35611

• rooney8
    ezt nem is láttam :DDDDDDDDDDDDD

CR meg jöjjön hozzánk!!!! :D
  • attiGT
    miért biztos hogy egyikőjük jön? igazából nem tudok választani közülük, de talán talán talán inkább CR jöjjön. Bale maradjon a Spursnél, nem akarom, hogy elmenjen az angol bajnokságból főleg nem egy szar realba
  • Zenszkij
    Valóban, ez engem is meglepett, hogy vakációzás közben jutott erre ideje. Monacoba tuti nem megy, neki egy nagy klub kell. Az biztos, hogy vagy ő, vagy Bale érkezni fog. Ha mindkettő jönne, ide is adhatnák a bajnokságot előre, de ezt kötve hiszem.
  • HRC Dodi
    Garay 75%-on Transfermarkton... hm-hm
  • Tyler1
    CR közben twitteren cáfolta Perez baromságait, nincs szó egyelőre hosszabbításról.
  • Tyler1
    Na Fabregas bejelentette, hogy marad, egy játékos kihúzva.
  • ffxi
    xD
  • Tyler1
    Anno műtét után születtek komoly montázsok :D

• ffxi
    El nem tudom képzelni hosszú hippi Batistuta stílusban. Nem ismerném fel az biztos :D
  • rooney8
    de azért így is látszik a vonala, szóval kellett az :D
  • Tyler1
    Nesze neked drága hajbeültetés :D
  • pilboy
    én nagyon örülnék a két szélen a bale-cr duónak. hátborzongató belegondolni is... :)
    csak minimális rá az esély
  • Tyler1
    Szerintem Bale nem fog odaigazolni, idén legalábbis biztos nem.
  • Darthmushroom
    am én Bale-Ronaldo ügyet nem csak nálunk(vagy-vagy) hanem a Madrid-nál is összekötném.. nagyba függ Ronaldo maradása is h tudják e Bale-el pótolni vagy nem, hiába mond akármit Perez,szerintem mind2 nem lesz az övék.
  • Darthmushroom
    Strootman/Fellaini-t én külön vettem, azon kívül fog szerintem egy sztár érkezni. ha Evra menne Monaco-ba akkor szerintem Baines/Shaw érkezne, ha Roo is menne akkor meg még tényleg jönne Lewa még, mivel a bayern-nek úgyse adják el.
  • Tyler1
    Bale nem kell ide, majdnem annyiba fájna, mint Ronaldo, csak utóbbi nem lenne zsákbamacska, Lewa nem hiányposztos, Fabregas jól jönne, de hát ő á(l)gyús, meg Strootmant már nagyon mondják, úgyhogy vagy egyik vagy másik szvsz. Még a védelmet kellene megerősíteni és rendben lenne ez a csapat.

Skysports szerint Nani a távozás mellett döntött, viszont nevetséges összegért fog elmenni (max. 10m font). Szélen tehát egy eddig középszerűcske és folyton sérült Ashley Young, egy szar formában levő Valencia, és egy kitudjaebbőlmilesz Zaha, kiegészítőnek esetleg Kagawa.
  • Darthmushroom
    Én nem tartom kizártnak h hazatér, am nagyon úgy nézz ki, h idén is szeretnénk egy sztárt (Ronaldo-Bale-Lewa-Fabregas), de kizártnak tartom h ezekből 2 is jöjjön.
  • Zenszkij
    Perez egy majom, meg a Madrid is, adják vissza a játékosunkat és kész.
  • HRC Dodi
  • Tyler1
    Csak egy pillanatra ingott meg a hitem a hitelességedben, elnézést
  • HRC Dodi
    Perez.... Kinek adsz a szavára? Egy idióta vakegérnek, vagy egy magam fajta borsodi fiúkának?
  • Tyler1
    Perez szerint CR a napokban aláírja a szerződését, úgyhogy tárgytalan az eligazolása.
  • HRC Dodi
    Reggel néztem a Transfermarkt oldalát, ahol Fellaini 57%, míg Ronaldo 33%-on volt azzal kapcsolatban, hogy hozzánk igazol. Ha nem lenne Lewandowski az élő példa arra, hogy 80%-ról se biztos a transzfer, azt mondanám, Fellaini már a miénk, Ronaldo meg idő kérdése :D
  • bakkerman
    "Cristiano Ronaldo befestette a haját szőkére,utoljára akkor jutott ilyen elhatározásra,amikor elhagyta a Sporting-ot a Manchester United kedvéért."

if you know what i mean :D
  • attiGT
    De miért lépne le most? Én ezekhez a játékosokhoz már érzelmileg fűződöm :D
    Nem bírnék ki egy ilyen nagy mértékű "vérfrissítést" a csapaton. :'(( hüp hüp
  • ffxi
    Onnan jött hozzánk anno.
  • attiGT
    Evra? :'(
  • Tyler1
    *Denis
  • Tyler1
    Dennis Irwin nyilatkozta, hogy Fabregas a legnagyobb kiszemelt, és mindent megpróbálnak megtenni, hogy idecsábítsák, valamint hogy Nani a Monacoba igazol, és lehet hogy Evra is követi.
  • Zenszkij
    szted Fergusonnak nem lesz beleszólásba ezekbe? dehogynem
  • Atti12
    Moyes
  • attiGT
    Moyes intézte vagy még Fergie? Mert utóbbiban megbízom, előbbiben egyelőre nem..
  • Atti12
    közben megvan az első nyári igazolásunk Valera személyében.
  • Darthmushroom
    egyes újságok szerint Bale 90m euro-ért megy Madrid-ba, közbe mi meg 60m-t ajánlottunk Ronaldo-ért, de megint más újságok szerint még is hamarosan hosszabbít.
    nem tudják már az újságok mivel adják el magukat :D pedig még csak nyár eleje van :D
  • Tyler1
    Az a baj, hogy ők elhitték :) Világ vicce lett volna. Hogy a Kékek játszottak a gondolattal az még érthető, abban lett volna ráció ha odaigazol.
    De amíg nem hivatalos ez a Rooney ügy, addig bármi történhet.
  • Smithie
    Vicc, még ők maguk sem hitték el...
  • attiGT
    Arsenal hogy gondolta, hogy Rooney hozzájuk igazol?
  • Smithie
  • Tyler1
    Wane Rooney: A klub maga is célzott Rooney maradására az által, hogy központi figurája volt a United új mez reklámkampányának. Mindazonáltal az egyik legnagyobb piaci értéket képviselő játékossal kapcsolatban súlyos szerződésbeli kötelezettségei vannak a klubnak és a csatárnak egyaránt a Nike-kal szemben. Rooney és Moyes között már történt egy gyors megbeszélés, mielőtt a United új menedzsere Amerikába utazott. A Starsport értesülése szerint Rooney elkötelezett a United iránt és a jövőben is segíteni szeretné csapatát a trófeák begyűjtésében. A minden részletekre kiterjedő négyszemközti megbeszélésre viszont csak a jövő héten kerül sor, miután a skót tréner visszaérkezik New Yorkból. Ez a hír megrázó csapás lesz számos klubnak, akik meg akarták szerezni az angol válogatott játékost. Többek közt a Paris Saint-Germain, a Juventus és az Arsenal mind szívesen látták volna klubjukban Wayne Rooneyt, de egyre biztosabb, hogy a csatár marad az Old Traffordon. Fizetése szintén marad a két évvel ezelőtti, és arra törekszik, hogy minél nagyobb sikereket érhessen el Moyes irányítása alatt is a Vörös Ördögökkel.
  • Zenszkij
    Jó hírek. Húzzon a Madrid a picsába.