Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
😄DDDDDD
Biztos kedveskedés a lengyel szurkolótábornak,magánhangzók nélkül...

Grove4
Manchster United! 😄DDDDDDDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
ANDESRON is ott van,megnyugodtam ASD?SASDG

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rash87
A Manchester United hivatalos csapatképe a 2012/13-as szezonra

Ez már elég ciki... komolyan mondom 😊
Ott nem tudnak írni v. micsoda?

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

ráéreztem amúgy, hogy hasonlít Van Nistelrooy bemutatkozásához, de ennyire. Nem emlékszem már a 2001-es szezonra mikor a holland kb bemutatkozott...Akkor nem néztem focit, de rémlett, hogy gólokkal kezdett a holland lófej😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magic Boy
Reméljük hasonlóan gólérzékenyek lesznek!

Tyler1
Az büszke<#wow2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Egyszerû, nem vonul vissza még vagy 5 évig 😄
Csak ne úgy szerezne néha labdát a 16os elõtt, mint Liu Kang, és akkor teljesen jó lenne! Mer akinek a Pali becsúszik, annak be van csúszva, bíró meg néha nem is tudja hirtelen hány sárgát adjon 2õt vagy hármat 😄D

szucsy89
Azért ez durva. És mi lesz, ha visszavonul? 😄 Örökre nem lehet mindig visszahívni majd 😄DDDDD
rooney8
91 óta mindig az elsõ 3-ban végeztünk<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szabii98
respect SAFnak!

azért nem rossz mutatót csinált, a kezdeti problémák után simán tartotta a top 3at, '91 óta, az nem rossz!

I met God. She's black

Tyler1
SAF: "Ez már az 1000. meccsem, de még mindig nem indul meg a játék Scholesy nélkül."

Mennyire igaz. Pedig elvileg Kagawa azért lett idehozva, hogy kreativitást építsen a játékunkba, ehhez képest sem ma, sem eddig nem történt ilyesfajta változás. Középpálya ma nulla volt 2 kreatív emberrel, bejött a "vénember", és feltámadt a csapat.

attiGT
"Az MU legutóbb 1993-ban nyert bajnokit úgy, hogy a 85. perc után fordított, akkor a Sheffield Wednesday volt az „áldozat”."

Cabell
a világ túllép ezeken, láttunk már Figo-t a Realba igazolni, mellesleg az arsenalba is ment már játékos riválistól lásd campbell, gallas. szóval nem kell itt leragadni túl sokáig

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Te meg ne irogass nekem primitív jellegû PM-eket, mert megjárod, ha velem szívózol...

Tudom, hogy te Elixir vagy, annyira nyomoronc vagy, hogy a saját vulgáris viselkedéseddel képes vagy lebukni. Elnézést az OFF-ért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Nem lehet nem ajnározni, mert ezt egyik csatár sem csinálta volna meg a másik kettõ közül. Kellett egy ilyen kvalitású ember Rooney mellé/és most helyette.

Rash87
S most mindenkinek meg kell felelni? Mikor távozik 1-1 játékos v. micsoda?
Ki így,ki úgy igazol el,ez már sztem a maga baja,s nem a csapaté,ahova megy.
S hasonlíthatni is felesleges, hogy távozáskor jól benyal mindenkinek vki,mert úgy "szép" v. sem.

ReszegKoldus
Részemrõl a fejük tetejére is sz*rhat, amíg itt rúgja a gólokat.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Cabell
amúgy RVP-vel igen elégedett vagyok eddig, eddig zseniális amikor kell, és kellõen szerencsés amikor kell. mint egy jó csatár

csak szólok mielõtt ajnározni kezditek RVP-t õ szószerint odaszart az Arsenal elé...

Fabregas sokkal korrektebb volt távozáskor...

Útwengeresekkel beszéltem errõl

attiGT
írd le melyik kommentben írják a bajnoki címet FASSZOPÓ GYÖKÉR KÖCSÖG SZEMÉTGECILÁDA

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ FERGIE TIME FUCKYEAAAAAAAAAAAAAAAAAA

rooney8
úgy a 86. percig lókukit nem csináltak, aztán talán egy nagyon picit rákapcsoltak, de így is bemákoltunk 2 gólt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
szerintem párszor már bizonyította a csapat, hogy sosem szabad leírni, és, hogy bitang erõs gárda, akkor is, ha impotensnek néz ki. tavaly is annak nézett ki, talán az is volt, azt mégis majdnem bajnok lett.
amúgy meg: hahaha, nekem volt igazam.

Tyler1
Ez vicc vót. Miért 10 perccel a vége elõtt kell elkezdeni focizni egy Soton ellen?

RVP mesterhármasa azért szép.

Rash87
Jókor kezdtem el nézni 😄

ReszegKoldus
Mondtam én.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szucsy89
vicc ez a topik komolyan... olvassátok már vissza miket írtatok 2-1nél, 2-2nél 😄 most meg már bajnoki cím? 😄DD
rárúgja a védõre és kimegy szögletre a semmibõl...és erre befejeli az hagyján, de kapufáról elé pattan és még az 1. gólnál a védõ elcsúszik...azért mondom, hogy megszületnie volt csak nehéz ennek a gyökérnek

rooney8
haha 😄D
ha valaki a 75. percben ezt mondta volna nem hiszek neki

Van Persienek megszületnie volt nehéz...utálom az ilyen bemákolt gyõzelmeket

Darthmushroom
na csak megvan az a hülye gyõzelem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Ott is az X-em 😄 Nah jó,akk most nyerjük meg 😄

Rash87
Én nézem 5 percet a mérkõzést,de ismételten úgy passzolgatnak,mintha vezetnének. Én ezt nem értem.
Bár egy X-et kinézek a mérkõzésbõl,véletlen egy öngól v. vmi.

rooney8
nézed te a meccset? impotens focit játszik megint a csapat
egyedül valencián látom, hogy akar valamit

Tyler1
1000. bajnoki nesze. Vicc az egész csapat az egész eddigi teljesítményével 3 meccs után...

Szép játék meg gól zápor aha<#mf2>

Cabell
jesszusom ennyire borulátó topikot, igazi magyar topik

rooney8
kihagyott tizi
ez már marad így

Darthmushroom
jobb is mert megint vezetnek a szentek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Most se bánom meg... hogy nem nézem a mérkõzést... 😊

Tyler1
Januárban remélem leigazoljuk Kásás Tomit, hogy legalább õ tudjon kezdeni valamit ilyen úszómedencében-.-

ReszegKoldus
RvP legalább teszi a dolgát eddig.

Rash87
Jól kezdünk,ahogy nézem...

Tyler1
A mai kezdõnk:

Lindegaard - Rafael, Vidics, Ferdinand, Evra - Cleverley, Carrick - Valencia, Kagava, Welbeck - Van Persie

Csere😄e Gea Giggs, Powell, Scholes, Evans, Nani, Chicharito

Tyler1
Azért a City se valami simán nyert ellenük, Everton után én meg nagy illúziókat nem is akarok táplálni 😄

attiGT
én még egy ilyen meccs elõtt is tudok izgulni.

JSbyMSI8800
szép játék és gólzápor azt hiszem egy Southampton ellen elvárható alapból 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Tyler1
City verte a Chelsea-t, Pool ikszelt a Cityvel(kis mákkal a City részérõl), Arsenal veri a Poolt 😄 Kiváncsi leszek mi kitõl szopunk majd ki?😄

Na de ma SAF 1000. bajnokija következik, illõ lenne szép játékkal, gólzáporral jutalmazni<#smile>

banok
Õ akart menni, így már értem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/