Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Rooney védekezõközép?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
na gyerekek ne fifázzatok itt nekem 😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

attiGT
sztem

_____________De Gea______________
___Jones-----Vidic------Evra_____
_________Carrick-Fletcher________
___________Rooney-Kagawa_________
___Hernandez-v.Persie-Welbeck____
____________Berbatov_____________
______________Bebe_______________
____________W. Keane_____________

Tyler1
Rooney visszamegy Kagawa mögé Carrickel, és Persie lesz az egyetlen csatár. Így látom értelmét a jelenlegi keretnek. Valencia pedig maradjon szélen, amíg nincs ok rá, hogy védõ legyen.

_____________De Gea______________
___Rafael-Jones/Rio-Vidic-Evra___
_________Carrick-Rooney__________
_________AV-Kagawa-Young_________
____________v.Persie_____________

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HRC Dodi
Védõ Evra posztra biztos fog érkezni szerintem, és az Taylor lesz. Rafael helyén meg Jones játszhat, sõt a 7-es!!!! Valenciánk is simán, mert mérget vennék rá, hiába a mezszám, õ akkor is ott fog lenni, ha úgy kell, mint már korábban. Nem értem mi a baj Jones, Smalling játékával. Nagyon fiatalok, de ez idõvel kamatozni fog, csak bírjuk kivárni. Smalling remekül játszott ha ott volt, jó persze voltak hibái, de azt mindenkinek lehet. Korához mérten egy jó védõ, és õ lehet az angoloknál Rio utódja, nem véletlenül lett egy "senkibõl" MU, majd angol válogatott védõ, ilyen fiatalon, amit ennyi idõ alatt kevesen mondhatnak el magukról, vagy talán senki.... Azt meg ne felejtsük, év elején Jones remekül játszott, mindenki oda volt érte, ki lett kiálltva anglia új "nagy" csapatkapitány ikonjának, csak aztán jöttek a sérülések. De hisz alig 20 éves....

Gól érzékeny csatár így is van 😄

Rash87
Úgy csináltok, mint ha egy Torgelle Sanyit vettünk volna...

Glory, Glory Man. United!

attiGT
nagyon jót nevettem, nagyon jó a humor érzéked tesa!!!

Fyrex
Én nagyjából úgy képzeltem, hogy SAF ül egy hatalmas bükkfa asztalnál bal kezében szivar, jobb kezében egy nála is öregebb whiskey. Orcája a naplemente színében pompázik, miközben az asztalon Balotelli, Tevez, Dzeko, Silva, Agüero, Adebayor és Santa Cruz képei néznek vissza rá. Ezalatt belép a klub általános igazgatója, és így szól: "Sir Alex, itt az ideje elgondolkodni az erõsítéseken, a középpályánk harmatgyenge, és a védelem enyhén szólva sérülékeny. Mit tegyünk?" Az öreg fátyolos tekintetét az asztalról az égre emeli és rekedtes skót felföldi hangján így felel: "SSSSHAAATÁÁÁÁR KELL BAZZZKIII!!!!!!!!!"

Avanti Crociati!

Tyler1
Hát ja, Rafaelben nincs még rutin. Egymaga sikeresen eldöntötte a bajnokságot tavaly. Smalling meg nem egy fénykorában élõ Rio, de a mostaninál kicsit sem rosszabb, kár, hogy õ is sérült! Ferdinandot én már nem tartom megbízhatónak, lassú, öreg, rengeteg helyzetben körülményes döntéseket hoz.
Jones = Mr. Benny Hill.
De legalább Vidic visszatért, kérdés h meddig?

2 éve mikor Persie-féle emberekért kiáltott a keret, vettünk 2 zsákbacicát, most hogy épkézláb védõért kiáltana, veszünk 2 csatárt a másik 4 mellé. Logikus döntés. Kb. mintha még Buffont idehoznánk(és lassan ez nem irónia lesz, hanem vérkomoly valóság).

Cabell
"Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerõsíthetnénk a hátsó alakzatot is."

hát igen. Az a helyzet, hogy egy klasszis csapatnak alapfeltételnek kellene lennie, hogy nem ad el kétgólos elõnyöket, ez pedig ebben a védelmi vonalban bármikor benne van.

2006-2009-ig ilyesmi elképzelhetetlen lett volna. mostmár sajnos nagyon is, és a bajnoki cím tavaly ezért nem lett meg.

Tyler1
Henriquez is hivatalos lett.

HRC Dodi
Most abban a szituációban vagyunk, hogy eddig aki ellenünk játszott és a mi orrunk alá törte a borsot, utáltuk, most meg õ a megváltó, hogy hozzánk jött. Én is így voltam, vele, örülök neki, mert hiába rivális klubnál játszott, szeretem a játékát és még pár játékossal jelenleg is ez a helyzet, bár lehet halálra átkoztam, hogy anno nem jött hozzánk, mint pl. Sneijder kolléga. Viszont, ha számoltok, rengeteg variációs lehetõség nyílt, nem véletlenül volt több ember több poszton is kipróbálva, mert õk a "könnyed" meccseken is megállhatják a helyüket idegen poszton, a nagy meccsekre meg lehet tartalékolni az oda elsõ számban illõekkel. Nem vagyok benne biztos de szerintem lehetséges, hogy ha nem is Baines, de a Neil Taylor gyerek érkezni fog, mert elvileg 40 millánk volt igazolni még, nos RvP 24+Henríquez 3-4. Marad kb 12-13 és Taylort 3-nak írják a transfermarkton. Kp tuti nem fog jönni, fõleg ha Flec visszatér. És az se kizárt, hogy Roo kp-ra lesz visszavonva néha-néha és õ lesz az, aki a Moutinho/Modric/Moura és a többi, házon belüli megoldása lehet.

Addig is, ollé-ollé <#taps>

Zenszkij
Elképzelhetõnek tartom, hogy szép emlékek maradtak meg az öregben Ruud Van Nistelrooyról, ezért ismét idehoz egy holland gólvágót. Valljuk be õszintén hosszú ideje nem igazolt ilyen nagy nevet a klub. A baj csak az, hogy így olyan játékosok, mint Welbeck és Chicharito még kevesebb lehetõséget fognak kapni. Én személy szerint Welbeckben nagy potenciált látok. Rooneyval karöltve jól kiegészítik egymást, és nem mellesleg angolok egy angol csapatban.

A támadósorunk RvP, Rooney, Welbeck, Chicharito, Valencia, Kagawa, Nani valóban rettenetesen ütõsnek tûnik. A védelmünk viszont már nem a régi. Smalling nem egy Ferdinand, és ha beüt egy sérüléshullám hátul, akkor bizony komoly gondokkal fogunk küzdeni. Rafael is túl fiatal még, nincs benne akkora rutin, ami ahhoz kell, hogy egy PL-t végig ugyanazon a színvonalon hozzon egy éven keresztül. Sajnos Evrának sincs minõségi cseréje. Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerõsíthetnénk a hátsó alakzatot is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
ez mekkora?😄😄😄

HIVATALOS!!! Robin van Persie mg bukott az orvosi vizsgálaton mivel nem találták meg a gerincét.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Cabell
talán kicsit feketén látod a dolgokat, ennél én azért bizakodóbb vagyok, de tény, hogy a fifás nagy névnek örülõs énem mellett azért bennem is vegyes érzések kavarognak.
igazoltunk egy kétségtelenül fantasztikus képességû támadót, de szerintem nem egy ilyen játékos "hiányával" magyarázható, hogy kétgólos elõnyöket adtunk el, vagy 8 pontos elõnyöket éppen, a bajnokság vége elõtt 3-4 fordulóval..

Tyler1
Azért a vezetõségetek is mélyen benne van ebben. Anno mikor Rooney akart a szomszédba menni, hasonló indokokkal, h szar a keret, bajnokesélytelen, stb., akkor ott Förgiék léptek a maradása érdekében, igazolásokkal, lóvéval, kitudja még mivel. Most, hogy nálatok is érdemi igazolások kezdõdtek, érthetetlen hogy nem tudták rávenni Persie-t a maradásra.
Persie szemszögébõl meg nem értem miért állt be a Köln elleni meccsre, egyáltalán miért nevezték, ha semmi célja nem volt már az Arsenallal.

attiGT
nyilván örül az ember mert vele még is csak több esélyünk lesz bajnokságot nyerni, viszont legbelül teljes mértékben 100%ig osztom a véleményed ezzel kapcsolatban.

minimize
emiatt becsülöm Buffont,Del Pierot,Tottit,Rossit.
lojalítás&klubhûség.
a legjobbakat Robinnak nálatok,de gusztustalan ember lett belõle-Arsenal-os szemmel nézve.õ nem lesz legenda...

No one can stop Death!

Zenszkij
<#eljen> Sajnos maximálisan egyetértek. Ideje lenne az öreget elküldeni valami otthonba. Védõnk nincs, de csatárból kell még több. Látszik vissza akar vonulni, és mindegy neki mennyibe kerül, bajnok akar lenni. Nincs ideje a fiatalokra. Remélem év végén repül, mert túl hosszú ideje van már itt. Kicsit "guru"-nak érzi magát, azt hiszi õ a bölcs, de közben elszállt felette az idõ. Max respect Neki (imádom), nevezzük el róla a stadiont, de végre visszavonulhatna. Erre bezzeg van pénz! Szét vet az ideg. Jöjjön Pep Guardiola, meg Usain Bolt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Én meg igen. Sõt ugyanazt az utat jósolom neki, ismerve a sérülésfaktorát.

Rash87
Azért Owen-hez kicsit sem hasonlítanám...

Tyler1
😄DDDD Vicc! Szinte biztos vagyok benne, hogy ez is olyan agymenés az Öregtõl, mint anno Owen esetében, szükségtelen, de igazoljuk le, mert SAF a csodálója. Vettünk 2 csatárt, mert abból van ám a hiány, védekezni meg Carrick fog Valenciával. Csókolom...

Az Arsenalnál meg valami nagyon nem stimmel, hogy sorra eresztik el a játékosaikat a rivális csapatokhoz. RvP-rõl sem merészeltem ilyet gondolni, hogy meglép egy ilyet, Fabregas dobbantásánál még a klubhûséget és a lojalitást hangoztatta.

Rash87
Zsíír 😊 Hatalmas erõsítés lesz! Most már van kibõl válogatni elõl,sõt át lehetne állni 3-as csatárra 😄
Reméljük a védelem nem fog lesérülni a végére,s szerintem sima lesz 😊

Forza Italia
mindkét csapat megerõsítette, holnap érkezik orvosira

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Ha igaz,én örülök neki 😊 Akárki akármit mondd...

Forza Italia
RVP 24m fontért érkezik. Arsenal hivatalos oldalán van fent

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Cabell
hát ez elég gáz, jól jellemzi, hogy milyen erkölcsi szintre jut a foci, és, hogy mennyire azonosulhatók ezek a mi hõseink, ezek a nagy-nagy játékosok.
Egyébként õszintén sajnálom az Arsenal szurkolóit, lehetetlen igazán kötõdni a játékosokhoz érzelmileg, mert úgyis elmennek.
persze a Real Madrid játékosokhoz sem lehet sokkal jobban kötõdni valószínûleg, de ott legalább jönnek is a nagy nevek, nem csak mennek

Tyler1
Wenger said: “There’s no news on Van Persie. Our fans want him to stay so you can understand they are excited.
“Anything I could say about Van Persie would be a lie because he’s our player and that’s it.
“He was player of the year in England. We want to keep him. I cannot tell you more at the moment because I don’t know more.”

Ez a legfrissebb.

minimize
22millió font az utolsó ajánlat,és hétfõig adott határidõt SAF a Fõnöknek.
a hummogás itt is szólna fordított helyzetben-ami persze sohasem jön el...

No one can stop Death!

Magic Boy
Reméljük igaz a hír és ezzel véget ér az RVP saga.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Henriquez orvosin. Jó idõben, még júniusban spanolt SAF-al, akkor leigazoltként járatta a sajtó. 2 hónap azért kellett, hogy megtalálja Angliát.

És remélem ezzel véget ér a RVP saga a részünkrõl, lesz fiatal csatárunk rekordlóvé, rekordfizetés nélkül, és nem kell a hummogást hallgatni a riválisoktól.

Cabell
uhúúúú 😄
amúgy is nagyon bírom a csávót, dehát ez, teljesen el vagyok hülve 😄

<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Bolt nyilatkozata 😄

"Nem tudom, Ferguson elhív-e próbájátékra, azt viszont igen: így is, úgy is kész vagyok segíteni a támadók felkészítésében – ahogy azt korábban Cristoano Ronaldóval is tettem – szögezte le a sprinter. – Bármit megteszek azért, hogy ne a City legyen a bajnok..."

"Amióta 2009-ben edzettem Ronaldót, 40 gólokat szerez egy szezonban, amit az én segítségem nélkül nem ért volna el. A Unitednek sok nagyszerû támadója van, ha tökéletesítik a futótechnikájukat, verhetetlen lesz a Manchester. Amennyiben Sir Alex Ferguson felkér, azonnal rohanok és ugyanazt mecsinálom a mostani játékosokkal, mint amit korábban Ronaldóval tettem. Ez az én csapatom!"

attiGT
ú láttam a gólokat, nem szokott vhol fent lenni a teljes meccs?

attiGT
basszus elfelejtettem hogy most van, nem szar picit ez a 3-4?

Rash87
Mekkora meccset játszottak ma!!! 😊
HSV Hannover (Ger) 3 - 4 Manchester United (Eng)

Látszik Rooney+Kagawa jó páros lesz!!

rooney8
😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Igen, már jó 😊

Ez meg hétvégére eldõlhet.

(ha nem jön be, akkor link )

rooney8
most úgy néz ki jót lett 😊

Rash87
Azt hiszem,meg van a hiba.
Bár nekem se itthon,se bent nem jelezte, szóval ha valami lenne,akkor szóljatok.

rooney8
akkor tisztelt házigazda úr!
kéretik megnézni a forráskódot, mert valami hibádzik 😊

Tyler1
Nekem is :S

rooney8
csak nekem írja ki ezt mindig?

HRC Dodi
Nem haragszom, de félre értettél, mert az idézet nem tõlem van, hanem másoltam és azt ki is hagytam volna belõle, csak késõn vettem észre, azért is írtam, hogy a düh és kapkodás okán rosszul fogalmaztam össze. A hangsúly a Leonardo-s részen van, ami minden hasonló "korábban kis csapatra" igaz. Hedonist-nak igaza is van meg nem is, márpedig azért mondom ezt, mert ha megfigyeljük, mindegyik játékos, most kapásból Drogba és Carvalho is olyan volt akkor anno, aki hirtelen sokat ért, mert Marseille UEFA kupát nyert asszem, míg a Porto BL-t, és ezt a két csapatot eléggé a hátán vitte mindkét játékos teljesítménye. De ezen lényegtelen vitázni, amit a PSG mûvel egyszerû, ahogy le is írták, vegyünk meg mindenkit, akár kell akár nem, csak hogy másoknak megmutassuk ki a Jani....

hedonist
Miért is? Drogba itt lett sztár, Essien itt lett sztár, Carvalho itt lett sztár, sorolhatnám, lényeg, h Sheva volt az egyetlen ilyen... úgyh kikérjük magunknak. Különbséget kell tenni ésszerû és ésszerûtlen költekezés közt. Tegyük hozzá, h itt Mourinho döntött a játékosokról ott meg 2 dilettáns.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Állítólag nyilatkozott egy ilyet, hogy Õ IDE AKART JÖNNI, csak nem voltunk hajlandóak még kifizetni az ügynökének valami 8m eurot, amit a PSG kifizetett, és ezért ne õt hibáztassuk.

Nem tudom, hogy kacsa-e vagy sem, de ennél nagyobb baromságot kitalálni sem lehet 😄DD

ne haragudj, de nem értek egyet...
ha megnézed a cheslea és a city igazolásait az elsõ 2 (!!!) évben, miután miliárdos kézbe került, rájössz, h tévedsz, mert ugyanúgy megvett mindkét csapat mindenkit, akinek éppen jó szezonja volt és vmelyik nagyobb csapatba akart igazolni
vsz emlékezetbõl, utánanézés nélkül

http://www.powerplaymanager.com/r57633

HRC Dodi
Na ezt egy kicsit értelmetlenül foglaltam össze, de a lényeg érthetõ.... 😄 Csak már a düh, hogy mindig jön valami pöcshuszár.... Aztán meg nagy a pofa ha nyernek valami kupácskát, ha meg nincs semmi, akkor hibás mindenki, meg ezt meg azt kell kirúgni....