Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
mondjuk igen, ebben igazad van

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
A sérülések legtöbbje a fizikális túlhajtás eredménye, amit az orvosi stábnak lenne a feladata kezelni. Az, hogy hetente valaki lesérült 3 hétre, mert megcsúszott a vizes füvön, vagy rossz irányba csinálta a gól örömöt, és hasonlók, az már az õ számlájuk szerintem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JSbyMSI8800
szerintem hogy valamelyik játékos megsérül az nem az orvosi stáb hibája <#smile>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Rash87

<#whatever>
Ide egy új orvosi stáb kellene,nem igazolások 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Jó kérdés,de nagyon jóó 😄

Smithie
Kulabá' <#duma>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ezen felsírtam 😄😄😄😄😄

1 percnél az miii?!?!?! 😄😄😄

JSbyMSI8800
Wenger is jó volt 😄

Tyler1
Azzzigeeen😄D A ganjás Rooneynál, meg a harmonikázó Szczesnynél hatalmasat nevettem 😄

Rash87

<#zavart1>

Darthmushroom
am rohadt vicc az egész.
bár a Chelsea nevét nem írja de sajnos oda megy.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87

Tyler1
😄
Én nem sajnálom, ha nem ide jön. Egyébként már Kagawa sem biztos, most hogy felnyomták az árát.

Darthmushroom
BREAKING NEWS: Eden Hazard set to join Chelsea after his wife agreed terms with John Terry. 😄 😄 😄
am valszeg tényleg ott köt ki

MR ME
"hát erre csak a manchester képes"😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
hatalmas élmény volt. fõleg h akkor már a united-nek szurkoltam mivel láttam az elõdöntõbe a juve elleni feltámadást mikor itthon asszem 1:1 lett idegenbe meg 2:0ról 2:3ra fordított a csapat.

rooney8
ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok 10 évvel idõsebb 😄
vagy hogy annak idején még nem szerettem a focit 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
Mint kiskoromba 😄

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

minimize
osztom.Moyes lehet,aki a legtovább marad,közel sem rossz menedzser,szerintem idõvel elköltözik Lierpool-ból egy "nagyobb" csapathoz irányítani. a többiek meg....huhh,20éve nézem az angol focit, de a hiányukba(eddig)bele sem gondoltam.

No one can stop Death!

<#eljen>
wenger, redknapp, moyes és saf nélkül el sem tudom képzelni a csaptuk meccsét...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
akár mikor hagyja abba, maximálisan le a kalappal elõtte.

No one can stop Death!

Tyler1
Sajnos lassan eljön a Ferguson-éra vége, valóban megterhelõ lehet ennyi idõsen ekkora nyomás alatt élni hétrõl-hétre. Remélem nem egy tragédia fogja ezt a korszakot lezárni, hanem belátja, hogy ezt a lépést meg kell tennie. Tavaly úgy nyilatkozott - kissé szentimentálisan - hogy 70 évesen ha ez nem marad neki, akkor már semmi, csak otthon ülni és várni a halált. Sajnálom az öreget, nem lehet könnyû elfogadni, hogy életed talán utolsó céljaival lassan fel kell hagynod.

Egyébként ha jövõre visszavonulna, akkor Solskjaer lenne a legnagyobb esélyes a pótlásra szvsz. Most utasította vissza az Aston Villa ajánlatát(talán pont azért mert ide térne vissza). Fiatal, tehetséges edzõ, képes lenne újraalapozni a csapatot, õ tanította az utánpótlást, akikbõl a jövõ generációja lehet, tiszteli a klub minden hagyományát, és nem egynyári menedzser lenne. Aztán, hogy megtudna-e birkózni a hatalmas elvárásokkal, amit Fergie 26 év után maga mögött hagy, hát...

minimize
"Orrvérzés miatt kellett kórházba vinni a napokban Sir Alex Fergusont, a Manchester United menedzserét. Nem beteg, de jó barátja, a Wigan-elnök Dave Whelan állítja, Ferguson figyelmeztetésként fogja fel a rosszullétet, és már csak egy szezont vállal a United kispadján.
"Alex jövõre befejezi, kezd látszani rajta a nyomás. Minél öregebb vagy, annál nehezebb vele megbírkózni, és végül leterít. Sir Alex addig akarja folytatni, míg össze nem esik, tudom, két-három évig, sõt, még tovább akarna maradni, ám a rosszulléte ráijeszthetett. Szerintem most erõsen elgondolkozik, és rájön, hogy nincs értelme még öt évet maradni, felesleges kockázatot vállalni" - nyilatkozta Whelan az ESPN-nek.

No one can stop Death!

Real Madrid vs Manchester United

Barátságos mérkõzés "Öregfiúk" találkozó
2012. június 03. 19:00 Santiago Bernabeu Stadium

Ezt nézni kell!

rooney8
berbatov... érdekes az õ helyzete
volt mikor a pokol legmélyebb bugyraira kívántam (na jó ez azért kicsit túlzás), de alapból nincs vele semmi bajom. sõt az elõzõ szezonban igen jól szerepelt. azért sajnálom, hogy elmegy. inkább menjen nani helyette 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
"Lejárt az idõm a Unitednél, nem érzem úgy, hogy értékes tagja vagyok az együttesnek. Amikor beállítottak, jól ment a játék. Idegesít egy kicsit, hogy így történt, mert szerintem nem ezt érdemeltem.
Elhagyom a Unitedet, nincs más választásom. Újra topformában szeretnék futballozni, képes vagyok rá" - nyilatkozta Berbatov, aki azt is mondta, a városi rivális City nem jöhet szóba. Elárulta, hogy korábban megkeresték a Világoskékek, de tudatta velük: nem lesz áruló (ha nem is ezekkel a szavakkal).
-------------------------------------------------
Hát sajnálom, de remélem nem úgy hagyja itt a klubot, mint az argentin földitapló.

Nagyon remélem, hogy így is lesz.

Rash87
pedig muszáj lesz.

bakkerman
azért a két játékos alsóhangon 50 misibe fájna,szerintem SAF nem húzná meg ezt a váratlant...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rash87

Zenszkij
Kagawa Scholes helyén a legjobb. Hazard Giggset váltaná.

Tyler1
De mivel szélsõre nincs szükség, a középpálya meg égetõen gyenge, valószínû, hogy nem elõbbire érkezne az erõsítés. Hazard egyébként tud támadóközepet is játszani.

Magic Boy
Ne keverd a szezont a fazonnal.

Elõször is Kagawa irányító középpályás aki a pálya közepén játszik (és még koránt se a miénk), másodszor pedig Hazard elsõsorban támadó szellemû szélsõ és mint ilyen a pálya szélén szeret játszani.

Tehát az egyik játékos leigazolás nem zárja ki a másik leigazolását.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Állítólag a Manchester United közel áll Eden Hazard leigazolásához. A Lille sztárjának számos kérõje van az egész szezon alatt az európai klubok krémje közül, állítólag a Manchester City és a Chelsea is az õ aláírására vár.

Viszont a talkSPORT tudomása szerint a Vörös Ördögöket részesíti elõnyben a belga tehetség.
--------------------------------------------------------------------

Szerintem kacsa, fõleg, hogy Kagawa már szinte biztosan érkezik.

Rash87
Állítólag 9-kor lesz sajtótájékoztató,ahol bejelentenek valamit. Lehet pont õt.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rooney8
Az tulzas, hogy megerdemeltek, ezt inkabb a bayern veszitette el, nem a chelsea nyerte meg 😊

Rash87
Megérdemelték 😊
Örülök, hogy nem az a nagyképû Bayern nyerte.

Azért a Pl 6. helyezett megnyerte a Bl-t.

Tyler1
Volt megbeszélés Fergusonnal, most meg visszarepült Japánba. Ha visszatér, akkor dönt(vagyis akkor jelentik be amit már eldöntött).

DasIsFuck
arról mi hír van, hogy Kagawa a dortmundból akkor biztos megy a unitedhez?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hû, ez hatalmas gól volt tényleg és Frank De Boer adta gólpasszt, az se volt kutya, vagy 50 métert repült a labda és pont a lábára 😊

The Matrix has you...

Zenszkij
permanent ban

Rash87
"A Manchester United tartalékcsapata többek között a kedden a felnõttek között is bemutatkozó, ezúttal csereként beálló Luke Giverin hosszabbításban lõtt góljával legyõzte a Manchester City csapatát 2-0-ra, és ezzel MEGNYERTE A MANCHESTER SENIOR CUPOT!"

kis vigasz... 😊

Tyler1
Csak ha Berba megy 😄 Rooney-Welbeck stabil páros, a mexikói jó csereember, max egy beugró kell, ha sérülés van, vagy pihenõ valamelyiknek.

rooney8
tehát szerinted nem kell csatár? 😄

Tyler1
Welbeck klasszis lesz 1-2 éven belül 😊 Ez volt az elsõ igazi szezonja nálunk, és rögtön kiszorította Hernándezt, és a tavaly gólkirály Berbatovot is, emellett már válogatott😊

rooney8
igen, õ tavaly valóban nem volt rossz, de az idei szezonja elég pocsék lett
de még ha újra fel is lendülne, akkor is kellene legalább még egy csatár
mondjuk ott van welbeck, végül is õ sem rossz, de inkább valami klasszis kellene 😄