Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Az EB elõtt kell igazolni mindenképp és ezt SAF is tudja szerencsére (lásd Hernandezt is a VB elõtt igazoltuk le, mert utána minimum a duplájába került volna), mert az EB-n való esetleges jó szereplés rengeteget emel a játékos értékén!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zenszkij
A LEGNAGYOBB TRAGÉDIA AMI A KLUBBAL TÖRTÉNHETETT A MÜNCHENI KATASZTRÓFA UTÁN AZ EZ A VÖRÖS GIBBON:

Õ a fõmajom. Sírjunk együtt...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij

Kit akarsz te leigazolni öreg? Kagawat, Götzét meg Yann M'Vilat? Hát hol élsz te balfék? Kell a pénz mert becsõdölt az ingatlanpiac az USA-ban. Scholes bír még egy évet, Sheringham is rábólintott, Keane a visszatérést tervezi. Ha nem tetszik visszavonulhatsz a fenébe...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Itt van az egész nyár, semmivel nem lennénk elõrébb, ha most igazolnánk le mindenkit. A szezon után kicsit szusszan mindenki, aztán EB, utána olimpia, elõtte ne várj nagy puskaropogást. Nagyban függ majd a nyári teljesítményektõl is, hogy ki kit igazol. Nem kell ezt elhamarkodni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy
Ajánlom figyelmedbe az SG Átigazolások topikjának a böngészését!

Magic Boy
"Kagawa még aznap cáfolta, hogy ilyet nyilatkozott volna."

Mi is cáfoltunk már annyi mindent (Pl. C. Ronaldo, Beckham eladását), ami igaz volt, hogy vajmi kevésbé érdekel, hogy ki mit cáfol.

A lényeg, hogy Kagawa kreatív támadó középpályás, nekünk meg ilyen kell, mert hiányposzt nálunk.

Rockynhooo
Sorold még kérlek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Magic Boy
"Május elején meg hova véglegesítsenek még igazolásokat?"

Azért van pár élcsapat, akik már megtették:
Pl. Bayern München: Dante, Xherdan Shaqiri
Arsenal: Lukas Podolski

Soroljam még?

"Nem minden a pénz, de nem is szenvedünk hiányt belõle..."

Nem minden a pénz, de ne feledd, hogy nekünk van egy óriási adósságunk és a korai nemzetközi búcsúnak és annak, hogy nagy eséllyel a pl. se nyerjük meg köszönhetõen nagy eséllyel nem leszünk tele lovettával, amibõl igazolhatunk.

Tyler1
Kagawa még aznap cáfolta, hogy ilyet nyilatkozott volna.

Május elején meg hova véglegesítsenek még igazolásokat? Még vége sincs a szezonnak, az átigazolási idõszak meg el sem kezdõdött. Az meg erõs, hogy mi nem tudunk háborúba szállni a felsorolt csapatok közül egyikkel sem. Nem minden a pénz, de nem is szenvedünk hiányt belõle...

Magic Boy
El kellene kezdenünk a nyári igazolások véglegesítését, mert a nyáron nagy átigazolási körbelicitálások lesznek és ebbe mi nem tudunk partnerek lenni.

A nyáron Igazolni fog jó pár él csapat (Pl. Manchester City, Tottenham, Arsenal, Chelsea, Bayern München, Schalke, Dortmund, Juventus, Internazionale, Milan, Roma, Valencia, Real Madrid, Barcelona, PSG) és nekünk nincs annyi pénzünk, hogy belemenjünk egy átigazolási háborúba.

Az a szomorú, hogy sokan már régen elkezdtek igazolni, míg mi eddig nem jelentettünk be egy igazolást se, pedig nem áll úgy a keret és anyagilag se állunk úgy, hogy ne igazoljunk, minél hamarabb!

Magic Boy
Kagawa a Unitedé?

Remélem, hogy igaz a hír, mert szükségünk lenne egy kreatív középpályásra és Cleverley túl sérülékeny.

Golyo69
nemtom de szánalmsa mit mûvelt :S

GGMU

Tyler1
De hogy miért erõltetik az õ támadásait...?
Miért nem az támad, aki tud is(Carrick, Scholes)?

Golyo69
Ezt a Jones gyereket is megkéne tanítani beadni....vagy egyáltalán arra hogy eltudja rúgni a labdát értelmesen......

GGMU

Golyo69
igen de a Bolton az utolsó fordulóban a Stoke-hoz megy és ott nyerhetnek is a Stoke-nak már tökmindegy.....
A QPR és a Bolton között még 2 pont van....utolsó forduló dönt...

nekünk most szórni kell vagy 5-6 ot...

Aztán QPR hátha meglepit okoz 😄 Buzsáki a 93.ik percben egyenlít a City ellen 😄 bármi lehet 😄

GGMU 😄

GGMU

Darthmushroom
nyert a qpr, ez se nekünk kedvez

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Na igen<#sir><#smile>

banok
17.00 Manchester United-Swansea
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
ott kp. van, nem hitel...<#bee1>

No one can stop Death!

Tyler1
Hogy-hogy Webb nem nyert nekünk meccset? Hát nem a City ellen kellett volna fújnia? Igazán elintézhette volna ezt a Szövácccség...
<#bohoc><#zavart1>

Golyo69
csak nyertek a szarkák ellen ::S:S jó lett volna az x :S:S

Nyerni kell ma vagy 8-10 góllal és akkor még lehet esély 😄

GGMU!

GGMU

minimize
...

No one can stop Death!

Tyler1
Érdekes, hogy állandóan folyik az arrogancia abból a topikból, de persze mi vagyunk az együgyû, gonosz szurkolók. Persze utálják az összes csapatot a sajátjukén kívül, nincs ezzel gond, csak ne ilyen nevetséges módon tegyék, és akkor mi se fogunk ezen kacagni itt. Ennyi.

minimize
nem lesz ebbõl vita, egy kalap alá kerültél a többivel, de túléled...písz.

No one can stop Death!

miért ne írogatnék oda flame-keltés és provokálás nélkül, normál stílusban???
szándékosan ide írtam ezt és nem oda, mivel nincs igazatok teljes mértékben és nem akartam ott vitába kerülni (itt is sikerül már látom)
volt olyan is, h nektek adtam igazat, azt odaírtam (igaz ritka, mint a fehér holló, de ez minden bizonnyal azért van, mert más csapatnak szurkolunk)
písz továbbra is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Tyler1
Szegények, ezek a fránya bírók mindent elcsalnak évrõl évre, nem is értem miért néznek még focit, úgy is tudják, hogy a bíró mindig ellenük fúj, az FA meg minket tol. Nézzenek sakkot, ott hátha nem avatkozik be a bíró az eredménybe<#zavart1>

Pooltól meg nem sajnálom a kupát, nem is értem hogy jutottak el a döntõig.

minimize
gusztustalan az állandó általánosítás, ami itt megy, persze nem muszáj idejárni, olvasgatni, tény.
de nem kell csodálkozni, ha lassan "odaát" is mindenki az itteni szintre süllyed.amúgy (ha jól látom)néha Te magad is írkálsz oda,mindenféle ellen-degradálás nélkül. <#rolleyes>

No one can stop Death!

látszik azért, h milyen szemüvegben nézik az ágyusok a meccsüket...
2 tizit reklamálnak, de gyorsan elfelejtik, h 1-2-nél a norwich nem kapott meg egyet és nem csodálkozhattak volna azon sem, ha benayunt kinyomják azelsõ félidõben és remzit a 2.-ban. érdekes. de mi vagyunk az fa. ha már ennyit tévednek a számukra, azzal illik "élni"<#zavart1>

a harmadik fél is ismét érdekes módon nyerte meg a kupát. (teljesen szabályos gólt vettek el a pooltól)

ezeket is saf intézte így és webb, meg számunkra az fa<#mf1>

Tyler1
Ez az, ennyit vártam a mai meccstõl, hogy a Castle-nak legyen miért hajtania holnap 😊

Forza Italia
na az arsenal 3-3 at játszót így a newcastle ha holnap nyer megelõzi õket. Óriási meccs lesz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ffxi
Hol lehet megnézni a többi jelölt gólokat?

Fákjúal!

Darthmushroom
szerintem Roo gólja azért nyerte meg mert egy igazi rangadón volt döntõ gól. én személy szerint 2. bergkamp gólját mondtam volna a legjobbnak. am ha benne lett volna a 20évbe lehet Cissé gólja nyeri a chelsea ellen.

Szép volt Rooney gólja, de azért na !!!
Enyhe túlzás ezt a találatot az elmúlt 20év legszebb góljának nevezni.
Ahogy Tyler írja Cisse gólja legalább 2csillaggal volt szebb.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
Hát lehet ha Cissé pár héttel korábban rúgja a szerdai gólját, akkor most õ pózolna a serleggel.

DONGUBA
United szurkolokent mondom volt par szebb is azert.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
Rooney ollóját választották a PL 20 év legszebb góljának!<#eljen><#worship>

Magic Boy

Forza Italia
én Cissében bízok. Remélem vág 1-2 gól a citynek vasárnap és nem nyer az agyonvásárolt city

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

valóban jobban megérdemelnék, de én is abban bízok, h ez is olyan 1-2 éves kiskirályság lesz maximum, mint a chelsea-é volt
még mindig go castle!!! 😊

Rash87
Miért lenne szégyen?
Nem City-t fogom védeni itt,csak már-már aktuálissá vált, hogy a nagy költekezésnek lesz valami eredménye.
Ez mi is megtehettük volna nyáron,illetve januárban is,de nem tettük,inkább visszahívtuk Scholes-t...
Pedig így a közeljövõben sem lesz jó, h nem veszünk szinte senkit,aztán csodálkoznak h bajnokság közepe felé elfogynak a játékosok.

Azt meg már meg se említem, hogy a City oda vissza vert minket, kaptunk össze 7 gólt,mi meg lõttünk nekik 1-et 😊
Szóval nagyon is megérdemelnék,bár én még bízok benne,hogy pontokat veszítenek.

Glory, Glory Man. United!

"Dortmund: Kagava nem hosszabbít, a Man. United vinné - sajtóhír

A talksport értesülései szerint a japán válogatott irányító három évre ír alá a Manchester Unitedhez, s a „vörös ördögök” hétmillió eurót fizetnek érte (és szezononkénti ötmillió eurós fizetést ajánlanak neki) – mivel kontraktusa 2013 nyarán jár le a Dortmundnál."

Arra értettem, ha egyenlõen állnánk gólkülönbséget tekintve, csak ez lemaradt vagy rosszul fejeztem ki magam. 😊

Az egy nagy szégyen lesz ha a City lesz a bajnok. Undorítóan elkurvásodott a foci már.

Tyler1
Azért áll a City az élen, mert jobb a gk-juk, egyértelmû hogy akkor ezt veszik elõször számításba.

Darthmushroom
elsõnek a Gólkülönbség dönt ez tuti. ezt a meccsen elmondták egy párszor.

Rúgott gól,Gólkülönbség,egymás elleni én így tudom

Tyler1
Csak a gk után dönt az egymás elleni eredmény.

JSbyMSI8800
Hiába, ezt most mi basztuk el kegyetlen mert az Evertont meg Wigant verni kellett volna legalább 3 gólkülönbséggel és most nem fájna a fejünk.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

castle-nek szüksége van a pontokra a 4. helyhez, mivel tegnap nem kis bravúrral legyõzték a kékeket
bízom bennük nagyon!

Rash87
Még én is nagyon bízok benne! Bár nagyon nem érdemelnék meg,de nem lenne rossz.

Glory, Glory Man. United!