Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a kép ami a bannerban van most nagyon bejön, legalábbis nekem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
thx
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Megnéztem az eddig leadott összes szinkronos részt!
kb 3 hét alatt és hát meg kell mondjam eszméletlen jó!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Üdv!
Nézi mostanában vki a Cool-on? A most ott futó évad, melyik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Én is feldugnék neki valamit...persze nem a farkamat, hanem a pisztolyomat!"
Rotfl Paulie <#nevetes1>#nevetes1>
Ezek a Vitos részek kikészítenek...tényleg ennyire rákell menni ennek a szerencsétlen <#kocsog>#kocsog>-nek a nyomorára :/? Ink mutatnák Junior-t vagy Johnny Sack-et. Ja Sackel kapcs, a múlkori rész nagyon durva volt. Keményen elkúrták a lánya esküvõjét a végén :S.
tényleg jó a snitt a végén, én is elviselnék még pár évadot, dehát vége 😞
[email protected]
Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok), de ez a kedvenc! 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Végig meg tudtam különböztetni Tony álmát és a valódi korházas jeleneteket, ám itt keményen összemósodott sztem....vagy tényleg van ilyen???? A fejem átférne az a nyitott seben bakker....és a belei nagy totálban látszódnak...kizártnak tartom....
Különben meg szerintem a kölykök fontosabbak neki mint a lovetta...pontosabban a kölykök miatt fontos a lovetta...a család,a család,a család!!
Kárméééla forevõõõõr!!!
(különben tényleg jó lenne szarni egyet a Bingben! Na nem a szarás 'élménye' miatt,hanem mert akkor személyesen láthatnám a bárt ahol forgattak..)
Orrbaszájjba szopatja a kurvákat,milyen sületlenségrõl beszélsz,és errõl eddig tudomása sem volt a nejének?
Kurvára részlet kérdés kijé a bár,úgy jár oda mint te szarni.
Kármélát meg csak a lovetta érdekli,még a papot is leszopta volna.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Tonynak sztriptízbárja??...Lemaradtál egy Carmelányi orrhosszal..
A Bing Silvió bárja..
A többi sületlenségre amit összeírtál reflektálni sem érdemes..
Érdekes volt látni mikor bekattant a letört mûköröm láttán,amit Toni zsebében talált.Nemtom feltûnt-e neki,hogy Toninak már "serdülõ gyerekkora óta" sztriptízbárja van.
A másik meg hogy Furiót seperc lefurujázná.
Én szó nélkül savasordóba tenném,még élve,hadd szokja <#eplus2>#eplus2>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae