35611

• HRC Dodi
    Premier League, 17.forduló
    Manchester United(1.) - Sunderland(15.)
    Old Trafford, 2012.12.15. 16:00

Játékvezető: C. Foy

De Gea, Jones, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, RvP.

Pad: Lindegaard, Giggs, Chicharito, Vidic, Welbeck, Scholes, Fletcher

Stream: BANOK
  • Tyler1
  • Tyler1
    Létezik, csak olyat itt már nem látsz :D
    Elvileg az Arsenal edzőközpontjánál látták, bár meglennék lepve, ha pont Mr. Ego igazolna oda, főleg a tegnapi Liga kupa "bravúr" után. Bár sztem már annyira mélyen vannak, hogy innen csak felfelé vezethet az út, lehet, hogy januárban drasztikus csapatépítés indul náluk (már ha komolyan gondolnak még valamit a jövőre nézve).
  • attiGT
    Most meg elvileg érdeklődünk Walcott iránt. Szerintetek jó csere lenne? Én még mindig szívesebben látnék egy JÓ formában lévő Nanit, kérdés, hogy olyan létezik-e még...
  • Tyler1
    Az Arsenal 20m-ért vinné Nanit.

Pont nem rég gondolkoztam ezen, hogy Walcott tuti eljön onnan, Nani meg tuti elmegy innen. Én simán belemennék egy cserébe + némi kp, Walcott régi nagy álmom MU mezben. Csak ne lenne ennyire sérülékeny...
  • Zenszkij
    nem esett kétségbe és ez tetszik :D
  • Rash87
    Rio a mérkőzés után így kommentálta Twitteren a pénzdobálós incidenst:

"Akárki is dobta az érmét, micsoda dobás!"

"Nem hiszem el, hogy csak egy 2 pennys aprópénz volt... lehetett volna legalább egy 1 fontos is!"
  • Tyler1
    Én is bírom, egyik legnormálisabb játékos abban a csapatban, nagy kár hogy anno SAF sajnált rá pár száz ezer fontot.

Tegnap a meccs után már együtt nézték Robinnal az x faktor döntőjét, ez sokat elárul róla.
  • Zenszkij
    United drukkerként nagy kedvencem ez a Hart :D.
  • pilboy

és idén már megvertük az ágyúsokat is! :)
  • Tyler1
    "Last time United won away games at Liverpool, Chelsea & Man City in the same season was in 1913/14."
  • bakkerman
    amúgy igaz,hiába ez az angol futball úgymond sajátossága,hogy teljesen a játék részesei a szurkolók,de sajnos bármikor történhet egy olyan eset is,hogy valakit egy betegagyú szurkoló úgy eltalál egy üveggel,vagy bármivel,hogy meghal...
  • Tyler1
    Elég lenne csak a 2 kapu mögé, ahol leginkább kivannak téve a játékosok ilyen veszélynek :)
  • Mor3llo
    Hálót? Az angol lelátok már így is inkább hasonlítanak egy színházi nézőtérre...még körbe is akarod őket zárni? :D
  • Tyler1
    Akkor húznának fel egy hálót a pálya köré vagy nem tudom. Meglehetne előzni a petárda, érme, üveg, székdarabok dobálását.
  • bakkerman
    gondolom nem tapogatnak végig mindenkit,és télen egy kabát alatt sok minden elfér :S
  • Tyler1
    Ez meg a meccs kimaradt jelenete.
    Hart

• Tyler1
    Sajnos a mi szurkolóink sem jobbak, ez 2 éve volt a Traffordon:

Pénzérme, sörösüveg, minden volt. Azért ha egy üveggel elkapnak valakit, akkor lehet vége van egy karriernek. Nem is értem hogy engedhetnek be egy lelátóra sörösüveggel...

• Oziris666
    Az ilyen nem focipályára való,az tény!(Mondjuk nagy hülye h a City drukkerek elé megy ünnepelni!)
  • pilboy
    rangadó, 92. perc
    kell ennél több?
    nem csak attól lehet nagy gól egy gól, h kapufáról megy be
  • lippet
    Nem értem miért olyan nagy gól, lehet nem láttátok tegnap a Real meccset?
    Ozil Amazing Free Kick Goal Real Madrid 3-2 Real Valladolid 08.12.2012
  • Tyler1
    Talán súlyosabb esetben igen, az már az FA-től függne, hogy mivel sújtana ilyen esetben egy csapatot(máshol akad rá példa, hogy pontot is vonnak le, pénzbüntetést is kapnak, meg jó pár zártkapus meccsre ítélik a klubot), de erre inkább ne kerüljön sor, pont elég ha a pályán elvesszük mi azt a 3 pontot.
  • ffxi
    Mekkora gól V. Persie!!!
  • attiGT
    És mivan ha a szemét verik ki? Lóvéval elintézik és mi meg elveszítünk egy legendát egy ilyen miatt?
  • rooney8
    jaja én is, el is kezdtem hangosan nevetni :D
  • Tyler1
    Csakis pénzbünti, mivel csak biztonsági előírásokat sértett meg a klub.
  • attiGT
    Kiváncsian várom milyen büntit kapnak. Vki tisztában van vele, milyen következményei lehetnek egy ilyen esetnek? Ilyenért a szövetség levonhat pontot a csapattól vagy a pénzzel elintézik? Mert az előbbi hatásosabb lenne.
  • ReszegKoldus
    Én is. Nem is értettem miből van az a mez, hogy ilyen sérülést okoz. :)
  • Tyler1
    Én frankón azt hittem akkor, hogy saját magát baszta fejbe örömében :D

Még az a szerencse, hogy a szemöldökét kapta el, nem a szemét, kb. 1 centin múlott.
  • HRC Dodi
    Ferdinand sérülése Repül a pínzecske szépen, sejtelmesen..
  • banok
    Manchester City-Manchester United 2-3 ::: összefoglaló
  • rooney8
    amikor agüero átvitte hat emberen keresztül én sem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek
  • HRC Dodi
    Nyertünk!!!! Ennyii! Amúgy Rio-nak üzenem, hogy bocsi, nem őt akartam fejbe dobni, csak előtte mikor fejbekúrtam egy zsíros hajú $hitty-s kisbabát, olyan cucmókos lett a kezem, hogy kicsúszott belőle a csapágygolyó.. :DDDD Gyagya Toure-t vagy kétarcú seggarcot akartam megdobni.. :/

Viccet félretéve, remélem Tevez eltiltás, a buzernyákoknak meg valami büntetés..

Teljesen egyet értek Tyler!
  • Tyler1
    Azért a védelem megint ott volt a szeren. Mind a 2 gólt olyan embertől kaptuk, akik teljesen üresen kolbászoltak a 16oson belül. De az is impozáns volt, ahogy Agüero 6, ismétlem HAT embert úgy fűzött be a kapu előtt, mintha U12 ellen játszott volna.

Ezt leszámítva örülök a győzelemnek, főleg annak tükrében, amilyen magatartást mutatott a City az utolsó 10 percben a szurkolóikkal együtt.
  • Darthmushroom
    gusztustalan volt a shity a szurkolóival együtt, 0:3 is lehetett volna ha megadják,onnan kiütjük őket. a végén én is a kékek előtt ünnepeltem volna mint Rio.
  • pilboy
    hatalmas csere volt welbeck, hiszen ő szerzett labdát a szabadrúgás előtt!
    respect
  • pilboy
    tevez a kis gyökér törpep*cs gusztustalan volt
    5 perc alatt 3 sárgát is kaphatott volna
    gusztustalan féreg
  • ffxi
    Nagy csata volt.
  • attiGT
    ENNYI
  • Rash87
    Húúúhúú. De örülök...
    ilyen egy mocskos alpári City ne hogy már verjen minket. Szánalmas,amit műveltek ismét,de talán most lenyugszanak kicsit.
    SZÉP VOLT!