Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg elképesztõen kemény rész volt. Nem csodálom, hogy Golden Golbe-ra jelölték Drea-t ezért.
Pedig már azt hittem, Chris úgy berágott Tonyra, hogy tényleg elárulja és elmegy Adrianaval. De ennél drasztikusabb módott választottak 😊
Azt olvastam az újságban, hogy a kis Tonyról valami érdekes fog kiderülni, legalábbis a szülei részérõl. Kíváncsi vok...
Amúgy szerintem ezzel elkezdõdött a háború, vagy legalábbis egyre nagyobb a feszültség New Jersey és New York között...
Balhé lesz...
Hát pedig lesz egy év még a hatodik indulásáig, mivel még Amerikában sem ment le, és akkor még hol vagyunk a leszinkronizálástól....
Amúgy új lett az 5. évadtól a Maffiózók dramaturgja, úgyhogy egy csomó hülyeséget tett bele: pl a Adriana bárját az elõzõ részeben Crazy Horse-nak hívták, most meg lefordították, vagyis "õrült ló" néven emlegetik..
meg a káromkodások is tök mások, meg sztem gyakoribbak
De így frankón sikerült kiléptetni(1. a család),erre külön kitalálhatnának 1 emmyt: a sorozatot legjobban elhagyó karakter.
De így még drukkolhatunk Tony B.-ért.

Tud vki vmit hogy a 6. évadot mikor nyomják? remélem nem kell megint 1 évet várni

FrezeR
huh tényleg durva volt a tegnapi! és igen ez volt a 12. rész ugyhogy jön a szezonzáró.

Bucser
Azért mert ki kellett írni a sorozatból mivel szerepet kapott a Joey-ban😄

Egyébként a sorozat elején még úgy tervezték, hogy Christopher elveszi és csak Tony B.-t ölik meg. Csak közbejött a Joey😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AnuluWork
*Chris

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ritka idegesítõ, igazi picsa volt a csaj. Bár Chis sem az igényesség Istene ...

Pedig, hogy megszerették a csajt.
Nem emlékszem, de Chris anno miért nem vette el, különösen, hogy így az asszony nem tanúskodhatott volna férje ellen?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ez tuti?vagy ez nem 13 részes?vagy már 12. hete adná az rtl?

Iwant2Belive
Long Term Parking volt a rész címe, HBO oldal szerint a szezon utolsó elötti epizódja, b*sszák meg...

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Bucser
Hanyas résznél tart az 5. évad???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Engem is lesokkolt rendesen,ez is elmenne egy évadzárónak

Bedurvultak rendesen mi?
ez hányadik rész volt?remélem mostantól kezdõdik a háború!

Látta vki ma az rtl klubbon?
De buta rész volt,már épp kezdtem neheztelni amiért ez az 5. évadba kevés a hulla,de az utobbi két részbe rendesen belehuztak a fiúk,és hol van még a szezonzáró.Pedig de szerettem a Drea bébit,fõleg mikor teniszezés közben hajoldozott

Iwant2Belive
Elképesztõ rész volt, üt mindent, nem jutok szóhoz.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Jó Neked!mondd már akkor el mi volt benne,Johnny Sack bebolondult,meg ki akarja csinálni Ralphyt,még mi történt?

nálam nem szakadt meg a cool, még fel is vettem, nem tudom mi volt nálatok a hiba.

Amúgy az is milyen már, hogy egyre késõbbre rakják? már 0:05 szombaton (legalábbis én ezt olvastam).

Rtl klub is: szinte fõmûsoridõbe rakják az olyan szánalmas szarokat, mint a bajkeverõk vagy a valóvilág (vagy hasonló faszság), míg a Maffiózók valami lehetetlen idõpontban. a cool szintén: south parkot (ami 18-as, és nem 16-os korhatár) is hamarabb játszák, mint a maffiózókat. röhej
FrezeR
nem tudom, korábban minden nap megismételték egyszer. ezt a 4. évadot már nem 😞 én is ugy voltam vele mint te..😊

de mért nem ismétlik?sok gagyi sorozat 6x lemegy 1 nap de ezt nem ismétlik,nehogy felvehesse rendesen az ember,én még 20percig ott szobroztam,aztán olyan ideges lettem hogy lehet még ma sem fogok tudni aludni 😊

FrezeR
jah én néztem és nekem is elment, pedig vettem fel. volt is káromkodás 😞

Sziasztok Cooltv-n nézi valaki?mert nekem tegnap megszakadt az adás 23:34kor csak a cooltv sport1,2 szóval nem hinném hogy a kábelnél a hiba.ismétlik vmikor?mert az rtlklubbos4.évadról sajna lemaradtam,amuyg ehéttõl már szombat 23:55 az új idõpont(Cooltv),de megismételhetnék igazán
Steve Buscemi nagyon jó színész szerintem is,kiválóan illik sorozatba is.
Amugy engem a Sopranos 1 kicsit emlékeztet a Dallasra csak 15évvel késöbb,csak maffiával,meg persze sokkal igényesebben,bár akkor minden péntek este az volt a király,most meg ez

Bucser
Írtam már lentebb, hogy az 5. évad minden téren nagyon ütõs befejezéssel szolgál majd😊

Spoiler:

Amikor Vito-t látta Meadow pasija, hogy cumizza az õrt az nem gyengén durva rész volt😄

Spoiler vége

szóval nagyon érdekes és kurvára megdöbbentõ fordulatok lesznek még😄

Brankley
hmm, igazad lehet <#eljen>
Viszont nemtudtam, hogy Õ rendezte azt a részt<#rolleyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Csak érdekességként mondom, hogy egy fajta struktúrát véltem felfedezni a sorozatban, nem tom ti hogy látjátok. És ez a struktúra az elsõ évadtól figyelhetõ meg. Azaz minden évadban feltûnik egy újjabb fontos személy, mellyel az évadvégén végeznek: elõször ott volt az elsõ szezonban Junior társa (már nem emléxem pontosan ki), aztán a másodikban Richie April, harmadikban Jackie April, negyedikben ugye Ralphie, most pedig...(nem tudom mi a vége, de sejtem) találjátok ki. Ez egyáltalán nem biztos, csak gondolom, és a struktúra ezt kívánná meg. Persze enélkül a rendszer nélkül biztos nem is lenne olyan izgalmas a sorozat.

Steve Buscemit (Tony B.) komálom, és szorítok neki.<#gun>
Azt például tudtátok, hogy õ rendezte a harmadik évadban azt a zseniális részt (Barreni erdõ), mikor Chris és Pauile eltévedt az erdõben? Még egy rendezésérõl tudok a sorozatban, ami most volt az ötödik szezonban.
Brankley
na azt nemtudom, 6.tól szerintem dc-n biztos nincs fennt szinkronnal <#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

És a 6.tól mi a helyzet azt csak dc ol lehetne vagy tudtok vmi mást is?

Mekkora flashelés volt a tegnapi részben!!! <#circling>
Iwant2Belive
Kiszámíthatóságot a képi világra értettem. Ha megnézed az összes komolyabb gengszterfilm a "klasszikusabb" filmezési stílust követi és ez igy van jól, ehhez a müfajhoz ez illik szerintem. Mielött valaki megkérdezi mi az hogy klasszikusabb: nem tudom definiálni de szeritnem a különféle kamerarezgéseket meg belassításokat (pl Helyszinelõk) nem a Maffiózókban kéne eröltetni. Amugy meg nem hiszem hogy ebbe az irányba menne el a film stílusa csak megjegyeztem hogy ez a fajta képi megjelenés kicsit idegen a sorozattól számomra.

Chrissy-vel kapcsolatban. Azért vette ennyire komolyan Tony B. szopatásait mert ha megfigyeled ezeknek a gengsztereknek elég nagy az önbecsülésük és nem szeretik ha valaki rajtuk poénkodik mert ugye hát a tekintélyük csorbul ezzel... Az idõsebb Tony is felb*szta az agyát mikor T.B a súlyával szivatta és még lehetne sorolni a példákat, szeritnem ebben nicns ellentmondás. Az hogy elpityeredett.. hát istenem, ezért is zseniális a karaktere, mindenkinél van egy határ ahol eltörik a mécses (Tonynál is eltört) csak azt a felszinesebb filmekben nem szokták bemutatni. Itt erre is odafigyelnek nagyon helyesen. Ettõl ilyen nagy film ez.

FrezeR
azért ilyen érzékeny a megjegyzésekre, mert kiskorában ugyanigy cikizték meg szivatták és most elõjöttek a régi érzések. erre volt utalás ebben a részben ha figyelted 😊

Brankley
Nem hagyjuk elhalni, nyugi <#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy tvrip.try.hu-n 5. évad 6. részig az összes rész fenntvan, szinkronizálva <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Waterhorse
Miért is kiszámítható? Én meg azért szeretem mert sztem pont nem az. Egyáltalán mire gondolsz ez alatt? A cselekményre vagy a képi megoldásokra?

Ettõl függetlenül nekem tetszett a dolog, ez sztem pont odaillett, szinkronba került a képi világ, a jelenet által kialakult érzésekkel.

Imperoli nagyon jól játszik, Chrissy-t viszont nem értem a történetben. Nyilvánvalóan csak húzta õt Tony B. akkor meg minek veszi magára, Tony is csak szórakozott rajta. Nekem ez egy kicsit ellentmondásos, az egyik percben hidegvérrel meg tud ölni mkit, mint a maffia egyik keménykötésû oszlopos tagja, nyugodt szívvel agyba-fõbe veri a barátnõjét, és ennek ellenére mégis ilyen érzelgõs lúzer. Persze az okés, hogy önérzetes, ettõl még lehet az, dehát a családtagjaira ne már.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Iwant2Belive
Na, emberek ne hagyjuk már ennyire elhalni ez a topikot, a gyõzike meg a buzera utcahosszal ver minket😊
Tegnapi rész nagyon jó volt (meglepõ módon) bár volt egy pár jelenet ahol a kamerakezelés és vágás nem igazán tetszett. Pl mikor Carmela újra összetalálkozik a volt szeretõjével a tanárral és azt mondja neki visszamegy Tonyhoz... Szerintem nem kéne eröltetni ezeket a fajta képi megoldásokat, ha ilyeneket akarok látni megnézem a Blöfföt vagy más videoklipp mozikat... Én épp a hûvös precizitást és kiszámíthatóságot szeretem ebben a sorozatban. Viszont jól ki volt dolgozva a Christopher - Tony B. affér. Néhol már azt hittem teljesen jól kijönnek egymással a végén meg eléggé eldurvult a helyzet. Michael Imperioli nagyott alakitott, mikor a kocsiban kicsordul pár könny a szemeibõl az nagyon ott volt.

Brankley
tvrip.try.hu, vagy DC++ 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Sziasztok! Le lehet valahonnan tölteni a maffiózók sorozatot szinkronosan?
TV rip is jó lenne
Brankley
Ezzel én is így vagyok <#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

FrezeR
nagyon felcsigáztál😊 olyan lassan telnek ezek a hetek 2 epizód között

Iwant2Belive
Ez a széria komorabb hangvételû mint az eddigiek és ez nekem bejön. Én azt nem értem most miért nem kap annyi Emy díjat mint eleinte? Innen látszik, hogy az ilyen díjak a marketingröl szólnak 80%ban. Épeszû ember nem gondolhatja komolyan, hogy az ilyen Lost szinû gagyiságok jobbak mint pl ez az 5. széria... szánalom.

Bucser
Az 5-ös széria egyébként nagyon sok téren üti majd az összeset kivéve az elsõt😊 Nagyon durva dolgok vannak benne😄 (kb10 hónapja megnéztem már de akkor is nagyon durva😄)

Iwant2Belive
Amugy biztos vannak itt olyanok akiknek már megvan (torrentröl innen-onnan) az elsö 3 széria 4.5-ös DVD-video formátumban. Kérem az illetö dobjon meg 1 priváttal. Elöre is kösz

Iwant2Belive
Két kép a mai epizódból

én még nem láttam, már alig várom hogy megnézhessem!!!

Mi az hogy az Rtl klub reklámjában J. Melfire
azt mondják hogy: "barátnõje szerint" <#conf>

Ennyire nem vágnák vagy nem is kell nekik a szereplõket?
Jó nagy amatõrök!<#levele>
Brankley
Lehet amugy, hogy arany gravír van benne <#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy van pár sorozat, ami nagyon nevetségesen drága! <#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

FrezeR
eh, tiszta rablás. én is meg akartam venni dehát ilyen árakkal nevetséges. nem tudom miért ennyi. tudja valaki? lehet aranyozottak a lemezek?😊

Iwant2Belive
A negyedik szériát decemberre ígérik, állítólag lesz hozzá szinkron is. Egy ideig úgy volt hogy a Warner megjelenteti az elsõ 3 szezont is újra, szinkronnal de ebbõl valószínû nem lesz semmi, továbbra is maradnak a boltok polcain az irreális áru kiadások (1 szezon 25k huf etc) NC. Aki mindenképpen eredetiben szeretné megvenni osztrákoknál pl a töredékéért megkapja ugyanúgy magyar felirattal.

miert, talan az elso 4 evadbol van szinkronos dvd kiadas? 😊
a 7. es 8. reszt viszont linkelhetne valaki...

Brankley
szerintem sincs nagyon 5. évad még szinkronosan.

Légy jó, légy hű Magyar!

Kint lenne az V. évad szinkronosan? Én csak Tv-riprõl tudok.<#conf>
Brankley
uhh, én elfelejtettem nézni <#nemtudom>

Légy jó, légy hű Magyar!

FrezeR
ma 23:00 cool tv 4. évad elsõ rész. nézzétek 😊

Waterhorse
Figyu, ha az 5. évadból szállítod az összes részt (a 4-5-6-ot leszámítva) szinkronos dvd-rip formában, akkor én segíthetek és letölthetem amiket te keresel<#banplz>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

az otodik evad 7-8. resze neked megvan talan?

Hi All!

Lenne egy olyan kérdésem ,hogy megvan e valakinek az 1 évad 1-2. része,a teljes 3. évad valamint az 5. évadból az összes kivéve a 4-5-6. részt, persze szinkronosan dvd-rip(divx)formájában?
Ha igen és szívesen megosztaná velem akkor az küldjön már 1 mailt.
Thx