35611
-
#30841 És mindez piros lap nélkül :) -
#30840 Ez lesz a 23. szezonja, 931 mérkőzés a Unitedben, 64 Wales válogatottjában, 4 Nagy-Britannia színeiben, és ő szerezte a csapat második gólját az igen fontos győzelemmel végződő találkozón.
Giggsre nincsenek szavak... -
#30839 Ryan Giggs has signed a new one-year contract, a deal that will keep the winger at Old Trafford until June 2014 and see him complete his 23rd season as a first-team player.
-
#30838 Gyönyörű mozdulatsor! -
#30837 -
#30836 Nyugi, mi szervezettebbek vagyunk. Mikor Ronaldót nem tudja kikapcsolni egy csapat, akkor ilyen eredmények születnek, mint a Barca elleni, egyértelműen fantasztikus játékos.
Nyilván kemény meccs lesz, de otthon be kell húzni. -
#30835 Igen. Nyárig van szerződése. -
#30834 A jól tudom D. Beckam is ott van? :D -
#30833 nem tudom mi ez a para. én egyáltalán nem félek szerintem simán nyerünk akármit csinál most a madrid. ne felejtsük el a Barca-nál rég gond van mióta az edző beteg. (csak legyen is igazam) -
pilboy #30832 az biztos, h nem fogunk unatkozni a visszavágón :) -
#30831 na nem, még viccnek is rossz! :D -
Zenszkij #30830 A PSG vinné Rooneyt a nyáron 40 millióért. -
#30829 Nem volt ez annyira gyenge, ellenben a Real nagyon erősen játszott, ami várható lesz ellenünk is. Gólt kell rúgniuk, és ezért mocskosul keményen fognak támadni, és szinte a semmiből ott lesznek a kapu előtt, mint az odavágón, vagy mint tegnap a Barca ellen. Varane fejesét meg nálunk megint ki védte volna le? Ugyanúgy senki, ahogy CR-ét sem. Komolyan, ezek hogy a francba ugrálnak ekkorákat? -
Monoton #30828 Kint volt most a Clásicon Sir Alex. -
pilboy #30827 nálunk nem egy gyenge barcával fognak játszani :) -
#30826 Nézve az elklásszikót kezdek félni a visszavágótól. -
pilboy #30825 öntelt divatmajomsálas p*cs -
#30824 ez az ember.. :D -
pilboy #30823 tudom, h még ezen a hétvégén sem vagyunk túl, de sztem jövő héten is nehezebb dolga lesz a citynek
ők mennek a villa parkba, mi fogadjuk a norwichot -
pilboy #30822 x-re megtettem :) -
#30821 Holnap öröm lesz látni, hogy nyírbálják egymást a City és Cselszki :D -
-
pilboy #30819 hu de sz@r meccs volt -
#30818 Giggs :) -
#30817 Köszi. -
pilboy #30816 rafael nagyot játszik megint
1-2 év múlva majd jelentkezik érte a real -
#30815 itt nézz szét -
#30814 Én a gól előtti pillanatban láttam elesni miután beadta középre, amit kiütött a kapus és amiből gól lett azután. Ott volt vmi állvány vagy vmilyen eszköz és szerintem abba eshetett rá vmire. Ez az én storym :P -
#30813 Valaki értelmes streamet? :O -
#30812 RvP-t miért cserélték le 1. fi-ben? :O -
#30811 Ki ez a Rafael gyerek? Csetlett botlott BL-en itt meg virít :D -
#30810 Rafael kis gólt lőtt :D -
#30809 +1 -
#30808 Hozzáteszem én még mindig nem (közvetlenül) Wengert okolom. Nem kizárólag a menedzser döntése, hogy jön-e játékos egy csapathoz van nem. Nálunk sem SAF dönt, hanem Gill, és emlékezhetünk rá, hogy mikor komolyabb adósságfelhőben voltunk 3-4 éve, akkor mi sem tehettük meg, hogy a nagy nevekért harcoljunk. CR eladásából befolyt lóvét pl. nem is engedték elkölteni, hiába hangoztatta Gill hogy az SAF rendelkezésére áll, természetesen nem így volt. -
#30807 Még lehetne ebből egy jó csapatot összeállítani, egy erős vérátültetés kellene, új menedzserrel, új játékosokkal, aztán 1-2 éven belül feljönnének. Pl. Moyes illene az Arsenalhoz és lenne esze, hogy felhúzza a csapatot. Bár a vezetőséggel is elég nagy gondok vannak, mert látszólag nagy ívben szarnak rá, hogy mi történik a csapatukkal.
Viszont, hogy Liverpoolban mi az istent csinálnak nem értem. Az már röhej, hogy EL-hez is kevesek lesznek, 2005-ben BL-t nyertek, 2007-ben meg ezüst érmesek voltak... -
pilboy #30806 én jobban örülnék neki, ha ők lennének a city helyett (persze nem ilyen olajmágnásmiskával), mint a régi szép időkben.
ha választani lehetne, h ki legyen a legnagyobb riválisunk, akkor:
1. arsenal
2. pool
3. chelsea
4. city -
#30805 Kurva szarul megy nekik az az igazság :D -
#30804 Mért mi történt pontosabban? -
#30803 A Rangers csődje után először érzek ilyet, mint most az Arsenal miatt. Azért elég szar lehet nekik... -
#30802 21.00 Manchester United-Reading (FA-Cup)
tv: Sport1 hu
streamek: