1741
  • Bammy
    Mikor kezdik el amerikában nyomni a 7. évad 1. részét? Vagy 6. évad 2. felének első részét..tökmindegy. Mikor kezdik? És tegyük fel ez úgy van hpogy lenyomják ott a tv-ben egy pénteki napon, akkor hétvégén már fent van gondolom neten különb9öző torrenteken, és ahhoz még mennyi idő általában mire kreálnak egy használható feliratot? Hogy megy ez? 1-2 nap vagy akár 1 hét is lehet?
  • stifi
    köszönöm szépen! ha valaki tud pontosítani, szívesen várom (már ha egy szólásról van szó, bizto svan ékes magyar megfelelője is) :)

Vándorsólyom, úgy érted hogy a 6. évad második fele, ugye?:) hivatalosan így hangzik a dolog, 7. évad nem lesz!

én már láttam a sorozatot 1 éve kb (ekkor fejeztem be, egyébként kb 5 éve vagyok rajongó), a 6. évadot a magyar feliratok kijövetelével egyidőben néztem meg, és fjeztem be... aztán egyik este gondoltam nézek valami filmet, de csak 1 órát akartam fennmaradni így gondoltam megnézek egy részt, az elsőt... aztán megnéztem azonnal a másodikat is, és most megint ott tartok ahol régen, amikor még nem ismertem a sztorit, hogy minden nap megnézek minimum 2 részt lefekvés előtt, legyen bármennyi is az idő, aztán másnap 2-3ig alszom mert nem bírok felkelni....
  • Vándorsólyom
    www.tv.com egyik fórumán jósolgatnak, ki mit vár a 7ik évad 8 epizódjától.

hát ha a jóslatok fele bejön, akkor egy nagyon kemény és drámai 8 rész elé nézünk.
  • Dougie
    a felirat alapán ezt mondja: Ti faccio un culo cosi.

ti ~ te
    faccio (fare) ~ csinál/tesz
    un ~ egy
    culo ~ segg
    cosi ~ így/mint
    (szó szerint kicsit mást jelent, ez inkább egy olaszban használatos kifejezés)

ja, itt leírják, hogy mit jelenthet angolul
    http://forum.wordreference.com/showthread.php?t=220615
  • stifi
    sziasztok

1. évad 8. rész, 35. perc 55. másodperc, olasz mondat, fonetikusan "kefaccsa un kúló kózi", közben Tony a pöcse felé mutogat, sejtem mit jelent, de valaki le tudná nekem fordítani, és le tudná helyesen írni olaszul?

előre is köszi :)
  • VIG0
    Hát van egykét változás. Amúgy csak az első 3 évadot adták ki.
    http://www.xpress.hu/
  • Maci81
    Sziasztok!

Mi történt a Maffiózók 5. évadjával? Nagyon fura a szereplők hangja!
    Internetről szedtem le avi formátumban.
    Megjelent már hivatalosan az 5 évad DVD-n?
    Köszi!
  • Reyes
    Akkor tényleg olyan furcsa lehet a magyar szinkron...olyan angolos
  • gnom
    itthon meg nem jelent meg szinkronos dvd...
  • Maci81
    Sziasztok!
    Mi a helyzet srácok az 5. évaddal?
    Megjelent már a boltokban, mert nekem megvan de a szereplők hangja valahogy fura!
  • ChevyG #891
    LOL! "ratyi filmekben" Nagymenők, Egy kosaras naploja...
  • Bubbax
    Ismétlik az 5. évadot, ezért a 2.00 órás kezdés. Majd ha jön az új (6.) akkor fél órával korábban (1.30) nézheted.:))

Tony eredeti hangja (magasabb, gurgulázós) ezerszer jobb, mint a szinkron. - Hogyisne, maffiafőnök hangja legyen acélos és mély - mondá az rtl-es "szaki".
    Azon hogy light-osra vették (csak egy kicsit!) meg sem lepődöm.
  • pelorus

Szia. Engem a kényelmesebb megoldás érdekelne. Amit javasolsz az nekem hosszú, nem ingyen kivánom. Tehát valaki: a 3. sorozattól érdekelne.
  • VIG0
    dc++
  • pelorus

Sziasztok, én is imádom a sorozatot, és kellene a 3. évadtól az összes rész, mindenképpen szinkronosan, de van hozzá felirat is, annak nagyon örülnék. Elöre is köszönöm, erre az email cimre irjatok: [email protected]. minden megoldás érdekel.
  • VIG0
    Aprilisban kezdődik az uccsó évad amerikában.
  • Brankley
    még azthiszem nyáron volt ilyen, hogy nem tudják forgatni, mert hogy valakinek valami baja volt... De akkor lehet, hogy kamu hír volt.
  • Bammy
    Hypo!
    Próbálj meg kicsit értelmesebben, írásjelekkel, kevesebb nyelvi hibával írni, mert nem tudom kivenni mit akarsz. A 6. évad áll 12 részből, az eddigi megszokott 13-al ellentétben. A 7. befejező évad pedig 8 részből fog állni, és így ez a 2 együtt 20 rész. Amúgy a 6.-at egy ideig ne várd szinkronnal, viszont nagyon sok torrentoldalon fent van,a hdtv lol-os verziót keresd! Feliratot meg találsz rá a feliratok.hu-n.
    Brankley!
    Mivel létezik a 6. évad ezért le tudták forgatni, nem hallotam olyasmiről amiről te beszélsz. Azt hallottam csak hogy James Gandolfini nem akarta már az 5.-et sem elvállalni. Ja meg asszem elvált a feleségétől, azaz a felesége tőle mert hogy votl valami oylan jelenet a sorozatban ami felhúzta a feleségét v nemtom, ezt vki elmodhatná ah tud róla vmit.
  • Brankley
    de a 6. évadot letudták forgatni? Valami volt az egyik színésszel, nem?
  • Hypo #882
    A 6. evado 2 reszbol all kb 20 epizod az elso reszt adtak le es a masodik reszt ami 8 epizod lesz 2007 aprilisatol jatszak az HBO-n kint.

Szerintem ut amugy minden sorozatot legallabb is nalam, tenyleg a 6 evad reszei valakinek megvannak magyarul?
  • Winz
    Jah és a csókát Michael Imperiolinak híják-e,itt a válasz :)
    Szegény arc a sorozat előtt elég ratyi filmekben jáccott
  • Winz
    Nemtom miért Michael ugrott be elsőre,lehet a Corleone falília miatt,előtte azt néztem pár nappal.
    Szerintetek kik nagyon állat karakterek még a sorozatban Tonyn és Christopheren kívül?
    Paulie és Silvio nagyon rulez-e,de az öreg Junior is nagy arc :)
    És melyik bébit tekernétek meg?
    Artie Bucco neje és Rosalie se gyenge maca

• gnom
    es egyaltalan, melyik evad?
  • atomanty
    hi!
    felirat is van rajta?
  • Pretorianus
    Végre kész van ! A magyar szinkront rátettem az eredeti DVD kiadás másolatára, akit érdekel írjon.
  • gnom
    a szimeszt ugy hivjak...
  • Reyes
    Prison Beak?:D
  • Bammy
    Ja, Chris csaját nyírják ki...de kivel keverted? nincs is a sorozatban Michael :D
  • Winz
    Tudom,vártam is,hogy ott folytatják,de valszeg a gempa nem volt meg rá,pedig azt rvasokan nézték sztem,biztos megérte volna megvenni a többi évadot is.

jav:Cristopher csaját nyírják ki,nem Májklét nah:hmm
  • Silvio
    24-et már vetítették régebben m1en.
  • Silvio
    szerintem meg azér már durva lenne. addigra amerikában már a 7. évadot is leadják. úgy gondolom, 2007 elekén elkezdik vetíteni magyaron.
  • Winz
    Jah ennek az évad végén ölik meg Májkl tsaját,én meg aszittem az újat tolják már.
    Pozitívum hogy nem volt reklám,viszont csúszott negyed órát.
    Mindig sír a szám,mi? :)
  • Winz
    Télleg az a coolon van,nah azok is teleb*sszák reklámokkal
  • Bucser
    24? dehát az a CoolTV...
  • Winz
    Nagyon tré a Viasat3,egyedül a BL meccsek miatt kapcsolok át,a "24"-be is annyi reklámot nyomnak hogy az embernek elmegy a kedve az egésztől >(
    Az M1-nek vagy a Dunának jobban örültem volna,így megszakítás nélkül fellehetne venni.
  • Stroci
    Sziasztok!
    Én is utálom már ezt a rohadt RTL Klubbot, egyszerűen cseszik nekem is visszaírni. Elég sok ismerősöm van, aki imádja a sorozatot, természetesen én is, de a legjobb szerintem az egészben a magyar szinkron! Nekem egyébként azt mondták, hogy a Viasat3 előlről el kezdi majd játszani jövő januártól minden hétköznap éjjel és amikor a szinkronizálatlan részekhez ér hetente fogja vetíteni az "újakat".
    Nah, egyelőre ennyit csáááá.
  • Bammy
    már megvan, de azért köszi mindnekinek aki segített volna:d
  • Bammy
    Csá!
    Na végre, media player classiccal jó tényleg a 2. rész is. De mostmeg mindne részhez megvan a felirat, csak az elsőhöz és a másodikhoz nincs. Erre felmegyek feiratok.hu-ra ott arra a szovetseg.tx.hu-ra, le akarom szedni, erre nem letölti, hanem kiír egy csomó adatot egy ablakban(a feliratot meg minden szart) és ennyi. Más oldalakat meg nem hoz be. Szóval légyszi valaki mondja el hogy hogyan szedhetném le normálisan jegyzettömben, vagy ha valakinek megvan a hdtv lol-os felirat akkor légyszi küldje el az 1. és 2. epizód feliratát erre a címre: [email protected] kösz
  • Vándorsólyom
    hát elképedek, és egyben beszarok a nevetéstől, hogy ide milyen hülye mberek járnak, és mit össze-vissza pancserkednek egy kis semmiség torrentfile megszerzésével kapcsolatban. Gond nélkül pár nap alatt lehúztam az egész 6-ik évadot.
    Hozzáteszem, nem nagy örömömre, mert távolról sem azt adta, amit az előzőek. Nem hiszem, hogy a nézi igények megváltoztak volna, nem tudom miért kellett váltani.
  • gnom
    szvsz jovo szeptemberben adjak majd...