35611
-
#31284 Nem tudom kik szavaznak ilyenkor de az igaz, hogy Bale játéka a feltűnőbb, mint Carrické. Michael játékának nagyszerűségét sokkal inkább a statisztikák tükrözik. Grat Balenek azért.. -
#31283 A PFA év csapatában 4 United játékos is szerepel: De Gea, Ferdinand, Carrick és Persie. A Championship év játékosa Zaha lett.
A PL év játékosa és fiatalja is Gareth Bale. -
#31282 Első 30 perc kritikán aluli volt részünkről. Faszért kell olyan csapatot kiküldeni, akik telibeszarják a meccset? Remélem 2. félidőben valami minimális akarat fog tükröződni a játékképen, vagy kinyomom a faszba. Ennél van jobb dolgom vasárnap, derbi ide v oda. -
#31281 nagyon ciki az arsenal szurkolók hurrogása RVPnél. -
#31280 vagyis
tv: Digisport1 -
#31279 17.00 Arsenal-Manchester United
tv: m1
streamek: -
#31278 szerintem persie érdemelné meg megint
csak azt nem reklámozza a wenger, nagy blama az neki -
#31277 United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Jones, Nani; Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard Anderson Giggs Chicharito Cleverley Kagawa Buttner.
-
#31276 Arsene Wenger: "Michael Carricknek kell nyernie a PFA Év Játékosa díjat"
-
pilboy #31275 taktikailag sokkal jobbak vagyunk a spanyoloknál, akik csak egyféle focit tudnak játszani, amit ha megölnek akkor néznek, mint hal a szatyorban
szvsz nekünk inkább nem fekszik a spanyol tili-tolis játék, mint a német brusztolós -
#31274 Erős kerettel állunk ki vasárnap
Azért 1-2 tartalék remélem kap némi szerepet, legfőképp Powellnek örülnék. Scholes szezon végén végleg szögre teszi a bakancsot, és jó lenne házon belül megoldani a pótlását. -
#31273 Nálad a pont, mindenki olyan negatív a csapattal kapcsolatban... -
#31272 Én inkább estem volna ki tudván, hogy a másik csapat jobb volt, mintsem egy bírói baki miatt... in my opinion... -
#31271 Jobb is, hogy pirossal estunk, mint a németek ellen kikapni. Szerintem esélyunk nem lett volna. Csak a nagy égés lenne. -
#31270 Végül is ez még mindig jobb, mint a 2 spanyol valamelyikének :D Csak nehogy később eszébe jusson, hogy ő igazából gyerekkorában Real fan volt. -
#31269 Nem lehet minden MU játékos Everton drukker :D -
pilboy #31268 +1 -
#31267 "Mindig csak azt mondtam: Arsenal, Arsenal, Arsenal, Arsenal, amikor arról kérdeztek, hova szeretnék majd menni."
"Mindig is Arsenal drukker voltam, nem számítottam rá, hogy a United majd egy napon meg akar venni, de megtették. Az Arsenal egy remek csapat, de a United... Ők a világ egyik legjobbja!" - fejezte be mondandóját Wilfried Zaha.
Ez is jól indul -
#31266 hülyeség, angliában nem szokás csillagozni :D -
#31265 Nekem se, úgyhogy remélem kamu. PES-be különbet lehet szerkeszteni :) -
#31264 nem tetszik, mostani nagyon üt -
#31263 Állítólag következő címerünk
-
Zenszkij #31262 igen, kicsit már mindenkinek tele a hócipőlye a spanyolokkal -
#31261 Valamiért örültem ennek a 2 német győzelemnek a BL-ben :) -
#31260 Azért milyen a sors, tavaly Németországba a Chelsea elképesztő drámákközt megveri az amúgy toronymagasan esélyes bayernt, majdan egy évre rá amikor a Wembley-be rendezik a bl döntőt a német házi döntő már fél lábbal elkelt...
és a történelmi esemény pont abba a Wembley-be folyhat le ami Anglia talán legnagyobb foci szimbóluma:) -
cabell2 #31259 hehe, hasonlóan éreztem én is..persze azért remélem nem érzik magukat teljesen a döntőben, ez mégiscsak a Madrid, ráadásul abból a fajtából való, amelyiket nem tudsz elégszer lehúzni a vécékagylón...
-
#31258 Ja, szimpatikusak voltak nekem is, de ez most eufória :D 4 gólnál már olyan örömbe törtem ki, mintha legalábbis mi játszottunk volna :) -
Zenszkij #31257 nem baj, Nani miatt bosszút álltak :D -
#31256 haha!
Dortmundra e szezon elejétől felfigyeltem és iszonyatosan tetszik a játékuk. Bár mi lennénk ilyen labdabiztosak, ezek alig adnak el labdát hatalmas tempó mellett... Szenzációs a csapat, sajnálom, hogy mindenkit el akarnak vinni onnan, az a kis götze is jól elmegy a rivális csapathoz... -
#31255 ha minden jól megy meglesz RVP-nek a gólkirályi cím :) -
-
#31253 szerintem amilyen fiatal csapatunk van nem sok év(még az is benne van h nem Fergivel), de a keret ott van, max egy két igazolás kell. Roo eligazolását én kizárnám, PSG cikkek után volt egy hír h nyáron már tárgyalnak a hosszabbításáról is, ő az egyik legjobb játékosunk, kisebb csapatok ellen középpályásként is bevethető+Fergi egyik kedvence még ha idén többet is cserélte le. -
#31252 PSG sztem kizárt, vissza biztos nem lépne :)
Közben Bayern-Barca futball lecke, nem tudom mi mikor fogunk így játszani egy BL elődöntőben. -
#31251 be kell látni, hogy van benne valami, amit mondasz.
tényleg kissé beleszürkült a csapatba. én nem tudom mihez kezdenék, ha elmenne, mert ő a kedvenc játékosom és miatta is szerettem meg a united-et. nekem az ő neve egybeforrt a united-el. ha elmenne egy másik csapathoz nem tudom hogyan viszonyulnék mind az új csapathoz, mind a united-hez. valszeg ugyanúgy kedvelném mint eddig, de akkor sem lenne már az igazi Rooney nélkül.
ha pedig elmenne egy psg-be... még viccnek is rossz :) -
#31250 -
#31249 Nálam meg Carrick. Szép csendben volt talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményű játékosunk. -
pilboy #31248 köszi! egy izgalmas, jó meccset hétvégére! -
pilboy #31247 BAJNOKCSAPAT!!! :)
az mi kép lesz/lenne, ha az arsenal otthon sorfalat áll nekünk és természetesen rvp-nek...
nálam rafael az év játékosa -
#31246 na az ilyen pöcsarcúakra nincs itt szükség, az összes hozzászólásodnak nagy 0 értelme volt eddig is, csodálkoztam de így már minden tiszta -
Paranoia #31244 fánpörszí
xxxxxl mezem megvan még ha kell vkinek