35611

• Tyler1
    Kurva jó, hogy Persie nélkül kalap szar a csapat...
    Valaki említette nem rég, hogy Scholes meg Giggs már kiöregedett, ahhoz képest ezek a vén faszok viszik még mindig a középpályát, mert amit Cleverley és Kagawa csinált az nagybetűs vicc.
    Welbeck is össze-vissza trükközik, de hogy normális passzt leadjon az nem megy. És Hernandezt cserélik le, akit nem is emlékszem mikor láttam ilyen összeszedetten játszani a mezőnyben, labdát tartott, lefutott embereket, gólpasszt adott.
    Védelem is egy vicc, kétszer ugyanúgy, ugyanaz az ember, ugyanonnan gólt fejel. Nem De Geán múlott, de hogy ő is állva végignéz egy labdát, amit 13-14 méterről fejelnek...

Nem baj, játszatok még egyszer faszok. Elmentem inni!
  • contraste
    Menetrendszerű 90 ik perces :) nálatok RVP ilyen a Citynél Dzeko, nálunk anno meg Drogba volt:)
  • ReszegKoldus
    Kösz RVP a +1 meccset, még úgysincs elég :)
  • attiGT
    :D:D:D:D:D:
  • Paranoia
  • Darthmushroom
    haha, na ezen besírtam :D
  • Rash87
    Írd be az Arsenal-os topikba is... sose tudni
  • HRC Dodi
    FA kupa, 3.forduló
    West Ham United - Manchester United
    Upton Park, 2013.01.05. 18:15

Játékvezető: M.Atkinson

De Gea, Smalling, Evans, Vidic, Büttner, Rafael, Scholes, Cleverley, Welbeck, Kagawa, Hernández.

Subs: Lindegaard, Rio, Valencia, Giggs, Young, Van Persie, Macheda.

Stream: BANOK
  • Paranoia
    Sziasztok!

Van egy eladó v.PERSIE mezem L-es méret(sanos nekem qva nagy(184cm,78kg)).A galériámban megtalálhatjátok a képet róla.
    Akit érdekel írjon pü-t!
    Köszi
  • HRC Dodi
    A PL magazinban a Digin is téma volt Lewandowski. Én speciál bírom, de nem akarom, hogy jöjjön. El kell fogadni, hogy Giggs már tényleg elfogyott, Scholes még úgy ahogy, meg Rio is, de a helyükre kell mindenképp ember... Talán még egy szélső, de az se CR(bár álom lenne ő), vagy egy jobb hátvéd, mert hogy Smalling és Jones nem tud ott játszani, az biztos :D

Amúgy off téma, de egyik legutáltabb játékossá vált számomra a buzi BÁ, és most mivel a csúzliban folytatja, még egy ok amiért nyugodtan utálhatom... :D (Nem is tudom mi történt a castle háza táján.. nagyoon gyengék..)

Még valami, PL magazinban volt ez is, hogy a boxing dayre és az ünnepi napokra könnyű sorsolásunk volt? WTF? Ja, meg hogy a Poolal talán a legrosszabbkor találkozunk, egész jó formában vannak.
  • Tyler1
    Hát remélem nem a gázsi lesz a fő szempont a csapatválasztásnál, viszont ha olcsóbban akarnánk elhozni, akkor tuti lennének olyan záradékok a szerződésben, hogy vagy 20 évig törleszthetnénk a Madridnak így vagy úgy.

Szerintem be lesz áldozva egy csatár is, azért akarják Lewandowskit.
  • Darthmushroom
    Nani meg pénz oké, De Gea-t nem érné meg ilyen korán elveszíteni. meg am is támadó szekció jó idén, bár én is örülnék ha Ronaldo újra MU mezbe játszana. ha tényleg nem hosszabbít nyáron akkor úgyis valamennyivel olcsóbb lesz.Ő meg nem hülye h ilyen PSG vagy orosz fosokba menjen, Angliába meg csak hozzánk jönne ezt már sokszor nyilatkozta.
  • attiGT
    Ebben a formában nem kell CR.
  • Tyler1
    Nani + De Gea + 60 millió az ajánlat CR-ért nem hivatalos források szerint. Ez kicsit sok. Nani mehetne, a 60 millió is(sztem mezeladásokkal azonnal hozná az egyharmadát), Geát viszont sajnálnám. Sztem tuti kamu, de amilyen fanatikus SAF, nem csodálkoznék ha valami hasonló őrültségbe menne bele a portugált visszacsábításához.
  • pilboy
    kettes sorozat!
    idei rekord :) (vagyis idénybeli xD )
  • ffxi
    Yé! Nem kaptunk gólt :)
  • pilboy
    pedig ők sem kezdtek túl jól
  • Smithie

RvP úgy folytatja, ahogy tavaly abbahagyta az Arsenalban.

A Spurs jelenleg a dobogó 3. fokán áll.
  • Tyler1
    Jól kezdődik ez az év. Chicha mesternégyes, kár hogy csak a felét adták meg :)
  • pilboy
    4 a vége
    csicsa (2) és rvp (2)
    szép évnyitó!
  • pilboy
    3 ide
    most már csak meglesz :)
    jó lenne ismét egy clean sheet :)
  • pilboy
    látom vezetünk, bár sajna nem tudom nézni a meccset
  • attiGT
    Azt se bánom ha ilyen "feledhető" meccs marad a kis labdabirtoklásunkkal, de innen nem kéne már kiengedni a kezünkből a 3 pontot.
  • Rash87
    Jó kis meccs :) Jól kezdjük az évet,ha így marad.
  • ffxi
  • MR ME
    köszi
  • HRC Dodi
    Először is, Boldog Új Évet kívánok! :)

Továbbá akkor...

Premier League, 21.forduló
    Wigan Athletic(16.) - Manchester United (1.)
    DW Stadium. 2013.01.01. 16:00

Játékvezető: A.Marriner

MU: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Giggs, van Persie, Hernandez.

Pad: Vidic, Smalling, Scholes, Kagawa, Valencia, Welbeck, Lindegaard

Wigan: Al Habsi, Ramis, Caldwell, Figueroa, Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour, Di Santo, Maloney, Kone

BANOK
  • pilboy
    búék
    sztem nyerünk, de kapunk gólt
  • IXEMGabeo
    BÚÉK nektek is vörös drukkerek:)
  • Tyler1
    A rengeteg kapott gól idén menetrendszerű sajnos, leginkább az első félidőben. Az x-re kicsi az esély, ha gólt kapunk azt viszonylag sikeresen korrigáljuk is, de jan.1-én bármi megtörténhet, attól függ hogy telik majd az este. Én győzelmet tippelek.
  • Dean Winchester
    kössz :D
    7 meccse nem bír gólt lőni a wigan, 17 meccse nem ikszeltetek ellenük :D nálam nagyon gg és ikszes a meccs, csak kíváncsi voltam mint hű fanok mit gondolnak, sérülés,eltiltás ügyileg jobban képben vagytok...stb. esetleg így szilveszter után a csapat játékosai mennyire szokták felszívni magukat ilyeneket gondolom van aki tud.
  • Rash87
    Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • Rash87
    Ami nem megy,ne erőltesd...Ne tippmixelj
  • Dean Winchester
    Mint MU drukkerek mit gondoltok, holnap a wigan félidőben fog nektek gólt lőni? esetleg mekkora esélyt láttok arra,hogy kaptok minimum 1 gólt? Egy döntetlen mennyire esélyes?
  • pilboy
    szépen rám cáfoltak hipp-hopp :)
  • Tyler1
    14-ig csak.
  • ReszegKoldus
    Neki nem valami 6 éves szerződése van? Akkor nem 2015-ig van ott?
  • attiGT
    KAGAWA & WELBECK!!!!
  • HRC Dodi
    Premier League, 20.forduló
    Manchester United(1.) - West Bromwich Albion(6.)
    Old Trafford, 2012.12.29.16:00

Játékvezető: J.Moss‎

Kezdő: De Gea, Smalling, Vidic, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Kagawa, Welbeck.

Pad: Lindegaard, Ferdinand, Giggs, Scholes, Büttner, Chicharito, RvP.

Stream:
    FANATICS TV
    BANOK
  • Tyler1
    CR nem hosszabbít, nyáron távozhat. Kérdés, hogy hova?

(már ha nem kacsa)