35611
-
#31604 Én nem tudom ezeket hol olvasni, de hogy nem szabad hinni semminek, amíg nem hivatalos az is biztos. -
Zenszkij #31603 Reméljük. Én CR-ről is letettem már, habár Moyes állítólag 300ezres heti fizetést ajánlott neki... -
#31602 Semmi garancia nem lenne, hogy Thiago beválna. Zaha legalább ismeri az angol focit. Rooney meg marad, én ezt már biztosra veszem. -
Zenszkij #31601 véleményem még lehet -
#31600 fő az optimizmus és a szakértelem :D -
Zenszkij #31599 Thiago valszeg a Bayernbe megy, Joveticet akarjuk még megszerezni, mert a Chelse meg vinné Rooneyt. Évről évre lecsúszunk a jó igazolásokról, legjobbjainkat meg lenyúlják. Ez a Zaha, kb annyi lesz mint Kagawa. -
#31598 -
#31597 Első évben nem várok sokat, bajnokságban tartsunk egy dobogós helyet, BL-ben nyolcad/negyeddöntőig menjünk el, FA kupában is próbáljunk azért minél tovább menni, aztán kész. Kupák még várhatnak, először építsünk fel egy új hosszútávú egységet. -
#31596 Én bízom Moyesban,hogy továbbviszi amit az öreg rá hagyott.A klubb hagyományait és szellemiségét kell tovább vinnie.
Egy bajnok csapatot kapott,amit 1-2 helyen be kell foltoznia. -
Zenszkij #31595 Moyes jó edző, szerintem nagyon jól jártunk vele, megbízható, nem egy hivalkodó szószátyár. -
#31594 Én meg azt, hogy milyen látvány lesz nem a rágózó skóttal a kispadon egy united meccset látni -
#31593 fuhh nagyon várom Zaha játékát. szerintem a szezon igazolása lesz. -
#31592 -
#31591 Tegnap cáfolta meg a Barca, hogy lenne ajánlat, mai hír meg már: Thiago Alcantara will sign a five-year contract with United next week. -
#31590 -
#31589 Moyes az első sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy Rooney nem eladó, a CR ügyre meg sejtelmesen annyit reagált, hogy a klub mindig érdekelt volt a legjobbak leigazolásában. -
#31588 :)
-
#31587 -
#31586 Higuaín állítólag megbukott az Arsenal orvosi vizsgálatán, miután kiújult az asztmája az Ágyúsok vitrinjén található portömegtől. :D :D :D -
#31585 Giggs, Phil Neville...eddig jó stábnak néz ki. -
#31584 Giggs játékos/edző lesz idén!!! RESPECT!!! igazi Legenda -
#31583 pont ez jutott eszembe, ugyan ezt a mondatot hallottam tőle akkor is, csak Anglia-val. -
#31582 2. részt angollal nyilatkozta mielőtt eligazolt tőlünk. -
#31581 "Hiányzik az angol foci," kezdte Ronaldo a Szingapúrban tett látogatása során. "Pályafutásom egyik legjobb szezonját a Manchester Unitednél töltöttem. Mindenki tudja, hogy a klub még mindig ott van a szívemben és nagyon-nagyon hiányzik."
"Jelenleg Spanyolországban élek, élvezem a játékot és rendkívül boldog vagyok az itteni bajnokságban, de soha nem lehet tudni, hogy mit hoz majd a jövő." -
#31580 A buymyplayer.com-on már kemény 52 ember támogatta CR leigazolását :)
-
#31579 az szerintem csak pletyka volt h ő oda akart, city lehet akarta, de kizártnak tartom h Ő ment volna oda -
#31578 Ezért én is képtelen lennék utálni őt. Ha menni akar menjen, ha marad akkor hurrá, továbbiakban nem is érdekel ez a saga. Tegye dolgát, kész.
Mondjuk 3 éve mikor a Citybe akart "át"menni, na azért az erős volt. -
#31577 Én és ahogy MINDENKINEK KÉNE, vele vagyok és leszek is! -
#31576 A Manchester Evening News szerint, mivel a játékos soha nem nyújtotta be hivatalosan átigazolási kérelmét a klub igazgatótanácsának, így nagyon bántja, hogy Sir Alex bejelentése rossz fényben tünteti fel őt, a United rajongótábora előtt. Rooney tart, a szurkolói reakcióktól, különösen a 2010-es incidenst követően, mely után, ugyan bocsánatot kért a rajongóktól és a klubtól is, de még mindig élénken él a szurkolók emlékezetébe.
Moyes és Ed Woodward, a hét folyamán ülnek asztalhoz Rooneyval és ügynökével, Paul Stretforddal, hogy végre pontot tegyenek az ügy végére. A tárgyaláson közös kiindulási pont lesz, amiben már egy korábbi alkalommal megállapodtak, hogy Moyes szeretné, ha Rooney továbbra is a Vörös Ördögök csapatát erősíteni és a csatár is az Old Traffordon szeretne maradni. A fizetéssel kapcsolatban sem lesznek vitás kérdések, mivel Rooney elégedett jelenlegi bérével, tehát nagy valószínűséggel hamar sikerül megegyezniük. Egyetlen nehéz kérdés, a szurkolók bizalmának és támogatásának a visszaszerzése, mely nagy kihatással lehet a csatár jövőbeli szereplésére az Old Traffordon. -
#31575 Nem tudom ennek az egész Rooney szarságnak mi lesz a vége, de ha itt is marad akkor is hatással lesz rá ez a sok kavarás itt a nyáron.. szerintem, bár nem tudom... én az évszázad baromságának tartanám ha eladnánk... Fergi mellett lehet nem tudott volna már a régi önmaga lenni, de egy új edzővel én simán el tudom képzelni. Valamelyik nap néztem meg az united-arsenal meccset valamelyik korábbi évből, talán 03-04 ,de nem vagyok benne biztos. Hát ott minden egyes pillanatban látszott rajta az akarás, ment a labdákért, sose adta fel őket... jobban kéne nekünk egy régi Rooney mint egy CR7 SZVSZ, meg egy régi Nani is. -
Zenszkij #31574 Ezt akartam beszúrni. -
#31573 Nani meg Falcaoval pózolgat, lehet megvan az új csapattárs. -
#31572 Nem vagyok gémer, elmondaná valaki mit jelent ez a kép? :) -
Zenszkij #31571 Kacsamagazin e heti számából. Nem is tudtam, hogy Roo szereti a Playstationt :). -
#31570 azért ne Őt, akkor inkább (King Eric) Cantona-t vagy Becks-et hozzuk vissza -
pilboy #31569 owen visszatér
relax -
#31568 És ki lesz akkor az új 7-es? -
pilboy #31567 bebe-vel beszállhatnánk... -
#31566 Abban 1000% biztos vagyok, hogy Hernández marad, semmi nem utal arra a nyilatkozataiból, hogy boldogtalan lenne itt. Őt sajnálnám a legjobban. Nani nem fedezne nagy összeget nagyjából 8-8,5m fontot. Rooney meg már sok lenne.
Ezt muszáj lenne kp-val fedezni, nincs olyan játékosunk aki szóba jöhetne, és megérné a cserét. Chevrolet, Nike beszállhatna ahogy ígérték, 1. szezonban visszahozná az árát. -
#31565 ha tényleg nem hosszabbít és pénzt rendes pénzt akar látni a Real belőle akkor csak idén adhatják jövőre fele ennyit ér majd 1 éves szerződéssel, szóval van benne valami. főleg h szó volt h pénzem kívül játékost vonnák bele az ügybe (nani vagy borsó vagy roo)