Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory MU!
GGMU
bízhatunk még, h hétvégén pontot lopnak a shity-tõl is
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A menyasszonyomnak (hivatalosan még csak barátnõ sajnos) volt egy találó hasonlata SAF-ról a hétvégén.
Azt mondta, hogy SAF olyan jelenleg a Manchester Unitednél, mint Ecclestone az F1-ben.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Még van 2 forduló és bár igaz, hogy a City jelenleg egy tyúklépésnyi elõnyben van, de még õ is botolhatnak, hiszen a Newcastle a 3. helyért küzd, míg a QPR a PL tagság megõrzéséért.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
6 pont - Mancini: "a United lesz a bajnok."
3 pont - Mancini: "még a United a favorit."
0 pont(a City vezet) - Mancini: "még most is a United a végsõ favorit."
Ennek mi baja? 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Minket meg megvesz egy amerikai barom hitelbõl. Jó mi? Egyenlõek a feltételek nem? Lehet én is veszek föl hitelt azt megveszem a Barcelonát XD.
még 2 meccs van, és még mindig lehetünk bajnokok. 2 napja mondtam az ugyancsak unitedes kollégámnak, h a newcastleben jobban bízok, h elkapják a cityt, mint a unitedben
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Innentõl ezt már a City behúzza, gólarányt ezzel a csapattal mi nem fogunk nagyon javítani, maradék meccseket már meg se nézem.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Egyébként vicc,még 94. percben is úgy játszanak,mint megye 4-ben... utolsó lehetõség,egy szöglet,s bent vannak 4-en,szánalmas,az egész csapat mentalitása.
Glory, Glory Man. United!
nem tudok mit mondani
city megérdemelte a gyõzelmet
<#szomoru2>#szomoru2>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fákjúal!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Szánalmas ismét.
Azt hittem,nyerni akarunk,de ilyen passzív játékkal megint kapunk vagy 3-at.
Tyler tényleg jó hasonlat volt, valóban ugyan úgy vagyunk. Csak a City nem egy Barca erõsségû csapat,ez a nagy eltérés.
Park amúgy miért kezdõ? Valaki árulja már el,semmilyen poszton nem tesz hozzá semmit.2. félidõ elején nem cserél minimum kettõt,akkor el is dõlt.
Glory, Glory Man. United!
Be happy. :) Running!