Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Remélem a vezetõség komolyan elgondolkozik a következõ 1 hétben, hogy mit akarnak idén a csapattal, mert ilyen védelemmel nagyon nehéz lesz elérni akármit is.
Eleve sérülékeny mindenki abban a szekcióban, hát még ha ilyen napokat fognak is ki, mint Vidic, akkor rúghatunk 5 gólt is, mert 6 visszakapunk.

Jó meccsnek indult, de megint csak az agyamat baszta fel.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Azt elfejtettem leírni,h a bannert Japep-nak ismét köszönjük!

Ám az az egész rész változott volna,mert ugye úgy csináltam,hogy többi slidernél(tabella,mérkõzések) is megjelenjen, úgy hogy többet nem tudtam belõle kihozni 😊 Max. annak a hátterét le tudom venni. Csak így jobban kiemeli.

Glory, Glory Man. United!

Effe88
nani megkéselte vagy mi volt?

zaki
Hát azért volt ott a combján vagy egy 15cm-es nyílt seb :o

Golyo69
set-top boxxal vettem fel!

GGMU

attiGT
................................................................................................................................................................................................

rooney8
uhh mit kapott Rooney :S
remélem ne súlyos

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
honnan vetted fel ilyen jó minõségben? 😊

amúgy mi szégyen gólt "kaptunk" -.- 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Golyo69
jaja, tudom 😊majd törlöm!

GGMU

banok
PL videókat ne töltsd fel youtube-ra mert törölni fogják.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Golyo69

GGMU

Japep

Egyébként jól néz ki így a bannerrel együtt a topik. 😊
Nekem talán az fura, hogy a MAN UTD FANATICS linkje mögött túl nagy az a sötétítés - ha szóltál volna elõre, megpróbáltam volna beépíteni valahogy a bannerbe.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyler1
Kicsit pontatlan a csapat, sok passz megy potyába, de a végére már ráéreztek a srácok. Persie szépet varrt, párat meg pörkölhetne ilyenbõl 😊 Többi gólok is szépek, Rafael hátvéd létére komolyabb veszélyt jelent, mint Valencia.

2-õt még minimum a második félidõben, csak hogy megnyugtassuk a kételkedõ népet.

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DONGUBA
kagawa es rafael 3-1

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Na végre játszanak a srácok. 😄

Na ez az Persie 😄

DONGUBA
nem kicsi goooooooooooool van pélisz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bekezdtek a srácok úgy látom..... 😞

Rash87
Kösz mindenkinek 😊

Tyler1
De Gea; Rafael, Carrick, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Anderson, Kagawa, Young; van Persie.

Na most Persziváld herceg bizonyíthat 😊

HRC Dodi
Grat Rash, tényleg üt a téma, remélem mi is harapni fogunk a Fulham ellen és botlik a chelsea, meg a $hitty 😊

rooney8
teljes mértékben egyetértek, nagyon jó lett 😊

Tyler1
Komoly lett topikdizájn<#eljen>
Gratula a készítõknek<#worship>

Rash87
Andersonnal nem igazán volt nekem se bajom,max. annyi, hogy ha nincs kedve,az látszik is a teljesítményén.
Nani már más eset,volt úgy,hogy lehetett észre venni pozitív változásokat,de aztán lesüllyedt teljesen a teljesítménye,s ott is maradt,én nem bánnám,ha elpasszolnánk. Akár jöhetne egy air Sanyi is helyette <#zavart1>
De az,hogy a támadások 90%-a rajta bukik el,az szánalmas. 20 szögletbõl 1-et ad be normálisan,de a 21.-et is õ lövi...

Tyler1
Andersonnal most nem volt bajom, vitt valamennyi lendületet a játékba, de nem sokat. Õ többnyire vagy szürke, vagy jól játszik, legalábbis mostanában nem volt borzalmas meccse. Tavaly a felkészülés alatt kurva jó volt, idény elején is, aztán megsérült...

Tyler1
Nani amúgy ilyen idõszakos focista. Mikor kihagy jó pár hetet/hónapot, akkor úgy jön vissza, mintha kicserélték volna, játszik pár hónapot jól, és visszaesik.
Vitte már a csapatot a hátán, de húzta is azt a földön(mint legutóbb). Nincs konstans teljesítménye, vagy nagyon szar, vagy elkapja a fonalat, és minden húzása bejön. Persze, ha minden csel bejön, meg gólt lõ, meg kiszolgálja a társait, szépen játszik, akkor muszáj szeretni, de szétrobbanok, mikor csak rajta(hangsúlyozom CSAK RAJTA) szarjuk el a támadások jelentõs részét. És ez az az éretlenség, amit úgy látszik nem fog kinõni, mert mikor azt hiszem, hogy végre belátja a hibáit és változtat, akkor legtöbbször visszaesik a korábbi szintjére.

Nincs még egy ilyen hullámzó teljesítményû játékos, és erre nem lehet alapozni. Nem küldheted ki, úgy hogy ott derül ki milyen napja van.

Mayorpapa
NEM KELL FANYALOGNI FIÚK, EZ VAN, EZT KELL SZERETNI! HOL A MU SZÍV? Egy éve védtetek mindenkit, most meg már az Öreget is kirúgnátok, meg senki sem jó? Hirtelen Nani is elfelejtett focizni? Fergie meg elfelejtette a szakmáját? Hogy is van akkor ez? Még csak egy meccs ment le, ti meg már palotaforradalmat akartok...ejnye-bejnye. Ebbõl még akár PL és BL gyõzelem is lehet! Sõt Liga- és FA Kupa is! Ti meg máris temetitek a szeretett csapatot? 1 FORDULÓ UTÁN?????????????

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
"Hanyagolj már minket a gecibe. Tököm tele van a negatív commentekkel. Fosom le mi a véleményed mr. huszodrangú én megmondom menedzser. GLORY MU! Sok sikert a fiúknak, szép volt a gyõzelem. Én szeretem Nanit mert felhúzza a vörös mezt te meg menj ki a vasas kispest meccsre és ott drukkolj az való neked." by Zenszkij 2011. aug. 8.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
"Anderson rohadt jól focizott most is, és az egész felkészülés során is. Nani pedig többet fejlõdött agyban 1 hónap alatt, mint az összes eddig itt töltött évei során." by Tyler1 2011. aug. 8.

Mayorpapa
"Szezon eleji hülyeségek...
Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdõdött semmi.
Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... 😊 Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.

Egyébként ha elég mérkõzést néztél volna utóbbi idõben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlõdött,s Nani is rengeteg változott."
by Rash87 2011. aug. 8.

klassz ez az új meze a Unitednek. Talán a legjobb mez, ami valaha készült a klub történetében tényleg jó<#eljen> viszont azért remélem bajnoki cím nem lesz vele😉<#puszi>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minimize
<#merges2>ez ezen a szinten....vicc.

No one can stop Death!

Effe88
kösz😄
tényleg😄😄durva

DeerHunter01
a mezre nem helyesen van felírva a játékos neve

\"Erről van szó!\"

Effe88
itt mit kell látni?

HRC Dodi
Totál igazad van, ezt nem értettem sose.... 😊 És azt se, hogy pl miért Carrick fogja azt a mikrofon fejût, miközben Vidic-nek kellene, sõt, hogy középpályán nem támadunk le, max csak hátul és nyugodtan passzolgathatnak. Ha azt a "tinilányok" álmát kivettük volna a játékból, szart se ért volna az Everton, de így mivel ment a szekér, nõtt az adrenalin is bennük. Sõõt, magát a felállást se értettem igazán.... 😊

bakkerman
baszki ez azért durva ilyen szinten

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rash87

<#conf>

Rash87
Már elsõ félidõben látni lehetett, hogy Fellaini akármikor labdát kap,szépen átveszi,rajta indult minden támadás...
De ha ennyire idióták ott a kispad mellett,meg a nagy szakmai stáb is,hogy Ha egy full amatörök észre veszik,ott meg nem,szánalmas. Meg is érdemlik.

Darthmushroom
szerintem jó omen h elrontjuk a nyitányt. akkor mindig bajnokok voltunk 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Tyler1
Persze, hát egyértelmû, hogy a Fulham nyeri a bajnokságot Swansea-val a háta mögött 😊
Akárki, aki ért a focihoz ezt megmondja az 1. forduló után. Na nem baj, majd jövõre...

<#rolleyes><#wilting>

attiGT
bírom az ilyen csicska utolsó lúzereket másik topicokban megmondják hogy máris elbuktuk a bajnokságot.

Nani már 1-2 éve egy nagy 0!

Tyler1
Hereford ellen esetleg kilehet állni ilyen kezdõvel, nem az egyik legjobb középcsapat ellen, aki ráadásul rendszeresen megszopat minket. Védõ meg nem kell, most is csak 4 van lesérül a szezonkezdésre, csatárból bezzeg 600-at vegyünk még az igazolási szezon végéig.
Fellaini egyedül tönkre verte a hiperszuper támadó csapatot. Carrick meg Nani, ha nincsenek a pályán, akkor is több esélyünk lett volna.

Gratulálok...

Kibaszott 0 volt, amit ma mutattak a srácok. Egy nagy büdös NULLA!

úgyis mindig akkor nyerünk bajnokságot, ha szarul kezdjük a szezont
tavaly marha jól kezdtük az idényt... 2. hely lett a vége

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hát ez ennyi volt....

Rockynhooo
De Gea hatalmasakat véd.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"