Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Nem értem miért olyan nagy gól, lehet nem láttátok tegnap a Real meccset?
Ozil Amazing Free Kick Goal Real Madrid 3-2 Real Valladolid 08.12.2012

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Tyler1
Talán súlyosabb esetben igen, az már az FA-tõl függne, hogy mivel sújtana ilyen esetben egy csapatot(máshol akad rá példa, hogy pontot is vonnak le, pénzbüntetést is kapnak, meg jó pár zártkapus meccsre ítélik a klubot), de erre inkább ne kerüljön sor, pont elég ha a pályán elvesszük mi azt a 3 pontot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ffxi
Mekkora gól V. Persie!!!<#worship>

Fákjúal!

attiGT
És mivan ha a szemét verik ki? Lóvéval elintézik és mi meg elveszítünk egy legendát egy ilyen miatt?

rooney8
jaja én is, el is kezdtem hangosan nevetni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Csakis pénzbünti, mivel csak biztonsági elõírásokat sértett meg a klub.

attiGT
Kiváncsian várom milyen büntit kapnak. Vki tisztában van vele, milyen következményei lehetnek egy ilyen esetnek? Ilyenért a szövetség levonhat pontot a csapattól vagy a pénzzel elintézik? Mert az elõbbi hatásosabb lenne.

ReszegKoldus
Én is. Nem is értettem mibõl van az a mez, hogy ilyen sérülést okoz. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Én frankón azt hittem akkor, hogy saját magát baszta fejbe örömében 😄

Még az a szerencse, hogy a szemöldökét kapta el, nem a szemét, kb. 1 centin múlott.

HRC Dodi
Ferdinand sérülése Repül a pínzecske szépen, sejtelmesen.. <#gonosz3>

banok
rooney8
amikor agüero átvitte hat emberen keresztül én sem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

HRC Dodi
Nyertünk!!!! Ennyii! Amúgy Rio-nak üzenem, hogy bocsi, nem õt akartam fejbe dobni, csak elõtte mikor fejbekúrtam egy zsíros hajú $hitty-s kisbabát, olyan cucmókos lett a kezem, hogy kicsúszott belõle a csapágygolyó.. 😄DDD Gyagya Toure-t vagy kétarcú seggarcot akartam megdobni.. :/

Viccet félretéve, remélem Tevez eltiltás, a buzernyákoknak meg valami büntetés..

Teljesen egyet értek Tyler!

Tyler1
Azért a védelem megint ott volt a szeren. Mind a 2 gólt olyan embertõl kaptuk, akik teljesen üresen kolbászoltak a 16oson belül. De az is impozáns volt, ahogy Agüero 6, ismétlem HAT embert úgy fûzött be a kapu elõtt, mintha U12 ellen játszott volna.

Ezt leszámítva örülök a gyõzelemnek, fõleg annak tükrében, amilyen magatartást mutatott a City az utolsó 10 percben a szurkolóikkal együtt.

Darthmushroom
gusztustalan volt a shity a szurkolóival együtt, 0:3 is lehetett volna ha megadják,onnan kiütjük õket. a végén én is a kékek elõtt ünnepeltem volna mint Rio.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hatalmas csere volt welbeck, hiszen õ szerzett labdát a szabadrúgás elõtt!
respect

http://www.powerplaymanager.com/r57633

tevez a kis gyökér törpep*cs gusztustalan volt
5 perc alatt 3 sárgát is kaphatott volna
gusztustalan féreg

ffxi
Nagy csata volt.

Fákjúal!

attiGT
ENNYI

Rash87
Húúúhúú. De örülök...
ilyen egy mocskos alpári City ne hogy már verjen minket. Szánalmas,amit mûveltek ismét,de talán most lenyugszanak kicsit.
SZÉP VOLT!<#taps>

Glory, Glory Man. United!

rooney8
ilyen nincs<#taps><#taps>

a shitty-nek a bírói segítség is kevés volt!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDD
a pénz nem minden!!!
glory, glory man united!!!!! 😊

az ágyúsoktól jöhet a bírózás (fõleg a tegnapi tizijük után)

ReszegKoldus
Hát jött még 3 csak 1-et nem adtak meg 😄

Riot meg megdobta valami babakék nyomorék 😞

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zalrobto
a gyökér cytisek nem birnak magukkal xd<#duhos2>
de 3 pont hehe grat<#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

limperatore
ferdinanddal mi lett? bejött vmi szukrolo azt leütötte? 😄 v mi?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Atti12
el se hiszem 😄D

Atti12
remélem most is kapjuk majd a bírózást 😊

rooney8
de jó........

Darthmushroom
tipikus, nem volt les, erre rögtön kapunk egyet

ReszegKoldus
Milyen gól 😄

Még 3 ilyet aztán védekezni 100 emberrel

elég régóta veretlen a city
mi a nagy veretlenségek megszakítói vagyunk
remélem most is eljött a mi idõnk 😊

Tyler1
Én egyelõre csak abban reménykedem, hogy nem rúgnak 6-ot 😊

HRC Dodi
Remélem, hogy Haraszti, vagy Lehel kommentál Digin, aztán epic hangulat lesz! 😄

HRC Dodi
Hivatalos, már mindenhol ez van fent.. 😊 De azért írtam, lehet reménykedni!? 😄

Tyler1
Valenciát adja az ég. Bár ez a keret annyira szép, hogy kétlem, hogy igaz lenne 😄

HRC Dodi
Premier League, 16. forduló
Manchester $hitty(2.) - Manchester United(1.)
Etihad Stadium, 2012.12.09. 14:30

Stream: BANOK

MUFC - De Gea, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Valencia, Rooney, Carrick, Young, RVP, Cleverley. Lehet reménykedni!?

$hitty - Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Nasri, Silva, Agüero, Balotelli

attiGT
eredmenyek.com-on néztem az utóbbi 5 találkozó eredményét és mindig úgy alakult, hogy egyet nyertünk mi, egyet õk... ennek alapján holnap mi nyerünk ugyanis a legutóbbit 1-0ra otthon behúzták 😛

banok
HRC Dodi
A tetveket nem megverni kell, hanem eltaposni! <#wink>

Darthmushroom
fuhh de várom a holnapot. remélem megverjük a tetveket.

a city 3 pontot szerzett...
azért a 3 hazai meccsbõl csak elcsíphettek volna legalább 1 gyõzelmet

a chelsea-hez gyorsan tegyük hozzá, h a 16-ból 10-et a dánoknak rúgott (ez is szép teljesítmény, de azért mégsem a juvét/shaktart szórták meg)
de úgy is fogalmazhatnék, h a dánok magasan a leggyengébb védelemmel rendelkeztek: 22-õt kaptak

Oziris666
Nem védeni akarom a 2 angolt mert pl. a city 2pontja no comment,de azért az a 2 csoport igen durva volt!
A Chelsea meg a legtöbb gólt rúgta a csoportkörben és a BL történetének legjobb 3.helyezetjeként esett ki...

Szerencse ide szerencse oda de azért ezeket a kiemeléseket(kalap beosztásokat) nagyon vakok csinálják...

DasIsFuck
nem reklámcigileg értettem.
nézhetõség tekintetbe.
spanyol liga nincs jó helyzetbe, de spanyolország se, nem is ez a lényeg.
Sokkal inkább az, hogy egy frissen feljutó csapat is képes olyan technikailag képzett és pontos játékot nyújtani mint amit más nagy bajnokságok topcsapatai játszanak.

Amit mondtam üzletileg nagyon elõl van anglia és pont ennek köszönheti azt amit elért.
de ahogy a többiek is lépdesnek elõre mint ahogy azt a kétség kívül rosszabb helyzetbe(pénzügyileg) lévõ spanyol liga is teszi így ez a szerepük kezd gyengülni, de ez nem nevezhetõ véleményem szerint az angol foci gyengülésének.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tyler1
Nem, a spanyol bajnokság nem eladhatóbb, csak a 3. legnézettebb bajnokság az angol és a német mögött. A PL még mindig a legnézettebb, a tv-s jogok itt a legdrágábbak, ez a legeladhatóbb bajnokság a reklámcégeknek. Ebben a tekintetben a jelentõs anyagi gondokkal küszködõ spanyol liga nem tudja felvenni a versenyt az angolokkal, akkor sem ha évek óta õk szolgálják a nemzetközi tornák gyõzteseit, klub és válogatott szinten, illetve a világ legjobbjainak választott játékosok is onnan kerülnek ki.

DasIsFuck
Én arra tippelek, hogy ezt a Dominanciát pont azért tudta az angol bajnokság kialakítani magának, mert õk eszméltek vagy törekedtek a leghamarabb a futbal meglovagolására,megpénzesítésére.
vagyis hogy eltudják adni a bajnokságuakt és a befektetõk,pertnerek az angol bajnokságot tartották befektetésielg a legtöbbre.
Tehát jött a pénz,legprofibb körülmények így válhatott a legjobban eladhatóvá a világon és így természetes, hogy egy olyan pozíciót alakíthattak ki amit végül kialakítottak és dominálták európát...
De ugye ismerõs lehet a helyzet, hisz ugye a történelembõl is ez mutat vissza, hogy mekkora biradalomra tettek szert a britek és milyen fejlettek voltak.
Aztán ahogy Németország eggyesült cirka 20 év alatt már majdnem minden téren lehagyta a francia,brit párost...
Igazából itt is egy ilyen folyamata van, hogy más bajnokságok is elkedzték felvenni a kesztyût és hipp-hopp a spanyol bajnokság máris jobban eladhatóbb.
VB,EB-ket nyernek,bajnokságukban játszik a világ 2 legjobb és leghíresebb csapata.
Tehát az, hogy az angol foci kezdi elveszteni a domináns egyeduralkodó szerepét az egy teljesen természetes és várható etekintetbe.
Ez szerintem nem függ össze azzal, hogy rosszabb lenne az angol foci.
Nyilván egy pár év kell a csapatoknak, hogy újraszervezzék magukat és szokják az új státusz quót.

DasIsFuck
hát akkor a psg miért nem a city eredményeit hozza?és hasonló a helyzetük aztán mégsem szerepeltek rögtön le.😄
meg azért csak bajnok lett tavaly, ha a bl-be nem is jók.
Manchester citynél szerintem szar az edzõ.

HRC Dodi
Olvastam, hogy több felé szerveznek közös meccsnézéseket (Pécs, Budapest, Debrecen).. stb.. elég régóta, és kérdezném, Miskolciak és környékbeliek járnak ebbe a topikba?!, lenne rá igény?

Tyler1
Persze, hogy a csapatok hibája, az angol foci láthatóan sokat gyengült bajnokságon belül is, meg nemzetközi szinten is. Nem képviselnek akkor dominanciát és erõt, mint az elõzõ évtizedben. Ott a Pool, 2005-ben BL gyõztes volt, 2 évre rá is döntõs, most meg lassan nem is tudják a játékosaik, milyen ebben a sorozatban játszani. Az Arsenal is évrõl évre gyengébb, most is 2.-ak lettek egy olyan csoportban, amit uralniuk kellett volna(bajnokságról nem is beszélve). Citynél hülye kifogás, hogy tapasztalatlanok, a játékos keretük és vezetõség is adott lenne ahhoz, hogy ne utolsó helyen zárják a csoportkört. Egyszerûen gyenge focit játszanak õk is. Tavaly amit mi mûveltünk, arról színpadi komédiát lehetett volna írni.

Rash87
Ez a pénz csinál focit azért érdekes/nem igaz,mert akk a City-vel mi lett?

Glory, Glory Man. United!

DasIsFuck
nemá tavaly angol nyertXD
azért annyira nem csúszik még vissza.
ok a spanyol a legerõsebb, de ez már évek óta így van.

egyébként azért van mert máshol is rájöttek, hogy "pénz csinál foci"

az hogy most a manchester city és a chelsea vagy tavaly a manchester united kiesett nem hinném, hogy a többi csapat erénye sokkal inkább ezen csapatok hibája.
pénz megvan játékosállomány megvan.