35611
-
Zenszkij #30601 Bővül a család :D -
#30600 Hollandiában is játszott ott,simán lehet szélen...
Ferguson vissza akarja hozni nálatok a régi idők fociját 5csatár elöl azt hajrá:D -
#30599 Áá RvP semmiképp nem megy szélre, max Welbeck akiből lehet szélsőt csinálni, de remélem nem ezt találták ki, hogy csatárból szélsőt csinálnak és vesznek még egy csatárt, mert ez a legnagyobb baromság lenne, még akkor is, ha Welbeck adott esetben tud is ott játszani. -
pilboy #30598 sztem is ez lesz
rooney eggyel hátrébb, így nagyjából megvan scholes utódja), vmint ott van még clev is.
így 4 csatárunk lenne: rvp, chicha, welbeck, lewa
cr meg jöhetne giggsy helyére :D -
#30597 max úgy tudom elképzelni ha Roo-t végleg hátra soroljuk, RvP meg megy szélre. de még úgyis középre sokan lennénk. -
#30596 A német Bild szerint megszületett az egyezség a Borussia Dortmund és a Manchester United között Robert Lewandowski klubváltásáról, és a lengyel csatár is elfogadta az MU ötéves szerződésajánlatát, amely 2013 júniusában lép életbe.
NSO
Na most ehhez ki mit szól? Ebben én nem látok rációt, ha csak a vezetőség nem tud olyat, amit mi még nem pl. egy komolyabb nyári veszteséget. -
#30595 Nem vagy tisztában a rényekkel. Sajnos egyelőre nem fogadta el a kínált szerződését. -
pilboy #30594 nem érdekel, h asztalterítőben játszva, vagy anélkül nyerünk kupá(ka)t :) -
#30593 ez így elsőre megint nem tetszetős, de végül az ideit is meg lehetett szokni :D -
#30592 Állítólag ez lesz a jövő évi mez, letisztult, minden mintától mentes. A gombokért kár, sztem az nem szép rajta.
-
#30591 nem a meccsel kapcsolatos sőt nem is velünk, de mekkora szánalom amit a chelsea művel Lampard-al. állítólag már télen elzavarnák.egyetlen chelsea játékos akit kedvelek, igazi géniusz akkor is ha már öregszik. sajnálom h anno nem vettük meg a west hamből. -
#30590 jó kis 2. félidő volt :) -
#30589 -
#30588 THX! -
#30587 Manchester United-Newcastle 4-3 ::: összefoglaló -
pilboy #30586 oda jutottunk, h kis túlzással az a 2 csapat vezeti a bajnokságot, amelyiknek a leggyengébb a védelme (védekezése), a másiknak meg a leggyengébb a csatársora (támadójátéka) -
#30585 3 gól ide vagy oda,szép volt !!! :))) -
#30584 Nyilván tudok örülni a győzelemnek de engem nagyon aggaszt a védelem meg a középpálya, bár az utóbbi kevésbé, amint bejött Clev elkezdtünk játszani, habár ez annak is köszönhető, hogy a Castle már cserélt közben.
Persze jó leülni mindig megnézni a meccseket tudván, hogy az utolsó percig izgulni kell és a végén megnyerjük a többségét, viszont szeretnék már látni pár kapott gól nélküli meccset is, mondjuk a west brom ellen. -
#30583 Nem adtuk fel :) -
#30582 :DD
Elsőre azt olvastam, hogy "úgy felrúgtam" :D -
pilboy #30581 én meg majdnem az 1 éves lányomban tettem kárt, úgy felugrottam :) -
#30580 Hernández góljánál majdnem súlyos testi sértést követtem el magamon örömömben :D
7 pont a különbség, jó lenne nem eljátszani a tavalyi játékot, amikor 10-nek seggére vert a csapat pár forduló alatt. -
#30579 Ti meg megint megcsináltátok. -
#30578 Azta! MC kikapott :O -
#30577 -
#30576 4. már kiugrik a bőréből :D -
#30575 De a negyediknél azért már örül :D -
#30574 SAF már nem is örül 3. gólnál :D Gondolja mindjárt megint hátrányban leszunk :S -
#30573 A múltkor is ő mutatta :) -
#30572 Evra megmutatja hogy kell -
pilboy #30571 bár ez alapján les volt:
ESPN Analyst: "That Own Goal Decision was a Disgrace."
vagy csak az espn is mu-s xD -
pilboy #30570 ez esetben nem tudom, h les volt-e (eléggé ritka eset). ha vki utánakeresne és bemásolná az erre vonatkozó szabályt, azt megköszönném :)
teljesen jogosan vezetnek egyébként a szarkák
vhogy sejtettem, h két öreggel nem fogunk átszáguldani a középpályán. ennek ellenére a jobb oldalunk jóval enerváltabb még így is. ez azért elgondolkodtató (mi történt valenciával??? 1 idényes játékos?) :/ -
#30569 Nem baj, lényeg, hogy a bírók velünk vannak. :) -
#30568 Szánalom, középpálya 0, hányszor kell még bebizonyosodjon, hogy Giggs már a harmadosztályba se tudna semmit se nyújtani... -
#30567 Ennek rossz vége lesz, ha így folytatják. :( -
#30566 Gyerekek ebbe a védelembe rakják bele a faszukat. Vicc a csapat ma. -
#30565 16.00 Manchester United-Newcastle
tv: Digisport1 hu
streamek: -
#30564 Boldog karit! -
#30563 Viszont, köszi! :) -
Zenszkij #30562 Boldog Karácsonyt United fanok!!