35611

• pilboy
    kis túlzással úgy örültem a wigan góljának, mintha mi rúgtuk volna :D
  • attiGT
    ja, kötelező, ahogy Wazza is írja, mindazoknak, akiket sponzorál a Nike.
  • Tyler1
    Röviden, a twitteres baromságot cáfolta, soha nem volt a United feltüntetve az adatlapján, a Nike kérte meg hogy tüntesse fel őket, mint szponzorát. Ez 3 hete történt, és mégis most esett le mindenkinek. Kb. ennyi :)
  • Darthmushroom
    ha jól értelmezem az h Ő soha nem törölte a profiljáról a MU-t mint az újságok írják, csak ez az Új Nike marhaság miatt cserélte a le a képet és azt is már 3 hete nem úgy mint írják h tegnap. am Clev meg még jó pár játékos frissítette a profilját erre a Nike-sra gondolom valami kötelező reklám.
  • Magic Boy
    Valaki lefordítaná légyszíves?
    Szar az Angolom!
  • ReszegKoldus
    Vicces, hogy a facebook oldalán is kint van és és egy csomó idióta nem bírja értelmezni a dolgot :D
  • rooney8
    “There’s a load of rubbish being written about me changing twitter bio saying I have deleted Manchester United from it.
    I have never deleted Manchester United from the bio whatever the papers are saying because it was never on there.
    All that happened was that I was asked by Nike to add @nikeuk to it – the same as many other sportspeople they sponsor.
    Funny, no-one’s written about that though!
    That change was made THREE weeks ago and yet people are talking about it as if its something that was put up yesterday..”
  • Darthmushroom
    1t értek. tényleg nem a régi Roo, de ha nem játszik még az még mindig meglátszik a csapaton
  • Tyler1
    Semmi gond nincs Rooneyval.
  • Smithie
    Roo azóta lecsó, amióta megszületett a fia, Kai. Azelőtt olyan volt mint egy harcos bull terrier...
  • Zenszkij
    Rooneyért nem kár, egy nagy kutyaütő. Túl van hypolva, egy nagy xar az utóbbi években, nem fogok sírni, ha a Münchent fogja gyengíteni.
  • ffxi
    Plussz lejár a szerződése az Evertonnal a szezon végén
  • Oziris666
    Amilyen góllövőformában volt idén Torressel "parádés" csatárduot alkotnának:D
  • Tyler1
    Ha elmegy, nem az ő hibája szvsz. Szívesen bekukkantanék a színfalak mögé, mert ennek lehet valami komolyabb oka is, az tuti.
  • attiGT
    Ha Rooney lelép meg fogom utálni! Semmi oka nincs rá basszameg!!! Hova menne? Chelsea? PSG? Real? Minek, ezeknél max egy bajnokságot húzna be. Barcaba menne pont akkor, amikor a legszarabbak?
    Moyes visszarakná középcsatárnak és rúghatja a gólokat, középpályára meg jönne Gündogan meg még valaki...

Ja most jutott eszembe, Münchenbe menne? Hát gratulálok neki... Elismerem ők a legjobbak idén, nálam top 3 csapat így néz ki, teljesítmény alapján persze: 1. München, 2. Dortmund 3. MAN UTD

Komolyan ha németbe lép le, egy kib@szott PUSSYnak fogom tartani. Ott lehet a legkönnyebben bajnokságot nyerni meg kupát, BLbe meg ki tudja mikor találnak legyőzőre legközelebb, hisz nagyon erős keretük van és iszonyat jól játszanak.
  • Tyler1
    Tényleg nagy hülye, hogy elfogadta Anglia legsikeresebb és a világ egyik legjobb csapatának ajánlatát, a csapatét amit 27 éve egyetlen ember irányított, ahelyett, hogy az Evertonnal bravúrozzon a középmezőnybe évről évre, csak hogy a statisztikába szépen mutasson az irányított évek száma.
  • Darthmushroom
    ez élete lehetősége h kupákat nyerjen, amit a csóró Everton-nal nem tudott, néha még igazolni se. Tudta h esélyes lesz 1szer Fergi helyére, megvárta a lehetőséget. Reméljük él vele.
  • rooney8
    "Rooney has removed 'Man United player' from his twitter account."

nee, remélem ez nem jelent semmit
  • sanyiute
    Moyest is furcsának tartom a jelenlegi PL-ben a 3. a sorban SAF és Wenger után aki legtöbb ideig menedzselt egy csapatot és azt meg csak úgy "eldobja" mert mi ajánlunk neki egy zsíros szerződést..:S
  • Darthmushroom
    +évek óta Őt tartották legnagyobb esélyesnek
  • Darthmushroom
    Hivatalos Moyes lesz az edző. am most olvastam egy érdekes véleményt, mi szerint Ő végig erre a munkára készült. végül is nagyon gyors megegyezés (1nap) és h egyik legjobb teljesítményt tette le az asztalra egy középcsapattal és még se távozott Chelsea,Shity hasonlóakhoz (biztos h keresték) most meg egyből ugrik.
  • ReszegKoldus
    :D
  • Magic Boy
    Lesz élet Ferguson után Manchesterben?
  • Zenszkij
    Ferguson
  • Darthmushroom
    legnagyobb baj, h látszódtak az előjelek Nála és a klubnál is. Stadion rész elnevezése, szobor, RvP leigazolása (utolsó nagy dobás)
  • Darthmushroom
    Az h ilyen hirtelen jelentette be azt mutatja h a nyári műtétnél komolyabb dolog is van a háttérbe. Utódot meg h már ma be akarják jelentetni meg azt h korábban min. megegyeztek már Vele.
  • Zenszkij
    Na még egy skót. Egy dolog ami biztosan mellette szól, hogy ő sem az a vándormadár típus. És ami a legfontosabb most a csapatnak az a stabilitás.
  • Tyler1
    Ha ilyen egyszerű volna. Általában minden menedzsert azért neveznek ki, hogy a csapatának magához mérten vett reális elvárásait sikerrel teljesítse, de ez nem mindig sikerül.
  • ReszegKoldus
    A nyilvánvalónak tűnő érv mellette az, hogy ha nem tartanák képesnek ellátni a feladatot, akkor nem ültetnék oda a kispadra :)
  • attiGT
    Kíváncsian várom Ti hogy álltok Moyes-hoz. Érvek/ellenérvek...
  • bakkerman
    Huszonnégy órán belül bejelentik, hogy David Moyes, az Everton jelenlegi szakvezetője lesz a visszavonuló Sir Alex Ferguson utódja a Manchester United labdarúgócsapatának menedzseri posztján – írja a The Times internetes kiadása.
  • Rash87
    "Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerda reggel jelentette be, hogy szezon végén visszavonul, de utódját akkor még nem nevezte meg. A The Telegraph viszont tudni véli, hogy a 2013/2014-es szezontól David Moyes, az Everton menedzsere veszi át a csapat irányítását."
  • bakkerman
    annyira elképzelhetetlen SAF nélkül egy MU meccs...még nekem is,pedig évente ha 4 meccseteket megnézem. Egybeforrt a neve a klubbal,és ez fordítva is igaz. Hatalmas respect neki amit elért,a történelem legnagyobb edzője,megérdemli a pihenést mostmár,szerintem.
  • ressy14
    számomra tök váratlan volt ez a bejelentés, persze nem vagyok naprakész a MU-val kapcsolatban.

sok sikert a következő edzővel!
  • Tyler1
    Hát nem sok előjele volt, az tény. Reméljük semmi komoly dolog nem áll a háttérben :S
  • rooney8
    *szemem
  • rooney8
    csak én nem vagyok teljesen elkenődve? nem mondom, hatalmas edző, tényleg nagyon sokat köszönhet neki a csapat, de szerintem mostanában már kicsit beleszürkült a mezőnybe. nem tetszik a játék, amit játszik a csapat.
    hogy ez az edző hibája-e, vagy sem, azt nem tudom biztosan. mindenesetre egyik szeme sír, a másik pedig nevet. kíváncsian várom a folytatást.
  • contraste
    1 hete meg azt nyilatkozta, h vegre szembenezhet jm-el szoval lehet h vmi komoly baja vsn es hirtelen kellett dontenie:/
  • contraste
    Respect to SAF!
    Kivancsi leszek ki az utod. Jose hozzank jon vissza, hat erdekes lesz.
  • Mor3llo
    Riszpekt SAF-nak, a valaha volt egyik legnagyobb edző! Habár a személyiségét nem kedveltem, érdemei és hozzáértése vitathatatlan!
    Sok egészséget kívánok neki, most már gondtalanul ihatja a skót whiskeyt nyugdíjas éveiben :)