35611

• Pukkka
    Maximális respectet érdemel a MU. A végén már kicsit annak drukkoltam, hogy legalább tizik döntsenek.
  • Grove4
    Jajj ezzel a Milannal ne röhögtessetek már! :D :D :D és most nem azért írom, mert Juves vagyok.
  • attiGT
    VISZONT. mindezeket félretéve. mindig büszke vagyok a csapatra, de a mai után szavakba se tudom önteni, hogy mennyire. engem személyes élmények fűznek a MUhoz, kiskoromban legelőször MU meccsen voltam mikor még kint éltem a szüleimmel.

Amit leharcoltak a végsőkig... és még volt 2 gólnyi helyzetünk is 10 emberrel. MAD RESPECT, GG MU FOREVER!!!!
  • Tibi7
    Látom én, nyugi :)
  • attiGT
    56. percig a mi akaratunk érvényesült. eljutottatok a tizenhatosig de ott - mint, ahogy a nagy szakértők is mondják - megállt a tudomány. Mou is lenyilatkozta, hogy a jobbik csapat veszített, de ilyen a foci. Abban igazad van, hogy sosem tudjuk meg , mi lett volna, ki is eshettünk volna és ugyanúgy az utolsó bő fél órában is a mi akaratunk érvényesülhetett volna. NEM TUDJUK MEG.

Manutdfanatics-ról szedtem egy ilyen hozzászólást, de milyen igaz:

"Ez olyan mint amikor az ember megy feladni
    a nyertes lottószelvényét és útközben fejére esik egy tégla."

Így jellemezném ezt az egész kabarét én is.
  • Golyo69
    ki szid kit? mi a bírót szidjuk...a Madrid most nem tehet semmiről!!
  • Pukkka
    Igazából, itt megint nem a MU fanok azok, akik a Reált szidják, hanem az SG-re csoportosult, szerény intelligenciával ellátott Barca drukkerek.
  • ReszegKoldus
    Kár, hogy így dőlt el, de nagyon tetszett, hogy 10 emberrel is mennyi helyzetünk volt.
  • Tibi7
    Fejezzétek már be egymás szidását. Melyik madridista tehet arról a kiállításról? Egyik sem! Láthattátok, hogy ma a manunak semmi sem jött össze, gyakorlatilag a gólt is Ramos szerezte. És honnan tudjátok, 11 emberrel mi lett volna? Én csak azt láttam hogy egyik csapat sem szerez gólt, még szerencsével sem. Honnan tudjátok, hogy nem lett volna hosszabbítás??? Mindenki olyan biztosan kezeli a manchesteri továbbjutást. SOHA nem fogjuk megtudni, mi történt volna, HA....
  • Golyo69
    A mocskos retkes török kurva anyját...vicc...így belenyúlni egy ilyen meccsbe!! ....hihetetlen! remélem eltiltják örökre a retkes cigányt.....Grat a Madridnak!!
  • attiGT
  • attiGT
  • Tyler1
    Mourinho: "The best team lost. We played bad. I don't know about the red card. The best team lost."
  • attiGT
    én egy ilyen milan dortmund vagy milan bayer döntőt megnéznék
  • DasIsFuck
    így lesz vége idén az angolok dicsőségének azért elég gáz, hogy 8 közé 1 angol se jut be.
    manu meg végső esélyes volt, de így lehet h a 3 legnagyobb esélyesből 2 már a 8 közé se kerül be az nem semmi.
    így a psg,dortmudnank eléggé kikövezhetik az utat.
  • Effe88
    kár, hogy elcsalta spori
    szerintem jobbak voltatok 11 emberel
    simán tovább mentetek volna:)
    meg egy Bayer-MU döntőt de szerettem volna:/
  • SLICK
    Sajnálom ezt a meccset, mert nem ezt vártam. Mindvégig azért izgultam, nehogy 11-es vagy piros lap vagy egy öngól (ami végül meg is történt)döntsön a továbbjutás sorsáról. Mindkét meccsen azt játszottátok amit kellett, bár az elsőn sokkal jobban nyomott a Madrid mint most és sokkal több helyzeteik voltak, amit NB-1es szintnél csúnyábban használtak ki. SAFnak meg Respect amiért meglépte azt hogy csak az idegenben lőtt gól előnyének tudatában bunkert játszatott az MU-val egy Real ellen. Azért valljuk be, könnyen baj lehet egy idegenbeli gól adta előnyre ráülni. Az a baj, mivel nem volt tiszta meccs így nehéz is lett volna teljesen megmondani, hogy ki érdemelte volna meg a továbbjutást. Mindkét csapat meleltt szólnak érvek..
  • attiGT
    geci ilyen 14-18 éves pöcstől kapok PMeket hogy jól kiszoptunk :ADS
    jaaajjjjj
  • Pukkka
    Sajnálom srácok. Nagy RESPECT nektek, mondom ezt, mint Reálos...
  • Tyler1
    EZT NEM ÉRDEMELTÜK MEG BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ KIBASZOTT NAGY VICC!!!

A faszért kellett egy ilyen meccsbe így belenyúlni. Remélem ott rohad meg ez a geci török az anyjába, és soha többet nem kap még megye 3mas meccset sem.

Gratula a Realnak, csinálták amit ilyen helyzetben kell.
  • szucsy89
    Nagyon sajnállak titeket, simán kiejtettétek volna a Realt... ez így nagyon gáz, az ilyenek után megy el az embernek a kedve a focitól. Bár a Real nem tehet róla hogy a bíró balfasz, de remélem nem ők nyerik meg a BL-t, nem érdemelnék így meg...
  • tobias88
    lol, sima 11es ez is, jó ez a bíró tényleg
  • DasIsFuck
    te is kulturáltan viseled a vereséget látom...
    pff
  • attiGT
    10 emberrel több gólt "szophatnának" be mint fair körülmények közt.

madrid kövi körben ki fog "szopni" mi meg esélyesek lettünk volna a döntőre minimum.

ilyen az élet. nem arról szól, hogy milyen szar az élet, hogy ennyiszer kapsz pofont tőle, hanem, hogy hányszor tudsz felállni utána. most nehéz lesz ez nekem még a hétköznapokban is...
  • Rash87
    S még 1 kis szerencsénk sincs... hogy bassza ketté azt a nyomoronc mocskos kamu bírót....
  • Grove4
    Minden tiszteletem az MU-é!
  • Neoncsoves
    Sajnálom srácok, hogy így alakult a meccs... Bár 11 vs 11 lehetett volna izgalmasabb, egy 4-3as meccsel megelégedtem volna személy szerint... a fogadásaim így viszont jönni látszanak, úgyhogy duplán örülök.

Fel a fejjel!
  • attiGT
    gec érted és emberkék itt verik magukat , hogy szaros öngóllal vezettünk és be"szoptunk" 2-t pár perc alatt. ennyire sík hülye embereket bazmeg. nyilván bennem van az ideg és kiverném a szart is mindből de nem tehetem...

ÍGY ELBASZNI EGY BL SZEZONT EGY CSAPAT SZÁMÁRA
  • Rash87
    Megint bíró dönti el a meccset,ez a BL,meg a mocskos világ...
  • DasIsFuck
    had találjam ki most épp ellendrukekrkedz mert kétszer is elpicsászták a barcát az utóbbi 2 meccsen?
  • ffxi
    Elmentem aludni :S
  • [HUN]FaTaL
    Buzi bíró lerendezte a meccset.
  • DasIsFuck
    nem nem lesz angol a 8 között..
    nyilván a piros lap eldöntötte ezt a meccset.
  • attiGT
    jobb ha nem találják be ezt a bírót ott manchesterbe
  • ReszegKoldus
    Na emiatt se kell már izgulni
  • rooney8
    hát azt hiszem ennyi volt
  • tobias88
    szerintem nem lesz meg, kihasználják a megvett bíró ajándékát
  • ReszegKoldus
    "Remek" lenne hosszabbítást játszani 10 emberrel...
  • tobias88
    Eddig nem szurkoltam a MU-nak barcás létemre sem, de ezek után hajná Manchester. Mourinho egy ilyen után fél évig bírózna, kíváncsi leszek most mit fog majd mondani...
  • rooney8
    nadejó...