35611

• attiGT
    jaja, ha ma nem lesz szép játék egy ilyen aston villa ellen otthon, amikor ezzel lezárhatjuk az idényt, akkor elmehetnek a pöcsbe!
  • Darthmushroom
    remélem ma mutatnak is a fiúk valamit "talajon" és egy szép győzelemmel leszünk bajnokok, onnan leszarom
  • Tyler1
    Tavaly is vezettük a bajnokságot nem kis előnnyel, mi basztuk el. Megérdemeltük.
  • Zenszkij
    szégyen, hogy tavaly a City nyert...ha egymás után 10szer is nyerjük meg engem nem boldogít kicsit se
  • Atti12
    :)
  • ffxi
    Azt nem merült fel bennetek, hogy elfáradtak a fiúk? Nagy útat tettek meg.
  • Tyler1
    Ha ennyit nem tesznek meg saját közönségükért, szurkolóikért, akkor elmehetnek a picsába. Így is szemét dolog amit egy ideje csinálnak, az emberek megveszik a jegyet a meccsekre, milliók nézik őket a tv-ben, és képesek szarni az egészre(nem csak a játékosok, hanem SAFék is).
  • cabell2
    asszem ha holnap nem nyernek akkor azt nem bocsájtom meg egyhamar :D
  • ReszegKoldus
    Megint éhes volt. :D
  • attiGT
    suarez beleharapott ivanovicba :D mire nem képes az a nyomorék
  • ReszegKoldus
    Jól.
  • Darthmushroom
    jól számolom ha holnap gyerünk bajnokok vagyunk??
  • attiGT
    Illene az Old Traffordon megnyernünk az idei trófeát! :)
  • Atti12
    a Spurs elintézi nekünk :)
  • rooney8
    én is néztem és nem tudtam hova tenni. máskor odateszi magát a csapatért, nincs számára elvesztett labda, most meg olyan fásult volt, hogy rossz volt nézni.
  • Darthmushroom
    ez már régi hír, azóta cáfolta Anchelotti is h esélyük nincs megszerezni.+hosszabítást is írták már h nyáron meglesz
  • Rash87
    [URL=http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-rooney_mar_a_psg_je_-72935]"Rooney már a PSG-jé!"[/URL]
  • Darthmushroom
    pontosan,csapat már pihenne és szarik a maradék meccsre a bajnoki cím úgy is megvan
  • Tyler1
    Pont a nagy előny miatt szarnak már az egészre, kiestünk mindenhonnan, ez meg már zsebben, remélem ez lesz az utolsó, hogy márciusban már 15-18 pontokkal vezetünk, mert azóta a mutatott játék olyan szinten kritikán aluli, hogy a másodosztályban különb meccseket játszanak.

Erősen gondolkodom, hogy akarok-e én még ebből a szezonból meccset nézni, mert focit másfél hónapja nem láttam...
  • cabell2
    mondtam én, hogy szükség lesz a sok pont előnyre a végén :D
  • Rash87
    Rooney-t ilyen unottan ritkán lehetett látni játszani.
  • attiGT
    Kajak fel vagyok háborodva, carrollt simán leküldhette volna a ge*ibe...
  • ReszegKoldus
    Innen már nem fér bele pontvesztés, ha tényleg a rekordra hajtanak...
  • attiGT
    jön villa otthon, citynek spurs idegenben... bale még sérült?..
  • rooney8
    mondjuk ez szép gól volt
  • attiGT
    Ez a szerencsétlen balfék carroll mi a szart képzel magáról?
  • Smithie
    Anderson return to Porto
  • Darthmushroom
    régen én is kedveltem őt, de aki shity megy az parasztá válik mi sem bizonyítja jobban mint ez vagy a tavalyi tevez eset.. szövegség/spori meg szánalmas
  • cabell2
    http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-a-brutalis-aguero-meguszta-az-fa-nem-buntet-2235953

személy szerint én még bírom is Agüerót de ezért hogy lehet nem utólagos eltiltást kiosztani? Miféle szövetség az ilyen? Meg méginkább, miféle gyáva, kizárólag a saját érdekeit érvényesíteni akaró bíró az, aki utólag is azt jelenti, hogy látta az esetet, és direkt nem adott pirosat?
    Lenyűgöző, ez a profi foci igazán lenyűgöző..
  • Tyler1
    Remélem RvP nem hagyja, hogy Suarezé legyen az aranycipő.
  • rooney8
    a chelsea kikapott a citytől, így búcsúzott az fa kupától is
  • Smithie
    Robin, miért nem jöttél előbb hozzánk!
  • attiGT
  • Darthmushroom
    "Fontos pont volt ez a meccsen. Gólt kellett szereznem és sikerült is szerencsére, utána pedig kijött rajtam a megkönnyebbülés, mely néhány hete érlelődött" - mondta van Persie a Sky Sportsnak.
    "Mindenkivel akartam ünnepelni, az összes játékossal, a stábbal és még a padon ülőkkel is, mert mindannyian nagyszerűen bántak velem az első naptól kezdve."
    számomra szezon egyik legszebb pillanata volt ez a gólöröm ahogy mindenkihez odament, még a padon ülőkhöz is.
  • Darthmushroom
    ő rugdosót mostanában, messze nincs ilyen góltalansági sorozatta
  • ffxi
    Akkor Rooney-ra is ráférne 1-2 találat.
  • Darthmushroom
    febr. vagy mióta nem tudott a MU-ba gólt lőni és azért volt fontos h végre megtörjön a jég, am 20valamennyi
  • Tyler1
    Szép jelenet a gól után :)
  • ffxi
    Mért? A hányadik?
  • Darthmushroom
    Fuhh végre megvan az RvP gól. végre átszakadt a gát, hatalmas volt a gólöröm, Fergivel ölelkezés meg kb. mindenkivel pacsi.