Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Jó szarok vagyunk (ismét)
Nem hinném,h ilyen játékkal nyerjük,örülhetnek egy X-nek.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Scholes még nem ment nyugdíjba? ...

Tyler1
Ööö...lesz egy felállásunk ma is.

DG
AV-Vidic-Carr-Evra
Scholes-Clev
Kagawa
Nani-Welbz-Rooney

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
23 éves holland balbekk a Vitesse-bõl, ára a hírek szerint 3,9m font volt.

DONGUBA
ezkiez honnan mennyi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
Büttner(kicsit Dzsudzsákos)

WuFraZselic
ez igaz, de legalább láttam a meccseket! sajnos nekem is ez a problémám van, egy csomagban van a TV/Internet/Telefon tökömtudjami itthon, így nem olyan egyszerû a váltás

off: kint usában 19.99et fizetek tv+netre, és minden sportadó benne van a csomagban, de amíg nem ebben a csomagban voltam, addig is 0.99-1.99 dollárért "vettem" meccseket a tv-ben, egy ilyen dolognak kurvára örülnék itthon is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
Digi, meg a Sport tv azért mélyebben belemerül a fociba, külön magazin mûsorok, meccs elõtti stúdióbeszélgetés, stb. Eurosport meg leadta a meccset 0-90 percig aztán már jött is a következõ mûsor. Meg a szar reklámjaik jó párszor belelógtak a félidõ elejébe.

Büttnernek meg örülök, legyen õ bárki is, mert eddig még nem is hallottam róla, de végre védõõõõ! 😊

WuFraZselic
esetleg a Eurosportra visszamehetne, azt még bírtam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

attiGT
Alexander Büttner jön, hivatalos.

Tyler1
Biztos, hogy marad a Digin, mivel a Serie A már nincs náluk, nem fogják ezt is lepasszolni, fõleg, hogy leginkább a foci jelenti nekik a legfõbb nézettséget.
Ha mégsem ott lesz, akkor meg csak a Sport Tv-re mehet vissza, a többi sportadó nem nagyon van versenyben a jogokért.

Zenszkij
Van aki köt 2 éves hûségszerzõdést, nettel, mindennel, ezt felmondani nem egyszerû, osztom rash véleményét. Most átmennék digire, jövõre a Skycsoda 4 adná a meccseket. Hagyjuk már.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fyrex
tehát te a T-Homenál vagy és szidod a Digit a felvásárlásról? ilyenkor nagyon fogom ám a fejem.

Avanti Crociati!

Rash87
Ez nem a magyar mentalitásról szól... Csak utálom,hogy egy román cég bepofátlankodik,s felvásárol minden szirszart,mert õ megteheti...

S ország nagy részén nincs,ez meg a másik dolog.
Elõzõ szolgáltatónál sem volt,mostaninál (T-Home) sincs,pedig van vagy 60 csatorna,de még a plussz kínálatok között sincs,errõl meg ennyit.

Tyler1
Az ország nagy részén már van. Szinte minden kábel és mûholdas csomag tartalmazza legalább az egyiket.

Magic Boy
Ha akarná bárkinek lehetne, mert a Digi mûholdas.

Ha valakinek nincs akkor saját magát szidja, hiszen minõségben a Digi is van az UPC és a T szintjén csak csatornakiosztásban és árban jobb.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
nem csak neki nincs, hanem az ország elég nagy részén nincs....
tipikus magyar mentalitás, h dögöljön meg akinek nincs olyan ami neked van
te mit szólnál ha nem éppen olyan helyen laknál ahol van digi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Igen õk és remélhetõleg még jó darabig náluk marad a jog, mert nagyon jól közvetítik.

Tipikus Magyar mentalitás, hogy valami csak azért szar, mert neked nincs és olyat tud, ami neked is kéne!

Tyler1
Swansea, Fulham bekezdett 😊 Brendan Rodgers meg bánhatja, hogy otthagyta a walesieket a Poolért, ahogy nézem nélküle is köszönik megvannak.

HRC Dodi
Nagyon ég a pool, a QPR meg....

HRC Dodi
Ha kell segítség, írj nyugodtan pü-t 😉 Amúgy ha arra gondolsz, hogy a szokásos, akkor igen, 15:40-tõl WBA-Looserpool az 1-es csatornán.

Rash87
Most is majd az a szar román Digi fogja adni a PL mérkõzéseket?

Tyler1
Azért választotta a 20-as számot Persie, hogy abban nyerje meg velünk a bajnokságot, ami szám szerint a 20. lenne a Unitednek.

Látom a 235 ezer mellé kapott bõrt is arcra rendesen 😄 Najóóvan mosmáá nem szekálom. manutd.com-on is részt vettem egy dedikált Persie-mez játékban(de csak mert anélkül nem engedték megnézni az edzés képeket)<#bohoc>

Rash87
De-de,folyamatban van 😊
Remélem össze is jön,amit szeretnék.

Tyler1
Bírom az optimizmusát 😄 Tavaly még akkor is minket tartott esélyesebbnek, mikor a serleget vették át 😄

"A Manchester City menedzsere Roberto Mancini biztos abban, hogy Robin van Persie érkezésével a Manchester United megnyeri a Premier Leaguet."

HRC Dodi

Tényleg 20.... Most már át is lett írva <#vigyor>

HRC Dodi
Transfermarkton 31 van írva, de volt róla szó, hogy valamikor most hirdetik ki a szezonra lévõ mezszámokat. Amúgy tényleg nagyon furcsa volt nézni a képet, de hamar össze "haverkodott" mindenkivel. Fletcher is velük edzett, jó volt látni. <#worship>

HRC Dodi
Rash, nem lesz egy kis design frissítés? Ha már új szezon.... <#zavart1>

Voyager5
20-as lesz.
Tyler1
Kicsit szokatlan...

bakkerman
no offense,csak megjegyeztem,hogy az én szememnek elsõre olyan bántó volt az a felirat,olyan gagyi "felragasztott" hatása van 😄 de azért nem semmi,hogy ezért fizetnek 10 misit!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Szerencsére nem Berba 9-esét kapta.

Magic Boy
Lehet, de nekünk van edzõmez szponzorunk (kb. 10 millió fontot fizet a DHL, hogy az edzõmezünkön lehessen a neve és még egy túrát is szervezett nekünk), amit nem hiszem, hogy olyan sok csapat elmondhat magáról bármilyen sportágban.

bakkerman
ritka ocsmány ez a DHL felirat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Atti12
Bolt!! 😄

Magic Boy

Tyler1
Facebookról van az infó, nem tudom hol nyilatkozta 😊

Persziváld 235 ezres heti fizuja meg ugye valami vicc? 😮

Magic Boy
Óriási csatárt igazoltunk ez tény.
Csak remélni lehet, hogy nem lesz sokat sérült és akkor mindent nyerhetünk az idén.

Magic Boy
Ezzel az a baj, hogy Kagawa még véletlenül se csatár és hiba lenne csatárt játszatni vele.

Szerintem
--------------De Gea -----------
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
-------------Carrick-------------
Valencia------------------Young
--------------Rooney-------------
--------Van Pesie--Kagawa---------

Magic Boy
Szerintem meg:
Szerintem 4-4-1-1 és gyémánt középpálya.

Valahogy így:
---------------De Gea -----------
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
------------ - Carrick-------------
Valencia------------------Young
--------------Kagawa------------
--------------Rooney-------------
-------------Van Pesie-----------

HRC Dodi
Ezt a sajtótájékoztatón mondták? Mert akkor ha már nincs money Bainesre, tuti, hogy Taylor, aminek úgy szint örülnék.... 😉

HRC Dodi
Egyedül ja, de ez azért is jó, mert ha azt nézzük, ha kell szélen visszatud zárni Vale (feltéve ha Rafael felzárkózik a támadással ahogy szokta), aztán Carrick mellé Kagawa, az õ helyét pedig Rooney veszi át, ebbõl aztán újra könnyedén támadó felállás tud alakulni 😊

Rash87
Hát neked már semmi se jó 😄

Tyler1
Gill szerint még lesz 1 igazolás.

Remélem csatár v kapus<#ravasz1><#eplus2>

Tyler1
Carrick egyedül szûrõ? Az se valami elõnyös. Így is a középpályán szoktak megverni általában.
Majd hétfõn kiderül mi lesz a stratégia.

Rash87
+1
szerintem is egy ilyen felállás lenne nyerõ

HRC Dodi
Na végig olvasva a cikket tartom, hogy csodás, és korrekt, kevés ilyen ember van, ettõl függetlenül nem értem a mondatát, de az már az én hibám.

HRC Dodi
A legjobb szerintem pedig ez lenne, amit már fel is tüntettek pár helyen.

_____________De Gea______________
______Rafael-Rio-Vidic-Evra___
_____________Carrick__________
_________AV-Kagawa-Nani_________
_________v.Persie-Rooney_____________

Mindeközben olvastam a Népsporton egy csodás cikket, ami addig tetszik, ahol járok, de egy mondat rohadtul szúrja a szemem. Most ezt mind azért lett leírva, mert a szerzõ kínjában úgy gondolja, valahogy vissza kell vágnia a MU-nak, vagy spontán, az utóbbi év, mind õt, és rengeteg mást annyira meglepett, hogy idõzavarba került. (Ezek szerint ezzel is beismerik, hogy jobban vagyunk náluk sokkal és a minimum elvárható az, hogy bajnokságot és további kupákat nyerünk, + BL döntõk?!)

"Bár a United továbbra is az egyik legfõbb bajnokesélyes a City mellett, az utóbbi pár évben már messze nem képviselik azt a játékerõt, amit az elõzõ évtized végén."

Nem tudom mire írta, kommentálni se tudom....

Forrás: Majdnem hõs

Tyler1
Nem védekezõ lenne, box to box. Scholes posztján játszana, így támadna is, de mivel õ csatárként is rendre visszafut labdát szerezni, vagy védekezni, nem áll távol tõle a szûrés sem. Emellett tökéletesen irányíthatna, mivel a keresztlabdái vannak olyan mértanian pontosak, mint Scholesnak.
Tulajdonképpen õk ketten a tökéletes box to box játékosok jelenleg a csapatban.