35611

• ReszegKoldus
    Kis túlzással már csak azért az egy gólért megérte leigazolni :D
  • Darthmushroom
    Owen szezon végén visszavonul. bár nem volt kulcsjátékos nálunk, de a city elleni gólját soha nem felejthetjük el a hosszabbításba.
  • cabell2
    9 pont, ha a city mindent nyer akkor ők nyernek 2 ponttal hehe
  • cabell2
    Szó mi szó elég undoritó a sorsolásunk az utolsó meccsekre, szükségünk lesz erre a 15 pontra.
    Pesszimistán nézve a pontok az uccsó meccsekre.

Sunderland I 1
    Man City H 0
    Stoke I 1
    West Ham I 1
    Aston Villa H 3
    Arsenal I 0
    Chelsea H 0
    Swansea H 3
    West Brom I 1

.
  • pilboy
    15 pont (5 meccs) előny 9 meccsel a vége előtt...
    csak elég lesz
  • Smithie
    Tavaly elég szarul végződött, remélem innen már behúzzuk!
  • ffxi
    Látom nem maradtam le sok mindenről. 3 pont a lényeg.
  • cabell2
    "We cost Manchester United the Title last season, but now we have won it for them." -David Moyes.

ehhehe ha tényleg ezt nyilatkozta akkro jó arc :D
  • ReszegKoldus
    Én a félidőben 1.5 underen gondolkodtam, látva az időjárást is
  • Smithie
    Eléggé laza meccs volt. Lényeg a 3 pont. Young most akkor lesérült megint?
  • rooney8
    hát ez elég langyi meccs volt
    na mindegy, 3 pont megvan, az a lényeg
  • pilboy
    sztem a 34. forduló után fog eldőlni a bajnokság...
    city megy hotspurhöz, mi fogadjuk a villát
  • pilboy
    nem hiszem el! k.rva sz@r meccs volt. én meg megraktam 3.5 gólnál többre, meg hogy mindkét félidőt behúzzuk... :/
  • cabell2
    hát mit mondjak, a srácok nem sokat segítenek a BL búcsú elfeledésében
  • cabell2
    na kérem, van egy olyan érzésem, hogy a Reading óriásit fog ma este küzdeni, ettől függetlenül a Manchester Unitednek szanaszét kellene vernie őket hazai pályán, akkor is ha még egy extra tüdőt operáltat be magának az összes readingi.
  • attiGT
    na 15 pontra mehetünk ha elverjük az utolsó előtti readinget otthon
  • ReszegKoldus
    Egyébként ez így van :D
  • Smithie
    Nagyon jók!
  • Ingman12
    Más: Akik szeretik a Unitedes, szerkesztett képeket, múltkor találtam pár elég jó kis oldalt. Zseniális képek vannak.

http://busbybabes.tumblr.com/
    http://amd8.tumblr.com/
  • Ingman12
    Anderson mi a fenének van itt egyébként? Mert padot melegíteni felesleges. Kéne egy-két használható középpályás a nyáron, akikkel rotálni is tudnánk.

Giggs még marad jövőre, Scholesy már nem hiszem.
  • Tyler1
    Ja, az húsvét, akkor megnyugodtam :)
  • Tyler1
    Ki az isten fogja azt látni?
  • Tyler1
    FA kupa visszavágó ápr. 1. hétfő 13:30
  • cabell2
    a spanyol kupáról majd a döntő első 3 perce után érdemes nyilatkozni, mikor eldől hogy mennyire lesz kiegyenlitett az a szurkolótábor. reméljük úgy lesz, de ha az athletico minden labdaérintésénél tomboló füttykoncert lesz, akkor azt hiszem elég komolytalan bármi továbbiról beszélni..
  • Woodpecker
    Ja persze szart sem ér a kupa... De gondolom a FA kupa meg többet ér mint bármely más ország kupa sorozata :) fuck logic...
  • HRC Dodi
    A Barcelona tegnap elég könnyen továbbment és úgy érzem, ha összetalálkozik netán a Reallal, most a "királyiak" nem élnek túl a párharcot, vagy is remélem... Akkor aztán lehetne pofára esés megint, mert olyan királykupát vagy mit, a sarki serlegesnél is csináltatok... És ennyi költekezésből... 1 ilyen kupa!? Persze igen, én itthon ülök ők meg sztárok, meg óriási pénzért fociznak, de ez van :D

Félre értés ne essék, nem a Madridot utálom, sőt, szeretem őket, csak kivételesen úgy ahogy máskor mások ellenünk jogtalanul kaptak ki bíró miatt (mert volt ilyen) most mi voltunk ebben a cipőben és ahogy másnak, most nekem, és nyugodtan mondhatom nekünk rosszul esik.. Hozzáteszem, ellenünk csapatok ritkán buktak el bíró hatással úgy, hogy jobbak lettek volna bármilyen körülmények között, csak azért a 11v11 mégis csak fair!
  • cabell2
    Egyébként az a gondolat fogalmazódott meg pont ma a fejemben, hogy Fergie amilyen hihetetlen edző, ahogyan uralja az egész PL-t, ahogyan elképzelhetetlen szinte egy év valamilyen trófea nélkül, azért valami elképesztő, hogy európai porondon mennyire peches.
    27 év alatt két BL siker, persze még mindig fasza, de még mindig elég kevés, ha azt nézzük hogy hányszor lettünk bajnokok.
    Nézzük meg az elmúlt hat évet. Ebből gyakorlatilag egy olyan kiesés volt, amikor egyszerüen úgy elvertek minket, hogy sok kérdés nem maradt (2007 Milánó) illetve egy nonszensz csoportkörben kiesés.
    Ezenkivül: 3 finálé, egy Bayern meccs amire szerintem nem nagyon kell senkit emlékeztetni, most pedig ez.
    Igazából akár csak ezt a legutóbbi Real meccset elemezve sem tudok mást mondani, hogy ami miatt kiestünk az nem más, mint irdatlan nagy pech. persze a spori, de miért épp ez a spori fújt, miért pont most döntött ilyen hülyén, Nani miért épp akkor ugrott igy fel, stb...
    valami mindig van
  • Ingman12
    Sokkal gyengébb a spanyol liga, hiába megy a hype. Mikor egy teljes szezonon át ilyen hajtásban és ennyire vérre menő ellenfelek ellen kell pályára lépni, mint a Premier League-ben, az baromi megterhelő fejben.

Ettől függetlenül kétségtelenül fantasztikus játékos, zseniális képességekkel, egyértelműen a világ egyik legjobbja. Engem abszolút nem érdekel a személye, a visszatérését is nagy ívben le..., de mint játékost, elismerem természetesen.
  • cabell2
    Na várjunk, pontosan mi is az amit nem kap meg? Én csak annyit látok, hogy amíg itt volt csak az utalkozast kapta helyenként meg tőlünk is, de a kulsosok meg a tudását is szerették elvitatni igencsak. Most azon kívül hogy a madrid ikonja és sorra dönti a rekordokat, globálisan is sokkal inkább ismerik öt el mint játékost és nem csak a c zselère figyel a világ. Amúgy nem hiszem hogy ennyivel jobb lenne most mint volt, sőt...egyszerűen ott könnyebb a cselgepeknek érvényesülni, ez mindig is így volt, a la ligában csak elvétve akadnak buldozer védők.
  • Tyler1
    Nanit, Bebét, meg Andersont megkapják, 2 portugál meg egy portugál anyanyelvű, az nem elég? :D A maradék kápét a Nike meg a Chevrolet kifizeti.
  • Tyler1
  • ReszegKoldus
    Remélem legfeljebb április 1-jéken volt ilyenről szó :D
  • Effe88
    "Nekünk legalább akad némi remény"
    jaja
    tuti visszafog hozzátok egyszer térni, ki tudja lehet már nyáron
    rooney cr cseréről nem volt szó régebben?
  • Tyler1
    Mou pont most nyilatkozta, hogy a Real után visszatér Angliába (van egy tippem hova - kék a mezük) :D Nekünk legalább akad némi remény, mert más választása nem lesz CR-nek ha elakar jönni onnan, és előbb utóbb elakar majd, nem idén, nem jövőre, de aztán 30 lesz és Madridban ritkán érik meg a veteránt kort a játékosok. Mellesleg akkor már nem is érne rekordpénzeket.
    Ha 30 évesen visszajönne, még legalább 6 év biztos benne lenne, van annyira profi és képzett, hogy ne kopjon a tudása és a gyorsasága annyi idő alatt sem. Giggs-et 39 évesen sem érték utol néha múlthét kedden :D
  • attiGT
    FM-be pont most hoztam haza CR7-t 2019 nyarára mert unhappy volt a madridba :P
  • Effe88
    lassan olyanok lesztek mint az interesek murinnyóvalXD

de amúgy egyszer tuti visszatér cr
  • Tyler1
    "Nem háborúba, hanem haza megyek. Még mindig az otthonomnak tartom Manchestert, különleges helyet foglal el a szívemben. Soha nem felejted el azt a helyet, ahol annyi szeretetet kapsz."

A sorsolás utáni nyilatkozata...
  • Darthmushroom
    szerintem nem elképzelhetetlen, mivel messze nem azt kapja Madrid-ba amit várt, se a klubtól se a szurkolóktól.
  • Smithie
    Tény, hogy gyerekkori álma a real, de én egy kicsi reményt azért látok abban, hogy visszatér, még ha ez bárgyú ábrándnak tűnik is...
  • cabell2
    egyébként egy pillanatra visszatérve erre a ronaldo visszatér dologra, itt van, aki tényleg komolyan elhiszi, hogy ennek bármi realitása is van? még ha mondjuk egy vérbeli angol gyerekről van szó, akinek az esetében lehet feltételezni, hogy a szürke madridból tényleg vissza kívánna térni a fényes manchesterbe, és, hogy ez a spanyol kiruccanás csak valami kiingás volt, azt mondanám ok...
    nade egy igazi kis latin srác, aki már egy évvel azelőtt igencsak távozni akart, hogy ténylegesen létrejött volna a transzfer, valószínűleg akkor sem jönne vissza ha a mostani fizetése dupláját kapná. sajna..