Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remeny hal meg utoljara.
a besugo meg elsore 😊
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
szomorú lennék ha az egyetlen számomra nézhetõ sorozatnak vége lenne pár rész múlva...
Megmondom õszintén valami jobb évadzárót vártam.Egy sitcom-nak is szokott cliffhanger lenni a végén,de itt.Itt semmi.Ez nagyon zavart.Egyébként a végére már mindenki nevét,minden tiszta.A kedvenc Tony után Silvio.Veszett nagy figura az ürge.
Tehát nálam az 1. évad 6/10 ,de ez a hatos csak egy hatos alá.
Kemény átlagos 5 Kbit/sec el tölt.. na jóó, ha szerencsém van elõfordúlt már, hogy 10 el is töltött !!
komolyan, szerinmtem isten se akarja, hogy én leszedjek 5 évadot !! :S
\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)
Naszal ha valaki mûvelt ember megnézné nekem, és megmondaná, hogy mi a címe a komolyzenei Intro aláfestésnek akkor naon hálás lennék!!!!!
Elõre is köszönöm és respect, honor and loyality!
remélem a többi is elkészül idõvel!
A halál csupán a kezdet...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Esélytelen, soha nem lesznek meg az évadok (a 3.-on kívül) !! 😞
\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)
itt
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
jó lenne ha mindkét verzió meglenne 😊
a titok a következõ: folyamatosan legyél fenn, ne kapcsold ki a gépet éjszakára, csak akkor lépj ki ha másra kell a net, a letöltéseknél pedig állítsd be a prioritást az elsõ évadra "legmagasabb"-ra, esetleg az elsõ hat rész "legmagasabb", a második 7 rész "magas" és a többi évad "normális", akkor lejön az elsõ évad elsõként, és mire megnézed õket lejön a többi is, mindig a sorban következõ részeket állítsd magas prioritásra, de ami a legfontosabb, hogy minimum 12, inkább 24 órát legyél fenn folyamatosan, mert pár óra múlva (amikor neked már elmegy a türelmed) biztos jut slot, és ha nem is jön gyorsan, de jön, és ez a lényeg...
nekem meglepõen hamar lejött hiánytalanul, a matrix, elite, hwb és diablo hubokon szoktam fenn lenni egyszerre
remélem ez segít valamit
Nincs vmi warez oldal ahonnan le tudnám tölteni az elsõ 5 évador szinkronnal ??
Mert azzal a b*zi DC-vel hetek óta szenvedek és csak nagy nehezen jött le pár rész (nincs szabad slot, vagy csak alig egy két kbit/sec -el tölt) !!
Szóval esélytelen, hogy én onnan leszedjek 5 évadot !! 😞😞
Nem tudtok vmi jó megoldást? :S
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/