Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Megint?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Scholes1974
United drukker társaim légyszi segítsetek szavazni elõször az oldalt aztán a képet!: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390979777628386&set=a.390979614295069.86073.127956880597345&type=1

Rash87
Ritka rossz meccs volt,nem tudom,de nem döntõhöz méltó volt. Ez a csiki-csuki foci,nemtudom,remélem nem ez lesz a menõ...

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
na ennek az EB-nek is vége, nem meglepõ spanyol gyõzelemmel, bár kíváncsi vagyok h 14s vbn a kiöregedõ xavi-iniesta páros mire lesz képes. am én büszke vagyok az Angolokra is. veretlenül estek ki, úgy h csoport elsõk voltak, pedig ism. közül mind azt mondta h kikapnak a francia-svéd meccsen is. ennyi hiányzóval túl szárnyalták magukat (akár h játszottak, engem az nem érdekelt, ugyanúgy ahogy a Munál se érdekkel h nyernek)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Baines fasza lenne, JM meg 40-et nem ér meg, 30-at sem.

Golyo69
Leighton Baines közel a Manchester Unitedhez

A hírek szerint 12 millió fontba „fájna” a Manchester Unitednek Leighton Baines szerzõdtetése.

Az Everton angol válogatott balhátvédjéért az eredetileg megjelölt – húszmilliós – ár helyett azért fizethetnek kevesebbet a Vörös Ördögök, mert a liverpooli klub anyagi helyzete nem éppen rózsás mostanság.

A 28. életévét december 11-én betöltõ Baines-t Patrice Evra helyettesének – riválisának – szerzõdtetné Sir Alex Ferguson, aki a hírek szerint a Luka Modricért folytatott licitálásból kiszállva a portugálokkal az Eb-elõdöntõig jutó középpályással, Joao Moutinhóval erõsítene a középpályán.

kontinenstornán kitûnõen teljesítõ Porto-sztár kivásárlási ára 40 millió font, de a skót menedzser bízik benne, hogy a Sárkányok vezetõsége a „harmincas” ajánlatra is rábólint majd.

Az biztos, hogy Moutinho megszerzése nem lesz könnyû menet, hiszen a Tottenham Hotspur – és a londoni klub leendõ menedzsere, André Villas-Boas – tárt karokkal várja a technikás futballistát, akit az elvágyódó Luka Modric helyére szemeltek ki a White Hart Lane-en.

nb1.hu

GGMU

Golyo69
Like 😄

GGMU

Tyler1
Sosem lehet elég korán kezdeni, nagyon ari 😊

ÉS jól áll neki a 2013/14-ös mezünk<#smile><#nevetes1>

HRC Dodi
Like! 😊 Aranyos egyébként 😉

hedonist
Hat nem az eszeert szereti senki😄 de megnevettet es mindig birtam az ilyen ibra fele vadallatokat😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Egyéniség, de túl megalomán, túl egocentrikus, és túl flegma. Jó játékos is, de sem fegyelme, sem alázata nincs ahhoz, hogy valódi klasszis legyen.

Zenszkij
én komolyan mondom megkedveltem ezt az embert, rengeteget röhögök rajta, óriási figura és tud is focizni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
Miért baj, h kicsit érdekesebb személyiség? mindenki arra vágyik, h legyen mirõl beszéélni a foci körül. sztem nincs vele baj 😉

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ffxi
Amennyi utálat van/volt bennem Balotelli iránt. Most minden tiszteletem. Klub szinten és válogatott szinten is megállja heylét. Viszont személyisége, egoizmusa visszataszító.

Fákjúal!

Tyler1
Owen megy dubajozni 😄

rooney8
😄DDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rockynhooo
<#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
Tök mind1, mert ez nem tudás alapján dönti el a továbbjutást. Ha egy vatikáni papválogatott állna ki büntetõpárbajban az angolok ellen, nekik is annyi esélyük volna, mint az olaszoknak vagy akárki másnak.

hedonist
Ennyi kihagyott helyzet után csak magukat okolhatják... 😞 kva olaszok...

de így legalább a játékosok döntenek és nem egy tárgy<#ejnye1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Nem is érdemelték volna meg,h továbbmenjenek. Ilyen nulla játékkal....

Tyler1
Ez volt a Blikk címlap ma reggel? 11-es párbaj volt könyörgöm, ott valakinek hibáznia kell, ez a cél. Ashley Cole is kihagyta a végén, de õ sem felelõs a kiesésért.

Az olaszok megérdemelték a továbbjutást, de a büntetõpárbaj az szerencsejáték. Egyébként egy nagy faszságnak tartom ezt, ennyi erõvel a bíró egy érmefeldobással eldönthetné a meccset, felesleges idegõrlés nélkül.

Magic Boy
Egyáltalán nem miatta.

Nem csak õ rontott 11-est, míg a meccsen jó volt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
Sajnos tegnap Young miatt kiestek az angolok 😞

Fákjúal!

JSbyMSI8800
Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha meglátom ezt a mezt egybõl elkeseredek, muszáj volt nekik abroszt csinálni a tavalyi szezon mezébõl 😞

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
Jobban jártunk, mint a Pool a 3. számú mezével 😊

jó kis sushi készítõ japán szakács? 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

A konyhásokhoz vették fel, azért van terítõ a kezébe.

Rash87
Tökéletes lenne a kép,ha nem egy terítõt fogna a kezében.

Tyler1

Tyler1
Finom lesz az a Pool->Spurs->N.U->Stoke->Chelsea->Arsenal sorozat.

38at akartam!!

ha jól számolom ez 32 gyõzelem

Rash87

Forza Italia
Bocs ha off

Van egy manchesteres szurkolói mezem ami eladó. Nem használt végig szekrényben tartott. Még a régi AIG-os felirattal. Ha valakit érdekel privátba írjon.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

rooney8
jó hát igen, nyilván, de azért egy egészséges önbizalom nem árt 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Azért ne õ legyen a példakép, mert Nani rá a legjobb példa, hogy hiába akar CR lenni, ha nem ért hozzá😄 Ha Powell srác is felveszi ezt a stílust, akkor gyorsan megmutatják neki a kijáratot.

rooney8
"maradék 4 legalább fele gól lett"

kérem szépen ez itt a lényeg 😄

Tyler1
CR meg 10bõl 6szor, csak a maradék 4 legalább fele gól lett 😄 Naninál ez nem így mûködik.

rooney8
de legalább céroni jól csinálta, na de náni... 10-bõl 8-szor elcselezte magát

Tyler1
Jó ha valaki mer távolról lõni és tud is, de CR önzõsége már a ló túlsó oldala. Ilyen amúgy Nani is, ha bekattan, hogy akkor õ most gólt fog lõni, akkor 100 millió fontért sem passzolna senkinek. Egocentrizmusban ne hasonlítson a portugál(ok)ra.

Magic Boy

Tyler1
Mióta itt van azóta lett védekezõ kp, a Spurs-ben õ is támadó volt 😊

Magic Boy
Én amúgy se örültem volna, ha Lewandowski jön.

Vannak nála fiatalabbak és jobbak, akik nem kerülnek olyan sokba!

minimize
olvasom, Lewandowski kivásárlási ára hirtelen 50millió lett, közel sem biztos a távozása??! vicc,ami manapság megy.

No one can stop Death!

Magic Boy
Carrick sokkal védekezõbb felfogású, mint akár Kagawa, akár Modric.
Carrick kb. Fletsher tipusú játékos.

De abban egyetértünk, hogy egy Carrick szerû játékos még nem ártana, de nem kulcskérdés.

Tyler1
Carrickben még jó esetben van egy szezon, Scholesban már nincs, Anderson el lesz adva, kérdés hogy mikor, tehát egy jó kp még mindenképpen kell. Arról nem beszélve, ha Carrik esetleg megsérülne, akkor Kagawával együtt ülhetnénk ismét a szarban, mert az õ posztján nincs értelmes játékosunk.

Magic Boy
Ez igaz, de oda jött Kagawa, akit kezdõnek hoztunk, márpedig Modric nem csere akarna lenni, míg Powel Cleverley, Anderson megelégszik a csere szereppel is!