Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Mondjuk lehetne így játszani 2 bekapott gól nélkül is szerintem.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Jogos, ez elég izgalmas, fordulatos meccs, igazán nézhetnék ezt, ha már úgyis olyan közel vannak 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az asszisztensek nem tudom melyik meccset nézik...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ReszegKoldus
Ideje volt

Tyler1
Chelsea ellen sztem sima lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekik!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mi lesz így chelsea, meg city ellen...

Tyler1
Szóval jó 2. félidõ lesz na 😄

Tyler1
Jó 2. félidõ jó lesz.

Védelem megint egy vicc, 2 gólt végignéztek Evans-ék szószerint. Idén az nem rúg nekünk gólt, aki nem akar.

WuFraZselic
ha nem ez a vak pöcs vezeti a meccset, már 10 perce megfordítottátok volna 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

félidõben kellene egyenlíteni

ReszegKoldus
Azért így még nem teljesen reménytelen

innen szép nyerni... 😮
😛

Rash87
Ennyi elég is volt a meccsbõl 😄DD

Glory, Glory Man. United!

ReszegKoldus
és folytatás...

a szokásos kezdés... :/

HRC Dodi
Sok a meleg majom.... és igen is, miénk a világ legjobb csapata! 😄

Rash87
Ma
20:00
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, csoportmérkõzés, élõ Manchester United-Braga
SPORT1

Csak h el ne felejtse senki.
De rég néztem már Tv-be MU mérkõzést 😊) ritka pillanatok egyike,hogy mi meccsünket közvetítik (kivéve a román digit 😄)

Tyler1
Kamu, de azért szép, hogy tavaly még röhögött a világ, hogy mekkora mellényúlás volt DG, most meg már Casillas utódjaként írogat róla a Daily Fail 😄

Darthmushroom
eléggé hápog, fõleg a cikk többi része, h De Gea elégedetlen és eddig semmi ilyen nyilatkozat nem volt.meg am is a daily nem túl hiteles forrás, gondolom kihasználják h nincs eldöntve a kezdõkapus

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Ehh...

"A Daily Mail információ szerint a Real Madrid ajánlatot készül tenni David de Gea-ért, mivel a Királyi Gárdánál a United fiatal kapusának személyében látják Iker Casillas utódját."

HRC Dodi
Evans szerintem már felnõtt a feladathoz, hogy bármelyik "nagy elõdöt" képviselje 100%-os hatékonysággal. Jones és Smalling pedig ne hogy már ne tudja azt a szintet hozni, mint pl egy porolgató hajú david luiz, vagy akár cahill, lescott és még sorolhatnám. Mindkettõ válogatott és nem véletlen õket mondják az új elsõ számú generációnak az angol csapat hátvéd sorára. Idõ kell és kicsi rutin, de ezt meg kell szokni mivel valamilyen szinten cserélõdünk ki, addig is a kp-ra helyezõdik nagyobb feladat, hogy minimálisan levegyék róluk a terhet. Szerintem fontosabb lenne egy Scholesy pótlására igazán alkalmas kp, ez pedig remélem Fletcher és/vagy Carrick lesz. Mindenkiben van még potencia szerencsére, de kell még meghatározó játékos, és a gyorsaság egyértelmûen elõtérbe helyezendõ, mert ahogy látom, mostanság ezt az állítólag barca által kitalált stílust játsszuk, de valahogy még is egyedi formában. Tetszik a labda birtoklásos, gyors, rövid passzos stílus, de még ez sem segít a hátsó lassúságon.. A rutin kevés a fiatalság ellen illetve a lendület kiszorítására..

rajkonnen92
A védelmünket ideje lenne helyretenni, mert ilyen kisebb csapatok ellen még játszik az hogy hozzuk a 3 pontot ha több gólt rúgunk mint amennyit kapunk, de egy minõséget képviselõ csapat ellen ez már édeskevés lesz. a védelmünk közepén szerintem hatalmas gondok vannak, Rio már tisztán látszik hogy kiöregedett, nem bírja már ezt a tempót csak idén nem tudom mennyi gólt kaptunk róla. Vidic sem hozza már a régi formáját, már ha játszik egyáltalán a sok sérülés miatt, a fiatalok sérültek de ha visszatérnek két fiatal középhátvéd a tengelyben meg a rutintalanságuk miatt lehet veszélyes. szóval a téli átigazolási szezonban szerintem feltétlen szükségünk lenne egy minõségi középhátvédre. bocsi a hosszabb hangvételû megfogalmazásért, de eddig minden meccsünket láttam és nagyon szembetûnõ az efféle "gyengesége" a csapatnak. GGMU

Glory Man United Go Kimi Go

HRC Dodi
Amúgy mindig is utáltam a Wolwerhampton-t, meg a cukros bácsi, pedofilfejû edzõjét, a Mick bácsit, erre Kightly betalál, aki ex farkas játékos.. ráadásként még szerencsétlenkedünk is neki és dupla kapufa, hát azt hittem kiugrom az ablakon <#duma>

kb sajnos igen
pedig azt se lehet mondani, h mindenki sérült...
boldog, boldogtalan betalál

HRC Dodi
Úgy kapjuk a gólokat, mintha ingyé osztogatnánk az ellenfélnek.... <#zavart2>

MR ME
vmi olyasmi 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ReszegKoldus
Rooney mesterhármas? <#idiota>

MR ME
de szép gól volt
3:1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
Jól rámijesztettek (tippmix)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
na helyreállt a rend

Rooneynak szóltak hogy másik kapura játszák?😄😄😄

ReszegKoldus
Most már sikerült bevennie a másik kaput is <#vigyor><#eljen>

MR ME
Rooney öngól 😄

banok
16.00 Manchester United-Stoke City
tv: -
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
Roo-nak úgy nézz ki jót tett a sérülés. tavalyhoz képest mintha kicserélték volna. Ah Fergi is nyilatkozta soha nem látta még ennyire elszántnak Õt, és ez a játékán is tényleges meglátszik h idén nagyon akar és vezér akar lenni Mu-ba és a válogatottba is. Az h ismét gyereke lesz is szerintem csak felvillanyozta õt.
Welbeck meg remélem itt is megtalálja a góllövõ cipõjét, Clev meg kezdi azt hozni amit ténylegesen elvárna tõle az ember a tehetségébõl.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Még jó hogy nem Bebérõl volt kint cikk 😄

Ám tegnap duplázott Rooney és Welbeck(egyet megint sarokkal😄) is, Clev meg kiosztott 2 gp-t. Visszük a válogatottat is keményen 😊

rooney8
pedig fb-n is, meg twitteren is követem Rooney-t, de valahogy elkerülte a figyelmemet 😄
aztán felnéztem manutdfanatics-re és hirtelen megláttam egy cikket Tunnicliffe-rõl és azt hittem rá gondolsz, mert egy az egyben úgy néz ki mint Rooney 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

HRC Dodi
<#banplz> "Kölyke"

Tyler1
Pont tõled nem vártam<#nevetes1><#shakehead>

rooney8
jaaaaaaaaa 😄D
úhh szégyellem magam<#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
lesz még egy kölyke-.-

rooney8
ja csak nem Ryan Tunnicliffe? 😄

rooney8
<#confused>

Tyler1
Májusban gyün egy vadonatúj Rooney<#alien>

Rash87
Tegnap 1-kor már kész volt,szóval nem tudom mirõl beszélsz.
Kettõ,meg hogy legtöbbször minden hét elsõ két napján frissítve van.
(de vannak kivételek)
Inkább örülni kellene,hogy van,nem mint hogy lázadni.

Rash87
Azt elfejetettem feltölteni 😊

Magic Boy
A BL rész még mindig nincs frissítve.

Nem kell szégyellned, hogy nem mindig van idõd rá, de ne hazudj az emberek képébe, mert nincs minden héten frissítve!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

HRC Dodi
Ja, <#mf2> mindenki! <#mf1> Rash amúgy BL nincs.... <#whatever><#zavart1>

Rash87
Akkor nálad valami kurva szarul megy...mert minden forduló után frissítve van.

Tyler1
Sztem össz-vissz, mert PL-ben csak 11. Aztán "1 emberes csapat", mi?<#mf2>