Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én úgy tudtam utána a rúgott gólok számítanak amivel a city 8-nál tart

Ha hozunk is 6 pontot és a City is, akkor nem a gólkülönbség fog dönteni, hanem az egymás elleni meccsek. Tehát nekik botlani kell, nekünk meg nyerni. Én még bizakodok azért.

Tyler1
Hát ha a maradék 2 meccsen nem hozunk 6 pontot, akkor nem is érdemeltünk bajnoki gyõzelmet. Legalább a szurkolókért álljanak ki és hajtsák ki a belüket, ha 2x gyõz a City akk is gólkülönbséggel maradnának az élen, szóval annyit minimum elvárok az edzõi stábtól, hogy úgy küldi pályára a játékosokat, hogy szaggassák szét a hálót.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Golyo69
én is ebben reménykedem még....legalább egy x....csak azért még nekünk is be kell húzni azt a 2 meccset..ami a mutatott játék alapján nem lesz olyan egyszerû!

Glory MU!

GGMU

Tyler1
Egy ikszre remélem jók lesznek.

Darthmushroom
Chelsea 0:2 Newcastle
bízhatunk még, h hétvégén pontot lopnak a shity-tõl is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

de mennyire igaza van a Kedvesednek, szaktársakkal pont ezt vitattam én is, és habár nem ezt a hasonlatot hoztam fel, sõt semmilyet sem, mélységes tiszteletem SAFnak de akár jövõre is szívesen látnék egy neves, tapasztalt, fiatalabb edzõt.

Magic Boy
Furcsa ezt így még végiggondolni is, nemhogy leírni/kimondani, de SAF mellett elszaladt a football és õ úgy tûnik, hogy már nem tud/nem akar alkalmazkodni.

A menyasszonyomnak (hivatalosan még csak barátnõ sajnos) volt egy találó hasonlata SAF-ról a hétvégén.

Azt mondta, hogy SAF olyan jelenleg a Manchester Unitednél, mint Ecclestone az F1-ben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Milyen szurkolók vagytok gyerekek?

Még van 2 forduló és bár igaz, hogy a City jelenleg egy tyúklépésnyi elõnyben van, de még õ is botolhatnak, hiszen a Newcastle a 3. helyért küzd, míg a QPR a PL tagság megõrzéséért.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zenszkij
Félreértés ne essék, de a Chelsea már rég nem az ész nélküli igazolások híve. Egy összeszokott csapat pedig képes bl döntõbe jutni. Mi meg 2017ig fizethetjük vissza azt a pénzt amibe kerülünk a banknak. Vicc....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
BL döntõbe?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

munkahelyen az ilyenre szoktuk mondani: beteg fiú
😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

csak bassza az agyunkat, már bajnokok...

rooney8
az igen :_SAD:SA_D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

McFrost
Tetteti magát 😄 Sosem csíptem, mert nem elég kemény és ha nem tesznek alá egy csapatot képtelen építeni egyet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tyler1
8 pont - Mancini: "a United lesz a bajnok."
6 pont - Mancini: "a United lesz a bajnok."
3 pont - Mancini: "még a United a favorit."
0 pont(a City vezet) - Mancini: "még most is a United a végsõ favorit."

Ennek mi baja? 😄

McFrost
Az lehet, de 10 évre meglennénk középen és csak egyszer kell kifizetni. 50M-ért kiárulni akik nem férnek be, maradék 50M meg szerintem adott.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zenszkij
Olajsejk vagyok, holnap megveszem a Fradit, idehozom Messit, Ronaldot elõre, a kapuba Jézust, a középpályára Istent, bal szélre Szent Pétert. Megnyerem a magyar bajnokságot és majd verem a mellem, na tessék de jók vagyunk. Modern futball rulezzzzz Régen a 60-a 70-es években csak britek tolták Angliában, csak spanyolok otthon és sorolhatnám, nem volt ez a nagy kavalkádgané. De most jön a cukrosbácsi azt összevásárol egy csapatot, jövõhéten lehet a Crewe Alexandriát veszik meg. Az ilyen embereket átvilágítanám, vagyonelkobzás azt go a sittre. De látjuk a nagy Chelsea is hova jutott 2 bajnoki cím után. Cityvel se lesz másképp.

Minket meg megvesz egy amerikai barom hitelbõl. Jó mi? Egyenlõek a feltételek nem? Lehet én is veszek föl hitelt azt megveszem a Barcelonát XD.

megérdemelt city gyõzelem, jobban meg is érdemelnék a bajnokságot, jobb focit játszanak
még 2 meccs van, és még mindig lehetünk bajnokok. 2 napja mondtam az ugyancsak unitedes kollégámnak, h a newcastleben jobban bízok, h elkapják a cityt, mint a unitedben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

cirka 100 milla.. és akkor még lehet, hogy keveset mondtam..

Tyler1
Ennyit is vártam a meccstõl. 2. félidõ totális nulla.
Innentõl ezt már a City behúzza, gólarányt ezzel a csapattal mi nem fogunk nagyon javítani, maradék meccseket már meg se nézem.

Cabell
az biztos hogy a city megérdemli a bajnoki címet, de akkor is, 4 fordulóval a vége elõtt 8 pont elõny és innen elbaszni, ez megbocsájthatatlan, én biztos hogy ezt fogom az utóbbi évek terményei közül a legnehezebben feldolgozni

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Megint eltaktikázta SAF. A City jogosan érdemli meg a bajnoki címet,többet tettek érte mint mi,az biztos.

Egyébként vicc,még 94. percben is úgy játszanak,mint megye 4-ben... utolsó lehetõség,egy szöglet,s bent vannak 4-en,szánalmas,az egész csapat mentalitása.

Glory, Glory Man. United!

rooney8
hát
nem tudok mit mondani
city megérdemelte a gyõzelmet

<#szomoru2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jogosan szopunk ki ha marad az állás:S

Ha a 3 közül ha jön valaki, már elégedett vagyok!

McFrost
Götze-Mvila-Hazard trióra kell középpályán beruházni és évekre megvagyunk.

Darthmushroom
cseréljünk már még most már lassan mind1 lesz, valencia meg hernandez/young

ffxi
Szerintem Park játéka eltér Kagawa-tõl. Nerm lehet összehasonlítani. Park inkább az a szorgos mint G. Neville. Kagawa pedig fürge lesipuskás gólszerzõ.

Fákjúal!

Meglátszik a csapaton hova jutott ez a felfogás. Most egy nagyobb beruházás, kifizetõdõbb lenne a többi idényre nézve.

Zenszkij
Óriási vétel lenne, de a mester nem akar sokat költeni.

Én Hazardnak örülnék nagyon.

Zenszkij
Na ezért kell ide Shinji Kagawa. A szamuráj sokkal dinamikusabb mint Park és fiatal, gólerõs, technikás, gyors. 2 év alatt 48 Bundesliga meccsbõl középpályásként 21 gólt vágott...

Nem is értem Park minek játszott.

Zenszkij
csöcs is van

McFrost
Az egy csatáros játék sosem feküdt, nem értem miért erõlteti SAF. Középpályára pedig kell egy irányító, ez a legnagyobb hiba.

Cabell
nem hiszem EEL hogy nem húztuk ki a tetves félidõt

Rash87
Így hogyan lehet hozzáállni egy meccshez? Fõleg ilyen sorsdöntõhöz?
Szánalmas ismét.
Azt hittem,nyerni akarunk,de ilyen passzív játékkal megint kapunk vagy 3-at.

Tyler tényleg jó hasonlat volt, valóban ugyan úgy vagyunk. Csak a City nem egy Barca erõsségû csapat,ez a nagy eltérés.

Park amúgy miért kezdõ? Valaki árulja már el,semmilyen poszton nem tesz hozzá semmit.2. félidõ elején nem cserél minimum kettõt,akkor el is dõlt.

Tyler1
Vesztes taktika, ahogy várható is volt a kezdõt elnézve.

ffxi
Áh... nem is nézem

Fákjúal!

Ettõl féltem.

Az várható volt hogy nem fogunk gálázni, de ez egy fos.

Darthmushroom
451tõl nem is várhatunk mást

Cabell
borzalmas 0 foci

Darthmushroom
ezzel a nanival hosszabítani... pass rating 5% lövések egy ki az old traffordra.

Rash87
Áhh,kösz,már találtam is <#eljen>

HappyHunter

Be happy. :) Running!

Rash87
Már csak egy normális streamet kellene találni :\\

Darthmushroom
f4sznak mutatják az õszi meccset ez nem olyan meccs lesz...-.-

Tyler1
A PL Barca-Chelsea-je lesz ez úgy érzem.