Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Hernández befejezõ, tavaly bizonyította mennyire gólképes 16oson belül, idén mondjuk már nem annyira. Ha elkap egy jó szezont akkor képes termelni, csak a rohadt lestaktikáról szoktassák le, mert 90 percbõl 10 arra megy el, hogy lesen lefújogatják 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
Rooney-t nevezhetjük befejezõ csatárnak (is), mert ha kapu közelében van, akár 1 v 1, akár 16-os körül jó eséllyel betalál, viszont õ sokszor jön vissza labdát kérni, szervezni, tehát nem az a klasszikus befejezõ csatár. szval jogos amit mondasz, valóban kellene mellé egy jó kis befejezõ csatár 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy
Amúgy, ha már Arsenal (ugye Bergkamp az Arsenal játékosa volt (sajnos)):

Van 3 Angol tehetségük, akiket szívesen látnék akár nálunk is.
Õket: Alex Chamberlain, Jack Wilshere, Theo Walcott!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Biztos jön majd valaki aki szerint Bergkamp nem volt klasszikus befejezõ csatár (persze, hogy nem ezt bizonyítja a 116 gólpassza is), de én azokat hívom befejezõ csatárnak akik, ha megkapják a labdát akkor már a szurkolótábor tudja, hogy a csapat nagy eséllyel gólt fog szerezni!

Bergamp mindig is az egyik kedvenc játékosom volt.

Az egyik kedvenc gólja:

Nem mellékesen nem akárkik asszisztáltak neki, hanem Ayala és Roa!

DONGUBA
ISTENROOYNAL NINCS JOBB SOHA NEM LESZ ILYEN CSATARUNK TOBBE

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Ha már a csatár igazolásoknál tartunk.

Kellene egy olyan befejezõ csatár, mint Ruud van Nistelrooy:

Vagy, mint Dennis Bergkamp

bakkerman
8ba bejutnak arra fogok dobni egy vastapsot,mert amúgy ezt az angol csapat már a csoportkörben szopni fog

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Carrick saját maga mondott nemet a behívásra, Rio-t pedig Terry miatt nem hívták be. Ettõl függetlenül R.H. gyorsan elérte, hogy a fél világ az angolokon röhögjön, pedig még nem is játszottak...

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
Liverpoolnál teljesen jól sültek az igazolások,5 év alatt 1 vagy 2 trófea jött le 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Azért Berba tavaly elkezdett focizni is, idén meg le se szarták. Õt sajnálom.

Rash87
Nem mintha olyan sokat befolyásoltak volna a csapatnál. Mintha nem is lettek volna. Legalább 2 csatár kellene.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Owen távozik. Ha megy Berba is, akkor egy csatárigazolás nélkülözhetetlen lesz.

vmi ilyesmi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Oziris666
azért a Pool "eredményeit" látva elég lol h ennyit költöttek😄

DONGUBA
Az tulzas hogy anglia legjobb vedoi...se jones se cahill nem az.....meg mindig a terry ferdinand szerintem ok a legjobbak....

hedonist
Cahillel mi is a gond?

Anglia legjobb középsõvédõje sztem Phil Jones mellett. Terrynél és Rionál is jobb, mert ugyanazt tudja, csak sokkal gyorsabb és jobbak a reflexei.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
ezzel csak magát minõsíti... eddig se kedvelték sokan.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
Õszintén mondom, hogy szerintem óriási hipokritaság szidni a city-t azért, mert összevásárolta a csapatot...és elég csak a listát nézni indoklásként.
már eleve bivalyerõs csapatok is iszonyatos pénzeket költöttek az erõsítésre, a City pedig középcsapatból akart nagy csapatot csinálni...ez ma vagy így megy, vagy sehogy

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

még az arsenalra kiváncsi lennék

Rash87
Egy kis érdekesség, hogy ki mennyit költött játékosokra az elmúlt 5 évben összesen, a transfermarkt.de alapján összeállítva:
1. Man City - 659.88 millió
2. Real Madrid - 606.6 millió
3. Barcelona - 410 millió
4. Liverpool - 365.25 millió
5. Chelsea - 348.55 millió
6. Juventus - 327.22 millió
7. Inter 284.8 millió
8. Man Utd. - 259.75 millió
9. Bayern München - 240.3 millió
10 Ac Milan - 208.05 millió

és akkor még (a rasszista?) terryrõl nem is beszéltünk

MR ME
igencsak érdekes....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rio és carrick is kimaradt az eb-keretbõl
cahill és henderson viszont ott vannak
érdekes

Rash87

sõt, arra is kitért, h megérti kagawa döntését, hiszen a united egy csodálatos klub
ezzel viszont szinte biztos, h hazard city játékos lesz - sztem

ddg elõször a spanyol válogatott keretben

Tyler1
Eredmények.com szerint ma lesz egy barátságos meccsünk az ír ligaválogatottal fél 9-tõl.

Tyler1
Klopp megerõsítette, hogy mindenképp a PL-be fog igazolni, és más kérõje nagyon nincs innen.

Zenszkij
Ha Kagawa jön rettenetesen erõsödni fog a támadójátékunk. Alig várom!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy

Cabell
ja, a pillanat hevében megmutatkozott mekkora tahó vagy.
amúgy jó játékos, azóta is sajnálom, hogy elüldöztük innen. inkább egy tahó játsszon jól mint egy jó fej szarul.

ettõl függetlenül az ûrbe kéne kilõni az ilyet, végülis csak 2 bajnoki címet és BL-t, ligakupát nyert itt...meg még más egyebeket is

Tyler1
"A pillanat hevében kicsit elszálltam, és egyáltalán nem akartam semmiféle tiszteletlenséget kifejezni Sir Alex Ferguson irányába, akit tisztelek mint embert, és mint menedzsert is."

<#gunyos1><#wow3>

Cabell
Bocsánat, de erre utólag reagálnom kell:

ugye jól érzem, hogy a gép elõtt remegve nézted a meccset, és õrjöngtél, mikor a city berúgtaka 3. gólt? és utána egybõl rohantál ide okoskodni?

ne már...

Magic Boy
Tyler1
Valencia lett az év játékosa csapaton belül!

a shitynél ezek megtörténhetnek... érdekes egy klub az azért

Tyler1
Pont õ, mikor külön kukásautók járkáltak manchesterben, amiben a mezeit gyûjtötték<#nevetes2> Mindig is patkány volt az ember, és nem csak velünk szemben...

Darthmushroom
megmutatta h nem véletlen volt a shitybe igazolás tényleg ekkora korcs söpredék... és még szépen fejeztem ki magam...-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

úú Tevez üzenete

Elég nagy troll vagyok, de ezt még az én gyomrom se nyeli be. Kretén ez a Tevez, még viccnek is rossz pláne egykori kenyéradója ellen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez fasza játék

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
én nyertem a york szitivel de kb. 5, próbálkozásra😄D:😄

rooney8
most jutottam el a döntõig, de kikaptam :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
szerintem k*rva nagy😄😄😄
lehetnének benne 11esek is😄😄😄

rooney8
ez nagyon cigány játék 😄

Scholes marad még 1 évig.

Magic Boy
Milyen a kapusnak!

Sok mindent megért az ember, ha kipróbálja!

merem remélni hogy átfogja formázni az eddigi stílust

Tyler1
Azért az egész Bundest ne hozzuk el. Kagawa így is zsákbamacska, hiába tûnik ki a Dortmundban, nem garancia, hogy PL-ben varázsolni fog. Fõleg, hogy SAF totálisan átfogja formázni az eddigi stílusát.
PL-bõl igazoljunk, lehetõleg angolokat!

Magic Boy
Kagawa: Hiányposztra jönne és égetõen szükségünk van egy olyan típusú játékosra, mint õ.

Lewandowski: Max akkor ráció szerintem, ha megy Berbatov, Owen és Hernandez is.

Hummels: Korosztálya egyik legjobb védõje a véleményem szerint, de középsõ védõbõl így is van 4, míg jobb szélsõ védõnk egyáltalán nincs minõségi és Evrának se ártana egy minõségi csere!