Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Jogos, de eleinte biztos fura lesz.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
Az mind1, hogy az embléma szép vagy nem, a lényeg, hogy világrekordnak számító 200m fontos szerzõdést kötöttek, ami mindenképpen elõnyös a klubnak.

Engem mondjuk nem különösebben érdekel mi virít a mezen, a "szépség" úgyis a Nike kezében van 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JSbyMSI8800
Nekem nem tetszik 😊

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
2014-tõl 7 éven át ez a logo díszíti majd a mezünket.

HRC Dodi
Teljesen igazad van, de én is szívesen látnám, persze sajnálnám Berbát, de valahogy már nincs összhang vele.... Ettõl függetlenül még kellene egy kp és egy hátvéd, mert Bradyre alapozni nem lehet + ami furcsa nekem, hogy kettõ kapus lett meghirdetve a keretbe, most akkor ki lesz a 3., Johnstone?

JSbyMSI8800
Szerintem pont ez lesz az oka, hogy nem fog jönni. SAF egybõl Roo fizetését nem fogja szerintem megadni, de az is igaz hogy gólt rúgni tud 😊 és emiatt is meggondolják hogy tényleg megadják-e neki.
Én szívesen látnám a csapatba 😄

HRC Dodi
Ha azt nézzük az, de végül is van mire kérnie, csak rugdossa a gólokat és például tavalyi gólkirály.

az a lényeg hogy nem pénzéhes 😄

HRC Dodi
Egyes hírek szerint RVP azt a fizetést kéri amit Roo, és ha ez megvan, nem áll semmi az átigazolás útjában.... (20m €😉

Tyler1
Jót tett neki a sérülés, vagy nem tudom 😄

Oziris666
Még a végén lesz belöle vmi😄

Tyler1
Az hagyján, hogy a japán gólt rúgott, de Bébé mit játszott<#wow2>

rooney8
elég szarul vette át<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Kagawa gólt lõtt 😊)

hedonist
No Lucas deal

Kamu volt ezek szerint, mert nem ajánlott Fergie 30-at, mert, ha ajánlott volna elfogadjak elvileg.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

pletyka

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
"A Sunday Times úgy tudja, Robin van Persie legszívesebben a Manchester Unitedben folytatná karrierjét."

nanebasszameg...

rooney8
nani se :d

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Jones-al is az a baj, hogy tavaly ha csúnyán nézett rá egy játékos már lesérült.

JSbyMSI8800
szerintem meg carrick posztjára is kellene valakit keresni biztosítéknak ha carrick esetleg lesérül.

park nem véletlen dobbantott
de egyébként hol van sok szélsõnk?
vale, nani, young, aki használható hosszú távon komolyabb meccseken. giggs már nem bírja szélen, a fiatalok még nem érettek

Oziris666
Majd odarakja Jonest vagy átnevel vkit ahogy Andersont!
De az igaz h ennyi szélsõ fölösleges...

Voyager5
Jelenlegi PL gyõztes nem elég ütõképes?
Tyler1
De õt megint hova? Középre már vettünk 2 támadójátékost, miközben 1 darab Carrickünk van védekezni, szélre meg felesleges ennyit kiszórni, hogy padozzon.

Halkan jegyzem meg, hogy ha Carrick lesérül, akkor b*szhatja az egész brigád a támadó fociját. Fergie is a napokban nyilatkozta, hogy Carrick lehet a kulcsember a jó BL szerepléshez. Közben meg nincsen cseréje...
Cleverley még kevés, Anderson hangulatfocista és azt se biztos, hogy marad, Fletcher meg szerintem már vissza sem jön.

Zenszkij
A Manchester City RVP-t akarja. Könyörgöm minek? Építsenek egy ütõképes csapatot a jelenlegi katyvaszból, minek ide még egy csatár?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nem mind1, h euro, vagy font 😉

hedonist
Nekem csak az a fura, h kb 1 hete azt írták, h visszautasítottak tõletek egy 30 millios ajánlatot, most meg olcsóbban odaadják?😊

Örülök, ha jön hozzátok, tovább erõsödik a PL, mi is és ti is nagyon jókat igazoltatok, el kell kapni a Citiyt.

Darthmushroom
hát Fergi nagyon beleszeretett a játékába ha ennyit kiad érte(ha igaz). volt már rá példa h sokat költött egy játékosra ha szerette a játékát. de hatalmas lutri h angliába mire vinné a gyerek. lehet h õ lenne az új dinho de az is lehet h kléberson karrier lenne belõle.de ha idejön rajta múlna h mire viszi és h mennyire hallgatna Fergi-re mert a tehetség látszik benne.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

2012. július 23.

A Mirror beszámolója szerint a Sao Paulo és a Manchester United megállapodott Lucas Moura 26 millió fontos átigazolási összegében. A Vörös Ördögöknek már csak a játékos ügynökeivel kell megállapodni a személyes feltételeken.

Ti mit gondoltok róla?

Rash87
Chris Smallingot meg kell operálni, emiatt várhatóan 10 hétig harcképtelen lesz!

kezdõdik...

Tyler1
Volt 1-2 szép mozzanata, jól befutotta a pályát, fejelt 1 kapufát, de igazából a valódi tudása még rejtve maradt.

hedonist
Kagawa, hogy tetszett? Sztem õ Rooneyval lesz nagyonj jó.

nem hiszem, h sokan vannak, akik ezt mondanák
bõven megéri a 20 misit

a meccs marha gyenge volt, kagawa tetszett

Tyler1
Gyér volt, de kb. annyira is vették komolyan. Mindenki lézengett, az Ajax sokkal jobban játszott, több helyzetet dolgoztak ki, de azért ez nem a nagy csapat teljesítményét tükrözi.

Barca ellen talán lesz valami erõpróba, bár valószínû ott is marad a tartalékos felállás.

hedonist
Sztem nem mondja senki, h nem ér többet, mindenki tudja, h értékes, hiszen õ volt a legjobb csatár tavaly a PL ben ráadásul nem az egyik legjobb csapatban.

Nézitek a meccset? Elég gyér a játék egyelõre, remélem azért mi vagy ti elkapjátok a cityt idén!

minimize
valóban. volt is egy kõkemény 10millió fontos ajánlat érte.lehet jönni a "nem is ér többet"-szöveggel, de úgy értesültem, nemsokára überelhetik az anno Berbatovra kiadott összeget,hogy manchesterbe kerüljön.

No one can stop Death!

banok
DONGUBA
Hali valaki streamet a mai meccshez tud?Koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zenszkij
akkor ellenük ne játsszon 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

egyébként néhány hete rvp is nyilatkozott vmi olyasmit, h nem szeretne az arsenal kapujára rohamozni, mert az furcsa érzés lenne

rooney8
hát igen, õk az öreg rókák, de manapság... na de mindegy is, ne menjen el senki a csapattól és kész (kivéve nani<#eplus2>)

Tyler1
Jó Nani csak egy példa volt, mert nála merült fel legutóbb, hogy a City kinézte õt 😊 De Scholesnak, Giggsnek, Nevillenek nem volt az a pénz, nem tudom manapság ki lenne ennyire hûséges, de aki egy adott csapatban "nõ fel", az szerintem megtanulja tisztelni a csapata értékeit 😊

rooney8
az egy dolog, hogy mit nyilatkozik, csak azt mondja amit hallani akar a publikum, de hidd el naninak is van az a pénz... 😄 már hányszor volt olyan, hogy valaki nyilatkozta, hogy soha semmi pénzért nem menne el x csapatba, aztán 2 évvel késõbb háromszor annyi pénzért már mégiscsak elment...
nagyon kevés az olyan játékos, aki ezt komolyan is gondolja (és nani biztos hogy nincs köztük 😄)

Tyler1
Van, de az értelmesebbje nem teszi meg 😊 Nani is azt nyilatkozta legutóbb, hogy inkább itt hagyná Angliát, de riválishoz nem igazolna(bár nála nem lehet tudni, hogy komolyan beszélt-e).

rooney8
van az a pénz, amiért "szemközt szarja" a csapatát a játékos 😊

Tyler1
Ja, SAF megerõsítette, hogy igazak a pletykák.
Én amúgy bánnám, egyrészt tele vagyunk csatárral(úgy néz ki Berba is marad), másrészt én sem örülnék, ha Rooney átmenne a Chelseabe, annyi lojalitás legyen egy játékosban, hogy nem szarja szemközt a csapatát, bár ott ez mostanában nagy divat 😊
A Welbeck-Rooney jó páros, ne basszák már szét.

Rash87
Én nem bánnám,ha ide kerülne.

állítólag bombázza saf az arsenalt rvp-ért ajánlatokkal