35611
-
#30401 Nah igen,ha meg csak 89 percet játszunk,nem is lövünk -
#30400 Jogos,akk kivettem mindent :) -
pilboy #30399 csoda történt tegnap! nem kaptunk gólt :) -
#30398 Flashhez nem értek, vagy miből van ez? :D
Amúgy meg ki kell venni a csába, aztán megmarad az első kép és cső. Máshol sincs semmi tabella, meg BL, meg eredmények. -
#30397 Ki szeretné átvenni a HG jogot? Nincs időm vele foglalkozni,h frissítsem mindig.
Tyler? :) -
#30396 Az első percről maradtam le a 93-ból, de így is sikerült kihagynom a meccs legizgalmasabb részét :)
Rooney meg nem boldog, várom az első sajtóhírt a távozásáról... -
#30395 Mondjuk lehet, hogy fiatalabb megjelenésében ábrázolták:) -
#30394 Szép gesztus, megérdemli 100%ig!
Láttam egy cikket, hogy miért lehet ölbetett kézzel ábrázolva. Ezt én sem értem, meg azt sem, hogy nem tudták volna élethűbbre csinálni? -
#30393 :DDD -
#30392 :D -
#30391 0-1 után igen, mikor kibasztam az ablakon.. -
#30390 nálatok is elszállt a tvben az adás? -
#30389 8 perc alatt 3 gól wtf -
#30388 Kezdőcsapat: Lindegaard; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Young, Fletcher, Scholes, Rooney, Welbeck; van Persie -
#30387 Így-így! -
#30386 Frissítve: 2012. Október 7. -
#30385 -
#30384 Túlzás? Ki érdemelne szobrot ha nem ő, a legsikeresebb menedzser? Az meg, hogy életében szobrot emelnek valakinek, sztem a legnagyobb elismerés. Már most legenda az Öreg, és az emléke halhatatlan marad.
Lesz idő, mikor majd büszkén elmondhatom, én még élhettem a Ferguson-érában. -
#30383 Ez inkább abramovich :D -
#30382 jó hát egy szobrot nem olyan egyszerű teljesen élethűre megcsinálni :D -
Zenszkij #30381 nem hasonlít rá akkor se -
#30380 ááá szerintem abszolút nem túlzás...az ő irányításával lett a United abszolút topcsapat világszinten is,csodálkozom hogy nem kapott már korábban egy szobrot(például az 1000.-edik tétmeccse után). Amit ő elért,azt senki se fogja túlszárnyalni a klubon belül,de világviszonylatban se. -
Zenszkij #30379 LOL ez azért kicsit túlzás, vagy haldokolna az öreg? mellesleg szerintem nem hasonlít -
#30378 -
#30377 Ma avatták fel SAF szobrát a Trafford előtt, óriási ceremóniával kísérve.
-
#30376 Én jobban tartok a Juvétól. Ez a Real simán verhető, Dortmund otthon verte, idegenben ikszelt, City idegenben 2 gólt rúgott, otthon ikszelt. Madridban kéne kezdenünk, ott egy ikszre mi is jók lehetnénk, max 1 gólos vereséggel várnánk a visszavágót, OT-n még már bármi lehetne. -
#30375 mibe hogy megkapjuk a realt majd :D -
SaphireDraco #30374 Ezek a törökök a mecs 70% a füvön fekve töltik... -
#30373 Elvileg.. a kezdő: Lindegaard, Rafael, Jones, Carrick, Büttner, Fletcher, Anderson, Welbeck, Powell, Cleverley, Chicharito
Kezdhetne Carrick helyett más is.. meg Rafaelnél is. -
#30372 X2-re remélem jók lesztek ma este! -
#30371 -
#30370 A Digi előfizetők nézhetik (a Digi sport 2 adja), hogy te nem az vagy az a te bajod, de ezért ne a szolgáltatót szidd! -
#30369 Akkor ajánlom magamat :) -
Zenszkij #30368 a jóöreg román retvedék digisport miatt megint nem lehet nézni a meccset -
#30367 Hát akkor még várhatunk rá egy darabig... :D -
Zenszkij #30366 Szerintem ha a Real idén BL győztes lesz a nyáron visszatér az Old Traffordra. -
#30365 Továbbjutás meg van, várható volt, hogy a "nagyok" pihenni fognak a hátralevő csoportmeccseken. Lehet, hogy kikapnak a fiatalok, de tapasztalatszerzésnek jó lesz a török katlan, meg legalább lehetőséghez jutnak a bizonyításra.
Más: CR is részt vesz SAF szoboravató ünnepségén, alakul itt valami Na jó, nem alakul semmi, de kedves gesztus tőle, hogy eljön.
El kéne rabolni és váltságdíjat kérni a Realtól, majd a váltságdíjból visszavásárolni, hááhh. -
#30364 egy kis ízelítő este hova megyünk, am szerintem kikapunk ilyen csikó csapattal elutazva
-
#30363 És akkor most mi van? Összeomlott az álma? :)
Már ha igaz a lennti SAF idézet. -
#30362 Real volt az álma mindig is.