35611

• Darthmushroom
    köszönjük az értelmes hozzászollást, és a soha viszont nem látásra a topicba....
  • attiGT
    nevetséges komolyan.

nem a csapatom miatt, sokkal inkább most már maga a foci miatt aggódom. tönkreteszik a szarságukkal. UEFA, FIFA... fuck
  • pilboy
  • Smithie
  • attiGT
    te nem chelsea fan vagy, se nem foci fan, te szimplán egy kis köcsög nyomorék vagy
  • lippet
    Kellett ez a pofon a MU-nak! Végre belátjátok milyen az, ha 11 emberrel kell játszanotok! Ez az utóbbi Chelsea - MU meccseken nem igazán volt mindennapos, de már félek a vasárnapi meccstől előre is, tudván a bíró kilétét...
  • ffxi
    De ez a köcsög török EB-n is muzsikált valami drámát nem? Menjen inkább szappanoperázni a stúdióba, de ne a pályán élje ki magát :@
  • attiGT
    Azért SEM érdemes a visszajátszásokat nézni, mert az ahogy néztem csak azt a pár pillanatot mutatja amikor már nani a levegőben volt. ha előtte megnézitek, nem nézte meg hogy jön e arbeola vagy bárki is, felugrott a levegőbe mert el akarta érni a labdát, arbeola pedig nem is tudom hogy akart ott beleérni a labdába, félig már a levegőbe volt nani mikor arbeola odaugrott.

ez az átka annak a sok visszajátszásnak amiket mutogatnak, mert nem ad teljes képet az esetről
  • Atti12
    egyetértek :)
  • pilboy
    én is így gondolkodom :)
  • Tyler1
    Ez egy BL fináléra esélyes csapat volt, kétlem, hogy mostanában lesz még ilyen menetelésünk, mint az idei lett volna.

Mellesleg ha a Real kiesik, akkor van Persie akár az aranylabdáért is mehetett volna.
  • Zenszkij
    és majd egy jogtalan büntetővel fogunk kiesni...remélem nem lesz igazam
  • Darthmushroom
    még mindig dúl bennem rendesen a csalódottság h így kellet kiesnünk, de szerencsére NAGYSZERŰ CSAPATUNK VAN!!! és ezt bizonyították tegnap is. jövőre retteghet Európa mert visszatérünk még nagyobb vággyal még nagyobb akarattal.
  • Zenszkij
    Innentől kezdve hajrá Borussia Dortmund! Remélem a végén ők emelik most már magasba a trófeát!
  • Tyler1
    Még egy érdekesség:
    [url=https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72354_553962844634350_1733149803_n.png]A török "játékvezető" twitter követései[/url]
  • Tyler1
    Igazából felesleges 1000x visszanézegetni akárkinek is, mert látható, hogy nincs egyetértés. Nem volt egyértelmű piros lapos szabálytalanság. Viszont ott, abban a helyzetben a bírónak kellett volna annyi felelősségtudat, hogy átgondolja, érdemes-e belenyúlni így egy ilyen mérkőzésbe.
  • Tyler1
    És madridi lap a Marca ugye...
  • Tyler1
    "Juan Andújar Oliver exjátékvezető, a Marca jelenlegi szakértője szerint Nani belépője a Manchester United–Real Madrid mérkőzésen nem ért piros lapot."
  • pilboy
    graham poll szerint minél többet nézi a visszajátszást, annál inkább azt mondja, h jogos volt...
    érdekes. vajon csak a kollegalitás beszél belőle? vagy melyik felvételt nézegeti? :)
  • Tyler1
    Akkor derült volna ki, hogy mennyire spanyol hatalom, ha mondjuk egyenlítettünk volna. Mert így egyértelműen megvoltak a helyzeteink, csak egy sem ment be. Mi van, ha Welbeck nem a kapus kezébe rúgja 3 méterről, ha Vidic jó irányba fejeli valamelyik labdát, ha RvP jobban helyezi a távoli lövését, stb. Egy komoly bírói hiba volt, amire ráment a meccs sajnos. Nem az a gáz, hogy egyel kevesebb ember volt a pályán, 10 ember is képes meccset nyerni, ha fejben összeszedettek, de a piros egyik oldalról hatalmas mentális csapás volt, másik oldalról meg óriási lelki erő. Ennyin múlik. Ha az Uefa keze benne van, arról a Madrid nem tehet, alakulhatott volna másképp is a tegnap este.

Én egyébként nem aludtam szinte semmit az éjjel, végig a meccs képei pörögtem a fejemben.
  • pilboy
    "aludtam" egyet a meccsre, már amennyit sikerült. természetesen tiszta ideg vok...
    kiállítás: jogtalan, puhl sanyi is megmondta, nem kedvelem, de ritkán mond olyan véleményt az ítéletekkel kapcsolatban, amivel nem értek egyet (vmit csak konyít hozzá :) )
    a tegnapi meccsel sikerült elérni, h mindkét spanyol "gigászt" megutáljam.
    eddig a barsza folyt a csapból is, csatornából is. joggal köpköd rá már minden más csapat. igen, többször mentek tovább bírói segítséggel. az esti meccs után egy bizonyos chelsea-barsza bl visszavágó jutott eszembe, vmint egy barsza-arsenal, ahol rvp-t kinyomták...
    arra kell, h rájöjjek, h az uefa spanyol hatalom, akiknek érdekük, h legalább 1 spanyol a legjobb 4ben legyen (ha egyáltalán a köv körben továbbmennek - remélem nem)??? ugyebár a valencia és a barsza elég kaki helyzetben van, bár ezek után...
    ez lehet, h nem a spanyolok hibája, de nálam elérték ezt az ellenszenvet.

a csapatnak maximális respekt. 10-15 percig tartott az az ütés, amit benyeltünk a töröknek köszönhetően. egyszerűen nem találtuk magunkat és kóvájogtunk a pályán. sajnos késő volt, mire összekaptuk magunkat, de utána hatalmasat játszottunk. ramos ütésért (welbecket könyökölte le a 16osnál) nem sikerült kiállítani. elmaradt 1-1 büntető (rafael kezezését durva lett volna, ha befújja), a mienket nem is értem, h a 92. percben miért nem merte befújni???? félt, h 2 perc alatt még rúgtunk volna egyet??? igaza van, benne volt a csapatban a gól, kis túlzással több helyzetünk volt, mint a realnak a kiállítás után
    de geanak védeni valója sem volt a kiállításig, nem tudom, h akart a real gólt lőni...
  • argo001
    Nagyon tetszett a MU küzdelme a pályán, pedig én a Bayernnek drukkolok. Sajnáltam őket, hogy nem jutottak tovább megérdemelték volna!
  • Atti12
  • Sippie
    megkaptátok cserébe tavaly, amikor nem nektek kellett volna tovább jutnotok.
  • Jagumo
    Pedig benne volt a pakliban,hogy a MU nyer idén. A Realban nem látom, hogy egy ilyen formában lévő Bayern-t megverne. Maximum ha hasonlóképpen velük van a szerencse.
  • Darthmushroom
    Grat a Realnak. a jogtalan pirosat szépen kihasználták, és pont ezért remélem nem nyerik a blt idén se. a CSAPAT hatalmas küzdött 10 emberrel is így is megvolt az esély, de hát ez a UNITED mentalitás. sajnos az az az érzésem Fergi így is bejelenti a visszavonulást h BL-t nem nyerünk idén.
  • Jagumo
    Sokkal jobb volt a MU. Egyértelműen tovább kellet volna jutnia. Chelsea drukker lévén is így gondolom ^^

Erre a meccsre emlékeztetett: https://www.youtube.com/watch?v=YOsbmyy2Ynk
  • attiGT
    az idei mez nem tartozik a kedvenceim közé de jövőre akármilyen legyen Giggs mez be lesz rendelve!
  • Pukkka
    Nyilván, ezt nem a 2-1 es állásnál értettem.
  • Smithie
    Giggstől elég sokan féltek ma, de szerintem bebizonyította, hogy nem lógott ki ma a csapatból, hajtott, küzdött 39 évesen...

LEGENDA
  • Effe88
    :D:Dnagy megmondó a pali:D
  • ReszegKoldus
    Tőle mégis mit vársz?
  • attiGT
    nekem most ilyen is eszembe jutott a meccsről, amikor lopez kijött a kapuból szögletnél és két kézzel bumm a fejbe volt vidicnek. kiállítást érdemelt volna! :ADS
  • Grove4
    :DDDDD na jó tényleg! :D
  • attiGT
    nem is tudom hova gondoljak ilyen piszkosul buta emberek véleménye után :D

ixemgabeo vagy ki, nyilvan remlik a neve itt az sgn egyeseknek, egy kis hulye szuz pocs: hmm Nani ezt elbaszta csúnyán...magas láb volt, ami veszélyes és azonnali pirossal jár. Jól döntött a bíró, de ezek máris reklamálnak haha...

aszongya magas láb = piros lap :D
  • Neoncsoves
    Giggs játéka nekem is nagyon tetszett! Kora ellenére sokat mozog és a labdát is egész jól kezeli :)
  • Atti12
    szánalmas volt.. viszont Giggs mellett ne szaladjunk el.. 40 évesen a csapat legjobbja volt
  • szucsy89
    De, pont azért írod :D
  • Grove4
    Tizik a végén semmiképpen nem lehettek volna, tekintve, hogy 1-1 lett az első meccs, a Unitednek már a második Real gól után két gól kellett volna a továbbjutáshoz!
  • Sippie
    bezzeg ha a Barcának fújnak akkor nem a bírót szidják, hanem a Barcát :)
    milyen érdekes...