Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Pedig van már szinkronos verzió, nekem az ötödik évad is szinkronos...

A halál csupán a kezdet...

jó darabig nem is lesz szvsz 😞
én még mindig a 4. évadhoz várom a feliratot

oszinten, mit vartal?
amerikaban megy miert lenne szinkron? remelhetoleg lesz hamarosan angol felirat, es akkor majd lehet hogy valaki leforditja magyarra. rtl majd talan szeptembertol elkezdni adni. de szerintem majd csak jovore...

Fenrir
Én tegnap láttam a hatodik évad elsõ részét egy letöltéslistában...Asszem még se szinkronja, se felirata nem volt...

Igen! Ezaz! Végre itt a 6. szezon!!!
Elkezdtem letölteni az elsõ részt - hát kíváncsi vagyok...
csak aza kár hogy még a negyedik évadhoz sincs felirat 😞
amugy néztem az hbo honlapján az elõzetest nem lesz rossz 😄

The.Sopranos.S06E01.HDTV.XviD-LOL
ezt is megertuk. attol feltem sosem jon el ez a nap...

Fenrir
Nagyon szépen köszönöm <#wave>

spyderco

http://www.o-store.hu

Fenrir
Nincs meg valakinek a fõcímzenéje? Nem a teljes ost kell csak a theme song.

Btw szedem le az 5-ös évadot, 5 óra múlva kiderül hogy milyen minõségû 😊

Tojesz
Nekem is nagyon bejön ez a sorozat, most az elsõ évad 10. részét néztem meg épp<#smile>
Az elsõ 3 megvan, a többi meg jön lefelé a gépre

Bucser
Elõször nekem is furcsa volt... De mikor Tony õrjöng.... hát az szinkronnal nem adható át😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Én most belehallgattam a hivatalos oldalukon pár filmbe a részekbõl és rohadtul nem jöttek be az eredeti hangok. Tony-nak a rendes hangja olyan mintha ki lenne herélve és Junior hangja is nagyon furcsa, szerintem a szinkronokat itt nagy eltalálták, Tony-nak ez jobban áll...

Bucser
Én angolul néztem végig mind az 5 szériát és marhára nem hiányzott a magyar szinkron... Jó lett a magyar szinkron nem azt mondom, de az angol akkor is jobb😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Nekem megvan a teljes negyedik évad szinkronosan, ugyanolyan minõségben és formátumban mint az elsõ 3...

Bucser

Met
Mivel itthon nem jelent meg a 4-5. évadd ezért magyar felirat nélkül lehet letölteni.
Valaki rárakhatná a külföldi dvd-re a magyar hangot😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

épp azabaj hogy felirat sincs

Örm
Hello!
Nekem megvan az 1.-3. évad dvd-n. Nem tudja valaki, hogy a 4. évadot honnan lehetne megszerezni nem baj ha csak felírat van rajta?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Fenrir
Nagyon jó ez a sorozat, megvan az elsõ 3 évad és most jön le a negyedik is kiváló minõségben <#eljen>

Szia! Nekem megvan a maffiózók 1.-5. évad szinkronnal az elsõ négy évad divx-ben
az ötödik dvd-n összesen 8db lemez. Ha tudtok cserealapot kínálni, szívesen cserélek.
Sorozatok, magyar filmek régi nagy mozik is érdekelnek.Más ritkaságaim is vannak.
Akit érdekel a csere írjon!
jásé
elírtam véletlen😄

nanembay

de a zene valami eszméletlen, nem tudja vki, mi a címe az intro muzsikájának???
http://www.sopranostv.co.uk így próbáld 😄 intro nekem is teccik

nalam az oldal nem jon be (dns nevfeloldas nincs)

csácsá, van itt egy jó kis sopranos oldal: www.soporanostv.co.uk
Nem tudja valaki, hogy mi a címe az oldal introjaban hallaható zenének???

Elõre is THX

Mér nem jó a bitcomet?
maanyy
Melyik warez-oldalon van meg mind az 5 évad ??<#kacsint>

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

ingyen meg ott a torrent. ott is megvan minden... en sem reklamozok 😄

Brankley
van varez oldalon, mind az 5 évad magyarul, de hát fizetõs...Én meg nem reklámozok <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

weben nincs, manapsag mar csak torrenten lehet talalni. vagy ha fizetsz erte, akkor sms-es helyeken az otodik evad megvan. de fizetni a warezert 😞

maanyy
Hello..
Tudom, hogy már rengetegszer kérdezték, és vissza is olvasgattam...
De az lenne a kérdésem, hogy honnan lehetne beszerezni minél több évadot/részt (szinkronizáltan) ?? DC-n kúúrva keveset találtam, de az is vagy csak egy pár rész, vagy nagyon lassan jön, vagy nincs szabad slot stb..
Tehát egy oldal lenne a legjobb, vagy ahonnan hamar meg tudnék szerezni minél több részt !!! 😞😞

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

volt a 8mmben is 😄 bár a szinkronhang nem hinném hogy passzolt volna a hangjához
de jó volt szakállasan 😄

Bucser
Nem tudom jó a sorozat de én Gandolfini-t tartom akkora színésznek, hogy ne csak maffiózót tudjon játszani...

Brankley
persze, hogy nem <#smile>
Remélem Gandolfini ezután, ha tnyleg vége lesz a Maffiózóknak, kap valami ilyesmi sosorzatban szerepet! <#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Mészy
Ebben biztos vagyok. Eddig sem aprózták el a dolgokat<#smile>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Brankley
Reméljük a 6.-ra is rátesz egy lapáttal <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Mészy

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

A torrent oldalakról csak torrent fájlt szedsz le (pár kilobájt), és magát a letölteni kívánt fájlt azt a userektõl akik épp seedelik vagy leechelik.

köszi a tippet,kipróbálom!
Van egy Bitcomet nevezetû program, mellyel jácci könnyedséggel tölthetsz le bármit, köztük maffiózókat is. Hasonló a DC-hez, csak itt nem felhasználókról töltesz, hanem holnapokról, így nem kell slotokra várni. Nekem bejött. Csak az a baj, hogy biztos nem magyar feliratosak.javascript:forumhelp()
Azokat már DC-rõl is le lehet.
Rohattul kéne a maffiózók epizódai dvd-be.Az a baj hog eredetibe iszonyat drága.Ha valaki tudja honnan lehet letölteni az jo lenne ha megosztaná velem is 😊
juhu! a coolon szombattól leadják az 5. évadot újra - aki lemaradt volna az rtl klubosról
Met
Az elsõ 3 évad van meg nekem feliratosan, a tékás szerint idén õsszel jön a 4. évadd. Még nem találkoztam vele.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Brankley
Na, ha meglesz, megmondom, de ez engem is érdekel...

Légy jó, légy hű Magyar!

5. evad milyen minoseg?

Brankley
Nekem meglesz ezen a héten 3.-5. évadig szinkronosan <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

a negyedik evad nem jelent meg itthon semmilyen formatumban.

Bucser
Azt hiszem az elsõ 4 évadot kiadták DVD-n Mo-n is de nem szinkronosak.

Nem tudja valaki hogy a 4. évadot kiadták e DVD-n magyarországon? igazából rátaláltam neten de csak szinkronosan és van 2 bátyám és maffiózók buzik vagyunk szal együtt simán megvennénk! thx a segítséget!