Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
wháá én nagyon kivagyok, fogy is a sör rendesen 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én beraktam egy filmet, második félidõ elejéig talán leköti a figyelmem, de már most zakatol a szivem 😄

Rash87
Kezdõbõl ítélve egy X-re játszunk.

Glory, Glory Man. United!

amit én olvastam, az teljesen más volt, de most mindehol ez a kezdõ...
nem tetszik

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Szerencsére az idióta Rafael nem játszik,máris nagyobbak az esélyek.
Szerintem jó lesz ez. 😊

Tyler1
De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Park; Rooney
Subs: Amos, Rafael, Young, Valencia, Berbatov, Hernandez, Welbeck

Ez mi?<#conf>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nanit kezdettem volna young helyett...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Nekem rossz elõérzetem van, még mindig a city-t tartom esélyesnek, de legalább nem fog nagy csalódás érni, ha beigazolódik a tippem 😄

Rash87
Van egy olyan érzésem,hogy most a rutin fog dönteni,s nem a pénz,s behúzzuk 0-2-vel 😊

Darthmushroom
szerintem nem, inkább tudjam h nem megy minthogy nem tudom h mi történik

én is így vagyok vele, azon filózom, hogy meg sem nézem a meccset, vmivel elterelem a figyelmem 9tõl, szerintetek jó megoldás ha tudom, hogy nem bírnám idegekkel ha szarul menne a meccs?

Darthmushroom
még dél sincs, de már teljes letargiába vagyok h mi lesz este. szerintem egyszer nem voltam még ilyen ideges MU meccs elõtt hiába éltem meg pár fontos meccset.

Zenszkij
Nani, micsoda fájdalom lenne.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
El kell ismerni piszkos módon tud bánni a labdával, de a középpályára nem lenne jó, ha szélre jönne, akk meg ki szorulna ki?

Forza Italia
nagyon nagy játékos már most és még csak jobb lesz. Nagy vétel lenne. Remélem jön is. 18m meg tényleg nem pénz érte és még fiatal is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tyler1
A Bild szerint Kagawára hajtunk

18m euro játékpénz, bár nem tudom ilyen játékosra lenne-e szükségünk.

JSbyMSI8800
Én is így gondolom, csak nekem Jones helyére Scholes, Welbeck helyére meg Berbatov 😊😊😊

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

hedonist
napersze😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Botond
Elõre akar lépni, arról a kispadról pedig egy helyre lehet elõrelépni, Fergusson helyére...
Tyler1
Young-Nani és Jones-Scholes csere nálam. Nem favorizálom túlságosan Nanit, de visszatérése óta dinamikusabbak a támadások, Young ellébecol a szélen, és 10bõl 6szor belerúgja az emberbe.
Scholes pedig Scholes, rutin, profizmus, tökéletesség. Ha nem játszott, picsát nem ért a középpálya.

Magic Boy
Én ezzel a kezdõvel állnék ki hétfõn a Mancheter City ellen:
De Gea - Smalling, Evens, Ferdinand, Evra - Valencia, Jones, Carrick Young - Rooney - Wellbeck

Ti hogy állítanátok össze a csapatot, ha rajtatok múlna?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zenszkij
Nincs gond ezzel a Barcával. Nem lehet mindig mindent megnyerni. Vastagon volt pechjük is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
Elgondolkodtató, Guardiolát amúgy egyáltalán nem értem.. Mit akarhat vajon? Hova menne, ha menne? Amit õ felépített, azt elég gyorsan le is rombolhatja..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Magic Boy
Szerintem ez egy nagyon jó cikk, de egy hasonló okfejtést a Manchester Unitedrõl is lehetne írni (igazából én már írtam is csak túl hosszú, ahhoz, hogy fórumra feltehetõ legyen), de annak több évre vissza kell tekintenie.

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

Tyler1
Leeds-es, vagyis a primitívek alatt kettõvel 😊

Magic Boy
A Chelsea kiejtette a Barcelonát (amihez csak gratulálni lehet), de nézzük miért tehették meg és mi nagy eséllyel miért nem tudtuk volna megtenni:
- Nem akartak játékban fölé nõni (Mint pl. mi a BL döntõben), hanem követték a bevált receptet (Inter, Real) és megfojtották a játékát.
- Megvoltak ehhez a játékhoz a játékosaik. (nekünk összesen nincs 3 védekezni tudó középsõ középpályásunk a keretben, míg õk annyival álltak ki)
- Az edzõjük tudta, hogy mit akar és emellett végig ki is tartott. (sajnos ez SAF-ra mostanában nem mindig jellemzõ)
- Az edzõjük jól és jókor cserélt (SAF-ra ez mostanában egyáltalán nem jellemzõ)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, hogy ezért itt páran a fejemet veszik, de én így látom.

hedonist
Láttam én is, reportoltam is, nem tudom mit ér..

JSbyMSI8800
az FB üzemeltetõi nem United-esek, mondjuk még ha így lenne sem kellene gyalázni az elhunytakat.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

ffxi
Szimpla reklám

Fákjúal!

Rash87
Elég primitív lehet,aki létrehozta.
De FB üzemeltetõi se tiszták.

jetblack
Ma olvastam ezt a cikket nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek

Hír

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Rash87
Eddig az volt a Chelsea-Barca meccsnél,hogy EC-ra készültük... majd visszavágón megmutatjátok. EC után meg már a visszavágóra készültök <#idiota>
Tegnap visszavágón is lefõttetek,most mi lesz? Készültök az olimpiára v. mi?
Szeretem ezeket az elvakult Barca drukkereket,akik mindig tudnak kifogást találni mindenre.

rooney8
Elorrebb mint ti, ugyanis bajnokeselyesek vagyunk, ellenben veletek 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sippie
-65. Nem is kell többet mondani errõl, lololol.
Sok sikert a City ellen!
25-30 age, lolol

Tyler1
Azért mit adnak Barcelonában, kockacukrot?

Sippie
Eljutottatok a BL elõdöntöig? Ne beszélj, akkor lemaradtam valamirõl!
Tyler1
Kb. ahol most ti, de mi legalább még bajnokságot nyerhetünk 😊

Sippie
és ti hol vagytok buzikám? 😄
Tyler1
Átvett egy jó csapatot, amit tökéletessé formált. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már most messze eredményesebb, mint Rijkaard volt. Ha ennyire nem értené a dolgát, akkor valószínû nem tartana itt.
Ha valaki majd átveszi SAF helyét, annak is le lesznek fektetve az alapok, de nem jelenti, hogy azt kamatoztatni is lehet tudás nélkül.

Guardiola csapatkoncepciója egyébként sokkal közelebb áll a Unitedhoz, mint Mourinho nagyképû, sztárcentrikus, néha futballölõ sémája.

Darthmushroom
pl nagy edzõ: Fergi,Mou,Wenger,Hidding,King Daglish stb..
pl jó edzõ: O'neil,Paul Lambert (Norwich edzõje most 2év 2osztály+most bent maradnak) Moyes stb..

Darthmushroom
hát ez akkor fog kiderül ha máshol is megpróbálja, számomra eddig nem az, mert évezred egyik legjobb csapatát vette át.jó tudom h onnan lehet a legnagyobbat búkni. de máshol lehet h félévente küldenék el. nálam azok a nagy edzõk akik több helyen is sikereket érnek el vagy több generációt feltudnak mutatni egy csapatnál. mert van különbség a jó és a nagy edzõ között.

ha oda megy akkor nem fogok többet angol focit nézni

Tyler1
Évtizedekig? Mert Mou már csak olyan, hogy sokáig leragad egy klubnál 😄 Amúgy sztem inkább a Citynél esélyesebb a Szpessölvan, oda illene is az õ stílusa 😊

milyenek a jóslataim?

pep távozik és majd jön a cityhez, mert nekik nem szabad bajnokságot nyerni ugyebár, jövõre city bajnok lesz, két év múlva fergi lemond, helyette jön Murinho C7-tel együtt és évtizedekig csak a MU

rooney8
végre kiesett a szarsza 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.