Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Na, azzal-ezzel, írni meg nem tudok.... <#duma><#whatever> Amúgy RvP tényleg kemény volt, úgy nyomta mint amikor a cigók lopják a fát és veszekednek kié is legyen.... Na mivan g**i, na-na-na-na, mondjad g**i.... phûû nyomd el magad! <#idiota>

HRC Dodi
<#violent><#eljen> Agyad nekik! <#taps> Amúgy ha jól néztem, azzal, hogy Evra, Clev, és Evans betalált, ezzel már 14 játékosunk szerzett gólt a szezonban, nos, hogy PL-ben csak, vagy össz-vissz, azt nem tudom. Amúgy Rash a felelõs, de ha gondolja, segítek szívesen, bár nem tudom meg lehet e oldani, mert csinálnám.

attiGT
a banner még mindig 2 éve lett frissítve.... ki a faszom felelõs ezért?

<#eljen><#eljen><#eljen>
mellékesen:
Alan Pardew: "Valószínûleg az volt a mérkõzés egyértelmû fordulópontja, hogy a labda bement, vagy nem, és úgy tûnik, hogy nem volt bent."

biztos õ is szemellenzõt hord<#eplus2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
big like

Tyler1
Kár, hogy a szabály szerint amíg 1 század milliméter is a vonalon van, az nem számít gólnak. Még Pardew sem reklamált a nem megadott gólról, pedig állítása szerint többször visszanézte az ismétléseket. Bár egyik kameraállás sem 100%-os, de a felülnézetin egyértelmûen látszik, hogy belelóg a vonalba a labda vége.
De hát Webb nem akar 4.-ed osztályba menni! Vagy...várjunk csak? Alsóbb ligákban nem szoktak PL bírók fújni? Ja, de. Webb nem épp pár hete volt 3.-ad osztályban? Ja, de. Persze izgalmasabb dörzsölt tenyérrel hetedhétországra szóló összeesküvéseket kitalálni, de akkor valaki már adjon ezeknek az okj-s megmondó embereknek a kezébe egy szabálykönyvet. Nyálverés, képmutatás, gyûlölködés megy, csak legalább valami tudás is mutatkozna mögöttük...

Na mind1, befejeztem ezt a témát. Náluk ez menetrendszerû, mint a 6:20-as, nem érdemes minden héten felvenni az aktuális paranoiájukat. Saját csapatukkal törõdnének csak fele annyit, mint amennyit a többin gyûlölködnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
Young a vendégszektorból nézte a tegnapi meccset 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

persze agyasok szerint megint webb nyerte meg nekünk a meccset
üldözési mánia foreva<#mf1>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
RvP mit evett? Ha nem Webb fúj, sztem már csere nélkül zuhanyozhatott volna.
Meccs jó volt, kiegyenlítetten játszottak a csapatok, Clev nem gyengét vert a 16os sarkáról.

Darthmushroom
Clev mekkora gól 😄 csak jót tett neki a múltkori Castle elleni 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ezért tartottam Rvp 3.gólját csodának h Nani szögletet tudott befejelni 😄 am tényleg érdekes h most már padon sincs. nagyon úgy nézz ki tényleg kifele lóg a lába.

Golyo69
nah eddig nem rossz a játék..igaz 0-2 után kicsit leálltak a srácok 😄
de baj nem lett belõle 😊

Nah akkor Nani-t szeretõk és védõk most mit szólnak hogy 2 szöglet 2 gól?😄
Nincs Nani van értelmes beadás 😊 ennyi 😄 nincs vele egyébként bajom csak beadni nem tud.......

Az viszont érdekes hogy 3 csatárral játszunk és 2 védõ szerez gólt...
de örülök neki 😄

GGMU

attiGT
ha ezek után vki azt mondja hogy webb nekünk fúj az ássa el magát

Darthmushroom
kicsit zavaró amilyen jók voltunk 0:2ig annyira átadtuk a területet a félidõ végére. bár komoly helyzetük így se volt

zalrobto
á inkább a digin nézem<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
na végre ezt vártam már hogy legyen valami otletesebb játék 😄DD
csak tartson ki a mecs végéig is<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Darthmushroom
lol Evra fejelt gól szöglet után 😄 0:2

Darthmushroom
8.perc Evans 0:1
Rvp szögletébõl.

banok
17.00 Newcastle-Manchester United
tv: Digisport 1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
kezdõ elméletileg:
MUFC XI: De Gea, Rafael, Rio, Evans, Evra, Welbeck, Cleverley, Carrick, Kagawa, Rooney, RvP.

Darthmushroom
ma elég fontos lenne nyerni, mivel riválisok is mind behúzták a meccseiket

Rash87
hahaha 😄DDDD <#taps>

Glory, Glory Man. United!

MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
...becsöngettek<#nevetes2>

Rash87
Barca elején jól elhúzott,de aztán... 😄

Tyler1
SportTV fb-n szavaztatott, h melyik meccset adják a 3. fordulóból, legtöbb szavazat Man Utd - Braga. Legalább ezt is tv-ben nézhetjük 😊

Tyler1

HRC Dodi
Ha Rash gondolja, én vállalom!

attiGT
A bannerban lévõ táblázatokat, eredményeket miért nem frissíti az aki ezt tudja? Vállalja már el valaki, aki minden meccs/forduló után meg tudja ezt csinálni mert így nincs értelme. Nem mintha itt nézném az eredményeket/táblázatot, de így ez gáz.

Tyler1
Kíváncsi vagyok ilyen focival meddig lehet eltotyogni bármelyik sorozatban. Egy Kolozsvár ellen is rágni kell a körmöt a végéig, közben fél órát konkrétan elpasszolgatnak a 2. félidõben.

tetszik a kezdõnk, bár hernandez helyett welbecket favorizálom 😊

Darthmushroom
állítólag h Fergi nyilatkozta h nem tér vissza.

attiGT
facebookon van kép is róla

DONGUBA
Mikael?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

HRC Dodi
Csak megengedték neki, hogy erõnléti edzést végezzen, mert nincs klubja, és formában akar maradni, na de ezt ki hiszi el.... 😊 Figyeld meg, visszajön majd. 😊 De ilyenkor verem a falba, hogy milyen jó lenne egy O'Shea, Brown most....

Atti12
kolozsváron a csapattal edz Silvestre.. kiégnék ha õt is felélesztenénk 😄

HRC Dodi
Biztos féltek Gotham sötét lovagjától <#eplus2>

Tyler1
Csak a meccs felét láttam, de õ is játszott ellenünk? Batmantõl nem szégyen kikapni 😄DDDDDDDDDD

még mindig csak 4 pontra vunk a nem túl erõs chelsea-tõl. egyszerûen nekik kijön a lépés most

HRC Dodi
Pár éve sok itt a kérdés már, idõvel csak választ kapunk! 😊 Fel a fejjel, bár mondom én, aki jót dühöngött.... Még semminek nincs vége, bár pont az ilyeneket kellene hozni. 😊

hedonist
Lehet, h alapbol 4 csatarral kell kezdeni😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
hát 89 után ismét kikaptunk tõlük otthon. kaptunk 3buta elkerülhetõ gólt, utána futottunk az eredmény után. 2kapufa,2 talán büntetõ. és szép játék a 2.félidõbe, csak nem értem miért nem az elejétõl játszottunk így..-.-

hedonist
Nagy meccs!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
MI VAN ITT KAGAWA 2:3
ennyi gól pár perc alatt

Darthmushroom
asdasdasdadasd egybõl jön rá a válasz 1:3

Darthmushroom
52perc Nani 1:2, Roo gp

hedonist
Eddig Nani a legjobb a gyenge MUban.. érdekes😊

Rash87
de jó,h nem nézem <#idiota>

Darthmushroom
félóra után 0:2..-.-
am se értem a kezdõt, Nani-Giggs mikor idén egyik se volt még formába. Ando-Clev-Roo nagyon jó volt hétköznap és most csak cserék.