Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nem osztaná meg a dc-n a sorozatot?
nem bírom senkitõl leszedni.
[email protected] írjon kérem
de engem csak a jószándék vezérelt.
Asszem még túl korá volt😉
ASTON - Last moment http://astonshell.com
Talán dc-n próbáld letölteni;
,de ha nagyon kell küldj egy PM-et és meglátom mit tehetek
ASTON - Last moment http://astonshell.com
vááá imádom ezta zenét,ha vkinek még nem lenne meg mp3ban
viszont ugy nez ki hogy az otodik evadot elkezdjuk "fusiban" tehat max ide irok egy linket, a feliratok.hu pedig bekaphatja 😊
akinek van jo minosegu szinkronja a 7.resztol, lehetoleg mp3ban az keressen meg. koszonom!
Qvik,
no igen, éppen erre gondoltam. Szóval aki hónapokat bajlódik vele, az valószínûleg nem tud az adott idegen nyelven, esetleg semmi ideje sincs; tehát jobban teszi, ha hagyja másra a dolgot. (Hacsak nem a Gyûrûk Ura vs. Neo & Trinity-t vállalta el. 😊
Másrészt szerintem nem feltétlenül baj az, ha egy fordításnak van alternatívája. A felhasználó majd eldönti, neki melyik fekszik jobban. Régebben én is jártam így és döntöttem valahogyan. Így mondhatjuk, hogy semmilyen munka nem felesleges.
Harmadrészt én sem úgy gondoltam, hogy az utolsó századmásodpercben szóljon a fordító, azt írtam: "a cél elõtt nem sokkal (1-2 hét)". De persze ez csak egy szerény javaslat volt. Mivel szerintem körülbelül 2 hétnek elegendõnek kellene lennie.
Annak viszont örülök, hogy a régi felirat-bejelentéseket leveszitek. Remélem, az egy hónap már kezd réginek számítani... 😊"
ezt most olvastam a forumon,de nem teljesen értem hogy 13részt hogy vállal be valaki csak úgy?az legalább 6-7 rendes mozifilm ideje nem?talán ha irsz annak aki lefoglalta,feloszhatnátok egymást között ezt a 26részt
1. Ezek a fránya adósságok (For All Debts Public and Private)
2. A titkosügynök (No Show)
3. Kolombusz tojása (Christopher)
4. Súlyprobléma (The Weight)
5. A versenyló (Pie-O-My)
6. Fenejó üzlet (Everybody Hurts)
7. A nagy fogás (Watching Too Much Television)
8. Felebarátod nõjét el ne szeresd (Mergers and Acquisitions)
9. Gyújtogatás (Whoever Did This)
10. Elvonási tünetek (The Strong, Silent Type)
11. Egy tisztességes üzlet (Calling All Cars)
12. Mi bántja a lelkedet? (Eloise)
13. Tengerparti vityilló (Whitecaps)
a többit számold ki magad 😛 talán a 7. és a 8. rész lehet,de matek sosem volt az erõsségem😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Vettem mégegyet is A kiskirály ez valami orosz remélem jobb lesz
esetleg elkezdhetnéd a 6.-at 😄 ha az már letölthetõ valahonnan
Légy jó, légy hű Magyar!
sok ember üldözne a sírig ha netán azt csinálnád 😄 vagy már az is foglalt?
ennyit errol...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor jön a kövi évad vajon?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Jó volt a befejezõ rész, kíváncsi leszek a folytatásra.
http://www.o-store.hu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Csodálom, hogy anno leadták az Elit alakulatot.
Kiváncsi vagyok, hogy a "Rome" sorozatot leadják-e, vagy azt is az RTL fogja nyomni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Gandolfini botrányosan tökéleteset alakított. Már elõre félek a 6. szezontól szerintem annyira jó lesz. A végén én akkor ilyedtem mikor a köcsög Johnny Sacknál elöugrott 2 fegyveres a hókupacból 😊 azt hittem, hogy Phil lesz az meg egy embere és Tonynak annyi (persze, hogy nem ölhették volna meg hiszem 6. széria stb de akkor is 😛). Számomra kicsit furcsa volt a film végi vidám hangulat, valahogy szomorúbb depresszívebb befejezésre vártam, de ez a rész akkor is maga volt a tökély. persze melyik nem az...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
korpa ellen zsírmalac
es talan jovo szeptemberben az rtlen...
Kiváncsi lennék milyen megfontolásból döntött így Tony, talán a kép és amit Paulie mondott róla?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Steve Buscemi pedig tényleg "kiszállt", ahogy gondoltam.
amúgy nem lett semmi következménye, sõt az 5. évad elején még viccelõdve gondotak rá vissza, mi lehet az orosszal
én elsõre arra tippeltem, hogy öngyilkos lesz, hiszen kurvára ki volt kattanva elötte. mikor T. mondta Adriananak, hogy megpróbálta el is hittem volna... de ahogy egyre több erdõt láttam már levágtam mi lesz....
ZSENIÁLIS