Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésnek megfelel?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
javaslom tanulj meg kérdezni is
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azért bocs ha meghaladta a képességeidet.
(Máskor próbálok nem hibázni)
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
NEM ADTÁK LE ITTHON A 6. SOROZATOT EZÉRT SZINKRON SINCS HOZZÁ
ugyan azt az internetet használjuk, töltse le mindenki magának amit akar
A cím:[email protected]
Utánvéttel mennyibe jön ki?<#conf>#conf>
áhhhh nagyon jó volt. szerintem pár hónap múlva megnézem megint az elejétõl.
ügyesen nyitvahagyták a végét.
az utsó pár részben hullanak a fõszereplõk!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
a végére megkomolyodott a sorozat..
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nehéz volt.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
észrevettem egy kis párhuzamot két jelenet között.
Tony mikor meggyúzi Patsy-t hogy lépjen túl a testvére elvesztésén
ill
Benny mikor Artie Bucco-t akarja kicsinálni
T mindkettejüknél mintegy lebeszélésképpen megemlíti hogy gyerekük van
ez valami burkolt fenyegetés akart lenni?
mit gondoltok?
én úgy érzem hagyni akartak egy kis feszült bizonytalanságot a végére, hogy akkor most az a gyans fickó valami bérgyilkos volt, vagy mi? de ebben a pillanatban senkinek nem áll érdekében T-t kinyírni, tehát ez csak egy ál-feszültség.
valami megdöbbentõt akartak, még akkor is ha sz*r
Kb az van bennem hogy 6 évadnyi csodát egy ilyen szarral zártak le. Nem az hogy huha wtf azta most ez mi jézus máriám. Csak annyi hogy mé kellett ez....mintha levágták volna a végét és ennyi. Lehetett volna jobb befejezése de mindegy. Meg a csomó elvarratlan szál...amikor má a 6.-ban tudták hogy vége lesz 21 részen belül mérnem koncentráltak egy jobb befejezésre. És nem, csak azért mert maffiózók, nem jó így. hasonlítsátok össze az elõzõ évadok színvonalait, azokhoz méltó befejezést kellett volna. Egyik kedvenc sorozatom, de csak ezért nem fogom azt mondani hogy ez a befejezés jó, mert szerintem nagyon rossz volt :S
így úgy van vége, h WTF? 😊
Nem véletlenül lett ilyen
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
talán a meadow-t vagy a barátnõjét, a lófejü huntert játszó 2 zsidó luvnyát? 😊
ugyanmár...
de ha neked Adriana/ Drea di Matteo tetszett a legkevésbé, akkor ajánlom neked Aida Turturrot/Janicet vagy Mrs.Sacrimonit.
Vagy Vitot 😄DD
Don't stop beleiving! 😄D
😉
csak tudnám meadow szerepére miért nem sikerült olaszt találni...