35611
-
pilboy #30801 még véletlenül sem a city kapta a chelsea
gondolom ezután az everton jöhetne és utána a city a döntőben
végig a könnyű "ágon" vannak :) -
#30800 FA-ben a Reading után Chelsea/M'boro győztese jöhet. -
#30799 Valentin napi összefoglaló a meccsről :DDDDD
-
#30798 Mondjuk a szögletet is tuti ezért nem engedte már, nehogy hosszabbításon túl fejeljünk megint egy döntő gólt. Nagy geciségnek tűnt akkor, de végül is jogos döntés, 1:1-nél ne így dőljön el a meccs. Mondjuk tudtam volna őrülni, ha engedi és tényleg gólt szerez valaki :) -
#30797 hát ha azt az Evra kiugratást befújja, akkor nem lehetett volna más, csak piros, mivel utolsó emberes szitu volt...ezt meg nem vállalta be a bíró -
pilboy #30796 ja és a sarokrúgásnál lefújni a meccset.... pff
egyébként kis szerencsével, vagy inkább még nagyobb koncentrációval behúzhattuk volna (welbeck, giggsy, rvp-kapufa és lövés a végén)
bár ddg is védett 1-2 nagyobbat (coentrao; a kapufánál...) -
pilboy #30795 +1
valószínűleg otthon is megkapjuk a szokásos gólunkat, tehát nem lehet x-re játszani, nyerni kell hazai pályán
a bíró mezőnyben jól fújt sztem. több hibája is akadt... a 2 sárga lap vicc volt. de ilyenkor a realosok is szégyellhetnék magukat ramos helyett, h a busqueccet utálják a színészkedései miatt (jogosan), erre a ramos hasonlót művel... na mind1, csak megemlítettem
evra kiugrásánál, meg nem mert fújni... kiállítás és a sárga kártya között vacillálhatott volna
a 11-es, sztem semmi nem volt. di marika ennyivel gyengébb jones-nál -
#30794 Azért még 1 komment,hogy elég korrekt volt.
Hogy ennyi idő után...de nem ünnepelte a gólját :) -
#30793 -
#30792 csengőhangom :D -
#30791 Rafael meg Kagawa,nekem kérdőjelek voltak.
Bár Rafael mérkőzés végére nem annyira volt gáz,bár lehet csak azért mert nem ott támadtak elsősorban :)
Aztán Valencia, ő se nagyon tudta,mit kellene csinálni.
Welbeck meg számomra is mérkőzés embere. Meg DeGea :) -
#30790 számodra ki volt az az 1-2 játékos? talán Wazza tűnt el kissé, RvP tudjuk, hogy ő inkább villanni szokott...
VISZONT....DANNY WELBECK... számomra míg le nem cserélték Ő volt a meccs embere! Hihetetlenül jól játszott!! -
#30789 Nem hiába vinné a Real :)
Amúgy én is telj. elégedett vagyok,nem gondoltam,de számomra nagyon jól játszottak. Kivéve 1-2 játékost.
Kicsit több szerencsénk van,még meg is nyerjük. -
#30788 jó lehet elfogult vagyok, de akkor is... igaz fújhattak volna nekik 1 tizit, de varant vagy kit simán kiszórhatta volna, de LEGALÁBB sárga...! RvP elején milyen sárgát kapott már, szintúgy Valencia itt a végén... ramos nagyon kereste a könyököket -
#30787 nemtudom ti hogy vagytok vele, de a játék összképével én nagyon elégedett vagyok, labdabirtoklás 56-44 vagy valami ilyesmi, bernabeuban nem szar. De Gea világklasszis, jó lenne ha mindenki belátná... nem először véd jól és ez nem akármilyen meccs. RvP továbblőhetett volna minket már most, akár Giggsy is. Itthon se kéne hagyni őket kontrázni, GG MU -
#30786 jó ez az 1-1
a játék képe pedig...
...majd otthon jobb lesz :D -
#30785 Majdnem :D -
#30784 Kagawa azért játszott, hogy Giggs beállhasson helyette és megnyerje a meccset :) -
#30783 Azért bazdmeg, hogy 1 méteren nem tudnak pontosan passzolni az már vicc. Labdatartás 2 másodperc, Real meg 2 passzból ott van a 16osnál. Védelem ismét érdekes, néha 3man nézik, hogy szalad totálisan a kapuval szembe üres területen az ember, aztán mikor már rúgásra lendül a láb, akkor nyócan odacsúsznak. -
#30782 kellett neki elmenni Dortmundól...
majd pár év múlva úgy fog visszaigazolni, mint idén VdV a hamburgba:D -
#30781 Ha itt kihúzunk egy X-et,az kész csoda lesz :\
Rafael megint mit keres itt,nem értem. BL-ben neki egyszerűen nem megy,túlizgulja v. a nyomás,nem tudom. De megint rajta fog elmenni,mint nem is tudom melyik évben...
Kagawa... meg azt se tudja,hanyadikán van elseje, még PL-be se teszik be,tudnám hogy most mit keres a pályán. -
#30780 ha így marad még az is jó
csak ne kapjunk többet, ellenben rúgjunk még :) -
#30779 Ott volt :( -
#30778 ottvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) -
Monoton #30777 -
:DDDD -
#30775 BL
20.45 Real Madrid-Manchester United tv: Digisport1 hu, STV1, HRT2
streamek: -
#30774 -
#30773 Rég vártam ennyire mérkőzést,mint a mait...
Remélem nem lesz rajtuk nagy nyomás. -
#30772 Nagy ritkaság!
Mi tippeltek? X-et mondanék, de mivel Bernabeu inkább, 2-1. -
#30771 Mission: csak nem kikapni!
Kis taktikai feltérképezés, érdemes elolvasni. -
#30770 Tippek mára? Én kezdek kicsit félni, hogy tét nélküli lesz a visszavágó. Túl sok gólt kapunk az idén... -
#30769 Kellemes manchesteri csatárgondok - 1999 vagy 2013? -
#30768 1999 es 2009
-
Isten -
#30766 -
#30765 -
#30764 Giggsre elfogytak a jelzők, ilyen nincs! -
pilboy #30763 vsz nagyon jól játszottunk, erre lehet építeni
-
#30762 Rohadtul örülök ennek a győzelemnek. Csak el ne bízzák magukat ekkora előnynél.