Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Mármint Kagawa

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

JSbyMSI8800
Remélem a szombati meccsen játszik legalább egy félidõt.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
Brady jó, de tegnap nagyon õt játszatták, így annyira nem mutatott valós képet a teljesítménye. Szinte csak a bal oldalt használták, legtöbbször Brady-t játékba hozva könnyen lett elfogult vele mindenki(még a kamera is szándékosan õt mutatta mindig), a védekezésben viszont annyira nem tesztelték le, de szép jövõje lehet, ha okos marad és nem száll el, mint egyes társai.
(Fryers is inkább elmegy a Spursbe, mikor sansza lett volna Evrát váltani.)
Tunnicliffe is nagy tehetség, de ha még egy kp érkezik, akkor neki is elszálltak az esélyei.
Bevallom 20 percet úgy átaludtam a 2. félidõbõl mint a picsa, anélkül, hogy fontosabb eseményrõl lemaradtam volna. A végét Kagawa miatt vártam meg, de csak azért hogy lássam milyen rendszerbe állítják be, de abból a 3 percbõl ezt nem sikerült leszûrnöm.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JSbyMSI8800
Nekem is amúgy!! 😄 Valahogy így meccs közbe nem tûnök olyannak <#hehe>

hát csak azért szenvedtem végig a meccset, h láthassam kagawat, erre az utolsó 2 percre sikerült beállítani...

braddy játéka nekem is tetszett, blackettet láttam nagyon bizonytalannak, de ha jól tudom õ még csak 18
lingard, petrucci jók lesznek
tunnicliffe tiszta roy keane<#eplus2>
védõink jók voltak, fõleg wotton tetszett

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Braddy: Ha így folytatja megragadhat a nagy csapat keretében. Pedig nem is a saját posztján játszik, õ ugyanis szélsõ.

Macheda: Eddig egész biztatóan játszik.

Reméljük a második félidõre jön Kagawa és Powell.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megtetszett a mezünk<#duhos2> de nem árulom el senkinek!

rooney8
ez mind szép és jó...

...de én egy szóval sem mondtam, hogy ezzel akármilyen problémám is lenne 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Amúgy is ezek a túrák a reklámról szólnak, a szponzori és a klub marketing feladatait biztosítottak teljesíteni, aminek egyik eszköze, hogy el kell focizgatni ilyen csapatokkal. A valódi felkészülés Angliában zajlik.

Magic Boy
És az miért baj, ha a B, a C, vagy az ifi játszik?
Ezek a túrák arra jók, hogy bizonyítsák a fiatalok és az újak, hogy a nagy csapatban, ne adj isten a kezdõben a helyük.

Én kíváncsian várom a mai meccset, hogy mit tudnak a fiatalok.

Én így állnék ki:
Johnstone - Vermilj, Veseli, Wotton, Blackett/Braddy - Bebe, Powell, Tunnicliffe/Petrucci, Kagawa, Lingard - Macheda

A túra a fiatalokról szól és az õ nagy esélyükrõl és a két atrikai csapat ellen nyugodtan kiállhatunk az ifivel. Majd utána már játszhatnak az idõsebbek is, na meg azok a fiatalok, akik mutattak valamit az elsõ két meccsen.

Na, de sajnos ilyen kezdõre semmi esély.

rooney8
hát ja, ez igazából:

AMAZULU - MANCHESTER UNITED B

<#zavart1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Felkészülési meccs, nem kell BL döntõt várni. Ez az utánpótlásnak, meg az újoncoknak lehetõség,egy jó szerepléssel felkerülhetnek a nagy csapatba, lásd Clev és Welbz tavaly.
Én amúgy sok fiatalra kíváncsi vagyok, leginkább erre a Powell srácra.

MR ME
biztos nagy meccs lesz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
AMAZULU - MANCHESTER UNITED
2012. július 18. 20:00 Mabhiba Stadium, Durban
Tv: 19:55 DigiSport ÉLÕ

Glory, Glory Man. United!

rooney8
azok a gyerekkori képek 😄DDDDDD

Tyler1
Ki tudja? Jó géneket örökölt a mamitól 😊
CR se nézett ki egy Don Juannak gyerekkorában, manapság meg már a g-pont szinonimája is Ronaldo 😄

bakkerman
belõle se lesz egy sármõr,de ha feleannyira tud majd focizni mint a faterja,akkor semmi problémája nem lesz 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MR ME
hát ilyen fejjel..😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Le se tagadhatná a fatert 😊

rooney8
kis Rooney 😊)

Zenszkij
Kagawa klasszis lesz, idõt kell neki adni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Csak azt felejted el, hogy a Német bajnokság közel olyan erõs, mint az Angol és Kagawa a kétszeres Német bajnok kulcsjátékosa volt és azt is mondhatjuk, hogy a második bajnoki cím nagyban köszönhetõ neki.

Magic Boy

hedonist
Kis Holland bajnokságban "talán" kicsit kiemelkedett, de sztem csak próbálják befuttatni és jópénzért eladni, láthattuk az EB-n szart se ért a játéka.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Állítólag Eriksen már tárgyal a csapattal, 22m €-ért engedné az Ajax.

Effe88
így van de igazán top 10es csapatba nem kellett õ
pl,Arsenalba se tudta magát beverekedni mert nem volt elég jó ahhoz lehet kagawa ugyan ez lesz...aztán tényleg marad neki a bvb vagy a qpr
majd meglátjuk

Inamoto legalább a Fiorentínában sõt még a West Bromban is volt Gera csapattársa, szép éveket töltött el ezekben a klubokban. Egykoron õ volt a legjobb japó játékos.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Golyo69
Digi írta nemrég fb-on!

DigiSport
Többen kérdeztétek, hogy az idén is közvetítünk-e felkészülési mérkõzéseket. Nos, a válasz: igen. Jelen állás szerint így néz ki például a jövõ hét:

Manchester United-AmaZulu - szerda, DIGI Sport, 19:55
Manchester United-Ajax Cape Town - szombat, DIGI Sport Plus, 14:55

nah legalább láthatjuk a csapatot a felkészülés alatt is 😄

GGMU

Tyler1
Meg Park Chu Young is 😄

Effe88
😄😄
amúgy inamoto is hogy befutott az arsenalbaD😄😄még anno😄😄:

Tyler1
Nem, akkor már a QPR-hoz menne, úgy is ott van a fél United 😄 Parkkal szót értenének.

rooney8
ejnye

én bízok a kis vágottszemûbe 😄

Effe88
gyimrót helyett a sunderlandnak vagy majd vissza menekül a bvb-be😄😄😄

Tyler1
Szerintem Bebe szinten van a srác, januárban már kölcsönadjuk a Gyirmótnak.

Mondjuk miattam lehet pohárszedõ is a lelátón, mert a Japánok 3 hónap alatt vissza is fizetik az árát a mezvételekkel. Tartani kell a távol-keleti piacot, abban van a legtöbb pénz.

Effe88
hát egy park szintre fog sülyedni
el lesz néha csereként

kíváncsi leszek az a Japó játékos Kagawa mennyire fog lebõgni az angol bajnokságban<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
azért megnéznék abban a kapusmezben egy színesbõrû kapust,például Mandandát...😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Miénket nem übereli.

rooney8
kapusmez mi gizda 😄

DONGUBA
okádék

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
Arsenal idegbeli mez
Nem semmi <#idiota>

Rash87

Egyetértek! Remélem még a nyáron sor kerül rá.

Pacal17
A lehetõ legjobb helyre került a hetes 😊

Magic Boy
Kagawa már csak azért se kaphatta, mert azt mondta, hogy õ ki szeretné érdemelni és nem csak megkapni a 7-es mezt.

Valencia meg mindenképpen jobban megérdemli, mint Nani.

rooney8
"miért nem Nani"

én egy repjegyet adnék neki egyesen vissza portugáliába, nem a 7-es mezt<#duma>

nem tök mind1, h kié a 7es mez?<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Nevetséges 1-2 ember reakciója, hogy miért "egy Valencia" kapta, miért nem Nani, vagy Kagawa...
Az a Nani, aki semmit nem csinált tavaly, meg az a Kagawa, akibõl láttak egy 5 perces videót a neten.<#fejvakaras>

Az nem számít, hogy tavaly is Vale vitte a csapatot, õ lett az év játékosa, annak ellenére, hogy ismét csak jókora sérüléssel kezdte a szezont. De ez senkit nem érdekel, csak hogy Nani meg Kagawa milyen faszán cselez.

Én örülök neki, hogy õ lett az új 7-es! Ha a volt Liverpool játékos Owen is megkapta, akkor õ miért ne kapná meg? Igaz, hogy Valencia személyesen kérte magának ezt a számot, de szerintem rászolgált.

Tyler1
Valencia lett a 7-es<#eljen>
Powell 25, Kagawa 26.