35611

• ReszegKoldus
    Levizelték Balotelli Bentley-jét a Utd-fanek
  • Tyler1
    City megkapta a legjobbat :D
  • pilboy
    a teljes lista:
    huddersfield/leicester - wigan
    mkd - barnsley
    oldham - everton
    luton - milwall
    arsenal - blackburn
    man city - leeds
    man utd - reading
    middlesbrough - brentford/chelsea
  • pilboy
    reading-et kaptuk hazai pályán
  • ReszegKoldus
    Reading ellen lesz a következő kupameccs
  • LasDen #30716
  • attiGT
    +1
  • Tyler1
    Nekem nem. Az akarat meg volt, de megint a faszságai nyomták fel az agyam. Kötelező valami cselt bevetni, meg kötelező lelassítani az akciót és megvárni míg rámegy egy védő, hogy aztán belerúgja a labdát, vagy elvegyék tőle. Nem lehet egyszerűen addig beadni, vagy lepasszolni amíg ÜRESEN van?
    Ezt utálom Youngban is, kap egy tiszta labdát, de ő még mutat valami bravúrt, amiből 70%-os rendszerességgel visszakocogás lesz.
  • pilboy
    sima 4-1
    kár a kapott gólért
    jól játszottunk. ez a nani, aki ma játszott, ez hiányozna, ha elmenne
  • pilboy
    giggsy tizijével 1-0
    a sárga lap azért elmaradt
  • ffxi
  • banok
    FA-CUP
    18.30 Manchester United-Fulham
    tv: Sport1 hu, Sport1 de
    streamek:
  • Smithie
    Tippek mára?
  • Zenszkij
    Mert mit nyilatkozzon? Hogy már ma pakolna, hogy idén bajnok lehessen? :D
  • Tyler1
    "Nagy örömömre szolgál, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhattam, és végre befejeződnek az igazolásommal kapcsolatos spekulációk" -mondta a játékos.

"Továbbá szeretnék köszönetet mondani a Palace vezetőségének, hogy lehetővé tették ezt a lépést számomra. Az elkövetkezendő 5 hónapban mindent meg fogok tenni, hogy maximális hasznára legyek a csapatnak."

"Több mint 10 éve vagyok ennél a klubnál és szerettem itt lenni. Most minden erőmmel az előttem álló hónapokra összpontosítok, arra hogy segítsem a bajnokságban a klubot. Tartozom ezzel a Palece-nak és a szurkolóknak is."

Szimpatikus nyilatkozat.
  • Tyler1
    Hát igen, Evra-Rafael komolyabb veszélyt jelentek az ellenfélnek jelenleg, mint a valódi szélsőink. Kíváncsi leszek a srácra amúgy, több posztot is bejátszik a Palace-ban, mint nálunk anno CR. Mindkét szél, támadó közép, de játszott csatár poszton is.
    Nani meg hát igen, szinte biztosra vehető a távozása. De azt hiszem ezzel mindkét fél csak jól jár.
  • pilboy
    kellett is szélső, mert mostanság katasztrófálisak és sztem ez előrevetíti nani nyári távozását
  • Tyler1
    Zaha transzfer hivatalos.
  • Magic Boy
    Egy holland dönti el az angol bajnokságot
  • pilboy
    megérdemelte a hotspur az egyenlítést
    az viszont bosszantó, hogy a 92. percben találtak be és az is, hogy rooney nem önszántából esett el a 16-oson belül. ilyenkor jöhetnének, h a szövetség csapata stb.
    érdekes, h mi nem feltétlenül kapunk ki 1-1 orbitális bírói tévedés után (győzelem a city otthonában egy meg nem adott gól után és most egy x)
  • ffxi
    Most már boldog-boldogtalant rúghat nekunk, akármilyen random meccsen.
  • Tyler1
    Igazságos döntetlen.
  • Darthmushroom
    teljesen jogos a döntetlen.. 60-70.perctől egyáltalán nem akartunk támadni/játszani. várható volt h egyet csak találnak ők is.
  • Tyler1
    Tél :)
  • contraste
    Miért volt valami?
  • ffxi
  • banok
    17.00 Tottenham-Manchester United
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • Tyler1
    Nem biztos, hogy ma játszunk...
  • Tyler1
    Nem tudom, de az angol oldalak sem tudták, hogy mi lehetett a sípolás alatti szöveg :D

Amúgy jó lehet ez a műsor. Legjobb anno Rooney "csavard be mint Beckham" elmutogatása volt :D
  • contraste
    De mit mond? Fuck sake yes?:D
  • ffxi
    Nagyon aranyosak :D
  • Tyler1
    :DD

• Tyler1
    Szerintem Giggs volt a meccs embere, hihetetlen miket leművelt megint. Nani, Anderson mehet, ezek az életben nem fognak már itt formába kerülni. Játékunk meg ismét jó szar volt, de legalább megvan a továbbjutás.
  • ReszegKoldus
    Rooney megtanulhatna már büntetőt lőni :D
  • HRC Dodi
    Lindegaard továbbra is bizonytalan lábbal, Valencia szokásos, legalább a régi lendületessége lenne meg az alap játékához... Anderson még teljesen látszik, hogy formán kívül van, Nani, Rooney jó!
  • Magic Boy
    Giggs helyett Kagawat játszattam volna, hisz kell neki a meccs, de így se rossz!
  • Tyler1
    Anderson, Nani, Rooney YEPPP!
  • HRC Dodi
    FA-kupa 3.forduló, újrajátszás
    Manchester United - West Ham United
    Old Trafford, 2013.01.16. 21:05

Játékvezető: P.Dowd

A mai kezdő: Lindegaard, Rafael, Smalling, Jones, Büttner, Valencia, Anderson, Giggs, Nani, Chicharito, Rooney

Cserék: Amos, Ferdinand, Carrick, Scholes, Kagava, Welbeck, van Persie

Stream: BANOK
  • ffxi
    Nagyon kapkodja a levegőt azt még tegyük hozzá. Vagy alapból ilyen? :)
  • JSbyMSI8800
    Elég nehéz kihallani mit mond :) Legalábbis én nem sokat vettem ki belőle :D