1741
  • Iwant2Belive
    Innen "szedem" a felső kettőt, EZTV-s ami azt jelenti jónak kell lennie mert azok szart nem adnak ki, de amiért mégsem fenékig tejfel a dolog az az, hogy meg sem kezdi tölteni a torrentet, mert a tracker nem elérhető vagy mi...
  • Darth Cortez
    Kedves cimborámnak köszönhetően megszereztem az első öt évadot! :) Nagyon megtetszett a sorozat és nagyon örülök, h láthatom egyben. A szépséghibája a dolognak, hogy szinkronos verzió, de nem lehet minden fenékig tejfel, valahogy majd csak megszokom. Ha odaérek, akkor a hatodik évad beszerzésével kapcsolatban majd hozzátok fordulnék segítségért...
  • ChevyG #779
    http://isohunt.com/ vagy http://torrentspy.com/ rol szedtem

a lnyeg h a kereső szóban legyen benne ez: "hdtv-lol"
  • ChevyG #778
    pfuu, már rég lejött de kotrok valahol 1et
  • Iwant2Belive
    Chevy 10esből akkor neked is van jó? küld már el a torrentet vagy egy linket...
  • Iwant2Belive
    torrentjének a neve
    The Sopranos S06E12 HDTV XviD-LOL [eztv].torrent
  • Iwant2Belive
    12esböl a
    The.Sopranos.S06E12.HDTV.XviD-LOL.avi 368 154 624 (total commanberben)
    nekem jó.
  • ChevyG #774
    én a 11és 12. résdzt 2x töltöttem le de mind a 2x rossz:(
  • Iwant2Belive
    Boldog lennék ha el tudnád küldeni a 10-11es rész torrentjeit ([email protected]). Én meg lecsekkolom, hogy nekem melyik verzió van meg és annak a torrentjét küldöm neked.
  • Paul
    Nekem van működő 10-11. részem ha köll ,viszont nekem a 2. rész hiányzik úgy jártam vele mint te a 10-11-el :)

Pontosan azt csinálja a 2. rész mint neked : elindítom és nagy fekete kép ,hang nincs .Megnéztem a kódolást az teljesen rendben ,nem codec hiba.Belenéztem virtualdubbal ,abban megjön a kép is és simán végig lehet pörgetni , de ha elindítom akkor szétfagy.Biztos van az elején valami hiba, de a VD nem ír rá ki semmit.
  • Iwant2Belive
    de azt mondjuk továbbra is fentartom, hogy nem (csak) nálam van a hiba mert az asztali player sem játsza le öket...
  • Iwant2Belive
    mind1ikből leszetem 2-2 verziót nehogy már mind1ik sérült legyen, közben meg csomó ember seedeli a torrenteket
  • Mr Csé
    akkor sérült a file
  • Iwant2Belive
    "Cannot render the file" megint, feladtam...
  • Iwant2Belive
    hm adok neki egy esélyt de nem hiszem...
  • Mr Csé
    sld codec pack
  • Iwant2Belive
    Továbbra sem tudom megnézni a 10-es és 11-es részeket. Letöltöttem ezekben a verziókban:
    The.Sopranos.S06E10.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CTU.avi
    The.Sopranos.611.Cold.Stones.LOL.avi
    the.sopranos.s06e11.hdtv.lol.avi
    Plus a 10-es még 1 verzióban 350 valahány megás LOL verzió az sem ment csak már letörötltem. A 12-es simán megy.
    Az egészben az a "vicc", hogy az asztali DVD-m sem viszi el őket pedig az eddigi összes részel semmi baja nem volt, szóval itt nem sima codec-probléma van, csak azt nem tudom akkor mi, de már nagyon unom, hogy a kedvenc sorozatomat ezért nem tudom nézni........
  • misirulez
  • Gabe18
    10.rész feliratát a HDTV-LOL verzióhoz felraktam ide.

Nem tudom miért került le a feliratos oldalról.Remélem lesz a 11-12 részhez is...
  • atomanty
    izé hosszúpuskán de most nincs fenn ahogy látom,dc-n keressgélj sztem
    tuti a 10es pedig megnéztem
  • VIG0
    November 7-én az HBO is bekapcsolódik a "formátumháborúba". Első kiadványuk a Maffiózók (The Sopranos) 6. évada lesz HD DVD-n (mindössze néhány nappal az azonos DVD megjelenését követően). A HD változat 129.95 a mezei DVD 99.95 dolláros áron kerül a boltokba.
    A HBO tervei szerint a korábbi évadok a jövő év folyamán jelennek meg nagyfelbontásban, mindkét HD formátumban.
  • BaD
    10es rész magyar felirata hol van kint?
  • ChevyG #759
    ugyan ezeket szedtem le (2x is) de csak elinditja és nem csinál semmit!

az mplayert küld át léci msn-n!
  • Dougie
    én már nem emlékszem honnan szedtem, de valószínűleg valamelyik külföldi torrentoldalról

fájlok nevei és méretei:

The.Sopranos.S06E11.HDTV.XviD-LOL.avi
    méret: 367.988.736 (total commanderbe nézve)

The.Sopranos.S06E12.HDTV.XviD-LoL.avi
    méret: 368.154.624

ja és az MPlayer simán lejátsza őket (legalábbis nálam)
    meg a vlc media playerrel is megy
  • Iwant2Belive
    Háááát ez kurva jó, 10. rész után leszedtem a 11est erre az sem indul 'Cannot render file' K-lite-al és Ace megacodeckel Media Player Classic-ban. A sima media player sem játsza le mert

"A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájltípust, vagy azt a kodeket, amellyel a fájlt tömörítették."

Minkettő LOL verzió volt (a 10est két verzióban is leszedtem). Segítsetek plz, ki honnan szedte le a sajátját ami működött?
  • Mr Csé
    most érek 5. évad vége felé szegény bige :D
  • misirulez
    Jah, köszi :)
    Te tudsz adni?
    Bár ha belegondolok asszem bátyámnak van oda meghivoja csak ő most elutazott :(
  • Dougie
    az egy magyar torrentoldal, ahol a maffiózók első 5 évada van feltöltve szinkronosan

google-be írd be, hogy el-sl, és már csak egy meghívót kell szerezned :)
  • misirulez
    Hali!
    Angol hanggal bárhonnan le tudnám tölteni, én azt kérdeztem, hogy magyar hanggal honnan lehet, persze gondolom sehonnan, csak próba-cseresznye megkérdeztem.
    Amúgy meg mijaz az "el-sl"?
  • Dougie
    már le van írva: a #737-ben
  • misirulez
    A k...va életbe, három hete nincs kábelTV-nk most újra bekötötték megint van örültem végre, hogy újra nézhetem a maffioózokat, erre látom, hogy már megszűnt a Cool-on. Nemtudja valaki mikor lessz újra?
    Vagy nemlehet őket valahonnan magyar nyelvvel letölteni?
  • atomanty
    köszi,még sosem hallottam róla
    leszedtem inkább rendes aviba
  • Met
    A daa lemezkép formátum. Power Iso-val be lehet mountolni
  • gnom
    ezt probaltatok mar? http://thepiratebay.org/details.php?id=3492557
    nem gyors, de a file-ok (igy ranezesre) jonak tunnek...
  • atomanty
    kedvedért elindítottam azzal is,és nekem ment,de 12es rész nekem is valami daa formátumba jött le,és azzal vannak gondok :( mikor jön felirat a 11hez?
  • atomanty
    nem lehet hogy kodec probléma? nem nagyon értek a torrenthez de nekem a crystal már aközben is lejátsza mikor még a felénél sem tartok
  • Iwant2Belive
    srácok seriously, valaki vágjom már hozzám egy torrentet a 10es epizódról plz mert nemtom mit csinálok, képtelen vagyok lejátszani, leszedtem vagy 3 verziót
  • Bucser
    2.és 3. szezon kapható magyarországon a dvd futarnal a töbiről nem tudom. de borzalmasan drágán mérik.
  • ChevyG #743
    2x is letöltöttem a 11 és 12. részt de nem akarja lejátszani a wmp!

járt már valaki igy?
  • Darth Cortez
    Sziasztok!
    A múlt héten láttam egy részt a sorozatból, és nagyon megtetszett, ráadásul alapból vonzódom a maffiavilághoz, így nem is volt nehéz megkedvelni :) Nem tudnátok egy működőképes torrentet adni az első évadhoz? Mert amiket én találtam, azokat mind törölték, vagy nem engedett kapcsolódni :( De nagyon szeretném előről nézni a dolgot. Beruháznék a DVDre is, csak sehol sem lehet kapni, így marad a torrent. Ha valaki tud segíteni, kérem, szóljon! Előre is grazie