Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Igen-igen, erre gondoltam, csak nem tudtam most hirtelen árat mondani, kutatni meg nem akartam. Nagyon jó lenne ha csatlakozna, + Lewandowski jelenlegi formája és adottságai.... nos egy igazi Berbatov utód lehetne, persze jó értelemben. Baines is ránk férne, ezzel pedig pontot tehetnék az átigazolások végére. Ez az új dél-amerika srác, meg Fischer szerintem nem most kell, de hát késõbb lehet elkapják elõlünk....

bakkerman
én már Modricért konkrét ajánlatot is hallottam,25 millió fontot ajánlott(?) SAF a Tottenhamnek,amit el is fogadnak,mert a horvát kijelentette,hogy EB után távozik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HRC Dodi
Modric elvileg jöhet, nagyon figyeli õt SAF, sõt a lengyelek edzõje bejelentette, hogy Lewandowski is felénk vette az irányt....

Tyler1
Ki?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
Olyan szintu jatekos van eleg (sot meg jobbak is)...😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
koman vladimir

rooney8
Kozeppalyara meg el tudnek viselni egy uj embert

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Szerintem még egy Evra utód, meg jó lenne a Berba-Owen veszteséget is pótolni.

Jön még szerintetek valaki ? (érdemi)

Tyler1
Nem, nem a MU szurkolók nyugtatják magukat, hanem errõl szól a világsajtó mióta hivatalos lett a japán ide igazolása. Mivel ez a 2 csapat igazolt elõször igazán komolyat, természetes hogy rivalizálják az új szerzeményeket, mivel valamivel el kell adni a lapokat.

bakkerman
de nézhetjük a dolgokat abból a szempontból is,hogy Kagawa két bajnoki címet,meg egy kupát "adott" a BVB-nak a világ 3. legjobb bajnokságában brilírozott,míg a Lilleben Hazardtól vártak mindent,nem hiában rugott idén 20 gólt meg adott ugyanennyi gólpasszt,õ is nyert bajnokságot az igaz. Mondjuk én sokkal több meccsen láttam Kagawat,mivel az összes BVB meccset megnéztem,ha tehettem,így én picit elfogult vagyok vele szemben,mert én bírom a srácot nagyon,majd kiderül õsszel melyikük a jobb,vagy inkább melyikük leigazolása volt a nagyobb húzás 😊

hedonist
Ezzel a MU szurkolók nyugtatgatják magukat? szerintem ez gyerekes, szánalmas dolog, tekintve, hogy mind a 2 játékos nagyon komoly reménységnek néz ki, vagy mondhatjuk, hogy tényleg két nagycsapat jövõje, húzóembere lehet. Statok meg csak statok. Nem szívesen példáloznék, de RvP statja ért vmit csapata számára? a Barcáé ellenünk?😊 De ezt hagyjuk is, számtalan stat szart se ér.. Hazard irányító, játékmester, kagawa inkább támadóbb szellemû, kapura törõbb.

Örüljünk, h mind2 csapatba érdemi igazolások érkeztek/nek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Magic Boy
Ja azt én is nagyon remélem, hogy SAF nem akrja átnevelni a gyereket és szabadon hagyja játszani.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Mármint úgy CR, hogy sokkal több szabad területet kap, és egy agresszív támadó kp lesz, vagyis ha megindul akkor megy a kapuig.

Magic Boy
Isten õrizzen, hogy CR szerepkörben (szélsõként) játszassuk Kagawát.

Szerintem egyértelmûen Scholes utódának hozta SAF így középen fogja játszatni.
Legalábbis nagyon remélem!

Tyler1
Kagawa arányosabb mutatóval rendelkezett a Dortmunban, mint Hazard a Lille-ben. Ettõl függetlenül a stat nem lesz mérvadó, mert a 2 csapat más szerepkörben fogja játszatni õket. A Chelseaben nagyobb esély van Hazard statjának arányos növekedésére. Nálunk meg vagy CR szerepkörben fog a japán játszani és akkor esetleg rúg gólokat, vagy Scholes szerepkörben, és akkor az osztogatás lesz a feladata.

Effe88
csalóka
kagawa 2 évt tolt a bundesba elõtte meg japán liga
hazard meg 5 évet a francia 1 be
a válogatottságról már nem is beszélve japán ellenfelei omán,katar stb...
hazard szerintem sokkal jobb mint kagawa

Magic Boy
Ja meccsenként 6-ot <#vigyor5>

Ráadásul Kagawa erõsebb bajnokságban teljesített!

6 meccsel kevesebbet játszott Hazard, simán rúgott volna 36 gólt

Tyler1
Aha, szóval az sg a táblázatot nem kezeli😄 Azért kibogozható a stat.

Tyler1
Head-to-head
Eden Hazard Shinji Kagawa
Club apps: 192 | 198
Goals: 50 | 86
Assists: 38 | 45
Cost: £32m | £18m
International: 28 caps 2 goals | 30 caps 10 goals

én a 4-1-3-2-nek örülnék legjobban
kp-n carrick vagy cleverley szûrne, két szélen vale és egy jó formában lévõ nani, elõttük középen kagawa, elöl rooney-welbeck

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Vagy most olvastam, Welbeck lesz a csatárunk és Rooney-t visszahozzák középpályára, mint tavaly, és akkor Carrick-Rooney-Kagawa-Welbz.

Tyler1
Az majdnem ugyanaz, csatár mögött Kagawa, mögötte 2 vkp, meg a 2 szélsõ 😊 Csak ez Rooney esetében hogy valósul meg, aki rendre visszamegy a 16-osig védekezni, vagy labdát szerezni. Kagawa marad fent egyedül, és õt kell majd kontráknál játékba hozni? <#fejvakaras>

bakkerman
Cleverley szûrõbe,Kagawa irányítóba,két szélre két gyors,technikás játékos,elöl vörös meg borsó,nem rossz támadósor lenne 😊

vagy 4-4-1-1. de ennek nem örülnék
bár dortmundban igencsak jó ez a rendszer

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Kíváncsi leszek milyen játékrendszerre váltunk át a japánnal, mert 4-4-2be õ nem való. 4-2-3-1?

bakkerman
mindenesetre jó vétel!

hedonist
Grat, nagyon jó igazolás, lehet, h Modricot is viszitek, mi kiszálltunk a versenybõl, így Hazard érkezésével, a City meg nem igazán érdeklõdik iránta.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
azt nem írták egyelõre

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
ár?

Rash87
"Immár hivatalos! Sinji Kagawa a Manchester United játékosa, már csak az orvosi vizsgálatok váratnak magukra és azután alá is írhatja a kontraktusát."

Tyler1
Ha a csoportból tovább mennek már boldog leszek, mert vagy a németeket, vagy a hollandokat ejtik ki 😄 remélem elõbbieket, mert akk nem kell minden este a német turisták részeg ámokfutását néznem és hallgatnom 😄

rooney8
Nagyon nagy 😄DD

Rash87
😄DDD

Rash87
jól szerepelnek.

Ám ez a Portugália jó ha csoportból tovább megy.
Hernández vs. Bosnia. Hát ez nem volt semmi 😄 😄

Tyler1
Kis válogatott összefoglaló:

Nani vs. Töröko.

Welbeck vs. Belgium (Young gólpassz)

Hernández vs. Bosnia

Hernández vs. Brazília

rooney8
na róla ne is beszéljünk 😄

Tyler1
Real Madrid - MU 3:2
Meglepetésemre közvetítette a digi. Nem rágtam szét a körmöm, de jó volt pár nagy legendát újra látni mindkét csapatban 😊

Tyler1
Igazából Young produkciójától annyira nem maradt el 😄

rooney8
nani idei pocsék szereplése után nem hiszem, hogy másik is szeretnék, ha maradna

Nani lehet dobbant a Unitedtõl. Remélem így lesz, adná az ég.

Egy újabb szerény nyilatkozat a sztárunktól:

"A kihívásom az, hogy a legjobb legyek, a No.1 legyek és ezt megmutassam a pályán. Én és Cristiano vagyunk a világ két legjobb szélsõje, ezt a klubunkban mutatottak statisztikája is bizonyítja."

Ezen nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak?!

Rash87
Az oké, de kb. minden évben el lehet mondani, hogy kik a bajnokesélyesek.
Azt is nézd,hogy egyesek hogyan kezdték az elõzõ szezont,s mi lett a vége.

Ahhoz képest,hogy szinte szezon elejétõl milyen sérülések voltak, csak gólkülönbséggel lett bajnok a City. Szóval ennyire leírni...
Lassan ott tartunk,hogy kiesünk? 😊
Azért kíváncsi leszek,ezekbõl a "jóslataidból" mennyi fog jönni.

Rash87
Mert a PL minden játékosnak szerintem kihívást jelent, jóvall erõsebb mint egy portugál bajnokság. De láttam jó párszor játszani,s ha úgy fog játszani,mint a Portoban,elég nagy kihívás lesz minden csapat számára.

Középcsapat leszünk lassan

Tyler1
Az hogy a Chelsea jövõre bajnokesélyes lesz, az nem volt kérdés onnantól, hogy BL-t és FA-t nyertek. Ez a Chelsea elkezdett látványosan erõsödni, van már 2 komoly igazolásuk, innentõl kezdve a cél szerintem egyértelmû.
A City sem lesz gyengébb, akik tavaly oda-vissza csúfosan megvertek. Gondolom õk sem lesznek inaktívak a nyáron.
Ez reálisan eddig 2 erõs csapat, ebbõl a trióból(ha minket vesszük hozzá) valaki csak bronzérmes lesz, és ne felejtsük ki a zágyúsokat, akik rendre ott vannak a dobogón, akármilyen gyenge szezont futnak.

Mi nem voltunk erõsek, borzalmas kínlódás volt a tavalyi szezon, rengeteg sérült, lyukas középpálya, megcincált védelem. Ezt az egy darab Kagawa nem fogja befoltozni, de már megkérdõjelezem az õ szükségességét, és remélem igaz a pletyka, hogy inkább Modricra hajtunk rá.

hedonist
Teljesen egyetértek, h 2 fecske nem csinál nyarat, viszont Hulk miért ne állná meg a helyét? láttad már, h játszik? sok védõnek nincs esélye ellene, ha megindul.

Rash87
Csak Te ne kezdd 😊 Hihetetlen, hogy most lett vége az elõzõ szezonnak,de már az jut valaki eszébe, hogy top3ba jó ha benne leszünk, azért mert valaki igazolt 2 jó játékost. Érdekes gondolkodás.
Még itt van 2 hónap. Sõt,3.

Egyébként meg nem biztos,hogy Hulk itt meg fogja állni a helyét a PL-ben.
Szerintem nagyobb gond a Chelseanek,hogy Drogba dobbantott. Meg fogják érezni a hiányát.

Tyler1
SH szerint a Chelsea megegyezett a Portóval Hulk ügyében. Az úgy szép eddig. Mehetünk az Arsenallal a 3. helyért jövõre, vagy mi lesz?

Effe88
hát ez a PL
ezért number 1 bajnokság mert itt kõ keményen játszani kell 3 naponta stb...