Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno minden evad vegen volt felsz, hogy ez lesz az utolso.
remeny hal meg utoljara.
a besugo meg elsore 😊

Iwant2Belive
Stifi pedig a 6. az utolsó sajnos. még van belöle úgy 6 rész és roló. nekem is ez az all-time-favorite de ez van =(

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

ne basszatok fel hogy a 6. az utolsó évad..

szomorú lennék ha az egyetlen számomra nézhetõ sorozatnak vége lenne pár rész múlva...
Sztetek mi lesz a vége a sorozatnak? Remélem nem az h lelövik Tony-t :]
A 2. már kiforrottabb meg több durva jelenet van benne, mámrmint erõszakos.
Törölt felhasználó
Elsõ évad befejezve.

Megmondom õszintén valami jobb évadzárót vártam.Egy sitcom-nak is szokott cliffhanger lenni a végén,de itt.Itt semmi.Ez nagyon zavart.Egyébként a végére már mindenki nevét,minden tiszta.A kedvenc Tony után Silvio.Veszett nagy figura az ürge.

Tehát nálam az 1. évad 6/10 ,de ez a hatos csak egy hatos alá.
akkor vagy a neteddel van gond, vagy rossz torrenetet töltesz, ugyanis mindig mutatja melyik van tele, és melyik ne. zöld=jó, narancs=közepes, piros=lassú
maanyy
Valami fantasztikus ez a Torrent is !!
Kemény átlagos 5 Kbit/sec el tölt.. na jóó, ha szerencsém van elõfordúlt már, hogy 10 el is töltött !!
komolyan, szerinmtem isten se akarja, hogy én leszedjek 5 évadot !! :S

\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

ChevyG
joltudod, tsak nem jora gondoltál

(válasz gomb)
ChevyG
jaja, szerintem is

ja és VÁLASZ gomb😛
Danton szerintem a honlap zenéjére gondol, ami alatta szól, valami klasszikus.
Danton: nekem így van meg,de nembizti h ez az eredeti cím: Sopranos - Woke Up This Morning (Chosen One Mix).mp3
nacsá, van egy fasza kis weboldal: www.sopranostv.co.uk

Naszal ha valaki mûvelt ember megnézné nekem, és megmondaná, hogy mi a címe a komolyzenei Intro aláfestésnek akkor naon hálás lennék!!!!!

Elõre is köszönöm és respect, honor and loyality!
csak várd ki a végét😉
Hát így a 8-adik részt megnézve elég meredeken csökkent a színvonal. Ezzel a sánta-buzi Vito-val meg a motoros haverjával nem tudom mit akarnak elérni. Megundorítani mindenesetre sikerült. Remélem kinyírják mind a kettõt.

próbáljátok a hosszupuska.fw.hu címen, ott fennvan a 8. rész

remélem a többi is elkészül idõvel!
Fenrir
Nem törölték még, de sajna nincs fent a 9,10,11,12-es rész felirata :\

A halál csupán a kezdet...

Met
torrentrõl hamarabb lejönne ( akár DVD-ben) és már csak a magyar feliratot kell rárakni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
torrent

az sem mindegy melyik hubokon vagy fenn, a sopranos sorozat magyar szinkronnal megvan többtíz embernek! nekem olyan szépen lejött, hogy csak na 😊
ChevyG
WC/DC?<#nevetes1><#wilting><#idiota>
maanyy
2 napja folyamatsona fennt vagyok DC-n, és egy részt se töltött le, pedig több emberre is be volt állítva !! 😞😞😞
Esélytelen, soha nem lesznek meg az évadok (a 3.-on kívül) !! 😞

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

ChevyG
tegnap ment a mél
Hol kint?
nem jön be a subgate

valaki át tudná küldeni a [email protected] a 8as rész feliratát?

kösz
seriesfanatic
Ez komoly???

Met
már kint van a 12. rész

ChevyG
ja, szerintem a http://subgate.tx.hu/ -t is törölték
Annak szar volt szeritnem

Nah most meg a subgate tünt el?
hát ez a 6. szezon finálé, akár tényleg az utolsó rész is lehetett volna...
Ma este fogják odakint adni, holnap már szedheted...

ChevyG
6-11esnél talált valaki ujjab részt?
ChevyG
(ujra) beindult a gépezet
Ahogy mondtam, még az utcsó rész elött <#wink>

ChevyG
<#wave><#worship>
FrezeR
kint van a 8. rész felairata!
itt

FrezeR
most lehet hülye kérdés de angolból spanyolra is forditja valaki ezek szerint? ha igen akkor az hány embert érint vajon akinek ez jó?😊 ha meg nem forditja senki igy akkor jó annak aki tud spanyolul..

Iwant2Belive
miért halt le a Sopranos project? Ha az eddigi fordító megunta esetleg reménytelenül kevés ideje van csinálni szerintem szólhatna vag valami.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

ChevyG
na azt hiszem lassan elõvehjük a spanyol szótárokat
az nagyon jó lenne, én elkezdtem anno felirattal nézni az elsõ 3 évadot, de elszállt a gépem és rajta minden, így kénytelen voltam a szinkronosat leszedni (megjegyzem a magyar szinkron is tökéletesre sikerült), pedig elhatároztam hogy szinkronosan és eredeti nyelven felirattal is meg fogom nézni, de most összekeveredett a kettõ, ráadásul a 4. évadtól nincs felirat sem 😞
jó lenne ha mindkét verzió meglenne 😊
most is 2 kb/seccel jön egy rész, és még 12 óra van hátra.. lefekszem, alszom 8-9 órát, napközben elmegyek a dolgomra, délután elmegyek suliba, este hazaérek 8ra és szinte biztos hogy addigra lejön a cucc...
én dcrõl 2-3 hét alatt lekaptam az elsõ 5 évadot szinkronnal
a titok a következõ: folyamatosan legyél fenn, ne kapcsold ki a gépet éjszakára, csak akkor lépj ki ha másra kell a net, a letöltéseknél pedig állítsd be a prioritást az elsõ évadra "legmagasabb"-ra, esetleg az elsõ hat rész "legmagasabb", a második 7 rész "magas" és a többi évad "normális", akkor lejön az elsõ évad elsõként, és mire megnézed õket lejön a többi is, mindig a sorban következõ részeket állítsd magas prioritásra, de ami a legfontosabb, hogy minimum 12, inkább 24 órát legyél fenn folyamatosan, mert pár óra múlva (amikor neked már elmegy a türelmed) biztos jut slot, és ha nem is jön gyorsan, de jön, és ez a lényeg...

nekem meglepõen hamar lejött hiánytalanul, a matrix, elite, hwb és diablo hubokon szoktam fenn lenni egyszerre

remélem ez segít valamit
maanyy
😊😊😊

\" [&#8230;] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)

ChevyG
gyere át, szivesen átmásolom a vinyódra<#wink>
maanyy
Hello.
Nincs vmi warez oldal ahonnan le tudnám tölteni az elsõ 5 évador szinkronnal ??
Mert azzal a b*zi DC-vel hetek óta szenvedek és csak nagy nehezen jött le pár rész (nincs szabad slot, vagy csak alig egy két kbit/sec -el tölt) !!
Szóval esélytelen, hogy én onnan leszedjek 5 évadot !! 😞😞
Nem tudtok vmi jó megoldást? :S

angol felirat a feliratok.hu-n van...

RaveAir
A sorozatot megtalálom torrent-en is, a gondom azzal van, hogy nem találtam a 4. évadhoz magyar feliratot. De ha eddig nem csinált senki más, akkor majd lehet, hogy erõt veszek magamon, és lefordítom. Csak találjak hozzá idõzített angol feliratot...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

DC-n megtalálod.
ChevyG
nekem szink.van meg az elsö 5 évad

aztán feliratban az utána lévö 11 rész (ebböl az utso 4hez nincs eddig magyar felirat)