35611

• Rash87
    Nah igen,ha meg csak 89 percet játszunk,nem is lövünk
  • Rash87
    Jogos,akk kivettem mindent :)
  • pilboy
    csoda történt tegnap! nem kaptunk gólt :)
  • Tyler1
    Flashhez nem értek, vagy miből van ez? :D
    Amúgy meg ki kell venni a csába, aztán megmarad az első kép és cső. Máshol sincs semmi tabella, meg BL, meg eredmények.
  • Rash87
    Ki szeretné átvenni a HG jogot? Nincs időm vele foglalkozni,h frissítsem mindig.
    Tyler? :)
  • Tyler1
    Az első percről maradtam le a 93-ból, de így is sikerült kihagynom a meccs legizgalmasabb részét :)

Rooney meg nem boldog, várom az első sajtóhírt a távozásáról...
  • contraste
    Mondjuk lehet, hogy fiatalabb megjelenésében ábrázolták:)
  • contraste
    Szép gesztus, megérdemli 100%ig!

Láttam egy cikket, hogy miért lehet ölbetett kézzel ábrázolva. Ezt én sem értem, meg azt sem, hogy nem tudták volna élethűbbre csinálni?
  • Tyler1
    :DDD
  • attiGT
    :D
  • HRC Dodi
    0-1 után igen, mikor kibasztam az ablakon..
  • attiGT
    nálatok is elszállt a tvben az adás?
  • szabii98
    8 perc alatt 3 gól wtf
  • MR ME
    Kezdőcsapat: Lindegaard; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Young, Fletcher, Scholes, Rooney, Welbeck; van Persie
  • HRC Dodi
    Így-így!
  • MR ME
    Frissítve: 2012. Október 7.
  • attiGT
  • Tyler1
    Túlzás? Ki érdemelne szobrot ha nem ő, a legsikeresebb menedzser? Az meg, hogy életében szobrot emelnek valakinek, sztem a legnagyobb elismerés. Már most legenda az Öreg, és az emléke halhatatlan marad.

Lesz idő, mikor majd büszkén elmondhatom, én még élhettem a Ferguson-érában.
  • ReszegKoldus
    Ez inkább abramovich :D
  • bakkerman
    jó hát egy szobrot nem olyan egyszerű teljesen élethűre megcsinálni :D
  • Zenszkij
    nem hasonlít rá akkor se
  • bakkerman
    ááá szerintem abszolút nem túlzás...az ő irányításával lett a United abszolút topcsapat világszinten is,csodálkozom hogy nem kapott már korábban egy szobrot(például az 1000.-edik tétmeccse után). Amit ő elért,azt senki se fogja túlszárnyalni a klubon belül,de világviszonylatban se.
  • Zenszkij
    LOL ez azért kicsit túlzás, vagy haldokolna az öreg? mellesleg szerintem nem hasonlít
  • bakkerman
  • Tyler1
    Ma avatták fel SAF szobrát a Trafford előtt, óriási ceremóniával kísérve.

• Tyler1
    Én jobban tartok a Juvétól. Ez a Real simán verhető, Dortmund otthon verte, idegenben ikszelt, City idegenben 2 gólt rúgott, otthon ikszelt. Madridban kéne kezdenünk, ott egy ikszre mi is jók lehetnénk, max 1 gólos vereséggel várnánk a visszavágót, OT-n még már bármi lehetne.
  • attiGT
    mibe hogy megkapjuk a realt majd :D
  • SaphireDraco
    Ezek a törökök a mecs 70% a füvön fekve töltik...
  • HRC Dodi
    Elvileg.. a kezdő: Lindegaard, Rafael, Jones, Carrick, Büttner, Fletcher, Anderson, Welbeck, Powell, Cleverley, Chicharito

Kezdhetne Carrick helyett más is.. meg Rafaelnél is.
  • lippet
    X2-re remélem jók lesztek ma este!
  • ffxi
  • Magic Boy
    A Digi előfizetők nézhetik (a Digi sport 2 adja), hogy te nem az vagy az a te bajod, de ezért ne a szolgáltatót szidd!
  • banok
    Akkor ajánlom magamat :)
  • Zenszkij
    a jóöreg román retvedék digisport miatt megint nem lehet nézni a meccset
  • Tyler1
    Hát akkor még várhatunk rá egy darabig... :D
  • Zenszkij
    Szerintem ha a Real idén BL győztes lesz a nyáron visszatér az Old Traffordra.
  • Tyler1
    Továbbjutás meg van, várható volt, hogy a "nagyok" pihenni fognak a hátralevő csoportmeccseken. Lehet, hogy kikapnak a fiatalok, de tapasztalatszerzésnek jó lesz a török katlan, meg legalább lehetőséghez jutnak a bizonyításra.

Más: CR is részt vesz SAF szoboravató ünnepségén, alakul itt valami Na jó, nem alakul semmi, de kedves gesztus tőle, hogy eljön.
    El kéne rabolni és váltságdíjat kérni a Realtól, majd a váltságdíjból visszavásárolni, hááhh.
  • Darthmushroom
    egy kis ízelítő este hova megyünk, am szerintem kikapunk ilyen csikó csapattal elutazva
  • ffxi
    És akkor most mi van? Összeomlott az álma? :)
    Már ha igaz a lennti SAF idézet.
  • Tyler1
    Real volt az álma mindig is.