Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Nicsak, ki beszél! Zöldborsócska gondolom nem integetett a szurkolónak mielõtt megdobálták... Van Persie mit szórakozott az egyik bedobásnál, mikor elgurította labdát?!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

attiGT
nagyon elfogultnak kell lenni valakinek ezután, hogy ne lássa be, undorító a chelsea.

Rash87
Michael kezében egy székdarabka van, amivel megdobálták õket a Chelsea fanok. A jobb oldali képen meg látható mi történik... nem engedi végrehajtani di Matteo és Luiz a bedobást Valenciának, akinek végül sikerült.

-TT-

Glory, Glory Man. United!

ffxi
A lesgólt megkaptuk, de szegény másik vörös csapat. Döntetlen állásnásnál a 94. percben Everton ellen szabályos gólt nem adták meg. 😞 Nagyon gyengén muzsikáltak a bírák.

Fákjúal!

kész szerencse, h ott volt a keze clev-nek...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

HRC Dodi
<#violent><#boxer><#lama><#kocsog> Mást nem is lehet erre kitenni.. Ezt el is felejtettem, pedig mondtam a magamét.

Rash87

torresrõl meg annyit, h de jongot mindenki elítéli/elítélte, amikor mellkason talpalt vkit, most mindenki kussol errõl... (piros lap helyett sárga?)<#nemtudom>
halkan jegyzem meg, h az 1. félidõben történt az eset 1-2-nél

HRC Dodi
Ettõl függetlenül még mindig ott a DE! DE miért is kell ilyen jó kezdés után ezt csinálnunk? Salec is meg mondta a stúdióban, milyen taktika lenne jó a chelsea ellen, amit ugye el is kezdtünk.. Védekezésre is szorítottuk matat, hazardot és oscart.. erre idõvel pont az ellenkezõjét engedtük nekik, azaz a támadást, amit nagyon tudnak.. meg is lett az eredménye....

Tyler1
Szerintem is azért nézte be, mert késõn esett Torres, meg azért volt benne színészet, akár honnan nézzük. Evans elérte, de nem annyira, ami indokolttá tenné az ilyen látványos esést. És hát igen, lehet hogy célja volt Evans kiállíttatása. Ettõl persze még nem volt jogos a piros.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HRC Dodi
Le a kalappal a chelsea elõtt, jól játszottak a 0-2 után.. A lesgól tényleg óriási makk, de azt meg merem kockáztatni, hogy tényleg nem látta tisztán a torres pirost a bíró. Elõtte amúgy is szájalt neki, + benne volt az a kalkuláció is, hogy egybõl saját pirosuk után megcsináljon õ is egyet nekünk. Az meg már csak ráadás, hogy ilyen szerencsétlen ütemben, ilyen nagyot esni.. Szerda nem lesz fontos, sok nem állandó ember fog játszani, részünkrõl biztos, vagy is ajánlott lenne, szarni bele abba a trágya capital izébe..

A legnagyobb hiba a lesgól megadása volt, a piros lap maga a bíró döntése nem tudom se megérteni se vitatni, így döntött.

tobias88
én semleges vagyok, de amit mostanság hallunk akár magyar bajnokságból meg olaszból, ennél kevesebb hibával fujtak el meccseket
Rash87
Egyébként PL-ben a bírók+segédjei iszonyat gyengén teljesítenek... most is beigazolódott.

Rash87
Majd jönnek a bunda,meg megvették ismét a bíró-t fõcímmel ellátott cikkek 😊)
jaj de várom....

Hálát adhattok a rohadt kurva bírónak (hogy baszódna meg ott ahol van), mert 11 emberrel behúztuk volna a meccset. Sebaj, szerdán revansot veszünk. Minden jót.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tyler1
Chelsea részrõl megértem a felháborodást, valóban jogtalan volt a piros is, meg a gól is. Mi sem érdemeltünk gyõzelmet, mert semmit nem tettünk érte, rengeteg hibával játszott a csapat. Nagy nehezen(ismétlem nagy nehezen) kihasználtuk a kettõs emberelõnyt, egy lesgóllal.

ReszegKoldus
Lassan az is ki fog derülni, hogy a bíró vagy az FA rendelte el a Chelsea öngólját is... <#whatever>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
jogtalan kiállítás, les gól 😄
alig van szerencsénk... 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
2 Chelsea piros 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Tudtam, hogy a végén bekapunk egyet. Azt a grundfocit, amit mûveltek az utolsó 5 percben, még a Gyirmót is kihasznált volna...

Na mind1, én nem számítottam ilyen eredményre, azt hittem a Chelsea simán elkalapál a Stamfordon, de így már más a lecsó, 2 gólos elõnybõl kikapni nem kéne.

2. félidõben Chelsea beindul mint az olajozott Zetor. Sztem x lesz a vége, 3:3.

Darthmushroom
fuhh mekkora meccs eddig. leszarom ha innen végig védekezünk, de nyerni kell ha már 0:2 volt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ffxi
Köszi a stream-eket!

Fákjúal!

zalrobto
baszki elaludtak a végére<#shakehead>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

MR ME
eddig jó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
11perc után 0:2
öngól+vanpersie

Darthmushroom
MUFC XI: v Chelsea: De Gea, Rafael, Rio, Evans, Evra,Valencia, Cleverley, Carrick, Young ,Rooney, RVP.

Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Chicharito, Nani, Scholes, Welbeck

CFC XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Hazard, Oscar, Mata; Torres.

nagyon 3esélyes meccs, de jó volna már nyerni a hídon. am sok gólos meccset várok

banok
17.00 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

HRC Dodi
banok
Facebook szavazás a holnapi nagy meccs kapcsán
https://www.facebook.com/questions/294786590623603/?qa_ref=qd

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Aláírásodon röhögtem egy nagyot 😄DD

DasIsFuck
akkor egy néhány kelet európai klub se lenne ott ahol most van, ha nem lenne ott a pénz.

az ajax mindig is nevelõklubb volt meg nekik az aranykorszakuk után más nem is maradt.
A dortmund meg úgy általûába a német klubboknak sose volt olyan hatalmas mennyiségû pénz ott szóval nekik a tudatos építkezésen kívül más esélyük nincs e tekintetbe.
Megaztán Dortmund pl 2004-be majdnem csõdbe ment, azután csúsztak le a középmezõnybe.
Manchesternél se mind1 hogy ilyen C.Ronaldokat képesek igazolni.

City csak egy kirívó példa, mert ott 1-2 éven belül akartak egy giga klubbot építeni, igaz tavaly azért a bajnoki címmel már volt eredményük, de bl-be még nem elég jók, oda még kell 1-2 év szerintem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
nagy pénz,nulla szakértelem = City
közepes pénz,TÜRELEM,tudatos építkezés,megfelelõ szakemberek = Ajax,Dortmund és még lehetne sorolni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
de azért a többség az a pénz😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
hát igen,nem minden a pénz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Hát benne van. Ha a döntõben nem is, elõdöntõben biztos lesz meglepetés csapat. Én Dortmundnak most szurkolok, õket megnézném a fináléban.

Amúgy egy érdekes adat, Ajax kerete a City ellen:

Vermeer - saját nevelés
Van Rhijn - saját nevelés
Alderweireld - saját nevelés
Blind - saját nevelés
Eriksen - saját nevelésû
De Jong - saját nevelés
Poulsen - ingyen igazolták
Schone - ingyen igazolták
Babel - ingyen igazolták (Ajax nevelésû)
Sana - 250k
Moisander - 2.5m

Darthmushroom
Szerintem egyszerûen már nem számít h "top" csapat vagy nem top mint régen, h kb mindig ugyanazok voltak a legjobb 8ba. az összes európai csapat folyamat fejlõdik és éri útól õket.idén simán kinézek egy meglepetés döntõt/gyõztest. mint anno a Monaco-Porto volt.ennek szerintem 1szerû oka van a pénz.nem csak az új gazdag csapatok, hanem a sima tulajdonba lévõk is évrõl évre hatalmasat kaszálnak a bl-bõl.

Tyler1
Kétlem, hogy a City szándékosan veszítené el a meccseket, és esne ki a BL-bõl, ami a "legpénzesebb" sorozat mind közül. És hát arra lenne most a legjobban szükségük. Egyszerûen gyenge volt oda, de ha mi kerülünk abba a csoportba, lehet már nekünk is meglenne faragva a kereszt. Tavaly úgy estünk ki a leggyengébb csoportból, mint a huzat.
Aztán, hogy mi meddig megyünk az jó kérdés, szarabb kerettel voltunk már döntõben is. Szarabb formával elkúsztunk a döntõig is. Mindenesetre idén meg kell majd szenvedni a serlegért, bárki is legyen a döntõs. Ha nem a nyolcadban, a negyedben(és onnan végig) már igazi erõpróba lesz.

HRC Dodi
Sírni nem fogok, kínomban meg már csak röhögök. Kezdjük azzal, mi a vicces.. hogy pl úgy kapjuk a gólokat, mintha szabadon osztogatnánk a "lõj gólt nekünk nyugodtan" kártyát, nem is beszélve arról, hogy te magad is leírtad, totál mindegy mikor, de ha olyat kapunk, szerintem nyolc hogy legjobb 16 között vagy legjobb 8, 4 között esünk ki. Szó sincs róla, hogy lebecsülöm a csapatunkat, de valljuk be, kevés ide ez most, bár ki tudja.. A $hitty meg nem játszik semmire, egyszerûen szarok.. Van köztük jó játékos, meg kiélt nyomorék is, így egyértelmû, hogy képeseknek kell lenniük arra, valami értékelhetõt elérjenek. Ha kiesnek, kiesnek, nem lehet arra fogni, hogy nem lettünk emiatt bajnokok. Tavaly ugyan azt az utat jártuk be, mint õk, még is mi lett a vége? Ez a gond, mindenki valami mögé bújik, és hogy más tényezõ befolyásolja eredményeinket. Kérem szépen, ez a Manchester United, hozni kell amit csak lehet, bármilyen nehéz erõk árán is. 2008-ban sikerült.. Tudom, nem lehet mindig egy valaki a csúcson, de azt hiszem attól még tarthatnánk a lépést emelt fõvel, velük, pénzesekkel! Tartjuk is, de ez olyan, mintha veszett vadat üldöznénk. Attól kell rettegni, mennyire kapunk ki, talán lesz e x, máskor meg úgy jöttünk, mi vagyunk az esélyesek. Sajna az OT-n is megkérdõjelezhetõ ez. Félnie kellene az ellenfélnek az egész aréna hangulatától, e helyett élvezettel játszanak, mint egy második hazai pályán..

Magic Boy
Én nem röhögnék a helyedben ezen, hiszen így egyre több olyan csapat lesz csoport második akikkel jobb lenne késõbb találkozni.
Bár ugye, ha BL-t akarunk nyerni, akkor mindegy ki az aktuális ellenfél mindenkit meg kell verni.

Az meg pláne nem vicces, hogy a City jelenleg csoport utolsó, mert, ha kipottyannak minden kupából (jelenleg úgy látom erre játszanak), akkor csak a bajnokság marad neki, ami nekünk semmiképpen se jó!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

HRC Dodi
De hogy nem fogunk, csak nem õszintén.. <#zavart1>

Tyler1
😄DDDDDDD <#taps>

Tyler1
A nyolcad is szép lesz, lesznek bajok elnézve a jelenlegi 2. helyezetteket. Nem röhögtök, ha megkapjuk a Realt vagy a Dortmundot 😄

Zenszkij
szép fordulón vagyunk túl 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HRC Dodi
Ajax 3-1 Manchester City
Arsenal 0-2 Schalke 04
Borussia Dortmund 2-1 Real Madrid

Muhahahahahaaaaaa <#lama><#eplus2><#mf1>

ReszegKoldus
Torresben kell reménykedni, ellene nem mindig kell kapus <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Kagawa is megsérült. Legjobbkor...

Remélem Hernández nem szenvedett ínhüvelygyulladást, mikor gólöröm közben C betût mutatott. Nehogy aztán kiessen nekem egy 4 hónapra <#rolleyes>
De Geának is furán nézett ki a szakálla kirúgásoknál, lehet kapusunk se lesz a Chelsea ellen 😊

HRC Dodi
Ezt tovább nem lehet így folytatni.. egyértelmû. Cselfos bukott, lampard lesérült, és amúgy is minden alapember ott volt a kezdõben, nekünk sikerült azért pihentetni.. gala-cluj x, ami nagyon jó!

Másik csoportban, a celtic majdnem makkolt..

Tyler, utolsó mondatod meg -><#banplz>

Tyler1
Csak jó meccs lett a végére, Hernández gólok nélkül is hónapok óta a legjobb formájában játszott. Jó lenne most már a bajnokságban is produkálni valamit, nem csak pályadísz lenni.

Viszont, hogy a vezetés megszerzésénél miért áll vissza a csapat, azt nem értem. Állandóan magunkra rángatjuk az ellenfelet, akik lehet már össze is zuhannának fejben, de mi átadjuk a labdát nekik. Aztán ha összekaparnak egy egyenlítést, akkor megy az Orbit csattogtatás a kispadnál.

lájk