem el, hogy 73. percben ennyit tudnak még futni, mintha 10 perce nyomnák kb, és akkor még hol volt a vége. Szerintem szívüket is beleadták tegnap, semmi szégyellnivaló nincs, azok a hibák mindenhol előfordulnak, most rosszkor jöttek össze :(
  • miezviz
    Bocsánat :) Előfordul :P
  • Tyler1
    Cicakrito? :D
  • miezviz
    Tegnapi kezdők

Giggs - 38, Nani - 26, Fletcher-28, Cicakrito - 24 , Anderson - 24, Welbeck-22, Lindegaard - 28, Rafael - 22, Buttner - 23, Wootton -22, M.Keane - 18.

Átlag életkor - 25

CHELSEA'S VETERAN SIDE: Cech - 30, Mata - 24, Mikel - 25, Moses - 21, Bertrand - 21, Azpilicueta - 22, Luiz - 25, Cahil - 26, Romeu - 21, Sturridge - 23, Piazon - 18.

Átlag életkor - 23.27

De valóban rutinosabb így is a mi csapatunk, engem meglepett h kezdőhöz képest ilyen szoros volt, bár talán játékban nem, inkább csak eredményben volt szoros mindig.
    Lehet ezt a továbbjutást elcserélném arra a 3 pontra amit elvittetek tőlünk :/

• HRC Dodi
    Mocskos módon simán ctrl+c, ctrl+v, de aztán még se lett olyan mint neked, legközelebb majd utólag is megformázom..
  • banok

Ez nem védjegy ahogy én kiírom csak azt tanultam, hogy pontosan és szépen...
  • Tyler1
    Így van, egy meccs alapján kár megítélni valakit. Az a védelem nagyon fiatal volt és rutintalan. Mély vízbe dobta őket Fergie pont a Chelsea ellen, akinek jócskán erősebb, összeszokottabb kerete volt. Hozzáteszem, nem volt miből válogatni, nehéz meccsek jönnek még, muszáj pihentetni a védelmet, főleg hogy ők a legsérülékenyebbek nálunk. És azért így is több, mit 90 percig tartották az előnyt, viszont egy ilyen meccsen rettentően görcsösen játszanak a fiatalok, nagyon akarnak bizonyítani, és ez néha megbosszulja magát. Wootton összeroppant, egyik hibája szülte a másikat, ebből a helyzetből nagyon nehéz kievickélni. Kellett volna egy tapasztalt védő melléjük, akire támaszkodhatnak a nehéz percekben. Smalling és Jones is nyilatkozta már, hogy rettentően nagy segítség volt, ha Ferdinand vagy Vidic mellett játszhattak, mert folyamatosan nyugatták őket, és növelték az önbizalmukat.
    Szerintem ezt SAF is pontosan tudja, így kétlem, hogy a tegnapi alapján Woottont megvonná a lehetőségektől.

Egyébként tudjuk, hogy Evans hányszor és hányszor hibázott kulcsszituációkban, amin meccsek mentek el, SAF mégis újra visszaállította a védelembe, és meg is lett az eredménye. Könnyen lehet, hogy hamarabb fogjuk viszont látni, mint gondolnánk :)
  • contraste
    Igen azt akartam is említeni, hogy Keane viszont elég magabiztosan játszott.
  • HRC Dodi
  • HRC Dodi
    Jó kérdés, de eddig összességében remekül teljesített. 19 évesen ha valaki a két hibától eltekintve ilyen teljesítményt nyújt, az a jövő nagy reménysége, az biztos! Már mondtam, minden tiszteletem az övéké, mert Keane se kutya, amit produkál, pedig olyan kölyök feje van, hogy csak na.. A hiba, meg mondhatjuk jó helyen történt. Nem azt mondom, nem örültem volna egy kupa győzelemnek, vagy bárki más, de valószínűleg nem véletlenül volt ez a keret. Nálatok bertrand játéka tetszett, mindig azt hittem cole az.
  • contraste
    Ez a Wootton gyerek vajon hánszor kap mostantól lehetőséget SAFtól?:o
  • pilboy
    én gratulálok a fiataljainknak!
    ha a végén nem bassza el nani és nem kezd el cselezgetni a 93. percben, hanem csak leviszi a szögletzászlóhoz, akkor a kevésbé tartalékos chelsea ellen továbbjut a csikócsapatunk (1-2 rutinossal kiegészítve

a meccs utolsó részében ilyen kp-k voltak a pályán:
    - mu: powell, tunnicliffe, giggs (39 évesen 120 perc...), nani, welbeck
    - chelsea: oscar, ramires, mata, hazard, moses

a védelmek összehasonlítása is érdekes (csak 1 góllal kaptunk többet, mint ők, ráadásul a rendes játékidőben 3 pontrúgás góljuk volt...):
    - mu: rafael, wootton, keane, büttner (fletcher)
    - chelsea: azpilicueta (osasuna, marseille), cahill, luiz, bertrand (több meccse volt a felnőtt csapatban, mint a védelmünk 3 tagjának összesen)

ég és föld a nevek alapján, de csak a nevek alapján volt ekkora különbség

ezt a meccset a chelsea a védelmünk rutintalansága és nani buta hibája miatt nyerte meg, ettől függetlenül grat nekik
  • Tyler1
    Eleve Powell jött Büttner helyére, amit nem értek. Így maradt 3 védő + aki éppen arra járt. Powell nem is a posztján játszott, szinte a fél pályán szaladgált végig. Elbaszta a cseréket SAF. Hozta volna be Vermijlt, Anderson helyére meg Powellt.
  • HRC Dodi
    Akárhogy is nézzük, valami igazság van benne, de nem akarok kifogásokat keresni. Gratula, és peace!