Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Na Juvét megúsztuk, elsõk lettek, bár Shakhtart is jó lenne azért elkerülni.

BL címvédõ, meg PL címvédõ kiesik a csoportkörbõl. Azért ez se nagyobb erény, mint hogy mi tavaly a leggyengébb csoportból kizuhantunk. Angol foci egyre lejjebb csúszik nemzetközi szinten. Pár éve még uraltuk a BL mezõnyt - azt hiszem 3 v 4 éve volt 4 angol a negyedben, 3 az elõdöntõben - most meg potyogunk ki a legelején. Pedig Wembleyben inkább néznék meg angol gyõzelmet, mint németet, vagy spanyolt, amire legreálisabb esély van idén.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HRC Dodi
A Celtic az mit iszik mostanság, kelta koktélt? 😄

HRC Dodi
Addig gyere át a stadionnal szemközti kocsmába, itt ülünk páran.. Keane, Henriquez, Bébé.. 😄D

HRC Dodi
Majd ha a padon ülök, vagy a keret tagja leszek és végre óriási tehetségként megkapom a lehetõséget, szólók neked elsõként, esküszöm! <#zavart1><#hawaii>

Magic Boy
Miért játszik Giggs, ráadásul kezdõként egy olyan meccsen aminek abszolult semmi tétje és végre játszhatnának a fiataljaink?

A Cserepad is tele van elsõ csapat beli játékosokkal (Vermijl-t és Macheda-t) kivéve, holott itt lenne a lehetõség, hogy jáccanak a tehetségeink.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

HRC Dodi
<#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

HRC Dodi
BL: Manchester United - CFR Cluj // 20:45 Old Trafford
Stream: Fanatics TV

MUFC XI: De Gea, Jones, Smalling, Wootton, Buttner, Giggs, Cleverley, Powell, Rooney, Welbeck, Chicharito

Subs: Lindegaard, Rafael, Young, Scholes, Fletcher, Vermijl, Macheda

dec 20-án sorsolnak

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
1.remélem a Celtic tovább megy, de 2. nem örülnék neki ha õket kapnánk két kedvenc csapatom egymás ellen nem lenne igazi, am szerintem 2meccsen kibírnának ejteni egy nagy csapatot. a klub évfordulója nagy erõt add nekik idén.
Real-nak kifejezetten örülnék megmutathatnánk Ronaldonak h hiba volt eligazolni. Juve is nagy meccs lenne, 99 bl elõdöntõ visszavágó+ált nem vagyunk rosszak az olasz csapatok ellen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Én egy Real-nak nagyon örülnék,nagy meccs lenne 😊
S kíváncsi lennék,hogy jobbak vagyunk-e jelenleg Náluk.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Mondjuk igen ott még bármi lehet. Chelsea-t mi ugye nem kaphatjuk, tehát az mind1. Nem tudom egyébként kivel járnánk rosszabbul, a Juvéval vagy a Shakhtarral.

még a donyeck is lehet 2., nem? (meg a chelsea is)

Tyler1
+ Juve, Bayern/Valencia, Benfica/Celtic lehetnek.

Juve lesz ebbõl, vagy Real sztem.

eddig akiket kaphatunk a bl-ben:
real
milan
porto

szép névsor 😛
ugyebár az arsenalt most még nem kaphatjuk

gondolom, de azért mégiscsak pechesek vagyunk az utóbbi idõben ezzel a sorsolással:
2007/08:
3. kör: west ham
4. kör: tottenham
5. kör: arsenal
6. kör: portsmouth - kiesés
2008/09:
3. kör: soton
4. kör: tottenham
5. kör: derby county
6. kör: fulham
elõdöntõ: everton - kiesés
2009/10:
3. kör: leeds - kiesés
2010/11:
3. kör: liverpool
4. kör: soton
5. kör: crawley
6. kör: reading
elõdöntõ: man city - kiesés
2011/12:
3. kör: man city
4. kör: liverpool - kiesés

szép névsor. nem néztem meg a többi nagy csapatét, de sztem nem volt ennyi komoly meccsük az fa kupában 😊

Zenszkij
West Ham is nagyon örülhet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

imádom, h az fa-kupában mindig így belehúzunk...
most éppen a west ham jutott idegenben

nekem meg a rohadt chelsea vitte el.... de ugy hogy x-et raktam a meccsre....:S

rooney8
Mint united szurkolo en sem, csak azert megis 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bocs, én most nem bánom 😊

rooney8
köcsög shity elvitte a mixem. bezzeg ilyenkor nem tudnak nyerni<#gonosz3>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a hátsó alakzatunk az elsõ félórában megye III-as volt. utána jól mûködött
még szerencse, h mindig sikerült gyorsan válaszolni
ez a mi fordulónk volt
jövõ héten kell a gyõzelem és 6 pont lehetne az elõny

ReszegKoldus
Van Persie elõadott azért egy Torreséhez hasonló bravúrt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rash87
Rooney-val mi történt,h semminek se örül?

attiGT
komolyan mintha álmodnék... pont most nyilatkozta Fergie, hogy Lindegaard nem hagyta még cserben, Rafael durca is jókor jön, na meg persze a 0 morál a csapatban is pont a city elõtti derbin van jelen...

DONGUBA
lindeszar mit keres a csapatban?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ReszegKoldus
Hát ez a meccs se segít megérteni minek még egy csatár 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
3 lövés, 3 gól
az nem rossz 😄D

ReszegKoldus
Gyanús volt az a szerdai kapott gól nélküli meccs, de úgy nézem kamatostul behozzák a lemaradást

ReszegKoldus
Ehhez meg is van a kezdés

ReszegKoldus
Vereség nem kéne, X nem volt még, úgyhogy gyõzelem lesz 😄

Rash87
City X...
Kíváncsi leszek,megint ilyen helyzetben X lesz-e a minék,vagy vereség.

Bár most ezt nem érzem 😄

Darthmushroom
West Ham 3:1 Chelsea
Arsenal 0:2 Swansea
Shity 1:1 Everton
Számunkra eddig jól alakultak az eredmények, fõleg h a West Brom is kikapott 0:1re a Stoke-tól, így nagyon kíváncsi leszek h játszunk este

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Oziris666
Hova?Minek?Annyi csatárotok van mint a kosz...

Tyler1
*Daily

Tyler1

Tyler1
Pedig még a kommentátor is kitért rá, hogy komoly kritika Rooneynak, ha elõbb cserélik le, mint egy Hernándezt.

attiGT
én pl nem láttam duzzogni, de egy biztos, legutóbbi meccsrõl annyi maradt meg, hogy kb a labdák 3/4-ét eladta/elszerencsétlenkedte...már üvöltöztem, hogy cseréljék le.

Tyler1
Nagyon duzzogott, hogy lecserélték hétközben. Nincs szar formában, de már középpontban sincs, kérdés, hogy ezt mennyire tudja megemészteni.

ffxi
Mi baja van Rooney-nak?

Fákjúal!

Tyler1
+1

Lett volna esélye egyébként visszajönni PL-be, az Aston Villa szerette volna magának, de visszautasította és inkább nyert még egy bajnoki címet 😊

MR ME
én örülnék neki ha SAF leköszönése után nálunk látnánk viszont edzõként 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

attiGT
Mi történt?

bakkerman
"Ole-Gunnar Solskjaernek jó éve volt: õ került be elsõ tagként az újonnan alapított norvég futball Hírességek Csarnokába, csapata, a Molde pedig megvédte bajnoki címét. A kék-fehérek a Hönefoss elleni sikerrel már az utolsó elõtti fordulóban bajnokok lettek, miután a rekordbajnok Rosenborg a hajrában benyomta az „önmegsemmisítõ gombot”, és a Strömsgodset sem bírta végig a versenyfutást. Ez a Molde történetének második norvég bajnoki címe. A bajnokság során a Strömsgodset 14, a Molde 9, a Rosenborg 3, a Tromsö és a Sogndal 2-2 forduló után állt az élen."

szvsz 2 év és a PL-ben látjuk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HRC Dodi
Láttam mit mûveltetek az Allianz Arénával.. 😄 Majd néhány angol stadionba is elnézhetnénk United ügyben.. Arsenalt meghagyom nektek, a múlt évi BL csoport tiszteletére.. 😄

HRC Dodi
<#hawaii><#nezze>

Zenszkij
Dodi for Prime Minister!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HRC Dodi
Én itt vagyok, ha gondolod.. 😉

MR ME
mondjuk én sokat nézegettem mivel nem mindig tudom követni h mi is zajlik éppen, sztem hasznos és jó dolog volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.