35611
-
#31484 fő a pozitív gondolozás :D -
#31483 Picsakemény lenne, de nagyobb a valószínűsége, hogy se CR, se Rooney nem lesz itt augusztus végére :D -
#31482 visszajönne Roni és maradna Rooney...
ejj de jó lenne :D remélem így lesz -
#31481 Ja, mondjuk így a semmiből kicsit fura lenne ha egyszer csak le lenne igazolva. Mondjuk nem tudom, hogy egy twittert hogy fotosopolnak. Mourinhot ugyanígy ellőtték a bbc oldalán, aztán reagáltak rá hogy fake, pár órára rá meg bejelentették. -
#31480 Amúgy meg nem tudom melyik angol hírportálnak lehet hinni, de ITT azt írkák, hogy kamu volt és photoshoppolva lett. -
#31479 :DDD -
#31478 A mez meg nagyon tetszik, letisztult, egyszerű, mégis nagyszerű -
#31477 ha visszajön egy hétig csak alkoholt iszok, ha nem akkor is! -
#31476 Nekem tetszik :) Jobb, mint a kockás.
más: „Isten hozott itthon, Cristiano! Hamarosan további információk jönnek, figyeljétek a hivatalos honlapot!" - állt ma a Manchester United hivatalos Twitter-oldalán, ami egyben azt jelenti, hogy hatalmasat hibáztak a szerkesztők. Egyébként gyorsan le is szedték az oldalról a kínos posztot.
Véletlen? -
-
#31474 2013/14
-
#31473 Én tizstába voltam ezzel. Csak a sajtó fújta fel. -
#31472 azért jobban belegondolva elég hülyeség itt német dominanciáról beszélni.
mert mi az elmúlt 4 évben domináltunk,de ez nem német dominancia azért:S
ha összevetjük az elmúlt 9 évben az igazi dominanciával amit az angolok akkor elég szerény teljesítmény ez.
Liverpool 2 döntő 1 győzelem
Arsenal 1döntő 1vereség
Chelsea 2döntő 1győzelem
ManU 3döntő 1győzelem
ezek közül volt egy 3 év zsinórba mikor 3 angol elődöntős volt és itt volt a házi döntő is.
mindösszesen 2X fordult elő h nem volt angol a 4 között.
3X hogy csak 1 angol és 1X hogy 2 angol.
na most a mi mérlegünk az utóbbi 4 évre kivetítve
3x mi voltunk döntősök és 1X nyertünk
1X fordult elő az h 2 német volt az elődöntőbe ebből össze jött a házi döntő.
és a dortmund-on kívül mindössze a schalke jutott egyszer elődöntőbe.
jelen pillanatba a dortmund a lesajnált arsenal szerepáben van.
ők is egyszer döntőztek aztán pár év mulva még volt egy elődöntőjük.
Igen erősen túl volt ez reagálva azt mondom. -
#31471 Hopp, elnéztem. 46 perc. -
#31470 Böde: 39 perc, 1 gól...
biccsíz... -
#31469 Végre talán lesz ellenfelünk is a bajnokságba
nem holmi shity-vel kell játszadoznunk a bajnoki címért -
#31468 -
#31467 Mourinho visszatért a chelseahez. érdekes szezon lesz jövőre! -
#31466 Portugál pletykák szerint megegyeztünk a Benficával Garay igazolásának ügyében 20m euro ellenében. -
#31465 gól -
#31464 bizony
2-2 lett amúgy -
#31463 Rooney nem kis gólt akasztott a braziloknak. -
#31462 JÓTÉKONYSÁGI MÉRKŐZÉS
15.30 Manchester United Legends-Real Madrid Legends
tv: Sportklub hu
streamek: -
#31461 Manchester United Legends vs Real Madrid Legends -
#31460 jaja, szó szerint kis Rooney :DD -
Zenszkij #31459 Ez a kölök (Rooney) le se tagadhatná a fatert :D. -
#31458 kis RVP és kis Rooney :D
-
#31457 állítólag harca vagyunk Bale-ért, 80m font körüli összeggel, nagyon örülnék neki ha next Giggs nálunk kötne ki, de nem ennyiért. talán ha bele tudnánk vonni egy Nani+Ando duo-t akkor nem kéne ennyit fizetni érte. nem rég elméletileg lenyilatkozta h Angliába szeretne maradni ha távozik is, szóval a Real Madridot lehet ki lehetne zárni, főleg ha nem a pénz számít neki, akkor messze mi lennénk a legesélyesebbek -
#31456 Fellaini:"Kapott egy nagyon jó ajánlatot, én pedig megértettem, miért fogadta el. De soha nem mondta nekem, hogy azt tervezi, visz magával a Unitedhez. A pletykák a labdarúgás részét képezik, amikkel nem foglalkozom. Mindenki szeret a Manchester United körüli kérdésekről beszélni, de én semmiről nem tudok. A sorsom az Evertonhoz köt, ez ennyire egyszerű."
Köszönjük szépen, nem is kellesz ide. -
#31455 Egyetértek veled. Egyébként arra mondtam Valencia-t, hogy tartalék esetre, mert az is benne van a pakliban, hogy Rafael lesérül, elfárad stb... Egyébként valahogy Nani-t már nem sajnálnám, ha menne, egyedül körülötte van az, hogy menni fog, de az elég esélyesen. Anderson nekem mindig is kedvenc volt. Amikor játszik, számomra, hangsúlyozom számomra mindig az jön le, hogy lendületet hoz a játékba, illetve lehet túlsúlyos picit, de úgy tör előre mint egy tank, védekezik is, és emellett remek labdákat ad. Persze, konstans ő se tudta ezt tartani, és ha jól tudom, alapból nem ez a box to box lenne az igazi feladata. Ja, és sérülékeny is. Egy jobb szélső, meg Strootman ráférne a csapatra. -
#31454 Evra marad, a Monaco mehet az anyja picsájába. Büttner 1-2 éven belül úgy is átveszi a helyét, nem hiába kapott ennyi meccset már most, és nem is hozta le azokat szarul. Fellainitól meg nem tudok hanyatt esni, hol vannak jó meccsei, hol meg nagyon szar, emlékeztet valakire innen, kire is...asszem portugál :) -
#31453 Középpályás, aki védekezni és támadni is tud, de balszélsőt is tud játszani. -
#31452 Ja video címében box to box hmmm -
#31451 Ismerős a neve FMből de gőzöm sincs ki ő és milyen poszton játszik... hm? -
#31450 Állítólag Kevin Strootman a héten aláír hozzánk.
Úgy legyen:
-
#31449 Szerintem jön Baines is és Fellaini is.
Evra meg mehet Monacoba. (állítólag erősen érdeklődnek utána)
Tehát:
--------------De Gea-----------------
-Rafael, Vida/Jones, Rio/Evans, Baines-
Valencia, Carrick, Fellaini, Zaha/Young
------------Rooney/ Kagawa-------------
------------------RVP------------------
Nani szerintem is mehet és az árán jöhet egy szélső Valencia riválisának és irány a BL döntő! -
#31448 JH poszton Rafael legyőzhetetlen lett idén, világ egy ha nem a legjobbja volt idén azon a poszton
am nálam Ando+Nani távozhat és úgy érkezhet egy szélső meg középpályás -
#31447 +1 csak CR kizárt szerintem, hogy visszajön, a többire bőven lenne esély, mondjuk egy jó Büttner vagy Baines is elférne. Valencia meg lehet JH poszton is... -
#31446 De Gea
Rafael Vida/Jones Rio/Evans Evra
régi Nani/CR7 Carrick/Gündogan Fellaini/Fabregas Zaha
Rooney
RVP
Verhetetlenek lennénk amondója vagyok.
-
#31445 Állítólag Fabregas lehet az első igazolás, aki szívesen csatlakozna egykori csapattársához a Unitedben :D