Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8as sejtem mirõl fog szólni 😄(goodbye vito)
de nem 1 olcsó dolog ahogy néztük itt nemrég 25/évad szinkron nélkül
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
off:
"The Sopranos - Maffiózók, konzolra
Már csak idõ kérdése volt, hogy az HBO világszerte híres gengszter-sorozata mikor támadja be a videójáték piacot, a THQ pedig úgy döntött, hogy az E3 elõtti felfordulásban lövi el egyik nagy meglepetését: videójáték készül a Sopranos-ból. Az Xbox360-ra és PS2-re szánt akciójátékban a Philadelphia és New Jersey rivális családai között dúló háború közepén találhatjuk magunkat, méghozzá Tony Soprano szolgálatában. A maffia ranglétrát végigmászva a jól ismert szereplõk (Paulie, Silvio, Christopher) és helyszínek (Bada Bing, Vezuvio) is visszaköszönnek majd, a hangokat pedig az eredeti színészgárda biztosítja majd. Megjelenés még az idén, bõvebb tájékoztatás az E3 során.
Update: kép érkezett, a galériába tereltük. Tony feje úgy néz ki rajta, mint egy amorf gumitömlõ."
info: 576 Online
on:
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Crhis: -Lehet, hogy éppen vadászik ránk!
Paulie: -Mivel? A farkával?
😄
A halál csupán a kezdet...
Látom megszólalt a vallásteológus...
Itt durvára irreleváns, hogy milyen vallású Tony, (az hogy te milyen vagy végképp), a rendezõ igy oldotta meg az adott helyzetet és kész.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Barrnei erdõ tényleg az egyik legjobb rész vitán fellül. Mikor Pauli felköti a lábára azt a rongyot Chrisy pedig: "Az új Bruno Magli design" 😄
Ez a Kevin finnerty ügy kibaszottul nem illik ide, nincsen semmi logikája, és elég sok idõt elhúztak vele. talán két részben is nyomták azt a vonalat.
meg az sem tetszik, hogy néha egyik részrõl a másikra csak úgy beugranak új szereplõk.
visszatérve a Barreni erdõre:
még mindig elfog a nevetés ha eszembe jut Paulie-nak a hangja, amikor már kész van, és kérdi, hogy a ketcup amit találnak: "nem romlott?" "vamn még?" szerintem az egész sorozat szinkronja nagyon el lett találva. a fõbb szereplõké különösen.
ja, és mégegy észrevétel:
http://www.hbo.com/sopranos/img/episode/season02/ep14_bigpussy.jpg
ez az autó egy 1980-as Buick Riviera 5.7 V8 kiráááááály www.v8cars.hu
néha idegesít, hogy tony olyan bunkón beszél, többször vissza kell tekernem
Ma tök ugyan az a sub, ugyan azon a Media Playeren már jó...ilyet még nem láttam.
A te esetedre sincs sajnos tippem. :-(
A ruszkiról sem tudtuk meg mi lett vele az erdõben...
Asztali divx-es dvd-n nézem az s06-ot. Eddig semmi gond nem volt a felirattal de az 5. részben kiírja a számokat is (pl 00:01:33,383 --> 00:01:36,520 )
És így hibásan jeleníti meg a szöveteg is. Szám.gépen jó a felirat. Csak ennél az egy résznél fordult elõ. Mi lehet a gon?
Carmela is nagyon gány szvsz
de ha valaki megnézi a Goodfellas(Nagymenõk)filmet akkor az után értékelni fogja a maffiózók szinkronját is az mondjuk tuti, mert ott amit Joe Pesci kissrác hangjával és amit Robert de Niro kapott hát azt nem tudtam hova tenni...
eredeti az igazi(kitudja lehet mg 1 kis nyelvtudás is ragad rám közben 😄
), és szinkronosba sztem is egyedül csak a Bud Spencer Terence Hill filmek a jobbak az eredetinél
van amit nem
van amit mindegy, hogy szinkronnal nézed vagy sem, de a mafiozoknak nagyon jok a hangja hidd el
nekem õ a kedvenc karakterem,minél jobban túljácca ezt a hibás pupós szerepét annál jobb 😄
mikor õ lett a fõnök mekorra volt már 😄