Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig már azt hittem, Chris úgy berágott Tonyra, hogy tényleg elárulja és elmegy Adrianaval. De ennél drasztikusabb módott választottak 😊
Azt olvastam az újságban, hogy a kis Tonyról valami érdekes fog kiderülni, legalábbis a szülei részérõl. Kíváncsi vok...
Amúgy szerintem ezzel elkezdõdött a háború, vagy legalábbis egyre nagyobb a feszültség New Jersey és New York között...
Balhé lesz...
Amúgy új lett az 5. évadtól a Maffiózók dramaturgja, úgyhogy egy csomó hülyeséget tett bele: pl a Adriana bárját az elõzõ részeben Crazy Horse-nak hívták, most meg lefordították, vagyis "õrült ló" néven emlegetik..
meg a káromkodások is tök mások, meg sztem gyakoribbak
De így még drukkolhatunk Tony B.-ért.
Tud vki vmit hogy a 6. évadot mikor nyomják? remélem nem kell megint 1 évet várni
Egyébként a sorozat elején még úgy tervezték, hogy Christopher elveszi és csak Tony B.-t ölik meg. Csak közbejött a Joey😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pedig, hogy megszerették a csajt.
Nem emlékszem, de Chris anno miért nem vette el, különösen, hogy így az asszony nem tanúskodhatott volna férje ellen?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez hányadik rész volt?remélem mostantól kezdõdik a háború!
De buta rész volt,már épp kezdtem neheztelni amiért ez az 5. évadba kevés a hulla,de az utobbi két részbe rendesen belehuztak a fiúk,és hol van még a szezonzáró.Pedig de szerettem a Drea bébit,fõleg mikor teniszezés közben hajoldozott
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Amúgy az is milyen már, hogy egyre késõbbre rakják? már 0:05 szombaton (legalábbis én ezt olvastam).
Rtl klub is: szinte fõmûsoridõbe rakják az olyan szánalmas szarokat, mint a bajkeverõk vagy a valóvilág (vagy hasonló faszság), míg a Maffiózók valami lehetetlen idõpontban. a cool szintén: south parkot (ami 18-as, és nem 16-os korhatár) is hamarabb játszák, mint a maffiózókat. röhej
Steve Buscemi nagyon jó színész szerintem is,kiválóan illik sorozatba is.
Amugy engem a Sopranos 1 kicsit emlékeztet a Dallasra csak 15évvel késöbb,csak maffiával,meg persze sokkal igényesebben,bár akkor minden péntek este az volt a király,most meg ez
Spoiler:
Amikor Vito-t látta Meadow pasija, hogy cumizza az õrt az nem gyengén durva rész volt😄
Spoiler vége
szóval nagyon érdekes és kurvára megdöbbentõ fordulatok lesznek még😄
Viszont nemtudtam, hogy Õ rendezte azt a részt<#rolleyes>#rolleyes>
Légy jó, légy hű Magyar!
Steve Buscemit (Tony B.) komálom, és szorítok neki.<#gun>#gun>
Azt például tudtátok, hogy õ rendezte a harmadik évadban azt a zseniális részt (Barreni erdõ), mikor Chris és Pauile eltévedt az erdõben? Még egy rendezésérõl tudok a sorozatban, ami most volt az ötödik szezonban.
Légy jó, légy hű Magyar!
Mekkora flashelés volt a tegnapi részben!!! <#circling>#circling>
Chrissy-vel kapcsolatban. Azért vette ennyire komolyan Tony B. szopatásait mert ha megfigyeled ezeknek a gengsztereknek elég nagy az önbecsülésük és nem szeretik ha valaki rajtuk poénkodik mert ugye hát a tekintélyük csorbul ezzel... Az idõsebb Tony is felb*szta az agyát mikor T.B a súlyával szivatta és még lehetne sorolni a példákat, szeritnem ebben nicns ellentmondás. Az hogy elpityeredett.. hát istenem, ezért is zseniális a karaktere, mindenkinél van egy határ ahol eltörik a mécses (Tonynál is eltört) csak azt a felszinesebb filmekben nem szokták bemutatni. Itt erre is odafigyelnek nagyon helyesen. Ettõl ilyen nagy film ez.
Amúgy tvrip.try.hu-n 5. évad 6. részig az összes rész fenntvan, szinkronizálva <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
Ettõl függetlenül nekem tetszett a dolog, ez sztem pont odaillett, szinkronba került a képi világ, a jelenet által kialakult érzésekkel.
Imperoli nagyon jól játszik, Chrissy-t viszont nem értem a történetben. Nyilvánvalóan csak húzta õt Tony B. akkor meg minek veszi magára, Tony is csak szórakozott rajta. Nekem ez egy kicsit ellentmondásos, az egyik percben hidegvérrel meg tud ölni mkit, mint a maffia egyik keménykötésû oszlopos tagja, nyugodt szívvel agyba-fõbe veri a barátnõjét, és ennek ellenére mégis ilyen érzelgõs lúzer. Persze az okés, hogy önérzetes, ettõl még lehet az, dehát a családtagjaira ne már.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Tegnapi rész nagyon jó volt (meglepõ módon) bár volt egy pár jelenet ahol a kamerakezelés és vágás nem igazán tetszett. Pl mikor Carmela újra összetalálkozik a volt szeretõjével a tanárral és azt mondja neki visszamegy Tonyhoz... Szerintem nem kéne eröltetni ezeket a fajta képi megoldásokat, ha ilyeneket akarok látni megnézem a Blöfföt vagy más videoklipp mozikat... Én épp a hûvös precizitást és kiszámíthatóságot szeretem ebben a sorozatban. Viszont jól ki volt dolgozva a Christopher - Tony B. affér. Néhol már azt hittem teljesen jól kijönnek egymással a végén meg eléggé eldurvult a helyzet. Michael Imperioli nagyott alakitott, mikor a kocsiban kicsordul pár könny a szemeibõl az nagyon ott volt.
TV rip is jó lenne
én még nem láttam, már alig várom hogy megnézhessem!!!
azt mondják hogy: "barátnõje szerint" <#conf>#conf>
Ennyire nem vágnák vagy nem is kell nekik a szereplõket?
Jó nagy amatõrök!<#levele>#levele>
Amúgy van pár sorozat, ami nagyon nevetségesen drága! <#shakehead>#shakehead>
Légy jó, légy hű Magyar!
a 7. es 8. reszt viszont linkelhetne valaki...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy megvan e valakinek az 1 évad 1-2. része,a teljes 3. évad valamint az 5. évadból az összes kivéve a 4-5-6. részt, persze szinkronosan dvd-rip(divx)formájában?
Ha igen és szívesen megosztaná velem akkor az küldjön már 1 mailt.
Thx