Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
(Fryers is inkább elmegy a Spursbe, mikor sansza lett volna Evrát váltani.)
Tunnicliffe is nagy tehetség, de ha még egy kp érkezik, akkor neki is elszálltak az esélyei.
Bevallom 20 percet úgy átaludtam a 2. félidõbõl mint a picsa, anélkül, hogy fontosabb eseményrõl lemaradtam volna. A végét Kagawa miatt vártam meg, de csak azért hogy lássam milyen rendszerbe állítják be, de abból a 3 percbõl ezt nem sikerült leszûrnöm.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
braddy játéka nekem is tetszett, blackettet láttam nagyon bizonytalannak, de ha jól tudom õ még csak 18
lingard, petrucci jók lesznek
tunnicliffe tiszta roy keane<#eplus2>#eplus2>
védõink jók voltak, fõleg wotton tetszett
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Macheda: Eddig egész biztatóan játszik.
Reméljük a második félidõre jön Kagawa és Powell.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...de én egy szóval sem mondtam, hogy ezzel akármilyen problémám is lenne 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ezek a túrák arra jók, hogy bizonyítsák a fiatalok és az újak, hogy a nagy csapatban, ne adj isten a kezdõben a helyük.
Én kíváncsian várom a mai meccset, hogy mit tudnak a fiatalok.
Én így állnék ki:
Johnstone - Vermilj, Veseli, Wotton, Blackett/Braddy - Bebe, Powell, Tunnicliffe/Petrucci, Kagawa, Lingard - Macheda
A túra a fiatalokról szól és az õ nagy esélyükrõl és a két atrikai csapat ellen nyugodtan kiállhatunk az ifivel. Majd utána már játszhatnak az idõsebbek is, na meg azok a fiatalok, akik mutattak valamit az elsõ két meccsen.
Na, de sajnos ilyen kezdõre semmi esély.
AMAZULU - MANCHESTER UNITED B
<#zavart1>#zavart1>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én amúgy sok fiatalra kíváncsi vagyok, leginkább erre a Powell srácra.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2012. július 18. 20:00 Mabhiba Stadium, Durban
Tv: 19:55 DigiSport ÉLÕ
Glory, Glory Man. United!
CR se nézett ki egy Don Juannak gyerekkorában, manapság meg már a g-pont szinonimája is Ronaldo 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
pl,Arsenalba se tudta magát beverekedni mert nem volt elég jó ahhoz lehet kagawa ugyan ez lesz...aztán tényleg marad neki a bvb vagy a qpr
majd meglátjuk
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
DigiSport
Többen kérdeztétek, hogy az idén is közvetítünk-e felkészülési mérkõzéseket. Nos, a válasz: igen. Jelen állás szerint így néz ki például a jövõ hét:
Manchester United-AmaZulu - szerda, DIGI Sport, 19:55
Manchester United-Ajax Cape Town - szombat, DIGI Sport Plus, 14:55
nah legalább láthatjuk a csapatot a felkészülés alatt is 😄
GGMU
én bízok a kis vágottszemûbe 😄
Mondjuk miattam lehet pohárszedõ is a lelátón, mert a Japánok 3 hónap alatt vissza is fizetik az árát a mezvételekkel. Tartani kell a távol-keleti piacot, abban van a legtöbb pénz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valencia meg mindenképpen jobban megérdemli, mint Nani.
én egy repjegyet adnék neki egyesen vissza portugáliába, nem a 7-es mezt<#duma>#duma>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Az a Nani, aki semmit nem csinált tavaly, meg az a Kagawa, akibõl láttak egy 5 perces videót a neten.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az nem számít, hogy tavaly is Vale vitte a csapatot, õ lett az év játékosa, annak ellenére, hogy ismét csak jókora sérüléssel kezdte a szezont. De ez senkit nem érdekel, csak hogy Nani meg Kagawa milyen faszán cselez.