Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyebár egyik sem túlzottan garantálható és ha választani kéne, akkor már inkább a bl 😊
tegnapi nagyon nehézkes győzelem behúzva. iszonyatosan jól össze van rakva ez a watford<#worship>#worship>
hétvégén ha győzünk, ismét a forduló egyik győztese lehetnénk, ahogy tegnap is
főbb párosítások:
hotspur-arsenal (nagyon örülnék egy x-nek)
chelsea-stoke (szépen zárkóznak a kékek és nincs messze tőlünk a stoke sem)
everton-west ham (természetesen hazai győzelem lenne a legjobb, de az x-nek is tudnék örülni)
city-villa (országos 1-es sajnos)
watford-leicester (ez egy nagyon jó kis meccs lesz sztem. nem könnyű a darazsak otthonából elhozni a 3 pontot...)
palace -pool (poolnak eggyel kevesebb meccse van, úgyhogy még ők is veszélyesek lehetnek)
wba-man utd (mostantól duplán fontosak a meccsek, ugyanis egyre kevesebb a lehetőség a javításra! KELL A BL HELY!!!)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(esetleg fel is lehetne adni az el-t, persze csak a pool kiejtése után)
Liverpool (angol)–Manchester United (angol)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ménem ment ez elsőre így...?! rossz mutyiland ellen
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2-1 (3-3)
Mu 1 - 1 mid (2-3)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én valami ilyesmit várok tőle.
2-1 lett..
Sun 1-0 mun
Jelenleg 39.perc
Szerk : 1-1 39. Percben 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.13. 14:23:56
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
az elejéhez: eléggé benne van a levegőbe, hogy érkezik. igazából én nem tudom, hogy örülnék e neki vagy nem. lehet helyre rakná a klubot, viszont Ő sem az a megoldás amit igazán szeretnének szerintem a szurkolok, mivel Mou nem tud sokáig egy helyen megragadni. 2-3 év után meg újra edző keresni megint nem megoldás (még ha Giggs ott is lehetne mint potenciális utód)
Nem vagyok Mou fan, mert egy beképzelt, arrogáns, tiszteletet nélkülöző fasz, de azt hiszem ennek az évek óta kurváskodó MU-nak (már elnézést) egy ilyen edző kell. Tény, hogy ért a romboláshoz, de nem szabad elfelejteni, hogy milyen Barca uralmat tört meg anno a Madriddal, rekordbajnok lett velük. Két év alatt úgy tette fel megint a Chelsea-t Anglia trónjára, hogy tavaly egy percig nem volt kérdéses a PL címük. A korábbi eredményeiről nem is beszélve. És ha valamikor is égett benne a bizonyítási vágy, hogy ismét térdre rogyassza a brit birodalmat, akkor az most ég benne a legjobban, azok után, ahogyan a hőn szeretett Chelseajénél kibasztak vele. Én, mint Ágyús, baromira várom, hogy ismét feltüzelje az Old Traffordot, hogy a Vörös Ördögök nevükhöz méltó atmoszférában játszhassanak.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
így a pool elleni siker sz@rt sem ér
Utoljára szerkesztette: pilboy, 2016.01.23. 21:32:42
#énmegmondtammármikor
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2016.01.16. 11:40:52
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
lehet itt ironikusnak lenni de attól még nem lesz jobb a csapat. lehet várni de tudomásul kell venni h az öreg távozása óta nagyon nincs rendben ez a csapat
90 es évek végén mikor csaptunk egyik fénykorát élte televolt brittel max 1 - 2 északival megerősítve. Az egész akkor kezdődött mikor blancocat meg saha kat ide igazoltunk. az még elmnt mert az öreg volt az edző és jöttek az eredmények is. De ez megengedhetetlen h igazolunk senkiházi játéksokat a világ minden részéről h ázsiában dél amerikában meg mitumén hol nézzék a mi meccsünket. Leigazolni olyan játékosokat akik értik egymás nyelvét rendesen és nem tolmáccsokkal meg kézel lábbal mutogatják h hogyan kéne támadni. ami egyébként ku**ára nem sikerül és ezt mindenki látja. én elhiszem h török turbános emberek ülnek a hazai kispad mögött az old traffordon mert kőkemény pénzért megveszik a bérleteket, de menjenek már a pi**ába azok akik ezt az egész helyzetet kialakították.