35611

• HRC Dodi
    ÓÓMÁJGÁD....
  • ReszegKoldus
    Egyre nehezebben hiszem el, hogy véletlen lenne ez a gyakori hátrányba kerülés, bár kétségtelen, hogy egész jó aránnyal sikerül visszajönni belőle (eddig) :D
  • Tyler1
    Vicc bazmeg. Ligakupa óta olyan szinten nulla játékot játszik a csapat, hogy nézni rossz. Remélem kiszopnak a picsába az egyik leggyengébb csapat ellen...megint.

Youngnál egy fél lábú Nani többet csinálna ott szélen.
  • Rash87
    Ekkora egy kalap szar játékot....
    Valencia megye 3-ba se való,azzal az egy cselével.. állandóan. Scholes meg... nyugdíjas búcsúmeccsbe max. elmegy a játéka.
  • ReszegKoldus
    Hú mekkora góllal sikerült "kiharcolni" a hátrányba kerülést...
  • HRC Dodi
    A United kezdője: De Gea, Rafael, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Van Persie

Cserék: Lindegaard, Büttner, Anderson, Cleverley, Fletcher, Welbeck, Hernandez
  • HRC Dodi
    Kellett neki a váltás. Mai napig még mindig a kedvenc játékosaim egyike!
  • HRC Dodi
    18.30 Aston Villa-Manchester United
    streamek: BANOK
  • Tyler1
    Fulham 2:0-ról állt fel az Arsenal ellen első félidőben, Berba mindkét góljukban benne volt(gsz,gp).
  • Rash87
    A United több pontot szerzett a Bajnokok Ligája idei csoportkörében, mint a Liverpool a Premier League-ben!

ManUtdFanatics.hu
    -TT-
  • Rash87
    De-de :) Fulham ellen azt hiszem.
  • attiGT
    nem egy ilyenért ült a padon nem is oly rég?
  • bakkerman
    hidegvér activated
  • Rash87
  • HRC Dodi
    Korrekt csapat, tényleg a szív viszi őket előre.. A félszemű villanova meg kitörölheti a seggét a statisztikával.. :D Lennon azért is tud érvényesülni és együtt élni a csapattal, mert ott töltötte az élete java részét.
  • Darthmushroom
    mit szóltok a Celtic-hez? nekem mindig is szimpatikusak voltak, talán a Uniteden kívül a másik nagy kedvencem. ismét lefocizta őket a barca de most volt szerencséjük h ne kapjanak ki,sőt nyertek is. Lennon ismét bizonyította h nem kis edző motiváció terén. szerintem lassan angliába fog sajnos edzősködni(sajnos) és ott hagyja az általa épített Celticet.
  • Tyler1
    Hernándeznél már röhögtem, hogy mit csinál :D Ilyen szinten bazz azt kapásból bekéne gurítani kapuba 5 méterről, az meg tologatja mint az őrült, hogy a fél védelem már rajt áll a gólvonalon

Amúgy jó szar meccs volt, RVP-ig beállásáig szó szerint nulla volt a csapat.
  • attiGT
    az gáz volt, de legalább we have done it again...
  • ReszegKoldus
    Már azt hittem Borsócska kihagyja a végén :D
  • ReszegKoldus
    Csak tud Rooney 11-est lőni :D
  • pilboy
    1-0 oda
    villanyszünet van...
    miért kell welbecket a szélen, valenciát védőként erőltetni??
  • HRC Dodi
    Elfelejtettem.. Amúgy érdekes a felállás.. Smalling egyből így a nagyba be..
  • banok
    20.45 Braga-Manchester United
    streamek:
  • Tyler1
    De a bányászok visszadobják ami magasra megy, többi meg visszapattan :D
  • pett3rson
    Már miért ne lenne dolguk? Onnan se gurul le minden labda, a másik oldalt amúgy sem látni :D
  • Tyler1
    Braga stadionja se rossz :O Labdaszedőknek nincs sok dolguk.

• Rash87

:DD
  • pilboy
    csodás eredmények!!!
    mu-arsenal 2-1
    swansea-chelsea 1-1
    west ham-city 0-0

:D
  • ffxi
    OFF
    Hajrá West Ham :)
  • pilboy
    everton beleférne az elején, de hazai pályán a hotspurt nehezebben emésztem...
  • HRC Dodi
    Többi meccs is jól alakult. Csak ilyenkor fáj pont, egy everton, vagy tottenham elleni vereség..
  • pilboy
    1. hely
    helyre állt a világ rendje :)
  • Atti12
    Swansea 1 - 1 Chelsea :)
  • banok
    Manchester United-Arsenal 2-1
  • Tyler1
    Bár Robin is odaszólt egy-kétszer mikor idejött.
  • Tyler1
    Hát RVP-ből nem is néztem volna ki, hogy hasonló dolgokat megcsinálna, nyáron még azt sem gondoltam, hogy képes riválishoz igazolni :) Tevezék, Nasriék más tészta, ők patkánynak születtek.
  • Zenszkij
    gyönyörű gesztus, az ilyen játékost tisztelni kell, példaértékű a magatartása, le a kalappal
  • HRC Dodi
    Szép gesztusokkal teli mérkőzés volt..

Hát igen, a helyzetkihasználás.. Néha azt gondolom, túl kombinálják, mert ha lőnének, lehet többre mennének, mivel rengeteg jó képességű játékosunk van, és nem csak ilyen téren.
  • Rash87
    5-t idén már tuti kihagyott :D

Ez meg

Sir Alex:

"Úgy gondolom, mostantól nekem kell elvállalni a 11-es rúgásokat!" : )

• Rash87