Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
_____________De Gea______________
___Jones-----Vidic------Evra_____
_________Carrick-Fletcher________
___________Rooney-Kagawa_________
___Hernandez-v.Persie-Welbeck____
____________Berbatov_____________
______________Bebe_______________
____________W. Keane_____________
_____________De Gea______________
___Rafael-Jones/Rio-Vidic-Evra___
_________Carrick-Rooney__________
_________AV-Kagawa-Young_________
____________v.Persie_____________
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Avanti Crociati!
Jones = Mr. Benny Hill.
De legalább Vidic visszatért, kérdés h meddig?
2 éve mikor Persie-féle emberekért kiáltott a keret, vettünk 2 zsákbacicát, most hogy épkézláb védõért kiáltana, veszünk 2 csatárt a másik 4 mellé. Logikus döntés. Kb. mintha még Buffont idehoznánk(és lassan ez nem irónia lesz, hanem vérkomoly valóság).
hát igen. Az a helyzet, hogy egy klasszis csapatnak alapfeltételnek kellene lennie, hogy nem ad el kétgólos elõnyöket, ez pedig ebben a védelmi vonalban bármikor benne van.
2006-2009-ig ilyesmi elképzelhetetlen lett volna. mostmár sajnos nagyon is, és a bajnoki cím tavaly ezért nem lett meg.
Addig is, ollé-ollé <#taps>#taps>
A támadósorunk RvP, Rooney, Welbeck, Chicharito, Valencia, Kagawa, Nani valóban rettenetesen ütõsnek tûnik. A védelmünk viszont már nem a régi. Smalling nem egy Ferdinand, és ha beüt egy sérüléshullám hátul, akkor bizony komoly gondokkal fogunk küzdeni. Rafael is túl fiatal még, nincs benne akkora rutin, ami ahhoz kell, hogy egy PL-t végig ugyanazon a színvonalon hozzon egy éven keresztül. Sajnos Evrának sincs minõségi cseréje. Ha már ennyit költekezünk, kicsit megerõsíthetnénk a hátsó alakzatot is.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
HIVATALOS!!! Robin van Persie mg bukott az orvosi vizsgálaton mivel nem találták meg a gerincét.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
igazoltunk egy kétségtelenül fantasztikus képességû támadót, de szerintem nem egy ilyen játékos "hiányával" magyarázható, hogy kétgólos elõnyöket adtunk el, vagy 8 pontos elõnyöket éppen, a bajnokság vége elõtt 3-4 fordulóval..
Persie szemszögébõl meg nem értem miért állt be a Köln elleni meccsre, egyáltalán miért nevezték, ha semmi célja nem volt már az Arsenallal.
lojalítás&klubhûség.
a legjobbakat Robinnak nálatok,de gusztustalan ember lett belõle-Arsenal-os szemmel nézve.õ nem lesz legenda...
No one can stop Death!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az Arsenalnál meg valami nagyon nem stimmel, hogy sorra eresztik el a játékosaikat a rivális csapatokhoz. RvP-rõl sem merészeltem ilyet gondolni, hogy meglép egy ilyet, Fabregas dobbantásánál még a klubhûséget és a lojalitást hangoztatta.
Reméljük a védelem nem fog lesérülni a végére,s szerintem sima lesz 😊
Glory, Glory Man. United!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egyébként õszintén sajnálom az Arsenal szurkolóit, lehetetlen igazán kötõdni a játékosokhoz érzelmileg, mert úgyis elmennek.
persze a Real Madrid játékosokhoz sem lehet sokkal jobban kötõdni valószínûleg, de ott legalább jönnek is a nagy nevek, nem csak mennek
“Anything I could say about Van Persie would be a lie because he’s our player and that’s it.
“He was player of the year in England. We want to keep him. I cannot tell you more at the moment because I don’t know more.”
Ez a legfrissebb.
a hummogás itt is szólna fordított helyzetben-ami persze sohasem jön el...
No one can stop Death!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
És remélem ezzel véget ér a RVP saga a részünkrõl, lesz fiatal csatárunk rekordlóvé, rekordfizetés nélkül, és nem kell a hummogást hallgatni a riválisoktól.
amúgy is nagyon bírom a csávót, dehát ez, teljesen el vagyok hülve 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Nem tudom, Ferguson elhív-e próbájátékra, azt viszont igen: így is, úgy is kész vagyok segíteni a támadók felkészítésében – ahogy azt korábban Cristoano Ronaldóval is tettem – szögezte le a sprinter. – Bármit megteszek azért, hogy ne a City legyen a bajnok..."
"Amióta 2009-ben edzettem Ronaldót, 40 gólokat szerez egy szezonban, amit az én segítségem nélkül nem ért volna el. A Unitednek sok nagyszerû támadója van, ha tökéletesítik a futótechnikájukat, verhetetlen lesz a Manchester. Amennyiben Sir Alex Ferguson felkér, azonnal rohanok és ugyanazt mecsinálom a mostani játékosokkal, mint amit korábban Ronaldóval tettem. Ez az én csapatom!"
HSV Hannover (Ger) 3 - 4 Manchester United (Eng)
Látszik Rooney+Kagawa jó páros lesz!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bár nekem se itthon,se bent nem jelezte, szóval ha valami lenne,akkor szóljatok.
kéretik megnézni a forráskódot, mert valami hibádzik 😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem tudom, hogy kacsa-e vagy sem, de ennél nagyobb baromságot kitalálni sem lehet 😄DD
ha megnézed a cheslea és a city igazolásait az elsõ 2 (!!!) évben, miután miliárdos kézbe került, rájössz, h tévedsz, mert ugyanúgy megvett mindkét csapat mindenkit, akinek éppen jó szezonja volt és vmelyik nagyobb csapatba akart igazolni
vsz emlékezetbõl, utánanézés nélkül
http://www.powerplaymanager.com/r57633