35611
-
pilboy #31364 kis túlzással úgy örültem a wigan góljának, mintha mi rúgtuk volna :D -
#31363 ja, kötelező, ahogy Wazza is írja, mindazoknak, akiket sponzorál a Nike. -
#31362 Röviden, a twitteres baromságot cáfolta, soha nem volt a United feltüntetve az adatlapján, a Nike kérte meg hogy tüntesse fel őket, mint szponzorát. Ez 3 hete történt, és mégis most esett le mindenkinek. Kb. ennyi :) -
#31361 ha jól értelmezem az h Ő soha nem törölte a profiljáról a MU-t mint az újságok írják, csak ez az Új Nike marhaság miatt cserélte a le a képet és azt is már 3 hete nem úgy mint írják h tegnap. am Clev meg még jó pár játékos frissítette a profilját erre a Nike-sra gondolom valami kötelező reklám. -
#31360 Valaki lefordítaná légyszíves?
Szar az Angolom! -
#31359 Vicces, hogy a facebook oldalán is kint van és és egy csomó idióta nem bírja értelmezni a dolgot :D -
#31358 “There’s a load of rubbish being written about me changing twitter bio saying I have deleted Manchester United from it.
I have never deleted Manchester United from the bio whatever the papers are saying because it was never on there.
All that happened was that I was asked by Nike to add @nikeuk to it – the same as many other sportspeople they sponsor.
Funny, no-one’s written about that though!
That change was made THREE weeks ago and yet people are talking about it as if its something that was put up yesterday..” -
#31357 1t értek. tényleg nem a régi Roo, de ha nem játszik még az még mindig meglátszik a csapaton -
#31356 Semmi gond nincs Rooneyval. -
#31355 Roo azóta lecsó, amióta megszületett a fia, Kai. Azelőtt olyan volt mint egy harcos bull terrier... -
Zenszkij #31354 Rooneyért nem kár, egy nagy kutyaütő. Túl van hypolva, egy nagy xar az utóbbi években, nem fogok sírni, ha a Münchent fogja gyengíteni. -
#31353 Plussz lejár a szerződése az Evertonnal a szezon végén -
#31352 Amilyen góllövőformában volt idén Torressel "parádés" csatárduot alkotnának:D -
#31351 Ha elmegy, nem az ő hibája szvsz. Szívesen bekukkantanék a színfalak mögé, mert ennek lehet valami komolyabb oka is, az tuti. -
#31350 Ha Rooney lelép meg fogom utálni! Semmi oka nincs rá basszameg!!! Hova menne? Chelsea? PSG? Real? Minek, ezeknél max egy bajnokságot húzna be. Barcaba menne pont akkor, amikor a legszarabbak?
Moyes visszarakná középcsatárnak és rúghatja a gólokat, középpályára meg jönne Gündogan meg még valaki...
Ja most jutott eszembe, Münchenbe menne? Hát gratulálok neki... Elismerem ők a legjobbak idén, nálam top 3 csapat így néz ki, teljesítmény alapján persze: 1. München, 2. Dortmund 3. MAN UTD
Komolyan ha németbe lép le, egy kib@szott PUSSYnak fogom tartani. Ott lehet a legkönnyebben bajnokságot nyerni meg kupát, BLbe meg ki tudja mikor találnak legyőzőre legközelebb, hisz nagyon erős keretük van és iszonyat jól játszanak. -
#31349 Tényleg nagy hülye, hogy elfogadta Anglia legsikeresebb és a világ egyik legjobb csapatának ajánlatát, a csapatét amit 27 éve egyetlen ember irányított, ahelyett, hogy az Evertonnal bravúrozzon a középmezőnybe évről évre, csak hogy a statisztikába szépen mutasson az irányított évek száma. -
#31348 ez élete lehetősége h kupákat nyerjen, amit a csóró Everton-nal nem tudott, néha még igazolni se. Tudta h esélyes lesz 1szer Fergi helyére, megvárta a lehetőséget. Reméljük él vele. -
#31347 "Rooney has removed 'Man United player' from his twitter account."
nee, remélem ez nem jelent semmit -
sanyiute #31346 Moyest is furcsának tartom a jelenlegi PL-ben a 3. a sorban SAF és Wenger után aki legtöbb ideig menedzselt egy csapatot és azt meg csak úgy "eldobja" mert mi ajánlunk neki egy zsíros szerződést..:S -
#31345 +évek óta Őt tartották legnagyobb esélyesnek -
#31344 Hivatalos Moyes lesz az edző. am most olvastam egy érdekes véleményt, mi szerint Ő végig erre a munkára készült. végül is nagyon gyors megegyezés (1nap) és h egyik legjobb teljesítményt tette le az asztalra egy középcsapattal és még se távozott Chelsea,Shity hasonlóakhoz (biztos h keresték) most meg egyből ugrik. -
#31343 :D -
#31342 Lesz élet Ferguson után Manchesterben? -
Zenszkij #31341 Ferguson -
#31340 legnagyobb baj, h látszódtak az előjelek Nála és a klubnál is. Stadion rész elnevezése, szobor, RvP leigazolása (utolsó nagy dobás) -
#31339 Az h ilyen hirtelen jelentette be azt mutatja h a nyári műtétnél komolyabb dolog is van a háttérbe. Utódot meg h már ma be akarják jelentetni meg azt h korábban min. megegyeztek már Vele. -
Zenszkij #31338 Na még egy skót. Egy dolog ami biztosan mellette szól, hogy ő sem az a vándormadár típus. És ami a legfontosabb most a csapatnak az a stabilitás. -
#31337 Ha ilyen egyszerű volna. Általában minden menedzsert azért neveznek ki, hogy a csapatának magához mérten vett reális elvárásait sikerrel teljesítse, de ez nem mindig sikerül. -
#31336 A nyilvánvalónak tűnő érv mellette az, hogy ha nem tartanák képesnek ellátni a feladatot, akkor nem ültetnék oda a kispadra :) -
#31335 Kíváncsian várom Ti hogy álltok Moyes-hoz. Érvek/ellenérvek... -
#31334 Huszonnégy órán belül bejelentik, hogy David Moyes, az Everton jelenlegi szakvezetője lesz a visszavonuló Sir Alex Ferguson utódja a Manchester United labdarúgócsapatának menedzseri posztján – írja a The Times internetes kiadása. -
#31333 "Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerda reggel jelentette be, hogy szezon végén visszavonul, de utódját akkor még nem nevezte meg. A The Telegraph viszont tudni véli, hogy a 2013/2014-es szezontól David Moyes, az Everton menedzsere veszi át a csapat irányítását." -
#31332 annyira elképzelhetetlen SAF nélkül egy MU meccs...még nekem is,pedig évente ha 4 meccseteket megnézem. Egybeforrt a neve a klubbal,és ez fordítva is igaz. Hatalmas respect neki amit elért,a történelem legnagyobb edzője,megérdemli a pihenést mostmár,szerintem. -
#31331 számomra tök váratlan volt ez a bejelentés, persze nem vagyok naprakész a MU-val kapcsolatban.
sok sikert a következő edzővel! -
#31330 Hát nem sok előjele volt, az tény. Reméljük semmi komoly dolog nem áll a háttérben :S -
#31329 *szemem -
#31328 csak én nem vagyok teljesen elkenődve? nem mondom, hatalmas edző, tényleg nagyon sokat köszönhet neki a csapat, de szerintem mostanában már kicsit beleszürkült a mezőnybe. nem tetszik a játék, amit játszik a csapat.
hogy ez az edző hibája-e, vagy sem, azt nem tudom biztosan. mindenesetre egyik szeme sír, a másik pedig nevet. kíváncsian várom a folytatást. -
#31327 1 hete meg azt nyilatkozta, h vegre szembenezhet jm-el szoval lehet h vmi komoly baja vsn es hirtelen kellett dontenie:/ -
#31326 Respect to SAF!
Kivancsi leszek ki az utod. Jose hozzank jon vissza, hat erdekes lesz. -
#31325 Riszpekt SAF-nak, a valaha volt egyik legnagyobb edző! Habár a személyiségét nem kedveltem, érdemei és hozzáértése vitathatatlan!
Sok egészséget kívánok neki, most már gondtalanul ihatja a skót whiskeyt nyugdíjas éveiben :)