Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iwant2Belive
nem tudna valaki adni egy normális torrentet a 10es részhez? csakmert eddig 2-t szedtem le és egyiket sem voltam képes lejátszani 'cannot render file' meg hasonló fszságot miatt.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

nah kinnt van a 10es rész felirata is. köszi aki csinálta.
de eléggé lapos a sztori 😞 remélem a maradék két részben összeszedik magukat

FrezeR
valószinüleg majd az rtl-en

Nemtuggyátok megy majd valahol a 6. szezon magyarországon?

most tették fel az elsõ öt évadot (újra) az el-sl -re
akinek nincs meg, az onnan szedheti...

ChevyG
<#eljen>
Met
már csak napok kérdése és lesz magyar is 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jee, fenn van angolul az uccsó három rész felirata!
igen, a régi chrissy volt 😊

Met
Hogy kókadozott betépve a kutyával 😊))

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

úgy emléxem egyszer már szerepelt egy rövidet
ne mondjatok hogy nem volt jo a motoros resz. es amikor kesobb a pinceben ujra rohognek rajta.
Chris csaja volt korabban is? mikor szedte fel?

ChevyG
pontosan. és a nagy viharokat mindig a csend elõzi meg...
nem mindig muszáj valakit megölni..
Iwant2Belive
1et értek, ez a 9es rész nagy szar volt

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

spyderco
megnéztem a 9-est, most már történhetne valami mert kezd unalmas lenni

http://www.o-store.hu

ChevyG
<#smile><#smile><#smile>

akkor kezdjük elõröl
hurray! kár hogy már elfelejtettem mi történt eddig😄
ChevyG
<#eljen>
FrezeR
kint a 9. rész felirata! <#vigyor2>

hosszupuskán

RaveAir
Te a 4. szezonhoz találtál magyar feliratot?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Jóemberek , mi van már a felirattal? Ha jól számolom több mint egy hónapja nem sikerült fordítani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

proba

Fenrir
Mondtam, hogy boccs 😊

A halál csupán a kezdet...

Bucser
(spoiler) tartalom (/spoiler) Egyébként ha a makrók linkre böksz a hozzászólás ablak alatt akkor ott le van írva :/ Kössz a spoilert.... Ja a zárójelek helyére tegyél szögletes zárójelet

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Ahogyan várható is volt, a kis hominger Vito kinyiffant 😊

Ezt a spoileres izét nemtom, hogy hogyan kell rajzolni úgyhogy sorry 😛

A halál csupán a kezdet...

hello!
le lehetne valakitõl tölteni DCn a sorozat részeit?ha igen valaki dobhatna egy privátot!thx
válaszoltam chevyG kérdésére
ChevyG
???
most kezdõdött a 4.
ötödk szezonhoz csak par reszhez van felirat sajna. www.feliratok.hu

Mr Csé
5 ödik szezont honnan tudnám megnézni magyar felirattal?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Rage47
melyik szezon megy a cooltv-n mostanában?
ChevyG
<#rinya>
Iwant2Belive
nincs újabb sajnos............

ChevyG
nekem csak 608ig van felirat! van valakinek ujjabb?
Beleesett abba bokorba, nyílván valami viszketés ellen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az elsõ évad uccsó részének végén , mi az a fehér Paulie arcán meg kezén? <#vigyor2>
Törölt felhasználó
Nem halt be.

www.hosszupuska.freeweb.hu
eznemigaz, most meg a feliratok.hu alatt található egyik link halt be! mindent kiírtanak a maffiózók
spyderco

http://www.o-store.hu

Iwant2Belive
8.-ig van meg ha jól tudom.
Honnan lehet most szedegetni a legujabb részek feliratait miután a reteksub és a subgate is lehalt?

most nézem elõröl a 3. szezont.
van benne pár dolog amire már nem emlékeztem.. Jannice orosz pasija mekkora figura már.. 😮

6.szezon feliratai készülgetnek?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

de csak januartol! jon az a nyolc resz...

Iwant2Belive
ez így lesz, már tudni lehet régóta...

Hát tudtommal így lesz, de hogy aztán végül mi lesz azt csak David Chase tudhatja 😉

úgy érted hogy a 12 rész plusz 8? azért az sem rossz hír szerintem 😊

még egy fél 7. évad is jobb mint egy semmilyen 😛
Iwant2Belive
Ne éljétek bele magatokat mert csak szarabb lesz szembesülni a ténnyel. Az HBO nem picsázik ha sorozatokat kell rolózni, ott van pl a Carnivale...

Hát ez elég lehangoló vég lesz 😞
Én is ebben bízok, de eléggé rossz ómennek tartom, hogy most végül tartották magukat ahhoz, hogy csak 12 részes lett a szezon a korábbi 13-hoz képest.
Szeptembertõl lesz még 8 rész. Ha akkor sem nyírják/iktatják ki Tony-t akkor még van remény, mert azt David Chase is nyilatkozta régen, hogy akkor lesz vége a sorozatnak, ha Tony meghal.