Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
A halál csupán a kezdet...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
http://movies.smscomp.hu/dvd.html
Itt fennvan az összes rész
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
a lnyeg h a keresõ szóban legyen benne ez: "hdtv-lol"
The Sopranos S06E12 HDTV XviD-LOL
The.Sopranos.S06E12.HDTV.XviD-LOL.avi 368 154 624 (total commanberben)
nekem jó.
Pontosan azt csinálja a 2. rész mint neked : elindítom és nagy fekete kép ,hang nincs .Megnéztem a kódolást az teljesen rendben ,nem codec hiba.Belenéztem virtualdubbal ,abban megjön a kép is és simán végig lehet pörgetni , de ha elindítom akkor szétfagy.Biztos van az elején valami hiba, de a VD nem ír rá ki semmit.
The.Sopranos.S06E10.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CTU.avi
The.Sopranos.611.Cold.Stones.LOL.avi
the.sopranos.s06e11.hdtv.lol.avi
Plus a 10-es még 1 verzióban 350 valahány megás LOL verzió az sem ment csak már letörötltem. A 12-es simán megy.
Az egészben az a "vicc", hogy az asztali DVD-m sem viszi el õket pedig az eddigi összes részel semmi baja nem volt, szóval itt nem sima codec-probléma van, csak azt nem tudom akkor mi, de már nagyon unom, hogy a kedvenc sorozatomat ezért nem tudom nézni........
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Nem tudom miért került le a feliratos oldalról.Remélem lesz a 11-12 részhez is...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tuti a 10es pedig megnéztem
A HBO tervei szerint a korábbi évadok a jövõ év folyamán jelennek meg nagyfelbontásban, mindkét HD formátumban.
az mplayert küld át léci msn-n!
fájlok nevei és méretei:
The.Sopranos.S06E11.HDTV.XviD-LOL.avi
méret: 367.988.736 (total commanderbe nézve)
The.Sopranos.S06E12.HDTV.XviD-LoL.avi
méret: 368.154.624
ja és az MPlayer simán lejátsza õket (legalábbis nálam)
meg a vlc media playerrel is megy
"A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájltípust, vagy azt a kodeket, amellyel a fájlt tömörítették."
Minkettõ LOL verzió volt (a 10est két verzióban is leszedtem). Segítsetek plz, ki honnan szedte le a sajátját ami mûködött?<#szomoru1>#szomoru1>
Te tudsz adni?
Bár ha belegondolok asszem bátyámnak van oda meghivoja csak õ most elutazott 😞
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
google-be írd be, hogy el-sl, és már csak egy meghívót kell szerezned 😊
Angol hanggal bárhonnan le tudnám tölteni, én azt kérdeztem, hogy magyar hanggal honnan lehet, persze gondolom sehonnan, csak próba-cseresznye megkérdeztem.
Amúgy meg mijaz az "el-sl"?
Vagy nemlehet õket valahonnan magyar nyelvvel letölteni?
leszedtem inkább rendes aviba
nem gyors, de a file-ok (igy ranezesre) jonak tunnek...
<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A múlt héten láttam egy részt a sorozatból, és nagyon megtetszett, ráadásul alapból vonzódom a maffiavilághoz, így nem is volt nehéz megkedvelni 😊 Nem tudnátok egy mûködõképes torrentet adni az elsõ évadhoz? Mert amiket én találtam, azokat mind törölték, vagy nem engedett kapcsolódni 😞 De nagyon szeretném elõrõl nézni a dolgot. Beruháznék a DVDre is, csak sehol sem lehet kapni, így marad a torrent. Ha valaki tud segíteni, kérem, szóljon! Elõre is grazie