Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
*álmodtad

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Megvan, kérdés, h végeredménynek álmodta-e?😄

Darthmushroom
OTT VAN CISSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
1:1

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
1-1-et álmodtam,még meglehet 😄D

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
na most már vezet a bolton. szóval jelenleg a qpr a kiesõ, remélem félidõbe elmondják nekik h küzdjenek az x-ért

Darthmushroom
sajnos a bolton se áll túl jól hogy küzdeni kelljen a qpr-nek. 1:1re állnak bogdánék.

rooney8
nyilván, de azért reménykedni lehet(ett) 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Lehetett rá számítani, hogy hazai pályán a döntõ fordulóban gólt fognak rúgni(és behúzzák) 😊

rooney8
ha még rúgunk 9-et, akkor miénk a trófea 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
ja sajnos, szerintem most is van vége. max akkor láttam volna esélyt ha a qpr szerez elsõnek gólt vagy 0:0 végig

rooney8
vezet a city<#szomoru2>

Darthmushroom
ezaz eddig jól állunk

DE NEM MA!<#banplz>

Darthmushroom
Hajrá MU, Hajrá QPR
remény hal meg utoljára 😄

Rash87
2 óra,s bajnokok vagyunk 😄

simulcast jézus már csak ez hiányzott

banok
16.00 Sunderland-Manchester United
tv: Digisport Plus hu - Simulcast közvetítés a Manchester City-QPR meccsel
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lesz közvetítés? nem úgy van h mostmár a digi csak 1 meccset közvetíthet élõbe? remélem nem a shitty meccsét..

JSbyMSI8800
úgy legyen, tippmixbe megtettem az x-et 😄 persze kombinációba 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Darthmushroom
de szép álom 😊

Rash87
Azt álmodtam,h a City X-elt <#zavart1>

Tyler1
SAF és Phelan élõben tekintették meg a német kupadöntõt, Kagawa valszínû borítékolható. Bár volt Lyon-Lille meccsen is...<#nemtudom>

Tyler1
mondjuk óccóbb piros kockás terítõt venni, amire rálehet vasalni, hogy Rooney 😄 ki mondaná meg, hogy az nem mez?<#eplus2>

piknikre meg esti pizsihez hogy kimássz a konyhába arra tökéletes😄

JSbyMSI8800
mennyire igaz...nekem sem tetszik a mez

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Zenszkij
nem kell ezeket megvenni, nem kell a mocsok glazert pénzelni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

rooney8
most így látva a játékosokon annyira nem borzasztó, mint amilyen volt a korábban "kiszivárgott" képeken 😄

Tyler1
Persze megmagyarázzák, hogy tiszteleg a régi munkásosztály elõtt, akik a csapatot alapították, de attól még nem szép szvsz. Jövõre szakadt, kormos vászon pólót fog gyártani a Nike, mert az tiszteletadás a bányászoknak? 😄

Darthmushroom
mert:
"Az ikonikus kockás minta azóta is a város kulturális életében meghatározó szimbólumnak számít."
am figyeljétek meg jövõre nem csak a mienk lesz kockás ezután több csapatnál is be fogják dobni. mint tavaly volt a csíkos kapus mez.

MR ME
sztem is...de ha a csapat úgy teljesít,. tökmind1 mi van rajtuk 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
hát kéne már vmit...csak ügye meló van, nem sokat vagyok itt se meg facen se..de itt a jóidõ, tele kell hányni a dunát margitszigetnél pl, majd összehozzuk 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
De miért nem csíkos, mint az idei kék? Az legalább még oké focis berkekben, de kockás...
Szerintem undorító konyharuha!

Rockynhooo
Nagyon sok MU-s barátom van akik szomorkodnak de mindig mondom nekik hogy ennyi sikeres év után várható volt egy szopó év de ne csüggedjenek. Szerintem tudatos csapatépítés folyik nálatok és újra minden szép és jó lesz.

btw Kula ezer éve nem láttalak se kommentelni meg semmi 😄 fészbukon sem. Lassan nyomhatnánk megint egy boros crazy estét 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Darthmushroom
nekem nagyon bejön, nyáron be is nevezek egyre

MR ME
csak sztem gusztustalan? 😞

MR ME
én már sajnos nem is bizakodok, ez az év úgy ahogy van elfelejthetõ volt...majd jövõre 😊

Rash87
Rash87
Valahogy úgy. Én még bizakodok,hiába annak a kb. 1% esélynek.

küldjük webbet a city meccsre és tuti nem nyernek, mint newcastleben........<#szomoru2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
a remény hal meg utoljára? 😊

Rash87
Még van 1 forduló hééé <#vigyor3>

MR ME
hát ez az, 8pont elõnyünk volt, ezt a bajnokságot mi veszítettük el, és nem õk nyerték meg (persze ez mint unitedes szempont volt, citysként biztos másképp gondolnám...)egyszerûen ez az év számomra kicsit vicc volt, de jön még idény, majd jövõre...

Tyler1
Tök mind1 mit játszunk a City ellen, pontokra megy a bajnokság, és volt 8 pont elõnyünk. Igaz nekik is, de én azt hitten vagyunk annyira rutinosabbak és profibbak, hogy ne szarjuk el 5 forduló alatt. És itt a sérülések már nem játszottak.

Anno mindenki nevetett a -8 pontnál, hogy a Citynél ennyire futotta, erre mi a hajrában(!!!) eldobjuk a 20. címet. Világ vicce. Ez az egész szezonra elmondható, ahogy kiestünk mindenbõl, amilyen teljesítményt produkált idén a csapat, az a világ vicce.

MR ME
már mind1 h mit nézünk mikor dõlt el, eldõlt szvsz...sokszor megnyerhettük volna, de ha azt vesszük h egyetlen pontot se tudtunk szerezni a city ellen...

Tyler1
Everton ellen eldõlt. 1 ponttal vezetnénk, ha nem adjuk le azt a meccset.

MR ME
bízzá benne, de nem leszünk...

Rash87
Rio kérelme Antonhoz

<#zavart1>

Ám én még mindig bízok abban,h bajnokok leszünk 😊

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

minimize
látom a háttérben meg lámpáztatnak is. gondolom ettõl a jókedv.😄

No one can stop Death!