Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
majd elmondja ha kell neki gondolom <#nyes>

ez a kép ami a bannerban van most nagyon bejön, legalábbis nekem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
most vagy az intro zenéje kell neki mp3ban csengõhangnak, vagy tonynak az az alappittyegése a mobilján 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7
végig néztem a 6. évadot de megnézem mindíg a részeket

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
<#fejvakaras><#nemtudom>

Met
hol? itt egy darab hszt nem látok csengõhang témában 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nemtom mindenki vmi csengõdallamról beszél
Met
melyiket?

A Tony féle csengõdallamot el tudná küldeni valaki? [email protected]
thx
Attila8805
Valakinek nincs meg véletlenül mp3-ban a fõcímzene?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hali mindenkinek!
Megnéztem az eddig leadott összes szinkronos részt!
kb 3 hét alatt és hát meg kell mondjam eszméletlen jó!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

joebacsi
ne 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7
#1424-------------bannerba vele??? 😄DDDDDDDdd

ChevyG
😄
Homár😄

Üdv!
Nézi mostanában vki a Cool-on? A most ott futó évad, melyik?

Met
búrkifli 😄

joebacsi
köcsög 😊

http://benjamin.hu/write/uploads/baszdmeg.jpg
a.carkey
Nem is! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=7MrjTmXvRL8

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
<#smile>

joebacsi
shad bannervideó <#worship>

joebacsi
nyugi, csak késõbb a végén végez vele az egyik bekattant szeretõje...érdekes halála egy fõnöknek, de végül mégis így történt 😞

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon amúgy jót röhögtem amikor a hatodik évad vége felé Tony elvitte Paulie-t hajókázni, rögtön jöttek a flashback-ek Pussy kinyírásáról 😄 Paulie nagyon be volt szarva 😄

A halál csupán a kezdet...

bakvarnyu
na jó hazudtam, a dagadt kályhacsõseggû vitó lesz a fõnök, és Silvió lesz a köcsöge<#vigyor1>

SHADOWEYES7
Amugy tényleg történik vele komoly baj, és Moltisanti lessz a fõnök 😞(

OrioN the S
kapjátok be 😄 engem ez mentálisan is érint 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SHADOWEYES7
Nyehehee, mindent elhiszel?

OrioN the S
neeeeeeeeeeeeee 😞 bazeg... ez most fájt.<#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bakvarnyu
Hát de sajnos meghal😞 Silvio lesz az utód.

OrioN the S
megnéztem a 6. évad elsõ részt. most nincs idõm a másodikra.. ugye nem hal meg? :| gondolom nem ,mert fõszereplõ ,de kicsit befostam az elsõ rész végén...

Met
Remélem lesz, bár eléggé megritkították a népet a végére 😄

SHADOWEYES7
Hátha lessz folytatás, nem volt egyértelmû a vége.

Adam5
Mai rész RTL-en:

"Én is feldugnék neki valamit...persze nem a farkamat, hanem a pisztolyomat!"

Rotfl Paulie <#nevetes1>

Ezek a Vitos részek kikészítenek...tényleg ennyire rákell menni ennek a szerencsétlen <#kocsog>-nek a nyomorára :/? Ink mutatnák Junior-t vagy Johnny Sack-et. Ja Sackel kapcs, a múlkori rész nagyon durva volt. Keményen elkúrták a lánya esküvõjét a végén :S.

joebacsi
dec ól folksz 😊

tényleg jó a snitt a végén, én is elviselnék még pár évadot, dehát vége 😞

SHADOWEYES7
Szétb@sz az ideg, végig néztem a 6. évadot, és kész vagyok a végétõl 😞(

a mailom lemaradt, bocs:
[email protected]
Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok), de ez a kedvenc! 😊
BlackShadow
nos, én is végeztem a sorozattal😊 nagyon faszányos volt!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
most tartok ott.. hát bazzeg ekkora lyuk tényleg létezik ??? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
én csak tegnap kapcsolgattam azt találtam rá reteken a 6. évadra.. én jelenleg az 5. felénél járok, és belenéztem, h megsasoljam a szinkront. elég rémes 😄 AJ-nek még úgy ahogy passzentos, a többi nagyon durva.. fõleg Paulie-nak

prezi
tuti.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ChevyG
ez nekem kimaradt:S (de nem mostanában néztem)
Tuti, hogy 1 sorozatott nézünk?
Magoo
A tegnapi részben elég morbidnak gondolom azt hogy Tony-nak totál nyílt bazi nagy seb van a hasán, és a doki minden maszk és steril szoba nélkül belenyúlkál a beleibe! Mondja valaki hogy ez is csak az álom része volt, mert szerintem ilyen nincs...
Végig meg tudtam különböztetni Tony álmát és a valódi korházas jeleneteket, ám itt keményen összemósodott sztem....vagy tényleg van ilyen???? A fejem átférne az a nyitott seben bakker....és a belei nagy totálban látszódnak...kizártnak tartom....

a festõ illetve tapétázó szakembert-a sportboltos sógorát-azt igen;azt 'lerántotta' volna..no de a papot??...Az csak ilyen plátói lófasz volt..
Különben meg szerintem a kölykök fontosabbak neki mint a lovetta...pontosabban a kölykök miatt fontos a lovetta...a család,a család,a család!!
Kárméééla forevõõõõr!!!
(különben tényleg jó lenne szarni egyet a Bingben! Na nem a szarás 'élménye' miatt,hanem mert akkor személyesen láthatnám a bárt ahol forgattak..)
ChevyG
GY.P. HARC!!!!
Winz
Szétnedurranjon az agyad bazmeg.
Orrbaszájjba szopatja a kurvákat,milyen sületlenségrõl beszélsz,és errõl eddig tudomása sem volt a nejének?
Kurvára részlet kérdés kijé a bár,úgy jár oda mint te szarni.
Kármélát meg csak a lovetta érdekli,még a papot is leszopta volna.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz!
Tonynak sztriptízbárja??...Lemaradtál egy Carmelányi orrhosszal..
A Bing Silvió bárja..
A többi sületlenségre amit összeírtál reflektálni sem érdemes..
Winz
A legunszinpatikusabb szerepet kétségtelenül Carmela kapta,álszent,álnaív,pnzár,ráadásul a krumpli orrával úgy néz ki mint egy paprikajancsi.
Érdekes volt látni mikor bekattant a letört mûköröm láttán,amit Toni zsebében talált.Nemtom feltûnt-e neki,hogy Toninak már "serdülõ gyerekkora óta" sztriptízbárja van.
A másik meg hogy Furiót seperc lefurujázná.
Én szó nélkül savasordóba tenném,még élve,hadd szokja <#eplus2>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Met

Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne a Maffiózók 6. évadjára! 😊 Kérlek ha vki tud segíteni írjon: [email protected] Légyszi segítesetek! 😊<#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>