35611
-
pilboy #35210 természetesen akkor érdemes csak feladni az el-t, ha nem jutunk bl-be
ugyebár egyik sem túlzottan garantálható és ha választani kéne, akkor már inkább a bl :)
tegnapi nagyon nehézkes győzelem behúzva. iszonyatosan jól össze van rakva ez a watford
hétvégén ha győzünk, ismét a forduló egyik győztese lehetnénk, ahogy tegnap is
főbb párosítások:
hotspur-arsenal (nagyon örülnék egy x-nek)
chelsea-stoke (szépen zárkóznak a kékek és nincs messze tőlünk a stoke sem)
everton-west ham (természetesen hazai győzelem lenne a legjobb, de az x-nek is tudnék örülni)
city-villa (országos 1-es sajnos)
watford-leicester (ez egy nagyon jó kis meccs lesz sztem. nem könnyű a darazsak otthonából elhozni a 3 pontot...)
palace -pool (poolnak eggyel kevesebb meccse van, úgyhogy még ők is veszélyesek lehetnek)
wba-man utd (mostantól duplán fontosak a meccsek, ugyanis egyre kevesebb a lehetőség a javításra! KELL A BL HELY!!!) -
#35209 szerintem nem szabad feladni az EL-t, főleg h olyan sorsolás van ahol az esélyesek száma gyakorlatilag megfeleződik. -
pilboy #35208 a következő 3 bajnokit nagyon fontos lenne hozni... valószínűleg zárkóznánk a dobogóhoz
(esetleg fel is lehetne adni az el-t, persze csak a pool kiejtése után) -
#35207 Gál úrral mi lett? :D
-
#35206 Rashford mit művel!! -
#35204 LvG csak nyert eddig ellenük -
#35203 Megvolt a sorsolás:
Liverpool (angol)–Manchester United (angol)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nso meg menjen má a'... Azt irta borzalmasan nehez feladat var a MU ra, aztan a liverpoolt kapta, akinellen aki ellen azert nyertek mar... -
Paranoia #35202 nagy debütálós meccse lett
ménem ment ez elsőre így...?! rossz mutyiland ellen
-
#35201 Sima 5-1... -
#35200 Nemtom, mikor megláttam (pont gólnál kapcsoltam vissza) azt hittem ellen felvett egy piros pólót -
Paranoia #35199 kijeza marcus rashford ?! -
#35198 66'
2-1 (3-3) -
#35197 Mindjárt 1. Felido vege.
Mu 1 - 1 mid (2-3) -
#35196 Mou aláírt, de szezonvégén veszi át a csapatot...hírek szerint. -
#35195 Manchesteri szurkolóként 5.75ös oddsra tettem hazai csapatra 2e ft-al. Vicc amit művelünk. -
#35194 még jó, hogy nem néztem. -
#35193 "A Manchester United vezetett, de végül 2–1-re kikapott a dán Midtjyllandtól a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján." -
TomStorm #35192 Nem biztos,hogy a "legjobb". Kérdésed,hogy jobb e mint MUO.Lehet más lesz.Én tippre azt mondom egyik se lesz -
#35191 am lehet Ferginek van igaza és Mauricio Pochettino lenne a legjobb megoldás, már két csapatnál is bizonyította h tud csapatott építeni még úgy is, hogy nem kell sok pénz. szereti a fiatalokat, és a fiatalos lendületes focit szereti amit kedvel a közönség is, de emellett kiemelkedően szoktak a csapatai védekezni. azt biztos szerintem is, hogy hosszabb megoldás lehetne a portugáltól (persze ha nem bukik meg) -
#35190 lehet akkor inkább ő kéne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Paranoia #35189 Murinho rohadt ellenszenves egy ember,de nagyon ráférne már,h leordibálja a fejüket.Vagy dobálja meg őket cipővel.. csak kapják már össze magukat,mert ez siralmas...
Én valami ilyesmit várok tőle. -
#35188 Hogy legyen nyoma:
2-1 lett.. -
#35187 csak az nem veri meg a fiúkat, aki nem akarja -
#35186 egy újabb komoly DIADAL....LOL -
#35185 De ami aggasztóbb, hogy többet támadnak mint mi :( -
#35184 Halkan megjegyzem:
Sun 1-0 mun
Jelenleg 39.perc
Szerk : 1-1 39. Percben :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.13. 14:23:56 -
#35183 Csak jönne MÁR!!!!!!!!! -
#35182 Szerintem várjuk meg a szezon végét, és hozzuk el Dárdait -
#35181 Mondjuk Mata repulne es erte kar volna. -
#35180 nem 10-20 éve gondoltam, de azért az a 2-3 évente váltás szerintem kicsit erős. -
#35179 Csak az a baj, hogy a mai világban egy olyan edzőt találni, aki hajlandó lenne hosszú távon egy csapat padján ülni és akit a klub is hajlandó hosszú távon megtartani....gyakorlatilag M:I.....gyanítom, hogy a Wenger-érával ezeknek az edzőknek a típusa is ki fog halni. Bár, elnézve Simeone meg az Atleti kapcsolatát, talán ő is befuthatna szép hosszú pályafutást szeretett klubjánál. Mondjuk ezt gondoltam anno Kloppra is, hogy sose jön el Dortmundból. Erre tessék, kurvának állt. -
#35178 atmoszférával pont most nincs baj :D otthon és idegenbe is úgy kitesznek magukért a szurkolók, hogy idejét nem tudom mikor volt hasonló a klubnál. tény, h klub is tett a hazaiért az "éneklő szektor" bevezetésével.
az elejéhez: eléggé benne van a levegőbe, hogy érkezik. igazából én nem tudom, hogy örülnék e neki vagy nem. lehet helyre rakná a klubot, viszont Ő sem az a megoldás amit igazán szeretnének szerintem a szurkolok, mivel Mou nem tud sokáig egy helyen megragadni. 2-3 év után meg újra edző keresni megint nem megoldás (még ha Giggs ott is lehetne mint potenciális utód) -
#35177 Egyre több portál ír "done deal"-ként a "M(o)U" házasságról, aminek bejelentése csak idő kérdése.
Nem vagyok Mou fan, mert egy beképzelt, arrogáns, tiszteletet nélkülöző fasz, de azt hiszem ennek az évek óta kurváskodó MU-nak (már elnézést) egy ilyen edző kell. Tény, hogy ért a romboláshoz, de nem szabad elfelejteni, hogy milyen Barca uralmat tört meg anno a Madriddal, rekordbajnok lett velük. Két év alatt úgy tette fel megint a Chelsea-t Anglia trónjára, hogy tavaly egy percig nem volt kérdéses a PL címük. A korábbi eredményeiről nem is beszélve. És ha valamikor is égett benne a bizonyítási vágy, hogy ismét térdre rogyassza a brit birodalmat, akkor az most ég benne a legjobban, azok után, ahogyan a hőn szeretett Chelseajénél kibasztak vele. Én, mint Ágyús, baromira várom, hogy ismét feltüzelje az Old Traffordot, hogy a Vörös Ördögök nevükhöz méltó atmoszférában játszhassanak. -
#35176 Ja ez mondjuk igaz. -
#35175 megbuktatták -
#35174 Elszórakozik 1-2 szezont, még talán nyer is valamit, aztán megy tovább, mint mindenhonnan :D -
#35173 én optimistább vagyok mint van gaallal. Persze most a chelseavel ahogy véget ért... egy kicsit előbb jobban örültem volna neki, de majd meglátjuk. -
#35172 Pfúúúúú baszki, semmi jóra nem számítok ha jön... -
#35171 Már Karácsony előtt is pletykálták ezt, de áhh :(
-
#35170 Mourinho!?!?!!!