35611

• Darthmushroom
    úgy nézz ki Mourinho aláír a PSG-hez.. nem örültem volna neki teljes szívből, de az a baj h rosszabb ha LvG marad
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.04.19. 13:11:22
  • Darthmushroom
    nincs kreatív foci oké van ilyen, de h a segg utolsó biztos kieső ellen a 90.percben a szögletzászlónál húzzuk az időt az valami hihetetlen... meg az h egy 18 éves srác majdnem házi gólkirály egy tavasz alatt az is sokat elmond a focink minőségéről.
  • Paranoia
    ez a baaaaj. ebben a szezonban csak ez a "szenvedés" megy....behúzni a 3pontot valahogy.

egy kieső AV ellen EGY gólt szerezni...nincsen kreatív szép foci :'(
  • Jim Morrison
    1-0, jóleszaz'
  • Darthmushroom
    túlzottan ma se erőltették a srácok a foci nevű sportot.
  • neevous
    Beckham, Scholes, Giggs nagyobb sztár volt, amikor kikerültek az akadémiáról?
  • Lópikula
    és annak ellenére, h Ferguson a világ legnagyobb edzője volt, ma már csak árt a csapatnak
  • Lópikula
    Már 6 éve is mondtam itt h Neymart nekünk kell leigazolni..nem nem tettük meg...leigazoltuk 50 milláért Márciált..vicc
  • Lópikula
    ősunited drukkerként meg kell h mondjam szégyen ami van ennyi pénzből..kezdem unni, szánalmas a csapat, szánalmasan gyenge, nem ebben a lélekben nőttem fel, vicc amit ez a Glazercsalád csinál..én 99en nőttem fel meg Cantonán, kezdem unni ami van, persze örökké Unitedé a szívem, de már nem érdekel mi van, egy csapat akinek a Realt, Barcát, sörbajor csapatot kéne offenzíválnia örül, h egy retkes West Hamet megver...nane............ez a Fosu Mensah is ki a fene..hagyjuk, el vagyok keseredve
  • neevous
    A Goal-on volt egy cikk, ami kicsit elgondolkoztatott, hogy hova férne be Rooney:

Megmondom őszintén, hogy nálam nem feltétlen férne be. Ha én állítanám össze most a csapatot így nézne ki:

• mariellove
    Hát ahogy olvastam Ferguson se örülne neki. Az a baj, hogy nincs még azóta se egy olyan jó edző mint Fergie volt, sajnos azóta gyengébbek mióta visszavonult.
  • Darthmushroom
    Nem, Ő sz@rna a klub hagyományira meg am sem lenne hosszútávú megoldás, Ő 2-3 szezonnál többet nem szokott sehol edzősködni.
  • Magic Boy
    Nagyon remélem,hogy nem, mert ő sárba taposná a klubb hagyományait és azt az eredményt is, amit Van Gaal a siatalok beépítésével elért. Hiszen Mourinhot csak az eredmény érdekli.
  • mariellove
    Sziasztok! Szerintetek jöjjön Mourinho?
  • pilboy
    ha nem csesznék el a kicsik ellen, simán mehetnének az első 2 hely vmelyikéért
  • Darthmushroom
    ha mi nem érünk oda a BL-re,akkor remélem ez a WHU odafog...
  • pilboy
    furcsa kimondani, de annak ellenére, hogy nehéz meccsek jönnek, majd kicsit "könnyebbek" (city, everton, hotspur, villa, palace), ezektől a csapatoktól nem kaptunk gólt ősszel...
  • pilboy
    szerencsére inkább kirándulunk egyet holnap a meccs időpontjában
  • Tyler1
    Én a második félidőben már semmit nem láttam. Az egyenlítő gólnál feladták, és tudtam is, hogy ha a Pool gólt szerez, akkor ezek feladják a faszba. És miért is ne tennék? Ül a menedzser bánatos balfasz módjára a padon, és semmi reakció.
    És akkor emlékezzünk vissza, hogy pár éve volt egy ember a pálya szélén, aki átüvöltötte a stadiont ha kellett, akitől félt az egész játékvezetői kar, aki motiválta és feltüzelte a játékosokat, akiknél nem volt vesztett állás a lefújásig.

Ez nem Manchester United, ez valami bóvli másolata csupán, rossz nézni mindegy egyes percét...
  • pilboy
    a 60. percig tűrhető játékot játszottunk, végre voltak helyzeteink (igaz az ellennek is), láttam a küzdést, akarást, aztán feladtuk

igencsak izgalmas hétvége előtt áll a bajnokság:
    everton-arsenal
    chelsea-west ham
    palace-leicester
    city-united
    soton-pool

• Jim Morrison
    Legalabb nem kapunk ki...
  • Jim Morrison
    1 Leicester | 30 63
    2 Spurs | 30 58
    3 Arsenal | 29 52
    4 Man City |29 51
    5 West Ham| 29 49
    6 Man Utd 29| 47
    7 Southampton |30 44
    8 Liverpool |28 44
    9 Stoke | 30 43
    10 Chelsea |29 40
    11 West Brom |29 39
    12 Everton | 28 38
    13 Bournemouth |30 38
    14 Watford | 29 37
    15 Crystal Palace |29 33
    16 Swansea |30 33
    17 Sunderland |29 25
    18 Norwich |30 25
    19 Newcastle |29 24
    20 Aston Villa |30 16

ha valaki gyorsan kíváncsi lenne a tabellára.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.16. 19:19:36
  • Lópikula
    főleg úgy h a tabellára nézek és sírnom kell..Rojo meg ezek a szerencsétlenek vicc
  • Jim Morrison
    Nso facebook:
    "A West Ham United FC kiharcolta a döntetlent a Manchester United otthonában."
    Elnézve inkább a ManU harcolta ki a döntetlen hazai pályán :C
  • Darthmushroom
    A lehető legrosszabb eredmény született.. +1 meccs. Ha kiesünk idegenben akkor WHU-nak fogok szorítani, h megnyerjék a kupát. Idei szezon alapján nagyon megérdemelnék.
  • pilboy
    mekkora szája volt 1-2 napja lvg-nek, h még 3 kupáért harcban vagyunk... kérdem én, h melyik 3ban???
    (bocsi)
  • pilboy
    leírtam, aztán gólt lőttünk
    leírom még egyszer :o
  • pilboy
    mekkora szája volt 1-2 napja lvg-nek, h még 3 kupáért harcban vagyunk... kérdem én, h melyik 3ban???
  • Darthmushroom
    a kezdő alapján megyünk utánuk.. :/
  • Jim Morrison
    17.00tol united - west ham

Chelsea, arsenal bucsuzott.
  • pilboy
    jövő héten ismét - az idényben kb 246.-szor - esélyünk van felzárkózni a dobogósokhoz... a city ellen
  • pilboy
    csak feladtuk az el-t a pl miatt...
  • Jim Morrison
    Nagyon jól játszik..
  • pilboy
    ez egyértelmű
    csak inkább darálták volna be "simán" a kiállítás után, mint így
  • Darthmushroom
    Horvát edző, horvát győzni akaró mentalitás. ilyen a WHU idén, nem véletlen verték meg a "nagyokat" is nem egyszer.
  • pilboy
    x-elt a cselszi is
    hihetetlen, ami az everton-west ham meccsen volt: 1-0-ás everton vezetésnél emberhátrányba kerültek a hazaiak, majd rúgtak egy gólt, aztán elhibáztak egy büntetőt... ami "szépen" meg is bosszúlta magát: a 80. perctől 3 gólt rúgott a west ham és így nyert
    city hozta a kötelezőt

holnap kapaszkodhatunk
  • pilboy
    x lett a rangadó
    everton vezet :)
  • rooney8
    sok esély van el-t nyerni...:D
  • pilboy
    1. ezt nem tudtam :)
    2. jelen esetben közelebbinek érzem a bajnoki 4. helyet, mint 1-1 ki-ki meccset vívni poollal, esetleg utána dortmund, tottenham, sevvila stb ellen , ahol bármi történhet 2 meccsen :)
  • Darthmushroom
    de az EL győzelem BL indulást ér