35611
-
#31324 Szerintem a műtéte nagyon közrejátszott a döntésében. Kíváncsi leszek,ki veszi át a helyét. Ki meri vállalni :) -
#31323 Szerintem ez egyébként túl nagy törés lesz a csapatnak, pár éves alapozás lesz, mire újra ütőképes csapat lehetünk. -
#31322 Ettől féltem, de hát ennek el kellett jönnie előbb vagy utóbb :( Sok sok egészséges nyugdíjéveket kívánok neki és köszönöm a sok szép pillanatot. Nagyszerű ember. Respect -
még megkönnyeztem picit.. :) el sem tudok képzelni mást a padon. 97-ben amikor az első MU meccsem láttam már bőven ott ült és most vége.. fel sem tudom dolgozni -
pilboy #31320 mourinho nagyon jó edző sztem
de teljesen ellentettje saf-nak abból a szempontból, h ő nem tud meglenni egy helyen sokáig. márpedig nálunk többnyire ez a jellemző, az állandóság -
#31319 Moyes nagyon jó edző szvsz, de kétlem, hogy ide jönne. Remélem nem Mou lesz az, mert most attól fosok, hogy egy időben hagyják ott a klubjaikat, és az elmúlt pár évben nem kis nyali-fali ment egymás irányába. -
#31318 Moyes???......OMG
Ötletem sincs ki tudná ezt a zsenit helyettesíteni... -
#31317 Sky and other sources reporting that David Moyes is in 'pole position' to replace Sir Alex, but also some reports that the replacement is already set and will be revealed in the next 48 hours. -
pilboy #31316 kettős érzés van benem: nagyon félek a jövőtől, de egyben kiváncsian is várom, h ki és mit fog tudni felmutatni és milyen módszerekkel... -
#31315 Scholes-szal együtt megy el :'( -
#31314 Ezt nem akarom elhinni :'((((((
ISTEN adja, hogy ne nézzen szar idők elé a klub! -
#31313 Sir Alex retires
Thirteenth league title in 26 years will be his last
Most successful manager in English football history to become a director of Manchester United FC
NYSE: MANU. Manchester, UK. Sir Alex Ferguson will retire at the end of the season, Manchester United announced today.
The most successful manager in English football history will bow out after the West Bromwich Albion game on 19 May and join the football club board.
Announcing his decision to retire, Sir Alex Ferguson said:
“The decision to retire is one that I have thought a great deal about and one that I have not taken lightly. It is the right time.
“It was important to me to leave an organisation in the strongest possible shape and I believe I have done so. The quality of this league winning squad, and the balance of ages within it, bodes well for continued success at the highest level whilst the structure of the youth set-up will ensure that the long-term future of the club remains a bright one.
“Our training facilities are amongst the finest in global sport and our home Old Trafford is rightfully regarded as one of the leading venues in the world.
“Going forward, I am delighted to take on the roles of both Director and Ambassador for the club. With these activities, along with my many other interests, I am looking forward to the future.
“I must pay tribute to my family, their love and support has been essential. My wife Cathy has been the key figure throughout my career,providing a bedrock of both stability and encouragement. Words are not enough to express what this has meant to me.
“As for my players and staff, past and present, I would like to thank them all for a staggering level of professional conduct and dedication that has helped to deliver so many memorable triumphs. Without their contribution the history of this great club would not be as rich.
“In my early years, the backing of the board, and Sir Bobby Charlton in particular, gave me the confidence and time to build a football club, rather than just a football team.
“Over the past decade, the Glazer family have provided me with the platform to manage Manchester United to the best of my ability and I have been extremely fortunate to have worked with a talented and trustworthy Chief Executive in David Gill. I am truly grateful to all of them.
“To the fans, thank you. The support you have provided over the years has been truly humbling. It has been an honour and an enormous privilege to have had the opportunity to lead your club and I have treasured my time as manager of Manchester United.”
Joel Glazer said:
“Alex has proven time and time again what a fantastic manager he is but he’s also a wonderful person. His determination to succeed and dedication to the Club have been truly remarkable. I will always cherish the wonderful memories he has given us, like that magical night in Moscow."
Avie Glazer said:
“I am delighted to announce that Alex has agreed to stay with the Club as a director. His contributions to Manchester United over the last 26 years have been extraordinary and, like all United fans, I want him to be a part of its future.”
David Gill said:
“I’ve had the tremendous pleasure of working very closely with Alex for 16 unforgettable years – through the Treble, the double, countless trophy wins and numerous signings.
“We knew that his retirement would come one day and we both have been planning for it by ensuring the quality of the squad and club structures are in first class condition.
“Alex’s vision, energy and ability have built teams – both on and off the pitch – that his successor can count on as among the best and most loyal in world sport.
“The way he cares for this club, his staff and for the football family in general is something that I admire. It is a side to him that is often hidden from public view but it is something that I have been privileged to witness in the last 16 years.
“What he has done for this club and for the game in general will never be forgotten. It has been the greatest experience of my working life being alongside Alex and a great honour to be able to call him a friend.” -
Zenszkij #31312 nem lehet elolvasni mert regeleni kell, bemásolnád a cikket?
Hát visszavonul a mester, én megértem. -
#31311 WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK -
#31310 és mire megírtam meg is jött.. hihetetlen :S:S:S -
#31309 hát.. :S:S
Egyelőre nincs az oldalon semmi szóval még reménykedem, de ez a hivatalos facebook oldala a csapatnak. :S -
#31308 Olyat is olvasni a Daily Mailben, hogy Fergi visszavonul idén. Kacsa mint szvsz, legalábbis remélem.
Egyesek Moyse-t látnák szívesen itt, hát én nem tudom, kinek tudnám őszintén, tiszta szívvel és nyugodtan átadni a klubbot Fergi helyében. -
#31307 "Wayne Rooney egyre csalódottabb, amiért többet mellőzik az Old Traffordon és csapattársainak elmondta, a nyáron a Bayern Münchenhez akar igazolni."
Nagyon kacsaszagú, de sose lehet tudni. -
#31306 piszkos anyagiak :) -
#31305 +1, de erre nem lehet fogniuk. első meccsen kellet volna így focizni mint a 2.kon és nem lett volna baj, am mi kiesésünkig azt mondtam nyerje meg a Real a bl-t,de jött amit tudunk, meg a Galata meccs és azt mondtam h mind1 ki nyeri csak ne a Real. -
cabell2 #31304 valahogy úgy -
#31303 +1 :) -
#31302 Zaha statisztika
Alul ott láthatóak lebontva ;)
-
#31301 Webb bosszút állt, úgy is minden Real fórumon az a téma, hogy United szimpatizáns, azért fújt ellenük. Nem baj, amit a sors ad, azt el is veszi :) -
Zenszkij #31300 ott a szemét bíró kiállította Nanit, most a retkes Real Férgen bosszút állt a Dortmund, örültem neki :D -
#31299 azért ne temesd Te se a csapatott, nagyon jól játszottunk a kiesésig, utána kerültünk csak hullámvölgybe. azelőtti formával jobban partyba lettünk volna a két német csapattal mint most volt a két spanyol, főleg Fergi miatt mivel ő a Real meccsekre is olyan taktikát dolgozott ki h az volt amit mi akartunk a tudjuk melyk esettig. -
#31298 De ha MI játszunk a Dortmunddal elődöntőt, biztos mi jutunk a Wembleybe! -
Monoton #31297 Egész évben ez van :) -
#31296 Mi megy a real topicba :D már 1 félidő után egyesek ütnék a csapatukból a játékosokat :D -
#31295 Személy szerint iszonyatosan várom Zahat, remélem sokra viszi, ígéretes! -
#31294 Én inkább a Zaha féle ígéretes fiatalokra költeném a pénzt, ha egyáltalán azt forgatják a fejükben, hogy visszavegyék Ronnyt, jó neki ott ahol van, közel portugáliához... -
#31293 Mou szerint Ronaldo csak SAF irányítása alatt válhat még jobb játékossá, és csak a United jelenthet előrelépést a karrierjében, persze azért reméli hogy nem hagyja el a királyi gárdát. -
#31292 Nyílván nem előző életemben láttam őket, hanem tudomást szereztem róluk a jelenlegi életemben :)
Tylerrel meg egyetértek! -
#31291 Ezek korszakos legendák, Rooney olyan ikonja és halhatatlan legendája lehet ennek a klubnak, mint Charlton. És nem csak ezért nem szabadna elengedni, hanem azért sem mert nem szolgált rá, hogy pont őt szórják ki ebből a csapatból, akármilyen hiperszupergólzsák Falcaóért, vagy Lewandovskiért.
Ez az ember összenőtt a klubbal, egy világklasszis, akiben még nagyon sok van. Hiba lenne eladni.
Mondom ezt úgy, hogy igazán sosem voltam elvakult Rooney fan.
Sőt egyetlen csatárt sem engednék el a mostaniak közül, Welbeck szerintem mocskos nagy játékos lesz, ha beérik, Hernández alázata a csapat iránt pedig példaértékű, én őt bírom a legjobban, annak ellenére, hogy tudásában igencsak elmarad mindhárom társától. Semmi gond nincs a támadójátékunkkal, ami indokolná az erősítését. Nem Persie-re kell csakis és kizárólag építeni a gólszerzést, hanem lehetőséget kell adni a többi játékosnak is. -
#31290 Ahhoz képest, akiket felsoroltál 5-ből 3 már 10+ éve nem játszik itt :D -
#31289 azok idejében én még tini pöcs voltam. ROONEY MARADJ! -
#31288 Sztelroj Fanni, Beckham :) -
#31287 Ha Rooney megy akkor számomra idáig tartott a United drukkerség. Kibaszott nagy szégyenfolt lenne a csapat és klub számára. Ez nem az a szitu mint RvPnél, hogy nem nyert még trófeát és ő az a playa aki megküzdött érte és megérdemelte végre, csak a csapata hátráltatta illetve a vezetősége, hogy eladták a fontos játékosaikat (Song, Cesc, Nasri..) Rooney olyan hős, mint Cantona, mint Solksjaer, Andy Cole, Dwight Yorke, Van Der Sar és még sorolhatnám. -
#31286 "Nem hinném, hogy Lewandowski a Bayern Münchenhez igazolna. A Dortmund rajongói nagyon elszomorodnának, és nem hinném, hogy eladnák a legnagyobb riválisuknak."
"A nyáron mindenképp erősíteni szeretnék, főleg minőségi játékosokkal. Szerintem a Dortmund el fogja adni Lewandowskit, hisz nemsokára lejár a szerződése." - SAF.
Ha ez így van, akkor Rooney tuti megy. -
#31285 hát sajnos megérdemelte, akármekkora felhajtás van körülötte. 19 gól és számtalan gólpassz, Ronaldo óta nem termelt ilyen jól egy szélső. Zaha-ról van valami info hány gól/assis? h ezt nyerte