35611

• ffxi
    Első döntetlen.
  • HRC Dodi
    RvP-vel amúgy ami volt incidens... na ott látszott, hogy nagyon benne van a feszültség, és az elfojthatatlan düh.. ezt még ki kell belőle iktatni, mert fölösen szedi a lapokat. Persze, totál igaza volt, de általában ő az, aki a szezonban odamagyarázott mindig szépen. Roo meg érthetetlen volt, nem értem sokszor miért nem passzolt ha meg akart, pocsék megoldást választott, vagy a kivételezés volt 0!
  • Tyler1
    Számítottam rá, hogy ma nem győzünk, de még csak szarok sem voltunk, egyszerűen a helyzetkihasználás nulla volt. Kapuig eljutunk, ott meg ha 4 km-es körzetben nincs akadály, akkor is belelövik valamibe a labdát. Young-Valencia egy határ fos volt, Rooney meg már annyira önző, hogy esküszöm felesleges játszatni. Azon kívül a pontatlan passzokból ma tuti rekordot döntöttünk. Vidic is nagyon jó, hogy visszatért, kár hogy hogy a jeges talpú pingvin csoport is körbefutkározta volna ma.
  • HRC Dodi
    ÁMEN!
  • attiGT
    A KURVA ISTEN BASSZA MÁR MEG
  • HRC Dodi
    Premier League, 18.forduló
    Swansea City(10.) - Manchester United(1.)
    Liberty Stadium, 2012.12.23. 14:30

Játékvezető: M. Oliver

De Gea, Jones, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, Van Persie

Cserék: Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Scholes, Fletcher, Büttner

Stream: BANOK
  • Tyler1
    Ááá, csak ha a mi előnyünkre történik bírói tévedés, minden más csapat esetében(amire sajnos minden fordulóban láthatunk példát) szimpla baki, amit megérdemelnek, mert "nehogymán csak a mencsesztert tolják". Tudod, ilyen a konzekvens szemlélet, ez a szép a fociban :)

Na de más: Ronaldo haza akar menni a MU-hoz
    Igazából semmit nem mond ez a cikk, de egyre több ilyen jön ki az utóbbi időben.
  • pilboy
    egyébként most akkor arsenal = f.a.???
    (olyan könnyedén kapják a kamutiziket)
  • rooney8
    city 90+2'-ben rúgta a győztes gólt
  • Tyler1
    Normális döntőt még egyszer sem sikerült összehoznunk. Hiába jutunk el a fináléig, ott sikerül a legszarabb taktikát kiválasztani.
    Barcával viszont remélem nem kerülünk össze, én már nagyon unom a közös meccseket(amikre ráadásul általában mi b*szunk rá) :)

Ha a döntőig eljutunk, remélem a Juve lesz ott, vagy a Dortmund.
  • Zenszkij
    A Real Madrid ki fog esni, és ezzel véget is ér számukra a Mourinho korszak. Ezt mondják a maják.
  • Darthmushroom
    nyugodtan rúghat :D jobban örülök h így találkozunk vele/ük. Ha tovább megyünk is a barcaval is jobb volna döntő előtt találkozni. 2meccsen szerintem mind2 vernénk összesítésbe, viszont szerintem döntőbe mind2 cumi lenne. két barca ellen elveszesített döntős évbe is az volt a véleményen h 2meccsen egyenes kieséses szakaszban legyőztük volna őket.
  • Tyler1
    Meg mikor majd gólt rúg...

• Darthmushroom
    BREAKING: Isten úgy döntött, hogy elhalasztja a világvégét.....

... látni akarja a Manchester United - Real Madrid párharcot a Bajnokok Ligájában
  • Darthmushroom
    Én örülök a Realnak, így legalább az elején megtudjuk h van e esély a végső győzelemre.+Ronaldo hazatérése biztos h szép lesz a szurkolóknak(nekem biztos), meg majd mikor kezet fog a régi társakkal
  • attiGT
    Én egyszerűen nem tudom mi lesz, ha mostanában játszanánk akkor vmivel biztosabban állítanám, hogy továbbjutunk, viszont addig még bármi megtörténhet, real megtalálhatja a tavalyi formáját, és ha nem is alakul jól nekik addig a szezon, valszeg már csak a Bl maradt nekik, szóval ott biztos mindent beleadnak. Nehéz lesz
  • Tyler1
    1. mérk.: 2013. febr. 13. Real Madrid vs MANCHESTER UNITED
    2. mérk.: 2013. márc. 5. MANCHESTER UNITED vs Real Madrid

-TT-

Idegenben kezdünk, nagyon jó. Az se gáz, ha ott kikapunk, csak rúgjunk gólt, meg tartsunk egy max 1-2 gólos különbséget. De szerintem még ott is verhető ez a Madrid.
  • Effe88
    szerinted minek a próba?:)
    hát pontosa azért, hogy a fő előadáson sikeresen megismételjék:)
    ilyen véletlen nincsen, esélytelen
  • Tyler1
    Valami 1:2millióhoz esélye volt, hát bejött :)
    Ennyire nem lehet manipulálni, hogy TOTÁL ugyanazt húzzák.

Viszont minden nem papírforma végeredményre lehet majd a "csalásra" hivatkozni.
  • Zenszkij
    Időközben a Nagy Öreg új kocsit kapott :D
  • MrSpock
    De minek a próbasorsolás? Nehogy véletlenül Fradi golyó kerüljön bele? :D
    Azért dúrva ,hogy totál megegyezik minden,pedig szerintem szinte lehetetlen.
    De hát látjuk még sem az!
  • Rash87
    http://sportgeza.hu/futball/2012/12/20/botrany_lehet_a_bl-sorsolasbol/

mondjuk ez kicsit gáz....
  • Rash87
    Ez fasza,most olvastam csak :))
  • Tyler1

K*rva jó lesz ez emberek! Én örülök.
  • Zenszkij
    Ez olyan mintha a football managert tolnám, legnehezebb ellenfelet kapjuk természetesen. Baromi nehéz lesz a továbbjutás már az elején.
  • ReszegKoldus
    Real...jó lesz
  • HRC Dodi
    A játékos nevek nem érdekelnek, a többin a hangsúly.. mi az, hogy a Milánon kívül ők, még ha ott is a "talán"??? Jó, minket is lehet szidni, mert kinek a pap, kinek papné.. teljesen egyértelmű, hogy más csapat is van a világon, tömérdek szurkolóval, de némely szarházi banda úgy elvitte magát, miután odafosták a pénzt, hogy csak na.... Pont ma volt egy hivatalos statisztika, hogy kb a Premier Ligában is legalább 8-9 csapat van előttünk anyagilag.. mármint a tulajdonost beleszámítva, és hogy mennyit költ a csapatba!
  • Oziris666
    Nem is írta h őshonos!Tehát nálatok se legenda Ferdinand vagy Rooney?
  • pilboy
    egyik sem az, inkább csak a chelsea "aranykorának" a folytonos tagjai
  • ffxi
    Nem értek hozzá, de A. Cole mióta őshonos Chelsea-s? :D
  • HRC Dodi
    Magyar csúzli klub facebookon írta:

"A CHELSEA talán az egyetlen olyan európai csapat a Milánon kívül, amelyik egy egész generációt fenn tudott tartani, és "végig tudott vinni": DROGBÁ-val, TERRY-vel, LAMPARD-dal, ASHLEY COLE-lal, CECH-hel, FERREIRÁ-val lettünk bajnokok - olyan legendákkal, akik nem egy vagy két éve vannak a csapatnál, hanem akiknek a személye határozza meg a CHELSEA mivoltát..."

Erre annyit tudok mondani: TE IDIÓTA, olyan hülye vagy, hogy sajnálom édesanyádat, hogy gyereket várt és te jöttél....
  • attiGT
  • Rash87
    "Elnézést kérjek az Arsenaltól, de soha nem voltam boldogabb, mint most. Végül megtaláltam az otthonom és a békét. Boldog vagyok az Old Traffordon. Remélem, hogy a United drukkerek megtudják bocsátani nekem, hogy ilyen későn jöttem." - Robin van Persie.

Manchester United Fans
    -TT-
  • pilboy
    nyugodtan kitömhettük volna őket...
  • pilboy
    még egy azért jól jönne a szünet előtt
  • Darthmushroom
    de szép két gól, RvP és Clev, csak jót tett neki is az a castle gól régebben azóta ez a 2.gólja
  • ffxi
  • ffxi
  • bakkerman
  • HRC Dodi
    . Rafael hogy pihen, vagy sérülés, nem tudok róla.. :/