Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Choke off

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
A szinkronhangok kíválók egytõl egyig,igaz az eredetiben Tony többet bazdmegol,ami itt finom fordításban így szól"basszonmeg egy talicskamajom".
Hé Poly mikor is kezdõdik a csillagszületik?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
(abba meg nem mennék bele, hogy mekkora vétek egy ilyen sorozatot szinkronosan nézni, mert ott aztán már tényleg tombolnának az érzelmek 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha nem az RTL-en akkor hol nézzem meg szinkronosan a 6.évadot ecsém? <#lama>#lama>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Maffiózók (am. filmsor., 66. rész, 2006) (16) - Csak tagoknak.
Fejemet rá hogy éjfél elõtt nem kezdõdik el,az RTL mindig csúszik min fél órát.
Volt olyan rész tavaj amit 01.30-kor adtak a szopósok <#gonosz2>#gonosz2>
http://sajtosrolo.freeblog.hu/
ha agyatlan, tömény akció a szived vágya, akkor nem ez a sorozat való neked
http://sajtosrolo.freeblog.hu/
az lenne a jó ha folytatnák
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
itt a 6. évad
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Értelemszerûen a 2 szóban a 2 pont nincsen benne amikor használod.
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Nekem ebbõl az jött le, hogy amikor belépett Meadow az étterembe, Tony elájult és ezért van a hirtelen snitt, mert azt érzékeljük amit Tony. Az meg hogy felkel-e belõle ránk van bízva. Vagy rosszul gondolom?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
felirat.hu-sok egyébként elég kretének, nem hiszem el, hogy 1 sql táblát 1 hét alatt nem voltak képesek átmenteni egy másik szerverre...hosszúpuskán meg nincs sajna, csak a 6dik évad 😞
feliratok.hu-ra nemrég felkerültek, de az elérhetetlen már egy ideje
Meg érdekes junior mennyire barátságos fickónak néz ki itt alig ismerni fel:
http://youtube.com/watch?v=KjhZb9UOj4c&mode=related&search=
A filmben sztem egyszer sem mosolygott.
erre Tony bemondja a tuti gyógymódot: eredj, szopass egyet <#vigyor1>#vigyor1>
Nagyon kellene az utolsó évad, mivel a 12. részig jutottam a többi pedig hiányzik a gyûjteménybõl.
Szóval ha valaki tud nekem segíteni, hogy, hogy tudnék hozzájutni akár postán, akár letöltéssel az legyen kedves az alábbi mail címre küldjön infot!
Elõre is köszönöm!
[email protected]
-ni
- Még valami: Kinyírtad a sógoromat.
- És?
- A nõvéremrõl van szó, valahogy kárpótolni kell.
- Mondasz egy összeget?
(Kézfogás)
<#vigyor1>#vigyor1>
áh, biztos nincs semmi jelentése... 😊 amúgy én is azt hittem, hogy vmi tré verziót fogtam ki és azért lett ilyen hirtelen vége. érdekes dolgokra jönnek rá különféle fórumokban egyesek, tetszik pl az elgondolás azzal kapcsolatban, amit bobby mondott a hajón: "lehet észre sem veszed amikor megtörténik" .. bár ez alapján kissé gáz belegondolni, hogy lelõtték az egész családot, meg különbenis, annak mi értelme lett volna, kiknek lett volna érdeke? az étteremben látható gyanús alakokról mit tudunk amúgy? nem láthattuk õket korábban? én azt hittem FBI-osok, de ezekszerint nem..
ha feltételezzük, hogy azért sötétült el a kép, mert magát a sorozatot nyírták ki, vagy esetleg a nézõt (lásd bobbys szöveg) akkor viszont furcsa, hogy a carlos, beköpõs szálat ennyire elhanyagolták. a hangulat egyébként zseniális volt.. a tárgyalásos jelenet, meg az elején tony és paulie a reptéren... brr.. persze mondanom sem kell, hogy a végén a parkolós jelenetnél már majdnem infarktust kaptam.. 😊
http://lery.freeblog.hu