35611

• Zenszkij
    Bővül a család :D
  • Oziris666
    Hollandiában is játszott ott,simán lehet szélen...

Ferguson vissza akarja hozni nálatok a régi idők fociját 5csatár elöl azt hajrá:D
  • Tyler1
    Áá RvP semmiképp nem megy szélre, max Welbeck akiből lehet szélsőt csinálni, de remélem nem ezt találták ki, hogy csatárból szélsőt csinálnak és vesznek még egy csatárt, mert ez a legnagyobb baromság lenne, még akkor is, ha Welbeck adott esetben tud is ott játszani.
  • pilboy
    sztem is ez lesz
    rooney eggyel hátrébb, így nagyjából megvan scholes utódja), vmint ott van még clev is.
    így 4 csatárunk lenne: rvp, chicha, welbeck, lewa
    cr meg jöhetne giggsy helyére :D
  • Darthmushroom
    max úgy tudom elképzelni ha Roo-t végleg hátra soroljuk, RvP meg megy szélre. de még úgyis középre sokan lennénk.
  • Tyler1
    A német Bild szerint megszületett az egyezség a Borussia Dortmund és a Manchester United között Robert Lewandowski klubváltásáról, és a lengyel csatár is elfogadta az MU ötéves szerződésajánlatát, amely 2013 júniusában lép életbe.

NSO

Na most ehhez ki mit szól? Ebben én nem látok rációt, ha csak a vezetőség nem tud olyat, amit mi még nem pl. egy komolyabb nyári veszteséget.
  • contraste
    Nem vagy tisztában a rényekkel. Sajnos egyelőre nem fogadta el a kínált szerződését.
  • pilboy
    nem érdekel, h asztalterítőben játszva, vagy anélkül nyerünk kupá(ka)t :)
  • rooney8
    ez így elsőre megint nem tetszetős, de végül az ideit is meg lehetett szokni :D
  • Tyler1
    Állítólag ez lesz a jövő évi mez, letisztult, minden mintától mentes. A gombokért kár, sztem az nem szép rajta.

• Darthmushroom
    nem a meccsel kapcsolatos sőt nem is velünk, de mekkora szánalom amit a chelsea művel Lampard-al. állítólag már télen elzavarnák.egyetlen chelsea játékos akit kedvelek, igazi géniusz akkor is ha már öregszik. sajnálom h anno nem vettük meg a west hamből.
  • rooney8
    jó kis 2. félidő volt :)
  • rooney8
  • MR ME
    THX!
  • banok
    Manchester United-Newcastle 4-3 ::: összefoglaló
  • pilboy
    oda jutottunk, h kis túlzással az a 2 csapat vezeti a bajnokságot, amelyiknek a leggyengébb a védelme (védekezése), a másiknak meg a leggyengébb a csatársora (támadójátéka)
  • Rash87
    3 gól ide vagy oda,szép volt !!! :)))
  • attiGT
    Nyilván tudok örülni a győzelemnek de engem nagyon aggaszt a védelem meg a középpálya, bár az utóbbi kevésbé, amint bejött Clev elkezdtünk játszani, habár ez annak is köszönhető, hogy a Castle már cserélt közben.

Persze jó leülni mindig megnézni a meccseket tudván, hogy az utolsó percig izgulni kell és a végén megnyerjük a többségét, viszont szeretnék már látni pár kapott gól nélküli meccset is, mondjuk a west brom ellen.
  • ffxi
    Nem adtuk fel :)
  • Tyler1
    :DD
    Elsőre azt olvastam, hogy "úgy felrúgtam" :D
  • pilboy
    én meg majdnem az 1 éves lányomban tettem kárt, úgy felugrottam :)
  • Tyler1
    Hernández góljánál majdnem súlyos testi sértést követtem el magamon örömömben :D
    7 pont a különbség, jó lenne nem eljátszani a tavalyi játékot, amikor 10-nek seggére vert a csapat pár forduló alatt.
  • banok
    Ti meg megint megcsináltátok.
  • ffxi
    Azta! MC kikapott :O
  • ffxi
  • ffxi
    4. már kiugrik a bőréből :D
  • ReszegKoldus
    De a negyediknél azért már örül :D
  • ffxi
    SAF már nem is örül 3. gólnál :D Gondolja mindjárt megint hátrányban leszunk :S
  • ffxi
    A múltkor is ő mutatta :)
  • ReszegKoldus
    Evra megmutatja hogy kell
  • pilboy
    bár ez alapján les volt:
    ESPN Analyst: "That Own Goal Decision was a Disgrace."
    vagy csak az espn is mu-s xD
  • pilboy
    ez esetben nem tudom, h les volt-e (eléggé ritka eset). ha vki utánakeresne és bemásolná az erre vonatkozó szabályt, azt megköszönném :)
    teljesen jogosan vezetnek egyébként a szarkák
    vhogy sejtettem, h két öreggel nem fogunk átszáguldani a középpályán. ennek ellenére a jobb oldalunk jóval enerváltabb még így is. ez azért elgondolkodtató (mi történt valenciával??? 1 idényes játékos?) :/
  • Tyler1
    Nem baj, lényeg, hogy a bírók velünk vannak. :)
  • attiGT
    Szánalom, középpálya 0, hányszor kell még bebizonyosodjon, hogy Giggs már a harmadosztályba se tudna semmit se nyújtani...
  • ffxi
    Ennek rossz vége lesz, ha így folytatják. :(
  • Forza Italia
    Gyerekek ebbe a védelembe rakják bele a faszukat. Vicc a csapat ma.
  • banok
    16.00 Manchester United-Newcastle
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • Tyler1
    Boldog karit!
  • HRC Dodi
    Viszont, köszi! :)
  • Zenszkij
    Boldog Karácsonyt United fanok!!