35611
-
#30441 Én egy Real-nak nagyon örülnék,nagy meccs lenne :)
S kíváncsi lennék,hogy jobbak vagyunk-e jelenleg Náluk. -
#30440 Mondjuk igen ott még bármi lehet. Chelsea-t mi ugye nem kaphatjuk, tehát az mind1. Nem tudom egyébként kivel járnánk rosszabbul, a Juvéval vagy a Shakhtarral. -
pilboy #30439 még a donyeck is lehet 2., nem? (meg a chelsea is) -
#30438 + Juve, Bayern/Valencia, Benfica/Celtic lehetnek.
Juve lesz ebből, vagy Real sztem. -
pilboy #30437 eddig akiket kaphatunk a bl-ben:
real
milan
porto
szép névsor :P
ugyebár az arsenalt most még nem kaphatjuk -
pilboy #30436 gondolom, de azért mégiscsak pechesek vagyunk az utóbbi időben ezzel a sorsolással:
2007/08:
3. kör: west ham
4. kör: tottenham
5. kör: arsenal
6. kör: portsmouth - kiesés
2008/09:
3. kör: soton
4. kör: tottenham
5. kör: derby county
6. kör: fulham
elődöntő: everton - kiesés
2009/10:
3. kör: leeds - kiesés
2010/11:
3. kör: liverpool
4. kör: soton
5. kör: crawley
6. kör: reading
elődöntő: man city - kiesés
2011/12:
3. kör: man city
4. kör: liverpool - kiesés
szép névsor. nem néztem meg a többi nagy csapatét, de sztem nem volt ennyi komoly meccsük az fa kupában :)
-
Zenszkij #30435 West Ham is nagyon örülhet. -
pilboy #30434 imádom, h az fa-kupában mindig így belehúzunk...
most éppen a west ham jutott idegenben -
reco #30433 nekem meg a rohadt chelsea vitte el.... de ugy hogy x-et raktam a meccsre....:S -
#30432 Mint united szurkolo en sem, csak azert megis :D -
pilboy #30431 bocs, én most nem bánom :) -
#30430 köcsög shity elvitte a mixem. bezzeg ilyenkor nem tudnak nyerni -
pilboy #30429 a hátsó alakzatunk az első félórában megye III-as volt. utána jól működött
még szerencse, h mindig sikerült gyorsan válaszolni
ez a mi fordulónk volt
jövő héten kell a győzelem és 6 pont lehetne az előny -
#30428 Van Persie előadott azért egy Torreséhez hasonló bravúrt -
#30427 Rooney-val mi történt,h semminek se örül? -
#30426 komolyan mintha álmodnék... pont most nyilatkozta Fergie, hogy Lindegaard nem hagyta még cserben, Rafael durca is jókor jön, na meg persze a 0 morál a csapatban is pont a city előtti derbin van jelen... -
#30425 lindeszar mit keres a csapatban? -
#30424 Hát ez a meccs se segít megérteni minek még egy csatár :D -
#30423 3 lövés, 3 gól
az nem rossz :DD -
#30422 Gyanús volt az a szerdai kapott gól nélküli meccs, de úgy nézem kamatostul behozzák a lemaradást -
#30421 Ehhez meg is van a kezdés -
#30420 Vereség nem kéne, X nem volt még, úgyhogy győzelem lesz :D -
#30419 City X...
Kíváncsi leszek,megint ilyen helyzetben X lesz-e a minék,vagy vereség.
Bár most ezt nem érzem :D -
#30418 West Ham 3:1 Chelsea
Arsenal 0:2 Swansea
Shity 1:1 Everton
Számunkra eddig jól alakultak az eredmények, főleg h a West Brom is kikapott 0:1re a Stoke-tól, így nagyon kíváncsi leszek h játszunk este -
#30417 Hova?Minek?Annyi csatárotok van mint a kosz... -
#30416 *Daily -
#30415 Leigazoljuk Lewandowskit - állítja a Dily Mail
Hát az már csúnya lenne... -
#30414 Pedig még a kommentátor is kitért rá, hogy komoly kritika Rooneynak, ha előbb cserélik le, mint egy Hernándezt. -
#30413 én pl nem láttam duzzogni, de egy biztos, legutóbbi meccsről annyi maradt meg, hogy kb a labdák 3/4-ét eladta/elszerencsétlenkedte...már üvöltöztem, hogy cseréljék le. -
#30412 Nagyon duzzogott, hogy lecserélték hétközben. Nincs szar formában, de már középpontban sincs, kérdés, hogy ezt mennyire tudja megemészteni. -
#30411 Mi baja van Rooney-nak? -
#30410 +1
Lett volna esélye egyébként visszajönni PL-be, az Aston Villa szerette volna magának, de visszautasította és inkább nyert még egy bajnoki címet :) -
#30409 én örülnék neki ha SAF leköszönése után nálunk látnánk viszont edzőként :) -
#30408 Mi történt? -
#30407 "Ole-Gunnar Solskjaernek jó éve volt: ő került be első tagként az újonnan alapított norvég futball Hírességek Csarnokába, csapata, a Molde pedig megvédte bajnoki címét. A kék-fehérek a Hönefoss elleni sikerrel már az utolsó előtti fordulóban bajnokok lettek, miután a rekordbajnok Rosenborg a hajrában benyomta az „önmegsemmisítő gombot”, és a Strömsgodset sem bírta végig a versenyfutást. Ez a Molde történetének második norvég bajnoki címe. A bajnokság során a Strömsgodset 14, a Molde 9, a Rosenborg 3, a Tromsö és a Sogndal 2-2 forduló után állt az élen."
szvsz 2 év és a PL-ben látjuk -
#30406 Láttam mit műveltetek az Allianz Arénával.. :D Majd néhány angol stadionba is elnézhetnénk United ügyben.. Arsenalt meghagyom nektek, a múlt évi BL csoport tiszteletére.. :D -
#30405 -
Zenszkij #30404 Dodi for Prime Minister!!! -
#30403 Én itt vagyok, ha gondolod.. ;) -
#30402 mondjuk én sokat nézegettem mivel nem mindig tudom követni h mi is zajlik éppen, sztem hasznos és jó dolog volt...