Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
A Real Madrid ki fog esni, és ezzel véget is ér számukra a Mourinho korszak. Ezt mondják a maják.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
nyugodtan rúghat 😄 jobban örülök h így találkozunk vele/ük. Ha tovább megyünk is a barcaval is jobb volna döntõ elõtt találkozni. 2meccsen szerintem mind2 vernénk összesítésbe, viszont szerintem döntõbe mind2 cumi lenne. két barca ellen elveszesített döntõs évbe is az volt a véleményen h 2meccsen egyenes kieséses szakaszban legyõztük volna õket.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Meg mikor majd gólt rúg...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
BREAKING: Isten úgy döntött, hogy elhalasztja a világvégét.....

... látni akarja a Manchester United - Real Madrid párharcot a Bajnokok Ligájában

Darthmushroom
Én örülök a Realnak, így legalább az elején megtudjuk h van e esély a végsõ gyõzelemre.+Ronaldo hazatérése biztos h szép lesz a szurkolóknak(nekem biztos), meg majd mikor kezet fog a régi társakkal

attiGT
Én egyszerûen nem tudom mi lesz, ha mostanában játszanánk akkor vmivel biztosabban állítanám, hogy továbbjutunk, viszont addig még bármi megtörténhet, real megtalálhatja a tavalyi formáját, és ha nem is alakul jól nekik addig a szezon, valszeg már csak a Bl maradt nekik, szóval ott biztos mindent beleadnak. Nehéz lesz

Tyler1
1. mérk.: 2013. febr. 13. Real Madrid vs MANCHESTER UNITED
2. mérk.: 2013. márc. 5. MANCHESTER UNITED vs Real Madrid

-TT-

Idegenben kezdünk, nagyon jó. Az se gáz, ha ott kikapunk, csak rúgjunk gólt, meg tartsunk egy max 1-2 gólos különbséget. De szerintem még ott is verhetõ ez a Madrid.

Effe88
szerinted minek a próba?😊
hát pontosa azért, hogy a fõ elõadáson sikeresen megismételjék😊
ilyen véletlen nincsen, esélytelen

Tyler1
Valami 1:2millióhoz esélye volt, hát bejött 😊
Ennyire nem lehet manipulálni, hogy TOTÁL ugyanazt húzzák.

Viszont minden nem papírforma végeredményre lehet majd a "csalásra" hivatkozni.

Zenszkij

MrSpock
De minek a próbasorsolás? Nehogy véletlenül Fradi golyó kerüljön bele? 😄
Azért dúrva ,hogy totál megegyezik minden,pedig szerintem szinte lehetetlen.
De hát látjuk még sem az!

Go Jeff Go!!!!

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Ez fasza,most olvastam csak 😊)

Tyler1
<#taps>
K*rva jó lesz ez emberek! Én örülök.

Zenszkij
Ez olyan mintha a football managert tolnám, legnehezebb ellenfelet kapjuk természetesen. Baromi nehéz lesz a továbbjutás már az elején.

ReszegKoldus
Real...jó lesz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

HRC Dodi
A játékos nevek nem érdekelnek, a többin a hangsúly.. mi az, hogy a Milánon kívül õk, még ha ott is a "talán"??? Jó, minket is lehet szidni, mert kinek a pap, kinek papné.. teljesen egyértelmû, hogy más csapat is van a világon, tömérdek szurkolóval, de némely szarházi banda úgy elvitte magát, miután odafosták a pénzt, hogy csak na.... Pont ma volt egy hivatalos statisztika, hogy kb a Premier Ligában is legalább 8-9 csapat van elõttünk anyagilag.. mármint a tulajdonost beleszámítva, és hogy mennyit költ a csapatba!

Oziris666
Nem is írta h õshonos!Tehát nálatok se legenda Ferdinand vagy Rooney?

egyik sem az, inkább csak a chelsea "aranykorának" a folytonos tagjai

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ffxi
Nem értek hozzá, de A. Cole mióta õshonos Chelsea-s? 😄

Fákjúal!

HRC Dodi
Magyar csúzli klub facebookon írta:

"A CHELSEA talán az egyetlen olyan európai csapat a Milánon kívül, amelyik egy egész generációt fenn tudott tartani, és "végig tudott vinni": DROGBÁ-val, TERRY-vel, LAMPARD-dal, ASHLEY COLE-lal, CECH-hel, FERREIRÁ-val lettünk bajnokok - olyan legendákkal, akik nem egy vagy két éve vannak a csapatnál, hanem akiknek a személye határozza meg a CHELSEA mivoltát..."

Erre annyit tudok mondani: TE IDIÓTA, olyan hülye vagy, hogy sajnálom édesanyádat, hogy gyereket várt és te jöttél.... <#violent><#lama>

attiGT
<#worship>

Rash87
"Elnézést kérjek az Arsenaltól, de soha nem voltam boldogabb, mint most. Végül megtaláltam az otthonom és a békét. Boldog vagyok az Old Traffordon. Remélem, hogy a United drukkerek megtudják bocsátani nekem, hogy ilyen késõn jöttem." - Robin van Persie.

Manchester United Fans
-TT-

nyugodtan kitömhettük volna õket...

még egy azért jól jönne a szünet elõtt

Darthmushroom
de szép két gól, RvP és Clev, csak jót tett neki is az a castle gól régebben azóta ez a 2.gólja

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

bakkerman
<#worship><#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HRC Dodi
. Rafael hogy pihen, vagy sérülés, nem tudok róla.. :/

HRC Dodi
Premier League, 17.forduló
Manchester United(1.) - Sunderland(15.)
Old Trafford, 2012.12.15. 16:00

Játékvezetõ: C. Foy

De Gea, Jones, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, RvP.

Pad: Lindegaard, Giggs, Chicharito, Vidic, Welbeck, Scholes, Fletcher

Stream: BANOK

Tyler1

Tyler1
Létezik, csak olyat itt már nem látsz 😄
Elvileg az Arsenal edzõközpontjánál látták, bár meglennék lepve, ha pont Mr. Ego igazolna oda, fõleg a tegnapi Liga kupa "bravúr" után. Bár sztem már annyira mélyen vannak, hogy innen csak felfelé vezethet az út, lehet, hogy januárban drasztikus csapatépítés indul náluk (már ha komolyan gondolnak még valamit a jövõre nézve).

attiGT
Most meg elvileg érdeklõdünk Walcott iránt. Szerintetek jó csere lenne? Én még mindig szívesebben látnék egy JÓ formában lévõ Nanit, kérdés, hogy olyan létezik-e még...

Tyler1
Az Arsenal 20m-ért vinné Nanit.

Pont nem rég gondolkoztam ezen, hogy Walcott tuti eljön onnan, Nani meg tuti elmegy innen. Én simán belemennék egy cserébe + némi kp, Walcott régi nagy álmom MU mezben. Csak ne lenne ennyire sérülékeny...

Zenszkij
nem esett kétségbe és ez tetszik 😄

Rash87
Rio a mérkõzés után így kommentálta Twitteren a pénzdobálós incidenst:

"Akárki is dobta az érmét, micsoda dobás!"

"Nem hiszem el, hogy csak egy 2 pennys aprópénz volt... lehetett volna legalább egy 1 fontos is!"

Tyler1
Én is bírom, egyik legnormálisabb játékos abban a csapatban, nagy kár hogy anno SAF sajnált rá pár száz ezer fontot.

Tegnap a meccs után már együtt nézték Robinnal az x faktor döntõjét, ez sokat elárul róla.

Zenszkij
United drukkerként nagy kedvencem ez a Hart 😄.

<#eljen><#worship>
és idén már megvertük az ágyúsokat is! 😊

Tyler1
"Last time United won away games at Liverpool, Chelsea & Man City in the same season was in 1913/14."

bakkerman
amúgy igaz,hiába ez az angol futball úgymond sajátossága,hogy teljesen a játék részesei a szurkolók,de sajnos bármikor történhet egy olyan eset is,hogy valakit egy betegagyú szurkoló úgy eltalál egy üveggel,vagy bármivel,hogy meghal...

Tyler1
Elég lenne csak a 2 kapu mögé, ahol leginkább kivannak téve a játékosok ilyen veszélynek 😊

Mor3llo
Hálót? Az angol lelátok már így is inkább hasonlítanak egy színházi nézõtérre...még körbe is akarod õket zárni? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
Akkor húznának fel egy hálót a pálya köré vagy nem tudom. Meglehetne elõzni a petárda, érme, üveg, székdarabok dobálását.

bakkerman
gondolom nem tapogatnak végig mindenkit,és télen egy kabát alatt sok minden elfér :S

Tyler1
Ez meg a meccs kimaradt jelenete.
Hart<#vigyor1>

Tyler1
Sajnos a mi szurkolóink sem jobbak, ez 2 éve volt a Traffordon:

Pénzérme, sörösüveg, minden volt. Azért ha egy üveggel elkapnak valakit, akkor lehet vége van egy karriernek. Nem is értem hogy engedhetnek be egy lelátóra sörösüveggel...

Oziris666
Az ilyen nem focipályára való,az tény!(Mondjuk nagy hülye h a City drukkerek elé megy ünnepelni!)

rangadó, 92. perc
kell ennél több?
nem csak attól lehet nagy gól egy gól, h kapufáról megy be