Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem védjegy ahogy én kiírom csak azt tanultam, hogy pontosan és szépen...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szerintem ezt SAF is pontosan tudja, így kétlem, hogy a tegnapi alapján Woottont megvonná a lehetõségektõl.
Egyébként tudjuk, hogy Evans hányszor és hányszor hibázott kulcsszituációkban, amin meccsek mentek el, SAF mégis újra visszaállította a védelembe, és meg is lett az eredménye. Könnyen lehet, hogy hamarabb fogjuk viszont látni, mint gondolnánk 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
ha a végén nem bassza el nani és nem kezd el cselezgetni a 93. percben, hanem csak leviszi a szögletzászlóhoz, akkor a kevésbé tartalékos chelsea ellen továbbjut a csikócsapatunk (1-2 rutinossal kiegészítve
a meccs utolsó részében ilyen kp-k voltak a pályán:
- mu: powell, tunnicliffe, giggs (39 évesen 120 perc...), nani, welbeck
- chelsea: oscar, ramires, mata, hazard, moses
a védelmek összehasonlítása is érdekes (csak 1 góllal kaptunk többet, mint õk, ráadásul a rendes játékidõben 3 pontrúgás góljuk volt...):
- mu: rafael, wootton, keane, büttner (fletcher)
- chelsea: azpilicueta (osasuna, marseille), cahill, luiz, bertrand (több meccse volt a felnõtt csapatban, mint a védelmünk 3 tagjának összesen)
ég és föld a nevek alapján, de csak a nevek alapján volt ekkora különbség
ezt a meccset a chelsea a védelmünk rutintalansága és nani buta hibája miatt nyerte meg, ettõl függetlenül grat nekik
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mert nagyon nagy penge lehet,Sporthíradón olvasom mik történtek,s csak õ nevét olvasom folyamatosan.
Wootton révén van sárga lap a MU-nak, Wootton miatt 11-est kap az ellenfél, aztán Wootton hazafejeli,de ezzel Chelsea-t indítja,s gól.
Ez valami kém a Chelseabõl? v. mi?
Glory, Glory Man. United!
most majd jönnek károgni, hogy bíró nélkül bezzeg nem tudunk nyerni
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
<#zavart2>#zavart2>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Cserék: Johnstone, Powell, Macheda, Lingard, Vermijl, Brady, Tunnicliffe
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egy játékvezetõ szemszögébõl. Érdemes elolvasni, fõleg a "bunda fanatikusoknak".
Az komoly. Jó ilyen szotrikat olvasni. Nem rossz meló az ilyen 😄
Elõsztori annyi hogy kijöttem pár hónapra Londonba dolgozni pénzt gyûjteni bla bla bla. Sikerült találnom egy jó szállást , ezáltal megismerni pár jó embert. Az egyik srác mondta hogy van náluk üresedés talán be tud szervezni de oda kell tenni magam mert elég elit helyrõl van szó. Legyintetve mondtam hogy mind1 nekem munka legyen aztán ha már kapok egy próba napot oda teszem magam ezzel nem lesz gond. Végül fel is vettek a helyre ami egy membership club ahova csak úgy nem mehet be akárki, 2000 fontot kell csengetni évente hogy tag lehess, ezáltal bemehess meginni egy italt ,vacsorázni stb.
Na de nem nyújtva hosszúra a lényeg hogy mondták a srácok hogy néha megfordul egy két híres ember/sztár is a helyen. Volt szerencséjük már Henry herceghez, Beckhamhez és egyéb híres emberekhez.
Az egészet nem vettem komolyan addig amíg az egyik este szóltak hogy a Chelsea volt sztárja Michael Ballack ül az egyik asztalnál. Persze gyors kirohantam arra vittem egy tálcát teljesen véletlen , aztán meg csak lestem hogy tényleg azt a kurva.. De ami tegnap este történt azt tényleg nem fogtam fel. Állok a bárban , nézegetem a piákat mibõl kell felhoznom és tölteni. Közben a bartender srác kiszolgál. Miközben sétálok kifele nézem kiknek ad piát , látom két idõsebb ember. Elsétálok majd mikor jövök vissza, megakad jobban a szemem az egyiken. Mondom de ismerõs a forma. Majd oda hívom a bartendert megkérdezem: "hallod Õ nem Sir Alex Ferguson a Manchester United edzõje?" Majd felelt hogy DE! Rögtön vissza álltam a pultba persze megszólalni nem mertem 😄 Rendelt egy Americano koktélt , majd beszéltek pár szót a bartenderrel. Gratulált a Chelsea elleni meccshez , majd a hétvégérõl kérdezett a srác. Én meg bólogattam hevesen hogy igen a hétvégén az Arsenal ellen. Aztán sajnos leültek az asztalukhoz vacsorázni. Nem olyan hatalmas sztori de az élmény hogy 1 méterre állhattam egy ilyen legendától, szinte extázisba kerültem 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
És ezek után, nem hogy meghúznák a kis picsájukat, még teleírják az összes topikot csalásról, lesgólról, bundáról, meg bírókról. A hónap vicce <#nevetes2>#nevetes2>
The Matrix has you...
Komolyra fordítva, kétes eseteket mi is feltudunk hozni, Torres Liu Kang mozdulatától, Luiz kezezéséig, de hiába megy az utálat, errõl nem a csapat tehet. Sem a pirosat, sem a gólt nem a játékosok könyörögték ki, ha a bíró meg nem volt pártatlan, akkor ez van. Vegyetek ti is bírókat, van hozzá egy kimeríthetetlen kasszásotok, nem? Biztos nem csak minket támogatnának, elvégre anyagilag elég gyéren állunk, tavaly meg semmi hasznunk nem volt az "elbundázott" meccseinkkel, de az FA-nek sem...