Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
<#whatever>#whatever>
Ide egy új orvosi stáb kellene,nem igazolások 😊
Glory, Glory Man. United!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
1 percnél az miii?!?!?! 😄😄😄
bár a Chelsea nevét nem írja de sajnos oda megy.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én nem sajnálom, ha nem ide jön. Egyébként már Kagawa sem biztos, most hogy felnyomták az árát.
am valszeg tényleg ott köt ki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vagy hogy annak idején még nem szerettem a focit 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
No one can stop Death!
wenger, redknapp, moyes és saf nélkül el sem tudom képzelni a csaptuk meccsét...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Egyébként ha jövõre visszavonulna, akkor Solskjaer lenne a legnagyobb esélyes a pótlásra szvsz. Most utasította vissza az Aston Villa ajánlatát(talán pont azért mert ide térne vissza). Fiatal, tehetséges edzõ, képes lenne újraalapozni a csapatot, õ tanította az utánpótlást, akikbõl a jövõ generációja lehet, tiszteli a klub minden hagyományát, és nem egynyári menedzser lenne. Aztán, hogy megtudna-e birkózni a hatalmas elvárásokkal, amit Fergie 26 év után maga mögött hagy, hát...
"Alex jövõre befejezi, kezd látszani rajta a nyomás. Minél öregebb vagy, annál nehezebb vele megbírkózni, és végül leterít. Sir Alex addig akarja folytatni, míg össze nem esik, tudom, két-három évig, sõt, még tovább akarna maradni, ám a rosszulléte ráijeszthetett. Szerintem most erõsen elgondolkozik, és rájön, hogy nincs értelme még öt évet maradni, felesleges kockázatot vállalni" - nyilatkozta Whelan az ESPN-nek.
No one can stop Death!
Barátságos mérkõzés "Öregfiúk" találkozó
2012. június 03. 19:00 Santiago Bernabeu Stadium
Ezt nézni kell!
volt mikor a pokol legmélyebb bugyraira kívántam (na jó ez azért kicsit túlzás), de alapból nincs vele semmi bajom. sõt az elõzõ szezonban igen jól szerepelt. azért sajnálom, hogy elmegy. inkább menjen nani helyette 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Elhagyom a Unitedet, nincs más választásom. Újra topformában szeretnék futballozni, képes vagyok rá" - nyilatkozta Berbatov, aki azt is mondta, a városi rivális City nem jöhet szóba. Elárulta, hogy korábban megkeresték a Világoskékek, de tudatta velük: nem lesz áruló (ha nem is ezekkel a szavakkal).
-------------------------------------------------
Hát sajnálom, de remélem nem úgy hagyja itt a klubot, mint az argentin földitapló.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Elõször is Kagawa irányító középpályás aki a pálya közepén játszik (és még koránt se a miénk), másodszor pedig Hazard elsõsorban támadó szellemû szélsõ és mint ilyen a pálya szélén szeret játszani.
Tehát az egyik játékos leigazolás nem zárja ki a másik leigazolását.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Viszont a talkSPORT tudomása szerint a Vörös Ördögöket részesíti elõnyben a belga tehetség.
--------------------------------------------------------------------
Szerintem kacsa, fõleg, hogy Kagawa már szinte biztosan érkezik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
The Matrix has you...
kis vigasz... 😊
de még ha újra fel is lendülne, akkor is kellene legalább még egy csatár
mondjuk ott van welbeck, végül is õ sem rossz, de inkább valami klasszis kellene 😄