Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
<#eljen> Mocskos módon simán ctrl+c, ctrl+v, de aztán még se lett olyan mint neked, legközelebb majd utólag is megformázom.. <#idiota>

banok
<#eljen>
Ez nem védjegy ahogy én kiírom csak azt tanultam, hogy pontosan és szépen...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Így van, egy meccs alapján kár megítélni valakit. Az a védelem nagyon fiatal volt és rutintalan. Mély vízbe dobta õket Fergie pont a Chelsea ellen, akinek jócskán erõsebb, összeszokottabb kerete volt. Hozzáteszem, nem volt mibõl válogatni, nehéz meccsek jönnek még, muszáj pihentetni a védelmet, fõleg hogy õk a legsérülékenyebbek nálunk. És azért így is több, mit 90 percig tartották az elõnyt, viszont egy ilyen meccsen rettentõen görcsösen játszanak a fiatalok, nagyon akarnak bizonyítani, és ez néha megbosszulja magát. Wootton összeroppant, egyik hibája szülte a másikat, ebbõl a helyzetbõl nagyon nehéz kievickélni. Kellett volna egy tapasztalt védõ melléjük, akire támaszkodhatnak a nehéz percekben. Smalling és Jones is nyilatkozta már, hogy rettentõen nagy segítség volt, ha Ferdinand vagy Vidic mellett játszhattak, mert folyamatosan nyugatták õket, és növelték az önbizalmukat.
Szerintem ezt SAF is pontosan tudja, így kétlem, hogy a tegnapi alapján Woottont megvonná a lehetõségektõl.

Egyébként tudjuk, hogy Evans hányszor és hányszor hibázott kulcsszituációkban, amin meccsek mentek el, SAF mégis újra visszaállította a védelembe, és meg is lett az eredménye. Könnyen lehet, hogy hamarabb fogjuk viszont látni, mint gondolnánk 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Igen azt akartam is említeni, hogy Keane viszont elég magabiztosan játszott.

ain't got no history

HRC Dodi
<#eljen>

HRC Dodi
Jó kérdés, de eddig összességében remekül teljesített. 19 évesen ha valaki a két hibától eltekintve ilyen teljesítményt nyújt, az a jövõ nagy reménysége, az biztos! Már mondtam, minden tiszteletem az övéké, mert Keane se kutya, amit produkál, pedig olyan kölyök feje van, hogy csak na.. A hiba, meg mondhatjuk jó helyen történt. Nem azt mondom, nem örültem volna egy kupa gyõzelemnek, vagy bárki más, de valószínûleg nem véletlenül volt ez a keret. Nálatok bertrand játéka tetszett, mindig azt hittem cole az.

contraste
Ez a Wootton gyerek vajon hánszor kap mostantól lehetõséget SAFtól?:o

ain't got no history

én gratulálok a fiataljainknak!
ha a végén nem bassza el nani és nem kezd el cselezgetni a 93. percben, hanem csak leviszi a szögletzászlóhoz, akkor a kevésbé tartalékos chelsea ellen továbbjut a csikócsapatunk (1-2 rutinossal kiegészítve

a meccs utolsó részében ilyen kp-k voltak a pályán:
- mu: powell, tunnicliffe, giggs (39 évesen 120 perc...), nani, welbeck
- chelsea: oscar, ramires, mata, hazard, moses

a védelmek összehasonlítása is érdekes (csak 1 góllal kaptunk többet, mint õk, ráadásul a rendes játékidõben 3 pontrúgás góljuk volt...):
- mu: rafael, wootton, keane, büttner (fletcher)
- chelsea: azpilicueta (osasuna, marseille), cahill, luiz, bertrand (több meccse volt a felnõtt csapatban, mint a védelmünk 3 tagjának összesen)

ég és föld a nevek alapján, de csak a nevek alapján volt ekkora különbség

ezt a meccset a chelsea a védelmünk rutintalansága és nani buta hibája miatt nyerte meg, ettõl függetlenül grat nekik

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Eleve Powell jött Büttner helyére, amit nem értek. Így maradt 3 védõ + aki éppen arra járt. Powell nem is a posztján játszott, szinte a fél pályán szaladgált végig. Elbaszta a cseréket SAF. Hozta volna be Vermijlt, Anderson helyére meg Powellt.

HRC Dodi
Akárhogy is nézzük, valami igazság van benne, de nem akarok kifogásokat keresni. Gratula, és peace!

HRC Dodi
Nem osztom az észt, de elég ha a padot megnézed, nekünk nem nagyon volt "mire" cserélni és azért egy Moses csak nem véletlenül van ott, valamint gondolom nem nehéz megforgatnia egy jó arc fiatal gyereket.. 😊 Azpilicueta, Bertand, pedig biztos nagyobb tapasztalattal bír.. Giggsy öreg, Fletch csórikám meg 10 hónapot offon volt..

HRC Dodi
Így-így, amúgy a szurkoló, fan, drukker, stb szavak fogalmat most nem meríteném ki, próbáltam körbe fogalmazni.. <#zavart1>

lippet
Kicsit nem ártana tájékozódnod, mielõtt osztod itt az észt a Chelsea "A" csapatáról... Azpilicueta, Bertand, Romeu, Piazon, Moses mióta alapember?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

HRC Dodi
Mindenki tud mérges lenni a másik csapatra, de bunkónak se kell lenni.. Attól igazi szurkoló valaki, ha nem is túl szépen, de emberi értékek között tudja magát tartani és úgy nyilvánít véleményt, aki meg nem piszkálódik picit is, nem igazi fan.. Hibázni meg mindenki hibázhat. <#wave>

Tyler1
Nekünk fontosabb meccseink lesznek még a köv. 1 hétben, nem is tehettük volna meg, hogy nagy csapattal álljunk ki. DM meg gondolom kicsit dacból is erõs játékosokat küldött a pályára, nincs ezzel gond.

attiGT
jah rafaelhez még annyit hogy sztem bal oldalt feleannyit nem tud hozzátenni támadásban mint jobb oldalt. nemtom mért nem jött ki 2. félidõre büttner amúgy, powell alig látott labdát, nagyon elveszett középen

attiGT
nah te foglaltad össze szépen, én nem vagyok a szavak embere😊

attiGT
különbség annyi volt hogy a mi "nagyjaink" közül "rafael" volt csak a kezdõben, késõbb sem állt be senki sem a nagyok közül. chelsea bevállalta a legjobb középpályásait, egy védõjüket is illetve náluk igazából cserekapusról nem tudok

HRC Dodi
Azért büszke lehet a chelsea, hogy egy szinte A csapattal veri meg a mi b-c keverékünket.... szó-szó, szerda után kijárt valami nekik, DE le a kalappal a csapatunk elõtt, büszkék lehetnek magukra, mindent megtettek a gyõzelemért! 5-4, és ha jobb a védelem, pá-pá kék fingok.. 😊 Wootton nagy reménység, ez meg benne volt, roppant fiatal. A szavakkal nem jellemezhetõ olasz seggarc meg hozta itt a nagy cseréket, a mi padunk meg c kb.. az orosz pénzeszsák arcát öröm volt nézni amikor 1-2 volt nekünk, vagy 2-3 nem is tudom.. 😊 És még mielõtt mindenki fikázna, hogy most ez-meg az, grat a kékeknek, valamennyire igazságos! Remélem fárasztó meccseik lesznek még 😄

ReszegKoldus
Ugyan már, egy ilyen szupercsapattól, akik 2 (jogos) büntetõvel döntetlenre tudnak menteni egy meccset a tartalékok ellen, igazán nem szégyen kikapni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Azért a keretet is nézzük meg, jóval tartalékosabban álltunk fel, a védelem teljesen rutintalan volt. Ennyire tellett. Igazából már 3:2-nél látszott a különbség a csapatok közt, de egyenlítésnél tudtam, hogy a fiatalok ezt nem húzzák ki.

Rash87
Annyira nem érdekel ez a mérkõzés,de a ki a *** az a Wootton?
Mert nagyon nagy penge lehet,Sporthíradón olvasom mik történtek,s csak õ nevét olvasom folyamatosan.
Wootton révén van sárga lap a MU-nak, Wootton miatt 11-est kap az ellenfél, aztán Wootton hazafejeli,de ezzel Chelsea-t indítja,s gól.
Ez valami kém a Chelseabõl? v. mi?

Glory, Glory Man. United!

rooney8
ezért nem akartam, hogy nyerjen a chelsea
most majd jönnek károgni, hogy bíró nélkül bezzeg nem tudunk nyerni

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szabii98
hoppá

I met God. She's black

MrSpock
Eléggé fõszereplõ lett! Ezt a hazafejelést! 😄

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
Gondoltam, hogy Wootton fõszereplõ lesz, vagy piros vagy büntetõ, vagy valami. Hát bejött.
<#zavart2>

rooney8
nem gondoltam volna, hogy nainak lesz még értelmes megmozdulása <#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
Jó az öreg a háznál még mindig.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

HRC Dodi
A te sablonod használtam a kiíráshoz, legközelebb ha netán nem linkeled be addigra, a tiéddel beszúrom ha nem gond.. <#wink>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
Kezdõ a Chelsea ellen: Lindegaard, Rafael, Keane, Wootton, Buttner, Nani, Fletcher, Anderson, Giggs, Hernandez, Welbeck

Cserék: Johnstone, Powell, Macheda, Lingard, Vermijl, Brady, Tunnicliffe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HRC Dodi
20.45 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://tv.manutdfanatics.hu/

MR ME
streamet tud adni vki?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HRC Dodi
Méé vagy ihlyen kohmor? XD <#banplz>

rooney8
mekkora<#vigyor>

Tyler1
Halloween Rooneyéknál<#nevetes1> Haláli ez a kölök 😄

ffxi
Uuuuh.. de irigyellek 😊

Fákjúal!

HRC Dodi
<#eljen> Ettõl függetlenül, nem kellett volna eladni a két gólos elõnyt.. <#whatever>

Tyler1
Megvédem Clattenburg-öt?

Egy játékvezetõ szemszögébõl. Érdemes elolvasni, fõleg a "bunda fanatikusoknak".

HRC Dodi
<#worship> Szerencsés ember vagy! További sok sikert a munkához, aztán legalább ennyi jó élményt kívánok még! <#wink>

Tyler1
<#eljen>
Az komoly. Jó ilyen szotrikat olvasni. Nem rossz meló az ilyen 😄

Rockynhooo
Olyan szintû élményben voltam részem hogy meg kell osszam veletek. Görbüljek meg ha nem igaz, nem ismertek, írhatom kamuból is de miért tenném és fecsérelnék erre idõt..

Elõsztori annyi hogy kijöttem pár hónapra Londonba dolgozni pénzt gyûjteni bla bla bla. Sikerült találnom egy jó szállást , ezáltal megismerni pár jó embert. Az egyik srác mondta hogy van náluk üresedés talán be tud szervezni de oda kell tenni magam mert elég elit helyrõl van szó. Legyintetve mondtam hogy mind1 nekem munka legyen aztán ha már kapok egy próba napot oda teszem magam ezzel nem lesz gond. Végül fel is vettek a helyre ami egy membership club ahova csak úgy nem mehet be akárki, 2000 fontot kell csengetni évente hogy tag lehess, ezáltal bemehess meginni egy italt ,vacsorázni stb.

Na de nem nyújtva hosszúra a lényeg hogy mondták a srácok hogy néha megfordul egy két híres ember/sztár is a helyen. Volt szerencséjük már Henry herceghez, Beckhamhez és egyéb híres emberekhez.

Az egészet nem vettem komolyan addig amíg az egyik este szóltak hogy a Chelsea volt sztárja Michael Ballack ül az egyik asztalnál. Persze gyors kirohantam arra vittem egy tálcát teljesen véletlen , aztán meg csak lestem hogy tényleg azt a kurva.. De ami tegnap este történt azt tényleg nem fogtam fel. Állok a bárban , nézegetem a piákat mibõl kell felhoznom és tölteni. Közben a bartender srác kiszolgál. Miközben sétálok kifele nézem kiknek ad piát , látom két idõsebb ember. Elsétálok majd mikor jövök vissza, megakad jobban a szemem az egyiken. Mondom de ismerõs a forma. Majd oda hívom a bartendert megkérdezem: "hallod Õ nem Sir Alex Ferguson a Manchester United edzõje?" Majd felelt hogy DE! Rögtön vissza álltam a pultba persze megszólalni nem mertem 😄 Rendelt egy Americano koktélt , majd beszéltek pár szót a bartenderrel. Gratulált a Chelsea elleni meccshez , majd a hétvégérõl kérdezett a srác. Én meg bólogattam hevesen hogy igen a hétvégén az Arsenal ellen. Aztán sajnos leültek az asztalukhoz vacsorázni. Nem olyan hatalmas sztori de az élmény hogy 1 méterre állhattam egy ilyen legendától, szinte extázisba kerültem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ingman12
Érmekkel dobálóztak a Chelsea-szurkolók Hernandez gólja után, az egyik rendezõ leesett, ki is fordult a térde. Kórházba szállították, azt is olvastam, hogy idõs hölgyeket is megsebesítettek.

HRC Dodi
<#taps>

Tyler1
Arsenal szurkolók ismét MO-MO-MO-MONSTER FAIL 😄DDD
És ezek után, nem hogy meghúznák a kis picsájukat, még teleírják az összes topikot csalásról, lesgólról, bundáról, meg bírókról. A hónap vicce <#nevetes2>

Ez mi ez a kép?? A biztonsági embert leütik a háttérben vagy nem jól látom?

The Matrix has you...

Tyler1
‎"Abban a pillanatban éreztem a kontaktust" - mondta Evans. "Miután visszanéztem a felvételeket láttam, hogy valóban volt egy kis kontaktus, de igazán csekély mértékû. Úgy vélem rájött, hogy a labdát már nem tudja tovább vinni és inkább elesett. A játékvezetõ helyes döntést hozott azzal, hogy kiállította."

Rash87

<#whatever>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Nem értem mi a baj, a Chelsea kezdõbetûjét mutatta a szurkolóknak, Persie meg csak megnézte mennyire kemény a labda, nem-e újat kell kérniük.

Komolyra fordítva, kétes eseteket mi is feltudunk hozni, Torres Liu Kang mozdulatától, Luiz kezezéséig, de hiába megy az utálat, errõl nem a csapat tehet. Sem a pirosat, sem a gólt nem a játékosok könyörögték ki, ha a bíró meg nem volt pártatlan, akkor ez van. Vegyetek ti is bírókat, van hozzá egy kimeríthetetlen kasszásotok, nem? Biztos nem csak minket támogatnának, elvégre anyagilag elég gyéren állunk, tavaly meg semmi hasznunk nem volt az "elbundázott" meccseinkkel, de az FA-nek sem...