Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Elképesztõ mennyi jó nõt szedtek össze ehhez a sorozathoz.

" hítfeún 11 aúrakkor"
sb1
A 6/21-ez mikorra várható felirat?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Azért ez komoly bevállalás.Én most kizárólag angolul nézem-már csak a nyelvtanulás, gyakorlás miatt is-elõröl a sorozatot.Sokszor kell repeat-elni mert a szleng nagyon komoly 😊)

De egész más a hangulata eredeti nyelven.Tegnap kezdtem, most fejeztem be a 2.évadot.Szerintem én ezt soha nem fogom megunni 😊))
na szevasztok, én lezártam magamban a sorozatot, nincs mirõl beszélgetnem róla.

üdv nektek
Met
Gondolom, hogy valami gyári cucc, pár helyen találtam linket de már nem élnek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bakvarnyu
Én ezt csinálom kb áprilisban kezdtem el és most érek a legvégéhez , már
csak három rész van hátra.Kicsit el van már itt szaródva a sorozat, ez a rengeteg rákos beteg , már megint autóbaleset (Christopher)meg most lesz még Silvioval is valami, ilyen egyszerûen nincsen ,annyira irreális így mintha csak ki akarnák elégíteni a nézõi igényeket ,itt a vége bûnhõdjön meg hát mindenki aki benne volt a szarságokban.

Mészy
nekem a 628-as ericsson telefonomon volt olyan csengõhang

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Iwant2Belive
Szerintem úgy, hogy abból még nem adtak ki DVD-t amin lenne magyar felirat, ergo nincs hozzá subrip mint az elsõ szezonokhoz, hanem szinkron alapján készül. Egyébként én már önszorgalomból 90%át megcsináltam a 7es résznek, majd feltöltöm. Bár akkor még mindig ott van a maradék 8,9,10,11,12,13 <#szomoru1>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

BlackShadow
ah elnéztem a linket így már megvannak 😊
hogy lehet az, hogy az 5. évadnak csak a felének van felirata? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Met
Kellene olyan csengõhang mint Tony-nak van. Hogy keressem?😊 Motorola gyári hang?

hm, az én gépem magyart mutat😊
Iwant2Belive
1-2-3-4-6 hoz van felirat, 5.hez csak a 6os részig, ill a legutolsó részhez is még kell pár nap.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

BlackShadow
Nyelv: angol 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bakvarnyu
Nem gondoljuk csak gyanítjuk.<#vigyor1>

nem azért, de itt van 4.hez meg öthöz iss felirat csak nincs mappába téve http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=maffi%F3z%F3k (feliratok.hu)
Ti amúgy mibõl gondoljátok hoggy lesz még folytatás?
BlackShadow
ah értem.. én nem akartam a szinkronosat nézni.. max ha a 6. is le lesz és akkor az egészet úgy beszerezni😊 akkor marad az angol felirat

bakvarnyu
Szerintem nincs,mert azok szinkronosan is hozzáférhetõek a neten.

BlackShadow
szevasztok! épp "beszerzési körúton" vagyok, és már 3 évad megvan 😊 a problémám csak az, hogy a 4. és 5. évadhoz nem találok magyar feliratot. (feliratok.hu ; hosszúpuska; opensubtitles) van egyáltalán?

én pont azt tervezem, újra kezdem az egészet, mihelyt lesz idõm😊
ha egybefüggpen nézed a sorozatot, mondjuk napi 1 rész, akkor a 6. évad elej is a heéyán van teljesen rendben
ezez azért annyira nem lehet csodálkozni, hisz maffiózók élete napm mint nap stresszel teli...
bakvarnyu
Nekem ami a legkevésbé tetszett az elsõ 3-4 rész a hatodik szériában,amikor Tony kórházban feküdt.Végeérhetetlen beteglátogató jelenetek; akkor kezdtem leírni , de most megint jó így a legvége felé.
Mellesleg szokatlanul sok a rákos beteg a szériában van minden,prosztata,
tüdõ,gyomor stb

és szerintem egyértelmûen nem halt meg Rony. semmi sen utalt erre, az ajtó pont akkor nyílt ki mikor Meadow bejött rajta. egy zseniális feszültségkeltés volt csak. A mosdóba eloldalgó fickón T még a szemét is rajta tartotta és úgy zárták le a szálakat, hogy most éppen senkinek nem érdeke hogy kinyírassa
Milyen kis finom jelenet volt, mikor Patsynek töltött bort a skip
nekem is ez a szezon tetszett legjobban. megvan dvd-n és már számtalanszor újra néztem. Ralph az egyik legstílusosoabb embere volt tonynak. nagyon bírtam. emlékeztek, mikor Vitoval kosarazott? 😊)
És tényleg a spontán sepregetõs részen én is röhögtem, megúszta a fránya pára
Iwant2Belive
Úccsó részben meg az volt a mega lol amikor Paulie le akarta baszni a macskát az asztalról a seprûvel, és mikor Tony belépett elkezdett sepergetni.

Met
A lol az volt amikor Silvio fejen b@szta a morzsaporszívóval 😄DDDDD

Akkor ne nézd.
Én nem akarok új sorozatot!!!!!!

elég volt, szép volt
rofl
jaja, meg carlon is viccelõdött😊
Iwant2Belive
Vito miatt ha jól emléxem.

már kinn van a 20as felirat a hosszupuskán

jha, az még a hatodik széria elsõ felében volt. az télleg vicces volt😊
rekettyes
Fú ma nagyon durva jelenetet láttam, Silvio meg egy másik levágott egy dagadt csávót mint a disznót, legalább ötször beledöfték a kést.
Utána meg leültek pókerezni mint aki jól végezte a dolgát hehe
Hova lehet még ezt fokozni .

Iwant2Belive

"hítfõun 11 óraukkó"
Mikor lesz felirat a 20as részhez?
nekem az egész 😄
ralph és tony viszája, chris drogproblémái, adriana besúgóvá válik, carm és furio románca, ill furio nívódása... csupa jó dolog volt benne😊
amúgy kinek melyik a kedvenc évada? ha már úgyse tudunk új részekrõl beszélni😊
speciel nekem a negyedik, szerintem az egyik legütõsebb volt...
ezek a számok mentek uccsó részben, de konkrétan melyik volt a stáblista alatt, valószínû az utolsó a felsoroltak közül
http://www.hbo.com/sopranos/music/episode39.shtml
Azt megmondaná valaki, hogy melyik az a szám, amelyik junior éneke után szól, kb. 4:46-nál?

Ha jól néztem utána a dolgoknak, akkor Edith Piaf, aztán ennyi:S

HA már véget ért a sorozat (bár én még nem láttam az utolsó részt, é szerencsére vissza se olvastam), visszaemlékezésképp az egyik legjobb jelenet:

3. évad vége

bakvarnyu
Hát pont, hogy te nem gondolkozol reálisan, az embereket (akármilyen szar dolog) (Amerikában meg pláne) a dollár motiválja. Majd az a DC is szépen félreteszi az elveit pár év múlva ha felajánlanak x milliót a folytatásért.

Iwant2Belive
Talán csak el kéne olvasnod pár DC interviewt meg kicsit reálisabban gondolkodnod, és akkor lehet túllátnál ezen a tipikus elvakult rajongói állásponton. Én is fan vagyok de nem akarom, hogy ilyen szar ötletekkel újra felmelegítsék azt ami már egyszer ilyen zseniálisan véget ért mert azzal meggyaláznák a mûvet. De az, hogy én mit akarok egy dolog, DC errõl ugyan ezt gondolja. Egyedül a mozifilmre van némi esély de arra is azt mondta, hogy egyáltalán nem gondolkodik rajta, valószínütlennek tartja, hogy lesz valaha. Bár hozzátette, "Soha ne mond, hogy soha" ha eszébe ötlik valami új érdekes gondolod talán megfontolja. Folytatást nem csinálna mert akkor a sorozat végének zseniális lezárójelenete ostoba és hiábavaló lenne utólag, plussz sok fõszereplõ meghalt az utolsó szezonban. Esetleg visszahelyezte volna a 2006os részek idõszakába egy szimpla epizódként a Sopranos család napjaiból ami a sorozatból kimaradt, de AJ és Meadow meg egyre idõsebbek és nem tudja a koruk miatt visszahelyezni õket. Szal ezt is elvetette mint lehetséges variációt. A többi szereplõ csak körítés azokkal nem lehet új Sopranost eladni. Azt is mondta még, ha lesz film (nem sorozat) a 60as évekbe, Newark-ba helyezné vissza. Ezt nem én szopom az újamból, csak veszem a fáradtságot és utánaolvasok nem jövök elõ itt mindenféle rémesebbnél rémesebb a Sopranos hírnevet gyalázó ötletekkel.
Részemrõl ez a "folytatják-nem folytatják" vitát lezártam.

király gyerek vagy, hogy te így mindent tudsz...
Iwant2Belive
Ne haragudj LN, de ha ilyen ötletekkel beállítana DC az HBO-hoz pofánröhögnék. Ezzel a gárdával nem lesz folytatás, felesleges itt erölködni, bele kéne törõdni. Ha lesz is az az öregeket fogja bemutatni.
De erre kb van 1% esély és akkor még sokat mondtam. Ez az "elapad a bankszámla" meg még nagyobb humor. DC már nyilatkozott, hogy milyen projekten töri a fejét, Gandolfini meg pont azért hagyta ott a Sopranost mert nem akart 1 szerepbe beleöregedni, mivel amugy sem fiatal már. A fõszereplõk simán kapni fognak új ajánlatokat, Gandolfini simán kap bármilyen mozifilmben is akár. A többieket meg elhalmozzák sorozatajánlatokkal.

nem.
tony ki akarta nyiratni akkor, furio azért lépett le.
megcsalás nem történt, csak carmela tony fejéhez vágta, hogy õ meg mindennap annak élt, hogy furioval találkozzon.

amikor olaszországban voltak furioval, valamiöreg mondta furionak, hogy ha kikezd a fõnök nõjével, akkor az életével játszik.

de importálhat egy újabb olasz frmát attól a csajtól.
igen ez tök igaz, simán lehet folytatást, és ezeknek számtalan variációi.

"kénytelen lesz megbocsátani a majdnem félrelépést, hogy egy megbízható embere legyen?"

kiderült volna tony számára valamikor is, hogy Furio és Carm között vibrált a levegõ, vagy arra gondolsz, hogy csak lelépett?