Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iwant2Belive
1et értek azokkal akik kicsit húzzák a szájuk, ez eddig kissé lájtos (a szó szoros értelmében). Föleg az 5. season után. De még semmi sincs veszve, biztos vagyok benne, hogy bedurvulnak majd a dolgok!

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

FrezeR
végülis a maffiózókról van szó, tehát az😊 nem film hanem sorozat? legyen..😊
mondanivalóm lényege ugyanaz

ChevyG
milyen fimlet?!<#csodalk><#conf>
ChevyG
pontosan!
FrezeR
engem sem zavart. valszeg aki nem a filmet nézi annak tünhet fel az ilyesmi 😊

igen, én is ezzel értek egyet. elõbb a lelki dolgokkal kezdik el, hogy a vége még nagyobbat üssön, elvégre ez az utolsó évad. és reklám ide vagy oda, engem egyáltalán nem zavart, fel se tûnt.
FrezeR
nos igen, érthetõ a hõzöngés persze azért annyira nem lett rossz. de tény, hogy az elõzõ évadok jobbra sikeredtek. de azért még a fele hátra van a 6.-nak szóval hátha helyre billen a dolog😊 most kicsit a lelki dolgokra gyúrtak rá

olvastátok már? kicsit leirják benne a sorozatot bár eddig még sztem sem erõltették meg magukat a forgatókönyvírók, remélem szezon végére ismét eldurran az agyuk, de az sem baj ha hamarabb elkezdenének már akciózni

FrezeR
lál volt Vito az 5. részben a bárban abban a szerkóban juj😄

oh, hát igaz...
Bárcsak a kezdete lenne....de (sajnos) már a felén túl vagyunk...<#gonosz3>

igen, jol tudod, bar lesz valami 7. levezetõ szezon, ami csak 7 részes lesz vagy mi. De felfogható úgy, hogy a 6. szezon hosszabb lesz mint a többi. Amúgy le lehet tölteni azokat a részeket már nyugodtan, amik már mentek az amerikai HBon. Izgalmas a 6. szezon kezdete😉
Silvio kössz szépen!Akkor a hatodikra még sajna várni kell!:Azt hallottam ezzel be is fejezõdik errõl tudsz valamit?
persze, hogy csak azt,mert eddig magyar tv-n azt vetítették, amúgy Amerikában most megy a 6. évad, és most vasárnap lesz a 8. része
Meg tudná mondani valaki hogy a Maffiózókból összesen hány évad készült ?Én csak az ötödikig láttam!Köszi!
spanyolul:S ez nem jött be😄
és imám meghallgattatott😄 6.rész felirata a hosszupuskán!
már csak a 6. és 7. részhez kéne felirat😛
😞 ha nem 6kor kelnék akkor még meg is nézném 😄,áá hogy fogom kibirni a holnapi napot 😞,pedig 10fele még direkt meg is néztem
azért kösz a fordítóknak

na hosszupuskan az 5. rész felirata
Üdv!
Valaki tudna olyan Warez oldalt ahonnan le tudom tölteni az évadokat szinkronosan? És ha lehet divx formátumban. Aki tud ilyen oldalt az küldjön nekem Privát üzit! thx
hali! 5ös részhez várható felirat a közeljövöben?

Hali!

Valaki feltudná sorolni a negyedik évad epizódcímeit?!
Ha valakinek kell féláron a második évad eredetiben, dobjon egy mailt.

énis már azt várom😞
FrezeR
nem tudjátok az 5. résznek mikor lesz kész a felirata?

FrezeR
sztem már befejezték az 5. évadot is

Adam5
Vzz nem lesz ma Sopranos a coolon? O_o

Majd ha kiadják megint - annyi különbséggel h rajta lesz a szinkron is - akkor olcsóbb lesz. A keresztapa trilogiát szinkronnal idén tervezik kiadni hátha kijön ez is igaz tavaly õszre igérték.
FrezeR
na ja, de azóta kiadhatták volna szinkronnal is 😊 amugy tényleg nagyon drága 😞 pedig mégérné megvenni. a többi sorozat olyan 9-10 ezer körül landol a hazai piacokon, ha ez is ennyibe kerülne lehet, hogy megvenném szép lassan ahogy kijönnek az évadok.

hát jah nem olcsó 😄, és magyar szinkron azért nincs mert amikor megjelent még nem ment az rtlen szvsz

ChevyG
ez marhadrága!
jah itt láttam pl
nem tom ennyi pénzért kicsit igényesebben is meglehetne csinálni,de ha fele ennyi lenne akkor sem venném meg 😊

én vmikor régebben láttam akkor 25/évad így volt asszem, de szinkron sem volt akkor még rajtuk

ChevyG
kb mebnnyibe fájtak? (külön-külön)
Örm
Hello!
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg végre a 3. és a 4. évad itthon DVD-n? Elsõ három megvan eredetibe és már nagyon kellenének ezek is!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

ChevyG
vagy a ló miatt, vagy Glória miatt (esetleg mind2)
Fenrir
Ez azután volt amikor Ralphie-t baleset érte 😊

A halál csupán a kezdet...

ChevyG
Sil jol tudja...<#nevetes1>
ChevyG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
negyedik évadba lehet, mert a 3.ikba még él Glória, szerintem azt a részt keresed, amikor megtudja Tony, hogy Glória öngyilkos lett.
4. évad
Annyit tudok h 3. v 4. évad.
csákó egy régebbi rész címére lennék kíváncsi, arra, amelyben pauli kitesz azt a képet a falára amin pie-o-my van toniva aki át van festve egy tábornokká!

Elõre is thx
ezennel jelentem: 4. rész felirata a hosszupuskán[#worship
kössz szépen ezt tudtasm, mármint az oldal introjának az zenéje😄

de azéert respekt😄
Bucser
A3 az elõadó és a szám címe:

Woke up this morning

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

csácsá

www.sopranostv.co.uk

jó kis oldal, valaki nem tudja az intro zenéjének a címét, elõre is thx

MÉg egy kérdés:

A coolon múlt héten vége lett az 5. évadnak. Mikor kezdik ismételni a témát
nem tudja valaki mér késik most olyan sokat a felirat?😞
hm. 960x544 felbontas, tobb mint masfel megabites kepminoseg... hmm... Tony Soprano megerdemli a minoseget! Bar a 5 gigas transport stream-et en sem toltom le 😄