Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
De egész más a hangulata eredeti nyelven.Tegnap kezdtem, most fejeztem be a 2.évadot.Szerintem én ezt soha nem fogom megunni 😊))
üdv nektek
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
csak három rész van hátra.Kicsit el van már itt szaródva a sorozat, ez a rengeteg rákos beteg , már megint autóbaleset (Christopher)meg most lesz még Silvioval is valami, ilyen egyszerûen nincsen ,annyira irreális így mintha csak ki akarnák elégíteni a nézõi igényeket ,itt a vége bûnhõdjön meg hát mindenki aki benne volt a szarságokban.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
hogy lehet az, hogy az 5. évadnak csak a felének van felirata? 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mellesleg szokatlanul sok a rákos beteg a szériában van minden,prosztata,
tüdõ,gyomor stb
Milyen kis finom jelenet volt, mikor Patsynek töltött bort a skip
És tényleg a spontán sepregetõs részen én is röhögtem, megúszta a fránya pára
elég volt, szép volt
jha, az még a hatodik széria elsõ felében volt. az télleg vicces volt😊
Utána meg leültek pókerezni mint aki jól végezte a dolgát hehe
Hova lehet még ezt fokozni .
speciel nekem a negyedik, szerintem az egyik legütõsebb volt...
http://www.hbo.com/sopranos/music/episode39.shtml
Ha jól néztem utána a dolgoknak, akkor Edith Piaf, aztán ennyi:S
3. évad vége
Részemrõl ez a "folytatják-nem folytatják" vitát lezártam.
De erre kb van 1% esély és akkor még sokat mondtam. Ez az "elapad a bankszámla" meg még nagyobb humor. DC már nyilatkozott, hogy milyen projekten töri a fejét, Gandolfini meg pont azért hagyta ott a Sopranost mert nem akart 1 szerepbe beleöregedni, mivel amugy sem fiatal már. A fõszereplõk simán kapni fognak új ajánlatokat, Gandolfini simán kap bármilyen mozifilmben is akár. A többieket meg elhalmozzák sorozatajánlatokkal.
tony ki akarta nyiratni akkor, furio azért lépett le.
megcsalás nem történt, csak carmela tony fejéhez vágta, hogy õ meg mindennap annak élt, hogy furioval találkozzon.
amikor olaszországban voltak furioval, valamiöreg mondta furionak, hogy ha kikezd a fõnök nõjével, akkor az életével játszik.
de importálhat egy újabb olasz frmát attól a csajtól.
"kénytelen lesz megbocsátani a majdnem félrelépést, hogy egy megbízható embere legyen?"
kiderült volna tony számára valamikor is, hogy Furio és Carm között vibrált a levegõ, vagy arra gondolsz, hogy csak lelépett?