35611

• Tyler1
    És mindez piros lap nélkül :)
  • Smithie
    Ez lesz a 23. szezonja, 931 mérkőzés a Unitedben, 64 Wales válogatottjában, 4 Nagy-Britannia színeiben, és ő szerezte a csapat második gólját az igen fontos győzelemmel végződő találkozón.

Giggsre nincsenek szavak...
  • Tyler1
    Ryan Giggs has signed a new one-year contract, a deal that will keep the winger at Old Trafford until June 2014 and see him complete his 23rd season as a first-team player.

• Smithie
    Gyönyörű mozdulatsor!
  • Ingman12
  • Ingman12
    Nyugi, mi szervezettebbek vagyunk. Mikor Ronaldót nem tudja kikapcsolni egy csapat, akkor ilyen eredmények születnek, mint a Barca elleni, egyértelműen fantasztikus játékos.

Nyilván kemény meccs lesz, de otthon be kell húzni.
  • JSbyMSI8800
    Igen. Nyárig van szerződése.
  • ffxi
    A jól tudom D. Beckam is ott van? :D
  • Darthmushroom
    nem tudom mi ez a para. én egyáltalán nem félek szerintem simán nyerünk akármit csinál most a madrid. ne felejtsük el a Barca-nál rég gond van mióta az edző beteg. (csak legyen is igazam)
  • pilboy
    az biztos, h nem fogunk unatkozni a visszavágón :)
  • rooney8
    na nem, még viccnek is rossz! :D
  • Zenszkij
    A PSG vinné Rooneyt a nyáron 40 millióért.
  • Tyler1
    Nem volt ez annyira gyenge, ellenben a Real nagyon erősen játszott, ami várható lesz ellenünk is. Gólt kell rúgniuk, és ezért mocskosul keményen fognak támadni, és szinte a semmiből ott lesznek a kapu előtt, mint az odavágón, vagy mint tegnap a Barca ellen. Varane fejesét meg nálunk megint ki védte volna le? Ugyanúgy senki, ahogy CR-ét sem. Komolyan, ezek hogy a francba ugrálnak ekkorákat?
  • Monoton
    Kint volt most a Clásicon Sir Alex.
  • pilboy
    nálunk nem egy gyenge barcával fognak játszani :)
  • Tyler1
    Nézve az elklásszikót kezdek félni a visszavágótól.
  • pilboy
    öntelt divatmajomsálas p*cs
  • Atti12
    ez az ember.. :D
  • pilboy
    tudom, h még ezen a hétvégén sem vagyunk túl, de sztem jövő héten is nehezebb dolga lesz a citynek
    ők mennek a villa parkba, mi fogadjuk a norwichot
  • pilboy
    x-re megtettem :)
  • ffxi
    Holnap öröm lesz látni, hogy nyírbálják egymást a City és Cselszki :D
  • Tyler1

• pilboy
    hu de sz@r meccs volt
  • MR ME
    Giggs :)
  • Rash87
    Köszi.
  • pilboy
    rafael nagyot játszik megint
    1-2 év múlva majd jelentkezik érte a real
  • MR ME
    itt nézz szét
  • attiGT
    Én a gól előtti pillanatban láttam elesni miután beadta középre, amit kiütött a kapus és amiből gól lett azután. Ott volt vmi állvány vagy vmilyen eszköz és szerintem abba eshetett rá vmire. Ez az én storym :P
  • Rash87
    Valaki értelmes streamet? :O
  • ffxi
    RvP-t miért cserélték le 1. fi-ben? :O
  • ffxi
    Ki ez a Rafael gyerek? Csetlett botlott BL-en itt meg virít :D
  • ReszegKoldus
    Rafael kis gólt lőtt :D
  • ffxi
    +1
  • Tyler1
    Hozzáteszem én még mindig nem (közvetlenül) Wengert okolom. Nem kizárólag a menedzser döntése, hogy jön-e játékos egy csapathoz van nem. Nálunk sem SAF dönt, hanem Gill, és emlékezhetünk rá, hogy mikor komolyabb adósságfelhőben voltunk 3-4 éve, akkor mi sem tehettük meg, hogy a nagy nevekért harcoljunk. CR eladásából befolyt lóvét pl. nem is engedték elkölteni, hiába hangoztatta Gill hogy az SAF rendelkezésére áll, természetesen nem így volt.
  • Tyler1
    Még lehetne ebből egy jó csapatot összeállítani, egy erős vérátültetés kellene, új menedzserrel, új játékosokkal, aztán 1-2 éven belül feljönnének. Pl. Moyes illene az Arsenalhoz és lenne esze, hogy felhúzza a csapatot. Bár a vezetőséggel is elég nagy gondok vannak, mert látszólag nagy ívben szarnak rá, hogy mi történik a csapatukkal.

Viszont, hogy Liverpoolban mi az istent csinálnak nem értem. Az már röhej, hogy EL-hez is kevesek lesznek, 2005-ben BL-t nyertek, 2007-ben meg ezüst érmesek voltak...
  • pilboy
    én jobban örülnék neki, ha ők lennének a city helyett (persze nem ilyen olajmágnásmiskával), mint a régi szép időkben.
    ha választani lehetne, h ki legyen a legnagyobb riválisunk, akkor:
    1. arsenal
    2. pool
    3. chelsea
    4. city
  • attiGT
    Kurva szarul megy nekik az az igazság :D
  • ffxi
    Mért mi történt pontosabban?
  • attiGT
    A Rangers csődje után először érzek ilyet, mint most az Arsenal miatt. Azért elég szar lehet nekik...
  • banok
    21.00 Manchester United-Reading (FA-Cup)
    tv: Sport1 hu
    streamek: