35611
-
Levizelték Balotelli Bentley-jét a Utd-fanek 
-
City megkapta a legjobbat :D -
pilboy #30719 a teljes lista:
huddersfield/leicester - wigan
mkd - barnsley
oldham - everton
luton - milwall
arsenal - blackburn
man city - leeds
man utd - reading
middlesbrough - brentford/chelsea -
pilboy #30718 reading-et kaptuk hazai pályán -
Reading ellen lesz a következő kupameccs -
-
+1 -
Nekem nem. Az akarat meg volt, de megint a faszságai nyomták fel az agyam. Kötelező valami cselt bevetni, meg kötelező lelassítani az akciót és megvárni míg rámegy egy védő, hogy aztán belerúgja a labdát, vagy elvegyék tőle. Nem lehet egyszerűen addig beadni, vagy lepasszolni amíg ÜRESEN van?
Ezt utálom Youngban is, kap egy tiszta labdát, de ő még mutat valami bravúrt, amiből 70%-os rendszerességgel visszakocogás lesz. -
pilboy #30713 sima 4-1
kár a kapott gólért
jól játszottunk. ez a nani, aki ma játszott, ez hiányozna, ha elmenne -
pilboy #30712 giggsy tizijével 1-0
a sárga lap azért elmaradt -

-
FA-CUP
18.30 Manchester United-Fulham
tv: Sport1 hu, Sport1 de
streamek: -
Tippek mára? -
Zenszkij #30708 Mert mit nyilatkozzon? Hogy már ma pakolna, hogy idén bajnok lehessen? :D -
"Nagy örömömre szolgál, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhattam, és végre befejeződnek az igazolásommal kapcsolatos spekulációk" -mondta a játékos.
"Továbbá szeretnék köszönetet mondani a Palace vezetőségének, hogy lehetővé tették ezt a lépést számomra. Az elkövetkezendő 5 hónapban mindent meg fogok tenni, hogy maximális hasznára legyek a csapatnak."
"Több mint 10 éve vagyok ennél a klubnál és szerettem itt lenni. Most minden erőmmel az előttem álló hónapokra összpontosítok, arra hogy segítsem a bajnokságban a klubot. Tartozom ezzel a Palece-nak és a szurkolóknak is."
Szimpatikus nyilatkozat. -
Hát igen, Evra-Rafael komolyabb veszélyt jelentek az ellenfélnek jelenleg, mint a valódi szélsőink. Kíváncsi leszek a srácra amúgy, több posztot is bejátszik a Palace-ban, mint nálunk anno CR. Mindkét szél, támadó közép, de játszott csatár poszton is.
Nani meg hát igen, szinte biztosra vehető a távozása. De azt hiszem ezzel mindkét fél csak jól jár. -
pilboy #30705 kellett is szélső, mert mostanság katasztrófálisak és sztem ez előrevetíti nani nyári távozását -
Zaha transzfer hivatalos. -
Egy holland dönti el az angol bajnokságot -
pilboy #30702 megérdemelte a hotspur az egyenlítést
az viszont bosszantó, hogy a 92. percben találtak be és az is, hogy rooney nem önszántából esett el a 16-oson belül. ilyenkor jöhetnének, h a szövetség csapata stb.
érdekes, h mi nem feltétlenül kapunk ki 1-1 orbitális bírói tévedés után (győzelem a city otthonában egy meg nem adott gól után és most egy x) -
Most már boldog-boldogtalant rúghat nekunk, akármilyen random meccsen. -
Igazságos döntetlen. -
teljesen jogos a döntetlen.. 60-70.perctől egyáltalán nem akartunk támadni/játszani. várható volt h egyet csak találnak ők is. -
Tél :) -
Miért volt valami? -
-
17.00 Tottenham-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: -
Nem biztos, hogy ma játszunk... -
Nem tudom, de az angol oldalak sem tudták, hogy mi lehetett a sípolás alatti szöveg :D
Amúgy jó lehet ez a műsor. Legjobb anno Rooney "csavard be mint Beckham" elmutogatása volt :D
-
De mit mond? Fuck sake yes?:D -
Nagyon aranyosak :D -
:DD
-
Szerintem Giggs volt a meccs embere, hihetetlen miket leművelt megint. Nani, Anderson mehet, ezek az életben nem fognak már itt formába kerülni. Játékunk meg ismét jó szar volt, de legalább megvan a továbbjutás. -
Rooney megtanulhatna már büntetőt lőni :D -
Lindegaard továbbra is bizonytalan lábbal, Valencia szokásos, legalább a régi lendületessége lenne meg az alap játékához... Anderson még teljesen látszik, hogy formán kívül van, Nani, Rooney jó! -
Giggs helyett Kagawat játszattam volna, hisz kell neki a meccs, de így se rossz! -
Anderson, Nani, Rooney YEPPP! -
FA-kupa 3.forduló, újrajátszás
Manchester United - West Ham United
Old Trafford, 2013.01.16. 21:05
Játékvezető: P.Dowd
A mai kezdő: Lindegaard, Rafael, Smalling, Jones, Büttner, Valencia, Anderson, Giggs, Nani, Chicharito, Rooney
Cserék: Amos, Ferdinand, Carrick, Scholes, Kagava, Welbeck, van Persie
Stream: BANOK -
Nagyon kapkodja a levegőt azt még tegyük hozzá. Vagy alapból ilyen? :) -
Elég nehéz kihallani mit mond :) Legalábbis én nem sokat vettem ki belőle :D