1741
-
#1421 shad bannervideó -
#1420 nyugi, csak később a végén végez vele az egyik bekattant szeretője...érdekes halála egy főnöknek, de végül mégis így történt :(
-
#1419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon amúgy jót röhögtem amikor a hatodik évad vége felé Tony elvitte Paulie-t hajókázni, rögtön jöttek a flashback-ek Pussy kinyírásáról :D Paulie nagyon be volt szarva :D -
#1418 na jó hazudtam, a dagadt kályhacsőseggű vitó lesz a főnök, és Silvió lesz a köcsöge -
#1417 Amugy tényleg történik vele komoly baj, és Moltisanti lessz a főnök :(( -
#1416 kapjátok be :D engem ez mentálisan is érint :D -
#1415 Nyehehee, mindent elhiszel? -
#1414 neeeeeeeeeeeeee :( bazeg... ez most fájt. -
#1413 Hát de sajnos meghal:( Silvio lesz az utód. -
#1412 megnéztem a 6. évad első részt. most nincs időm a másodikra.. ugye nem hal meg? :| gondolom nem ,mert főszereplő ,de kicsit befostam az első rész végén... -
#1411 Remélem lesz, bár eléggé megritkították a népet a végére :D -
#1410 Hátha lessz folytatás, nem volt egyértelmű a vége. -
#1409 Mai rész RTL-en:
"Én is feldugnék neki valamit...persze nem a farkamat, hanem a pisztolyomat!"
Rotfl Paulie
Ezek a Vitos részek kikészítenek...tényleg ennyire rákell menni ennek a szerencsétlen -nek a nyomorára :/? Ink mutatnák Junior-t vagy Johnny Sack-et. Ja Sackel kapcs, a múlkori rész nagyon durva volt. Keményen elkúrták a lánya esküvőjét a végén :S. -
#1408 dec ól folksz :)
tényleg jó a snitt a végén, én is elviselnék még pár évadot, dehát vége :( -
#1407 Szétb@sz az ideg, végig néztem a 6. évadot, és kész vagyok a végétől :(( -
Gudakes #1406 a mailom lemaradt, bocs:
[email protected] -
Gudakes #1405 Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok), de ez a kedvenc! :) -
#1404 nos, én is végeztem a sorozattal:) nagyon faszányos volt! -
#1403 most tartok ott.. hát bazzeg ekkora lyuk tényleg létezik ??? :D -
#1402 én csak tegnap kapcsolgattam azt találtam rá reteken a 6. évadra.. én jelenleg az 5. felénél járok, és belenéztem, h megsasoljam a szinkront. elég rémes :D AJ-nek még úgy ahogy passzentos, a többi nagyon durva.. főleg Paulie-nak -
#1401 tuti. -
#1400 ez nekem kimaradt:S (de nem mostanában néztem)
Tuti, hogy 1 sorozatott nézünk? -
#1399 A tegnapi részben elég morbidnak gondolom azt hogy Tony-nak totál nyílt bazi nagy seb van a hasán, és a doki minden maszk és steril szoba nélkül belenyúlkál a beleibe! Mondja valaki hogy ez is csak az álom része volt, mert szerintem ilyen nincs...
Végig meg tudtam különböztetni Tony álmát és a valódi korházas jeleneteket, ám itt keményen összemósodott sztem....vagy tényleg van ilyen???? A fejem átférne az a nyitott seben bakker....és a belei nagy totálban látszódnak...kizártnak tartom.... -
hoseman #1398 a festő illetve tapétázó szakembert-a sportboltos sógorát-azt igen;azt 'lerántotta' volna..no de a papot??...Az csak ilyen plátói lófasz volt..
Különben meg szerintem a kölykök fontosabbak neki mint a lovetta...pontosabban a kölykök miatt fontos a lovetta...a család,a család,a család!!
Kárméééla forevőőőőr!!!
(különben tényleg jó lenne szarni egyet a Bingben! Na nem a szarás 'élménye' miatt,hanem mert akkor személyesen láthatnám a bárt ahol forgattak..) -
#1397 GY.P. HARC!!!! -
#1396 Szétnedurranjon az agyad bazmeg.
Orrbaszájjba szopatja a kurvákat,milyen sületlenségről beszélsz,és erről eddig tudomása sem volt a nejének?
Kurvára részlet kérdés kijé a bár,úgy jár oda mint te szarni.
Kármélát meg csak a lovetta érdekli,még a papot is leszopta volna. -
hoseman #1395 Winz!
Tonynak sztriptízbárja??...Lemaradtál egy Carmelányi orrhosszal..
A Bing Silvió bárja..
A többi sületlenségre amit összeírtál reflektálni sem érdemes.. -
#1394 A legunszinpatikusabb szerepet kétségtelenül Carmela kapta,álszent,álnaív,pnzár,ráadásul a krumpli orrával úgy néz ki mint egy paprikajancsi.
Érdekes volt látni mikor bekattant a letört műköröm láttán,amit Toni zsebében talált.Nemtom feltűnt-e neki,hogy Toninak már "serdülő gyerekkora óta" sztriptízbárja van.
A másik meg hogy Furiót seperc lefurujázná.
Én szó nélkül savasordóba tenném,még élve,hadd szokja
-
#1393 Segítség -
Lyana #1392 Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne a Maffiózók 6. évadjára! :) Kérlek ha vki tud segíteni írjon: [email protected] Légyszi segítesetek! :) -
#1391 minek xarakottok a rötölöklubbal?????????!!!!! -
#1390 a leg tuttib sorozat,az sem érdekel ha hajnali 3-kor adják le.mindig megnézem -
#1389 Majdnem befigyelt a mackós pizsifelső
-
#1388 Ilyen sem volt még,23.35-kor kezdték.
A szinkronhangok kíválók egytől egyig,igaz az eredetiben Tony többet bazdmegol,ami itt finom fordításban így szól"basszonmeg egy talicskamajom".
Hé Poly mikor is kezdődik a csillagszületik?
-
Lyana #1387 Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne a Maffiózók 6. évadjára! :) Kérlek ha vki tud segíteni írjon: [email protected] -
#1386 a TorrentTV-n, ott majd tuti épkézláb időben adják :)
(abba meg nem mennék bele, hogy mekkora vétek egy ilyen sorozatot szinkronosan nézni, mert ott aztán már tényleg tombolnának az érzelmek :)) -
#1385 Értelem és érzelem
Ha nem az RTL-en akkor hol nézzem meg szinkronosan a 6.évadot ecsém? -
#1384 ki a f*szt érdekel a retekklub? :) -
#1383 23:35
Maffiózók (am. filmsor., 66. rész, 2006) (16) - Csak tagoknak.
Fejemet rá hogy éjfél előtt nem kezdődik el,az RTL mindig csúszik min fél órát.
Volt olyan rész tavaj amit 01.30-kor adtak a szopósok -
sajtosrolo #1382 Nem, igazából nem szeretem a sok lövöldözést, verekedést, csak arra számítottam, hogy ebben sok lesz.:) Ezért esett erre a választásom, mert akkor olyanhoz támadt kedvem: Maffiózók, ők biztos ilyenek.:) De nem temettem el, sőt! Köszi a válaszokat, nézem majd tovább!