35611
-
#31564 Spanyol pletyik szerint Ronaldo a napokban tárgyalásokat kezdhet a csapat megbízottjaival. -
Monoton #31563 Csak a tisztánlátás kedvéért a Rooneys hír úgy szólt, hogy ti vonnátok bele az üzletbe, nem mi kértük. Persze az ilyen The Sun híreknek semmi valóságalapjuk sincs. -
#31562 Ide nem kell az a Tarzan, remélem pletyka is marad. -
#31561 csak a pletykák rovatva be nem? -
Zenszkij #31560 Hivatalos honlapon kint van, hogy lehet mi is beszállunk a harcba Cavaniért. -
#31559 Reál Margit....
És minden hű, NEM DIVAT szurkoló társam nevében kedves Margit! -
#31558 Thiago 8 évesen, és a mez :)
-
#31557 nem kicsit sokat, nézz real fórumokat a szurkolok is bale, gündokan, verratti, roo, cavani és még sorolhatnám milyen neveket akarnak -
Zenszkij #31556 na annyit már valóban nem, kicsit sokat akar a Madrid, viszavehetnének az arcból -
#31555 Ha aláírja az új szerződését? Kizárt. Ez a projekt vagy most sikerül, vagy soha. Esetleg 31-2 évesen visszajöhet, de akkor már minek.
Legújabb hír, hogy Rooneyt is bevonnák az üzletbe. Annyit már nem ér. -
#31554 Nálunk, de szerintem max jövőre van esély a visszatérésre. -
Zenszkij #31553 Már gyártják a Ronaldo mezeket. Nyilatkozta, hogy visszatér :D.
Viccet félretéve, szerintem van benne valami ráció, hogy neki tették félre, CR-nek nálunk a helye. -
#31552 Na akkor még egy kis Robin, megadom a kegyelemdöfést :DDDD
-
#31551 Ooh Robin Van Persie! -
#31550 :D -
#31549 nem kell cáfolni,tény,a stadion supershopjában már nem kapható a 7es mez Valencia nevével. magam is láttam,ajándékot hoztam volna keresztfiamnak
-
#31548 Elvileg ezt is megcáfolták, valami rögbis hülyeség miatt volt félre írva, Carrick twitterén... De legyen igazad -
#31547 Lehet, hogy üresen marad. Felesleges addig másra aggatni, amíg nincs rá megfelelő ember. -
pilboy #31546 máshoz nem nagyon illik...
nani??? aki valószínűleg távozik?
kagawa? még nem érett hozzá
clev? talán
csak nem marad üresen -
#31545 CR tuti megkapná, de minden más esetben kizárt hogy új igazoláshoz kerüljön :) -
pilboy #31544 thiago, vagy cr ;) -
#31543 Új 7-es lesz, Valencia 14-es(saját döntéséből mondta le), Hernández 9-es. -
#31542 te szemét:DD -
#31541 Amíg Moyes vissza nem érkezik, addig szerintem nem lesz új játékos. -
Zenszkij #31540 Valszeg Thiago lesz. Bale-t nem adják oda a Madridnak. -
#31539 skysports szerint 48 órán belül egy nagy igazolást jelentünk be: Thiago/C.Roni -
#31538 ha mata/silva/hazard megél itt, akkor szerintem neki se lesz gond, stílusra szerintem egyeznek -
Zenszkij #31537 Hivatalos, leigazoltuk Cristiano Ronaldot !!! :D -
#31536 Én meglennék lepve, ha leigazolnánk. Nagy játékos lehet, de nem tudom elképzelni a PL-ben.
Azért a 2 évvel ezelőtti gólja a mai napig élénken él az emlékezetemben.
-
#31535 sok oldal tényként közli+szakértők h megegyeztünk a barca-s Thiagoval. hivatalos bejelentés júl. 1 mert hivatalosan akkor kezd Moyes. -
#31534 Én 15-el is, de olyan 10-et látok reálisnak :) -
pilboy #31533 13 ponttal kiegyeznék az első 5 meccsen :D -
#31532 Egész kellemesen indul, Swansea, Chelsea, Pool, CP, City egymás után. -
#31531 Manchester United Premier League fixtures 2013-14: Moyes' boys start at Swansea
-
#31530 Mondjuk a hasonlatot nem teljesen értem. -
#31529 Nem mondott hülyeséget, annál csak jobb lehet, aki még pályára se lépett nálunk :D Bár azzal a 24 meccsen elért 1 gól, 1 asszisztjával magasra tette a lécet, ne ítéljünk elhamarkodottan :) -
#31528 Na ne túlozzunk azért ezen nevek közül több jó vétel volt, PL Mosest milyen alapon sorolod ide, arról fogalmam nincs... Mióta itt van 80% kezdő játékos, ráadásul jól játszik, Zaha-nal biztosan jobb...
cselszi topikból. a nyár aranyköpése eddig -
#31527 Kurva nagy barátság, hogy ellopják az összes nagy játékosunkat, mert képtelenek sajátot kinevelni, vagyis kitudnak, csak egyszerűbb felvásárolni a másikét... -
Zenszkij #31526 Akkor vigyék :). Mellesleg köztudott, hogy csapatunk és a Real Madrid régi jó barátságot ápol, ezért úgy gondolom, ha arról van szó CR7-et visszaengedhetik hozzánk. Reménykedjünk. -
#31525 Bale max a Realba megy, ha megy. Es csak ebben az esetben engednek el CR-t