Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Lehetõséget akart, de a teljesítménye már nem tette lehetõvé a folyamatos játszatását. Ennek ellenére lett volna helye a csapatban, õ döntött úgy, hogy a fiatalok érkezésével nem veszi fel a bakancsot.
Sajnálom és tisztelem is ezért, és szerintem ezzel minden United drukker így van.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
nem mondom h kreténség, de énis bírtam a srácot, amennyit küzdött/futott...sajnálom h eladtuk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sztem meg esélytelen lett volna a csapatba kerüléshez
kp: carrick, cleverley, kagawa, scholes, young, nani, giggs, valencia, fletcher, powell
ez 10 kp. ebbõl max 5 fog játszani kezdõként 1 meccsen + 1 v. 2 csereként...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

banok
Park elengedése nagy kreténség szerintem a MU részérõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Érkezõk:
Robin van Persie <- Arsenal
Shinji Kagawa <- B.Dortmund
Alexander Büttner <- A.Vitesse
Nick Powell <- Crewe

Távozók:
Dimitar Berbatov -> Fulham
Fabio Da Silva -> QPR(kölcsön)
Park Ji Sung -> QPR
Paul Pogba -> Juventus
Ben Amos -> Hull City(kölcsön)
Michael Owen -> free agent

HRC Dodi
Érdekes kép 😊

hát ettõl a chelsea-tõl sem kéne hasra esni senkinek.
cs-t bukták simán a city ellen. eu szuperkupát bukták simán at. madrid ellen.
megverték a wigan idegenben. otthon éppenhogy ahazai pályán az újonc readinget és egy fáradt newcastlet (akik kb. 48 órával elõtte játszottak)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
én örülök a Galatának 3. kedvencem a MU meg a Celtic után. am meg legalább hangulatos meccs lesz ellenük a törökök ahhoz nagyon értenek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Tavaly a Galati ellen 4 ezer volt a legolcsóbb, 25 ezer a legdrágább, szerintem ott is hasonló kategóriában lesznek.

attiGT
ú ez de jó ötlet

Tyler1
Csak nem 😄

Mondjuk én tavaly sem izgultam egy percet sem a BL meccseken, vagy unalmas döntetleneket játszott a csapat, vagy szánalmas vereségeket kaptak a leggyengébb brigádoktól. Akkor inkább halálcsoport, aztán menjen vérre, életre, halálra, és essünk ki becsülettel <#smile>
Most is reménykedtem legalább egy Juvéban, erre kaptunk megint 2 hikomat csapatot, meg a janicsárokat, akik Törökben szétszabdalják a United drukkereket, Angliában meg szétbasszák a 3/4 várost. És streamelhetünk ismét, mert egyik csatorna sem fogja vállalni egyik találkozót sem.

Golyo69
Kolozsvár tõlünk 230km-re van..mennyi lehet egy jegy kb ? kolozsvár honlapján még nem találtam semmit errõl!

GGMU

rooney8
és megint kiesünk belõle? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Jó szar. Megint unalmas meccseket kell nézni...

attiGT
jó a csoportunk

attiGT
mekkora kibaszott szánalom hogy egyes NULLA SEMMI sport hír oldalak ezzel próbálnak nézettséget teremteni hogy Rooney eladó! stb.... szánalmas

rooney8
pont most akartam linkelni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Gutted to be out for a while but my leg will be ok which is the main thing. - Rooney fb-n.

JSbyMSI8800
Sajnos nem volt szerencséje, de itt lesz az alkalom Van Persie-nek a bizonyításra, habár már szerzett egy gólt.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Igényes szép munka a banner!
rooney8
nem hiszem el, hogy nincs egy olyan szezonja, mikor ne sérülne le<#szomoru2>
ráadásul egy ilyen sérülés...

miezviz
Ez nagyon peches sérülés,
Épüljön fel minél hamarabb.

Rash87
Rooney padlón: a vártnál a nagyobb a baj

Mondtam,hogy ez hosszabb kihagyás lesz :\

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Pool-City-t érdemes nézni, jó meccs eddig.

Tyler1
Nem fogják egyiket sem eladni. Andersont nem lenne okuk, Nanit meg csak abban az esetben lenne érdemes elengedni, ha nagyon gyorsan jönne a helyére valaki.

Rash87
"A Dailymail szerint, a Manchester United kész fontolóra venni a Spurs 15 millió fontos ajánlatát a brazil középpályás Andersonért, és talán Nanit is hajlandóak lennének megfelelõ összeg ellenében átengedni a Premier League rivális csapatnak. Nani nem vett rész a tegnapi találkozón és egyelõre nem sikerült megállapodnia klubjával, új szerzõdésével kapcsolatban. Andre Villas-Boas elmondta, jelenleg mindenképpen egy minõségi középpályás élvez prioritást a Spurs transzfer céljaiban.
"

Tyler1
Nem láttam, de akkor ezért emlegeti mindenki õt 😄

rooney8
Jaja eleg meleg volt 😄

Rash87
Megmutatta Valdez-nek,hogyan is kell...
(már ha látta vki a nagy El Classico-t csütörtökön,tudja mirõl beszélek 😄 )

Tyler1
De Gea se volt egyszerû, nem tudom melyik felmenõje volt hüllõ, de meredek húzás volt pont tõle.

Effe88
S:S:S:durva

valencia? combizma is kemény azért😄

Tyler1
Egy gyengébb horrorfilmben is megállná a helyét. Mondjuk nagyon nem szart be Rooney, hogy nincs meg a félcombja, kellemetlen érzés lehetett, de kétlem, hogy súlyos lenne. Ha szakad a szalag, akkor nem ilyen laza grimasszal várta volna az orvosi stábot (gondolom én) 😊

hedonist
Angol tudasom mogott elbujhatsz kisbaratom eleg rendesen😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-felszakadt-wayne-rooney-combja-a-fulham-ellen-2167701

felszakadt de majd szét inyekciózzák 😄😄😄

Effe88
a tiedbe biztos😄😄fõleg, hogy nem tudsz lejjebb görgetni ahol ott a kép de azért beleszólsz mint mindig😄😄
inkább tanulgasd az angolt mert az sem az erõsséged ahogy hallottam te bohóc😄D:

"Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj" D:😄D:

hedonist
Sötétség uralkodik látom rendesen😄 olvass, értelmezz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
akkor minek szólsz bele te szerencsétlen ah nem láttad😄😄😄
kurva hülye vagy😄

Tyler1
Egyes elõzetes hírek szerint Rooneyra négy hetes kihagyás vár! Jelenleg kórházban vizsgálják az állapotát. - SAF a meccs után.

hedonist
Azt mondtam h ha te ostoba mivel nem lattam, HA!

Effe88
de buta vagy😊
ezt össze kell varni, a varrat míg be van meg nem játszhat
minimum 2 hét de lesz az 3 is

hedonist
Ha csak felszakadt es zuzodott akkor az orvosi stab siman szetinyekciozza helyi erzestelenitovel es mar jovoheten jatszik, ha muszaj

Tyler1
Engem nem aggaszt, szerencsére van kibõl válogatni, amíg távol lesz 😄

rooney8
ugyan nem vagyok orvos, de ha nem darált szét semmi fontos dolgot, akkor 2 hét sztem bõven elég
ha behegesedik, akkor már lehet játszani

zaki
sztem több, legalább egy hónap, mire be fog gyúgyulni a seb :c

Effe88
ííííííí
ez csúnya
ez kb. 2 hét tuti
jobbulást neki

zaki
Rálépett az ellenfél a combjára, és durván felszakadt a bõre.<#ijedt>

Rash87
jobban megnézve, ez nagyon durva.
Nem hinném,,hogy közeljövõben játszani fog. :\\

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

rooney8
ledarálták stoplival
de elég csúnyán felszakadt neki

Rash87
A mérkõzést nem teljesen láttam,de ettõl a Fullhamtõl ilyen gólokat kapni.. hát <#szomoru1>
Rooney-nak meg remélem nem lesz komolyabb baja,bár elég durva volt,amit mutatták belõle.