35611
-
#30321 ÓÓMÁJGÁD.... -
#30320 Egyre nehezebben hiszem el, hogy véletlen lenne ez a gyakori hátrányba kerülés, bár kétségtelen, hogy egész jó aránnyal sikerül visszajönni belőle (eddig) :D -
#30319 Vicc bazmeg. Ligakupa óta olyan szinten nulla játékot játszik a csapat, hogy nézni rossz. Remélem kiszopnak a picsába az egyik leggyengébb csapat ellen...megint.
Youngnál egy fél lábú Nani többet csinálna ott szélen. -
#30318 Ekkora egy kalap szar játékot....
Valencia megye 3-ba se való,azzal az egy cselével.. állandóan. Scholes meg... nyugdíjas búcsúmeccsbe max. elmegy a játéka. -
#30317 Hú mekkora góllal sikerült "kiharcolni" a hátrányba kerülést... -
#30316 A United kezdője: De Gea, Rafael, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Van Persie
Cserék: Lindegaard, Büttner, Anderson, Cleverley, Fletcher, Welbeck, Hernandez -
#30315 Kellett neki a váltás. Mai napig még mindig a kedvenc játékosaim egyike! -
#30314 18.30 Aston Villa-Manchester United
streamek: BANOK -
#30313 Fulham 2:0-ról állt fel az Arsenal ellen első félidőben, Berba mindkét góljukban benne volt(gsz,gp). -
#30312 A United több pontot szerzett a Bajnokok Ligája idei csoportkörében, mint a Liverpool a Premier League-ben!
ManUtdFanatics.hu
-TT- -
#30311 De-de :) Fulham ellen azt hiszem. -
#30310 nem egy ilyenért ült a padon nem is oly rég? -
#30309 hidegvér activated -
#30308 -
#30307 Korrekt csapat, tényleg a szív viszi őket előre.. A félszemű villanova meg kitörölheti a seggét a statisztikával.. :D Lennon azért is tud érvényesülni és együtt élni a csapattal, mert ott töltötte az élete java részét. -
#30306 mit szóltok a Celtic-hez? nekem mindig is szimpatikusak voltak, talán a Uniteden kívül a másik nagy kedvencem. ismét lefocizta őket a barca de most volt szerencséjük h ne kapjanak ki,sőt nyertek is. Lennon ismét bizonyította h nem kis edző motiváció terén. szerintem lassan angliába fog sajnos edzősködni(sajnos) és ott hagyja az általa épített Celticet. -
#30305 Hernándeznél már röhögtem, hogy mit csinál :D Ilyen szinten bazz azt kapásból bekéne gurítani kapuba 5 méterről, az meg tologatja mint az őrült, hogy a fél védelem már rajt áll a gólvonalon
Amúgy jó szar meccs volt, RVP-ig beállásáig szó szerint nulla volt a csapat. -
#30304 az gáz volt, de legalább we have done it again... -
#30303 Már azt hittem Borsócska kihagyja a végén :D -
#30302 Csak tud Rooney 11-est lőni :D -
pilboy #30301 1-0 oda
villanyszünet van...
miért kell welbecket a szélen, valenciát védőként erőltetni?? -
#30300 Elfelejtettem.. Amúgy érdekes a felállás.. Smalling egyből így a nagyba be.. -
#30299 20.45 Braga-Manchester United
streamek: -
#30298 De a bányászok visszadobják ami magasra megy, többi meg visszapattan :D -
pett3rson #30297 Már miért ne lenne dolguk? Onnan se gurul le minden labda, a másik oldalt amúgy sem látni :D -
#30296 Braga stadionja se rossz :O Labdaszedőknek nincs sok dolguk.
-
:DD -
pilboy #30294 csodás eredmények!!!
mu-arsenal 2-1
swansea-chelsea 1-1
west ham-city 0-0
:D -
#30293 OFF
Hajrá West Ham :) -
pilboy #30292 everton beleférne az elején, de hazai pályán a hotspurt nehezebben emésztem... -
#30291 Többi meccs is jól alakult. Csak ilyenkor fáj pont, egy everton, vagy tottenham elleni vereség.. -
pilboy #30290 1. hely
helyre állt a világ rendje :)
-
#30289 Swansea 1 - 1 Chelsea :) -
#30288 Manchester United-Arsenal 2-1
-
#30287 Bár Robin is odaszólt egy-kétszer mikor idejött. -
#30286 Hát RVP-ből nem is néztem volna ki, hogy hasonló dolgokat megcsinálna, nyáron még azt sem gondoltam, hogy képes riválishoz igazolni :) Tevezék, Nasriék más tészta, ők patkánynak születtek. -
Zenszkij #30285 gyönyörű gesztus, az ilyen játékost tisztelni kell, példaértékű a magatartása, le a kalappal -
#30284 Szép gesztusokkal teli mérkőzés volt..
Hát igen, a helyzetkihasználás.. Néha azt gondolom, túl kombinálják, mert ha lőnének, lehet többre mennének, mivel rengeteg jó képességű játékosunk van, és nem csak ilyen téren. -
#30283 5-t idén már tuti kihagyott :D
Ez meg
Sir Alex:
"Úgy gondolom, mostantól nekem kell elvállalni a 11-es rúgásokat!" : )
-