35611

• Rash87
    Jó,ismét ráültek az eredményre... ezt nem bírom felfogni.
    Ha 50 percet képesek végig FOCIZNI, akkor a maradékot miért nem.
    Kaptak volna ki a f@szba,s jó. Meg érdemelték volna.
  • cabell2
    tény, hogy olyan hajmeresztő dolgokat produkáltak időnként, hogy el se hittem. Az, hogy egy hátul megszerzett labdát Rafael (!) meg sem próbál kipasszolni, hanem egyből meg akar indulni, meg cselezgetni meg stb..kb. kisdiákok csinálnak ilyet mikor egy alsós osztállyal kell játszaniuk aztán nagy az önbizalom
  • Tyler1
    Nulla második félidő, megérdemeltük volna a kiesést. És ennek semmi köze a Real elleni meccshez, 2 gólt rúgtunk az elsőben, de akár több is lehetett volna, ezt már csak le kellett volna hozni, ehelyett az egész második félidőt átadták a Kékenek.
  • cabell2
    hát legalább nem zúgtunk ki, őszintén szólva csodálkozom is. itt ma nem nagyon volt kedv játszani, talán az újrajátszásra már lesz.
    Ha itt ma kizúgunk, akkor a bajnokság miatt is igencsak aggódni kezdtem volna. amikor egy csapat elveszti a hitet és a kedved, kevés dolog tud segíteni..
  • ReszegKoldus
    Én is ezt gondoltam...
  • cabell2
    szabályosan azt látom a srácokon amit magamon érzek - hogy ez a meccs nem vigasz a kedden történtekért. ha 4-0ra vezettünk volna az elején, az talán elég lett volna ehhez a lelketlen játékhoz...amit meg tudok érteni.
  • contraste
    Vagy mégsem?:)

Azthittem harapósabb lesz a United a keddi vereség miatt.

De nem baj. Majd RVP megnyeri a meccset a 92-ik percben!
  • Oziris666
    jaja:P
  • Smithie
    Ezt nem hiszem el, 15. percben odakapcsolok és már 2:0...
  • Rash87
    ez sima meccs :D
  • banok
    FA-CUP
    17.30 Manchester United-Chelsea
    tv: Sport1 hu, Sport1 de
    streamek:
  • Smithie
    Így van!
  • Tyler1
    Ők biztos jobban tudják Ronaldo mit érzett, mikor 70 ezer United drukker skandálta a nevét Real játékos létére.
  • Smithie
    Írják itt-ott egyesek, hogy csak megjátszotta az érzelmeit, szerintem nem, igenis az Old Trafford az ő igaz otthona, és ezt érezte ő is amikor belépett a stadionba!
  • Zenszkij
    Gyere haza! Szerintem minden United drukker nevében mondom, mikor újra a mi mezünkben fog kifutni a pályára beleborzongunk majd az érzésbe, mert kevés ilyen pillanat van az életben. Haza fog jönni!
  • Tyler1
    Hát bennem kettős érzelmek vannak, én nagyon szerettem, hiányzik is azért, de túlságosan egyemberes csapat voltunk vele, a mostani egység sokkal jobban teszik(bár hogy Persie mindenkit maga alárendelt, már nem). Jön Zaha is, szóval szélsőkből nem lesz hiány, most sem hiányposzt. Meg aztán félek, hogy túl nagy árat kellene fizetni érte, és nem pénzre gondolok, hanem játékosra.

Az biztos azonban, hogy akármekkora összeget kérne érte a Madrid mezeladásokból 1 év alatt megtérülne, de legalábbis nagy része.
  • Smithie
    Egy álmom válna valóra, de szerintem még jópár millió United drukkernek is a világon!
  • Tyler1
    Állítólag tárgyalások folynak a Nike-val, hogy beszállna a bizniszbe 80m Euroval(!), ez már a második ilyen cég, ami részt vállalna az összegből.

Mondjuk nem biztos, hogy igaz, meg sikerülne is.
  • Smithie
    Sz@r napjaim vannak amióta volt a meccs, most meg ez a videó... :(
    Gyere haza Ronny!!
  • Tyler1
  • Darthmushroom
    az meg már igazi vicc, annyiért max egy dedikált MU mezt adnék el a PSG meg a többinek is :D rakják ki az öltözőbe és örüljenek. :D
  • ReszegKoldus
    Ez tegnapi és 20-25, szégyen mit össze nem irkálnak...
  • Darthmushroom
    pont most akartam bemásolni, 1 perce olvastam. várható nyilatkozat volt, am is 40m körül írtak annyiért marhaság lenne eladni.
  • Tyler1
    Ez lemaradt

"Wayne a következő évben is itt lesz. A szavamat adom erre. Nincs semmilyen problémám a játékossal és vasárnap játszani fog."
  • Tyler1
    "A kérdés, mely a lapokban most folyik egy nagy szemét. Két lapot is kitiltottam a sajtótájékoztatóról és addig ide vissza nem jönnek, míg bocsánatot nem kérnek. Egyáltalán nincs semmilyen probléma Wayne Rooney és köztem. Az pedig, hogy azt sugallták, nem beszélgettünk egymással edzés közben, teljes mértékben marhaság."

Akkor ez ennyi :)
  • Darthmushroom
    hát ha továbbjutunk biztos ő lett volna a meccs embere
  • HunnernesKonge
    Bár nem vagyok egy Nyilasi fan, de az elemzéseknél általában jól látja a dolgokat. Tegnap néztem a heti helyzetet?, és abban összegezte, hogy rooney valószínű azért maradt ki, mert így a gyors szélsőkkel és a biztos középpályával jobban tudtuk fogni a madridot, és amíg nem jött a piros, működött is, ebben a szerkezetben nem volt helye roo-nak. Nyilasi azt is kiemelte, hogy Sir Alex zsenialitását jellemzi hogy meg meri ezt húzni és képes lepadozni roo-t.

ps: Giggsy csodájára járt minden elemző a műsorban

• Darthmushroom
    szerintem is kamu az egész. valahol láttam valami cikket h állítólag Fergi meccs előtt leült vele és megbeszélte h ebbe a taktikába nem igazán illik bele és csak azért nem kezdett, meg szerintem se úgy állt volna be ahogy ha tényleg összeveszett volna az Öreggel, semmi sértődöttség nem volt rajta.
  • Tyler1
    Dehogy távozik, kimaradt a BL kezdőből aztán a sajtó egyből hírt generált belőle.
  • Zenszkij
    Lassan lehet frissíteni a bannert, úgy tűnik Rooney a nyáron távozik. Sir Alex folyton összerúgja a port valakivel.
  • Jakuza1
    https://twitter.com/RefereeCuneyt/following

Nem csodalkozom a biro tenykedesen, aki nyilvanvaloan kedvezett az ellenfelnek. Nem veletlenul van a kedvencei kozott a Madrid a Twitteren.
    Az ilyeneknek azonnal vonnam be az engedelyet.
  • ffxi
    6:43?
  • attiGT

6:45-nél Rooney vérző combbal hagyja el a pályát, sárgalap és itt nem is lehet azt mondani, hogy nem látta Carragher, hogy jön Rooney, nem úgy mint Nani esetében, ahol fingja nem volt, hogy valaki érkezni fog még a labdára.
  • Magic Boy
    Hátha innen jobban betölti:
  • Magic Boy
    Nani kiállításához érdekességként!
  • szabii98
    úú ő Real fan, ezért jutottak tovább!
  • pilboy
    sajnos ez így van "rendjén". ezzel lehetett számolni...
  • Effe88
    :D:D
    lehet a nagyapja harcolt Gallipolinál
    innen a gyűlöletXD
  • Tyler1
  • DasIsFuck
    de pontosan azt csinálod, komolyan kicsit szánalmas már ezt látni, hogy milyen rage-et levágsz az utóbbi napokba.
    Igen történt egy bírói tévedés ami nagy szerepet játszott a mu kiesésébe.
    Ez más csapatokkal is folyamatosan megtörténik.
    ennyi történt azért nem kell itt túl dramatizálni a dolgokat.

A linkedbe meg nem értem mi az a nevetséges és felháborító azon a híren.