Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Volt egy remek gondolat sor a PSG-rõl, ami szerintem még néhány csapatra rá illene. Persze, jöttek a reakciók, fõleg a FourFourTwo oldalán lévõ SAF-cikkhez, hogy mi is ajánlottunk érte 38-at és azt meg nem említi. Csak könyörgöm, mikor volt az, amikor meg akartunk volna váltani egy világot azonnal a semmibõl.... Igen, volt olyan, hogy sehol nem voltunk, de nem pénzel jutottunk el ide, hanem a hosszú évek kitartása alatt.... Ha nem nyertünk valamit, nem akartunk szarrakásnyi pénzel lesöpörni minket, mert húha, de ügyesek vagyunk.

És a gondolatsor, amirõl beszéltem korábban:

"Jó játékos Lucas, de nem ér 45 milliót - még nem. Neymar akkor mennyiért fog eligazolni, 70-ért? Ma mennyit érne Van Basten? 150-et? Maradona? 300-at?
Amit pedig a PSG csinál, az a legprimitívebb dolog, amit valaha láttam. Még a Chelsea vagy a City is viszonylag normálisan próbált csapatot építeni. Ez a francia a banda meg mindenkit leigazol, aki él és mozog, méghozzá egy-két év alatt. Leonardo egy kisebbrendûségi komplexussal küzdõ és bizonyítási kényszerben szenvedõ valaki, aki játssza a janit, hogy most azt vesz meg, akit akar. Ancelotti meg lejáratja magát, mert asszisztál ehhez a szarhoz."

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Cabell
takarodjál a ****-be te *****

csak így személyeskedés nélkül😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

attiGT
szerintem meg neked egy szemüveg a pöttyös halásznadrágod és a gépészbajszod mellé

Rash87
Szerintem meg a Torgelle Sanyi.

Glory, Glory Man. United!

Cabell
amúgy meg ide Usain Bolt kell, nincs kérdés

Cabell
Komolyan, megnéztem az összefoglalót, és ismét ezt kell mondanom: annyira komolytalan, hogy az egész világ barcázik, hogy csalnak, szinészkednek, dobálják magukat, etc...Nani hogy dobta föl magát teljesen nevetséges módon, és harcolt ki büntetõt?
Ha ezt a túloldalon csinálta volna valamelyik katalán, már a sajtó lenne tele vele...

Ráadásul már csak azt sem mondhatjuk, hogy csak a latin focistákra jellemzõ ez, bármelyik angol is megcsinálja ugyanezt a mûsort.

amúgy örülök, hogy jó volt a csapat, csak úgy a rend kedvéért, ezt le kellett írnom..

Rash87
<#idiota>

Magic Boy
Már vége a meccsnek, de azért kösz!

11-esekkel 2-0-ra nyert a Barcelona 0-0ás mérkõzés után.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

attiGT
Oziris666
Ronaldinhonak bejött Párizs!
Ez se marad ott sokáig az fix!Föleg mint a brazilok többsége,megszereti a Párizsi éjszakát és már el is felejti mi az a labda😄DD

Magic Boy
steamet légyszíves

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rooney kihagyott egy tizit a félidõ utolsó percében

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Közben megérkezett a hivatalos megerõsítés Párizsból: Lucas Moura januárban csatlakozik a Paris Saint-Germainhez!

közben találtam <#vigyor>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

stream-et dobna valaki a meccsrõl?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

attiGT
nagyon kikapunk 😄

Rash87
állítólag RvP ma aláír hozzánk.

Tyler1
"I talked to Thiago Silva and Leonardo, they said many good things about the club, the project they are implementing there."

😄DDDDDD
Thiago Silva mennyi fasza dolgot sorolhatott fel? Lesz pénz, meg...pénz, meg...egy rahedli pénz.
19 évesen ez ám a döntõ tényezõ, igazoljunk fos ligába, fos csapathoz, hogy kanyi legyen dögivel.
Lehet SAF inkább feleslegesnek tartotta versenyezni az arabokkal, annyit nem ért volna már egy zsákbamacska kisgyerek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
kicsit sokat képzel magáról😄

hedonist
Lucas Moura set for PSG

SAF már nem a régi, erõll lecsúszott.. bár sztem nem is akkor császár a gyerek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Tyler1
<#eljen>
Egyként a Juvéban sokkal inkább elnézném, új bajnokság, új kihívás, és a szurkolók szemében is "elfogadhatóbb" lépést tenne.

minimize
értelek én,dehogynem. valakiben azonban nem bízik úgy SAF,mint pl. Te magad. szerintem ezért szerzõdtetné.a dolog a fiatalokkal rendben van,érthetõ is.

No one can stop Death!

Tyler1
Nem érted. Tök mind1, hogy aranycipõs, gólkirály, csodacsatár, stb., nekem semmi bajom RvP-vel, de (jelenleg!) 5 csatár van a csapatban, nem hiányposzt. Én, ismétlem ÉN feleslegesnek tartom ide Persie-t. Tavaly 3 csatárral toltuk végig a szezont, úgy, hogy az akkori gólkirály Berbatov még padra is alig fért fel. És természetesen annak sem örülnék, ha a mostani fiatalok szorulnának ki a csapatból egy 29 éves játékos miatt, mikor a fiatalításon és az új generáció építésén fáradoznak.
De majd kiderül a vezetõség hogy látja.

Én azt tanácsolom innen SAFnak(hátha olvassa a topikot néha), hogy azon töprengjen hogy szeptember végére ne a Valencia-Carrick-Vidic-Brady tengellyel álljunk fel, mert a hátvédsor még mindig nagyobb rizikó, mint a támadók.

minimize
örülök,hogy felesleges a tavalyi angol aranycipõs,de SAF szerintem máshogy gondolkodik errõl.meglátjuk,Én sem örülnék,ha Angliában maradna...

No one can stop Death!

Zenszkij
az öreg is érzi itt az ideje a vérfrissítésnek, meglátjuk mit hoz ki belõle

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

limperatore
coutinho is nyilatkozta meg juan is h jó lenne ha az interbe jönne, tehát ott is létrejött már 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fyrex
tehát van egy felkapott téma az átigazolási világban, és Saha erre kiírta, hogy tök jó lenne ha sikerülne

logikus, tök alap hogy ebbõl az következik hogy létrejött az üzlet.

Avanti Crociati!

limperatore
az ügynöke pedig elég szépen tagadja h egyáltalán tárgyalnának az mu-val
link

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
Jones igazolását anno így köpte el Rooney a twitteren, pedig õ is feltételes módban dicsérte meg 😊

Tyler1
Én sem abban, hogy egy tök fals pletykával vesztegetné az idejét twitteren egy "bennfentes".

A sajtó meg megcáfolta, hogy nincs orvosin. És? Lehet ott még nem tart a dolog. Kagawa is késõbb volt orvosin, minthogy bejelentették az igazolást.

limperatore
Agent: “Medical Exam With United? All Lies”

Brazilian Football Federation: No Medical With United For Lucas

Sky: “Medical With United? No Confirmation”

Rash87
Mai meccsen azért sem volt jelen Fergusson,mert az átigazolását intézte.

Fyrex
ebben nem értem a logikát

Avanti Crociati!

Tyler1
Saha a twitterén: Would be a great signing for Man United. #LucasMoura. Great talent and a magnific entertainer.

Akkor ez már biztosra vehetõ, kacsa hírrõl nem mondana ilyet.

Tyler1
Miattam egész Britannia összeteheti a mancsát, ha ide felesleges. Jelen állás szerint 1 csatáros felállásra állunk vissza, de ha maradna kettõ, akkor sem hiszem, hogy az angol válogatott Welbeck lenne mellõzve. 😊

minimize
(jelen állás szerint egyébként kész újratárgyalni a szerzõdését az Arsenal-al)<#smile>

No one can stop Death!

minimize
"Persziváld" miatt ha Te nem is, a Fõnököd összetenné a 2kezét.
megkezdte a felkészülést,a hivatalos fotók tanulsága szerint.

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Mai pletykusz: Moura elvileg orvosin, Persziváldot is nagyon akarják(csak tudnám mi a picsának?), SAF ki is hagyja a mai meccset ügyintézés miatt.

Persziváldról olyan hírek is keringenek, hogy megkezdi a felkészülést az Arsenallal. Az még szép, ha ekkora bohócot csinált magából a nyáron.

Darthmushroom
hát úgy is kell, h a liverpool-t gyûlölje elsõnek 😄 és utána nyugodt szível jöhet a MU-ba focizni 😄 mint az apja

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Nem vennék rá mérget, a United játékos apja erõsen Everton szimpatizánsnak neveli 😊 Everton meze is elõbb volt, mint Unitedes.

rooney8
lehet nem is lesz focista 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
Kiköpött apja! Nagyon helyesek! Lehet a kis kölök is nálunk lesz nagy focista 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

rooney8
a Rooney család 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Élõben már egész szerethetõ, de mikor elõször megláttam... 😄

Rash87
Annyira azért nem borzasztó... dizájnos 😄
Nem muszáj követnünk a semmitmondó mez stílusokat.

Tyler1
nyaa kép lemaradt

Tyler1
Eleinte a kockás remekmû is fura volt(de leginkább elrettentõ) 😊