35611
-
#31203 jaja, ha ma nem lesz szép játék egy ilyen aston villa ellen otthon, amikor ezzel lezárhatjuk az idényt, akkor elmehetnek a pöcsbe! -
#31202 remélem ma mutatnak is a fiúk valamit "talajon" és egy szép győzelemmel leszünk bajnokok, onnan leszarom -
#31201 Tavaly is vezettük a bajnokságot nem kis előnnyel, mi basztuk el. Megérdemeltük. -
Zenszkij #31200 szégyen, hogy tavaly a City nyert...ha egymás után 10szer is nyerjük meg engem nem boldogít kicsit se -
#31199 :) -
#31198 Azt nem merült fel bennetek, hogy elfáradtak a fiúk? Nagy útat tettek meg. -
#31197 Ha ennyit nem tesznek meg saját közönségükért, szurkolóikért, akkor elmehetnek a picsába. Így is szemét dolog amit egy ideje csinálnak, az emberek megveszik a jegyet a meccsekre, milliók nézik őket a tv-ben, és képesek szarni az egészre(nem csak a játékosok, hanem SAFék is). -
cabell2 #31196 asszem ha holnap nem nyernek akkor azt nem bocsájtom meg egyhamar :D -
#31195 Megint éhes volt. :D -
#31194 suarez beleharapott ivanovicba :D mire nem képes az a nyomorék -
#31193 Jól. -
#31192 jól számolom ha holnap gyerünk bajnokok vagyunk?? -
#31191 Illene az Old Traffordon megnyernünk az idei trófeát! :) -
#31190 a Spurs elintézi nekünk :) -
#31189 én is néztem és nem tudtam hova tenni. máskor odateszi magát a csapatért, nincs számára elvesztett labda, most meg olyan fásult volt, hogy rossz volt nézni. -
#31188 ez már régi hír, azóta cáfolta Anchelotti is h esélyük nincs megszerezni.+hosszabítást is írták már h nyáron meglesz -
#31187 [URL=http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-rooney_mar_a_psg_je_-72935]"Rooney már a PSG-jé!"[/URL] -
#31186 pontosan,csapat már pihenne és szarik a maradék meccsre a bajnoki cím úgy is megvan -
#31185 Pont a nagy előny miatt szarnak már az egészre, kiestünk mindenhonnan, ez meg már zsebben, remélem ez lesz az utolsó, hogy márciusban már 15-18 pontokkal vezetünk, mert azóta a mutatott játék olyan szinten kritikán aluli, hogy a másodosztályban különb meccseket játszanak.
Erősen gondolkodom, hogy akarok-e én még ebből a szezonból meccset nézni, mert focit másfél hónapja nem láttam... -
cabell2 #31184 mondtam én, hogy szükség lesz a sok pont előnyre a végén :D -
#31183 Rooney-t ilyen unottan ritkán lehetett látni játszani. -
#31182 Kajak fel vagyok háborodva, carrollt simán leküldhette volna a ge*ibe... -
#31181 Innen már nem fér bele pontvesztés, ha tényleg a rekordra hajtanak... -
#31180 jön villa otthon, citynek spurs idegenben... bale még sérült?.. -
#31179 mondjuk ez szép gól volt -
#31178 Ez a szerencsétlen balfék carroll mi a szart képzel magáról? -
#31177 Anderson return to Porto -
#31176 régen én is kedveltem őt, de aki shity megy az parasztá válik mi sem bizonyítja jobban mint ez vagy a tavalyi tevez eset.. szövegség/spori meg szánalmas -
cabell2 #31175 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-a-brutalis-aguero-meguszta-az-fa-nem-buntet-2235953
személy szerint én még bírom is Agüerót de ezért hogy lehet nem utólagos eltiltást kiosztani? Miféle szövetség az ilyen? Meg méginkább, miféle gyáva, kizárólag a saját érdekeit érvényesíteni akaró bíró az, aki utólag is azt jelenti, hogy látta az esetet, és direkt nem adott pirosat?
Lenyűgöző, ez a profi foci igazán lenyűgöző.. -
#31174 Remélem RvP nem hagyja, hogy Suarezé legyen az aranycipő. -
#31173 a chelsea kikapott a citytől, így búcsúzott az fa kupától is -
#31172 Robin, miért nem jöttél előbb hozzánk! -
#31171 -
#31170 "Fontos pont volt ez a meccsen. Gólt kellett szereznem és sikerült is szerencsére, utána pedig kijött rajtam a megkönnyebbülés, mely néhány hete érlelődött" - mondta van Persie a Sky Sportsnak.
"Mindenkivel akartam ünnepelni, az összes játékossal, a stábbal és még a padon ülőkkel is, mert mindannyian nagyszerűen bántak velem az első naptól kezdve."
számomra szezon egyik legszebb pillanata volt ez a gólöröm ahogy mindenkihez odament, még a padon ülőkhöz is.
-
#31169 ő rugdosót mostanában, messze nincs ilyen góltalansági sorozatta -
#31168 Akkor Rooney-ra is ráférne 1-2 találat. -
#31167 febr. vagy mióta nem tudott a MU-ba gólt lőni és azért volt fontos h végre megtörjön a jég, am 20valamennyi -
#31166 Szép jelenet a gól után :) -
#31165 Mért? A hányadik? -
#31164 Fuhh végre megvan az RvP gól. végre átszakadt a gát, hatalmas volt a gólöröm, Fergivel ölelkezés meg kb. mindenkivel pacsi.