Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feliratok.hu

Elkezdtem szedni 2torrentsrõl azt a hdtv-s 6. évadot. Ehhez feliratot melyik oldalon találok? Ja és mégvalami. Találtam pár helyen a 9. részt (mert amit töltök aban nincs bent) de sehol sem csatlakozik a cucchoz és nemtom szedni, nem tud valaki valami ép torrntet adni a 9-es részhez? (ui: miért van az h egy csomó helyrõl hiányzik a 9-es epizód?)

Bucser
Te meg nyugodt szívvel visszaolvashatsz, ahelyett, hogy elkezded jártatni a szádat mikor te vagy a balfasz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
😄

A halál csupán a kezdet...

Narancs
A kilenc valóban iszonyú kicsi szám. Ha elvesztem kilenc újam le se szarom. Kilenc millió dollár is egy nagy lófasz, kilenc év nem kor. Elõre kellett volna tudnom, hogy 'csak' kilencet kell visszaolvasni, ugye? Normális választ meg ne várjon az ember, elvégre ez egy fórum, ide nem kommunikálni, hanem kilencet visszaolvasni járunk. Te meg a faszomat bekapni járhatsz...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bazz, kilencet (9!!!) kellett volna visszaolvasnod...

Narancs
Hellász!
Mikor jön a levezetõ évad? Vagy van már?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

www.torrentspy.com vagy www.2torrents.com
Ha ithu-ról, meg végtelenrõl szedted le a 4.-5. évadot, akkor miért nem keresel ott????????<#wilting>

nincs hatodik evad szinkronosan, mivel nem adta meg az rtl klub. ha visszaolvastal volna akkor magad is rajohettel volna...

Csáó! Nagy Sopranos rajongó vagyok. 5 évad megvan szinkronosan, elsõ 3-at bithumenrõl, 4-5-öt meg endlessrõl szedtem le. Visszaolvasgattam de nem találtam utalást a 6.-ra évadra, azaz az évadra igen, de annak letöltésére nemigazán. Nekem nem muszály szinkronosan jó feliratosan is, de már nagyon kellene új maffiózók, kár hogy a 7. már csak fele lesz és vége😞 de mindegy. Na szóval tud nekem valaki esetleg egy torrentet vagy egy helyet adni ahonnan le lehet szedni a 6, évadot? megköszönném.

shaba23
a 6. évad létezik szinkronosan? mert nekem az eredeti hang valahogy nagyon nem jön be 5 évad szinkronos után...a szöveg meg minden jó, de a hang az ...😞
ChevyG
lessz még 1 "lvezetö évad, ami 8 részes lessz. (12+8=20 <- így jön ki az utsó 20 rész)
TheSuperMan
asszem 7 évadban 8 utolso rész lessz

Lex Luthor te kecie!!!!

spyderco
lesz következõ évad? úgy tudtam a 6. az utolsó

http://www.o-store.hu

mihez kepest? az rtl-en? valszeg jovo osszel. az usaban az HBO pedig marciusban folytatja...

valaki nem tudja mikor lesz a következõ évad?
Lol, nem harmadik, rész, hanem elsõ 😄

Úh, most néztem a harmadik évadnyitót... Hát ez harmatgyenge volt :S Annyira untam, hogy három részletben néztem meg. Remélem, ebbõl az évadból csak a harmadik rész lett ilyen gyengus...

TheSuperMan
mennyit kurtak benne 😄

Lex Luthor te kecie!!!!

törölt hozzászólás

6/12 felirat...hát csak a lényeg maradt le...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bucser
gondolom media player classicopt egy codecpackal tettél fel bsplayert meg egy másikkal és az egyik reg bejegyzéseit felülírta a másik így csak az egyik mûködik. ezért gyûlölöm a codec packokat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pedig nekem most csak a BSPlayer mûködik. de biztos igazad van..

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

akkor nem szóltam...
Bucser
Miután mind aBS player mind a MediaPlayer Classic egyetlen egy dologgal törõdik, mégpedig hogy milyen codec van feltéve a gépedre és az hozzá van-e rendelve a lejátszóhoz tök mindegy melyiket használod...

szvsz a legjobb lejátszó a bsplayer, eddig az volt az ami mindent lejátszott nekem. felirattól kezdve filmig. próbáljátok ki
az évadnak? az összes rész közül ez volt a legjobb (na jó, az egyik legjobb)
(nemhiába: Steve Buscemi rendezte azt a részt)

Fenrir
Tény, ez volt annak az évadnak a legjobb része 😄

Megõrülök!! Most emiatt nem fogom tudni +nézni a 6/11-et... <#falbav>

Barreni erdõ alap...
Amikor Paulie Tonyval beszél telefonon, és nincs térerõ..
Tony a telefonban: - Ez a pasas a belsõ elhárításnál dolgozott, 14 csecsen lázadót ölt meg puszta kézzel!
Majd lerakják a telefont:
Paulie: - Ezt nem fogod elhinni! Tizennégy csehet ölt meg a rohadék! Valami belsõ építész volt, vagy mi.
Chris: - Hm. Ocsmány volt a lakása.

Vagy.
Chris: - Lehet, hogy õ meg RÁNK vadászik...
Paulie: - Mégis mivel, a farkával?

Vagy a másik telefonbeszéllgetés:
Tony: - És mi van a "csomaggal"?
Paulie: - Hát, a "csomag" fejbebaszta Chriss-t, és elszaladt!

<#vigyor><#email>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Érdekes nekem nincs, és nem is volt fent soha smmilyen kodek a gépemen... VLC-t, meg Winamp-ot használok filmnézésre... Nemtom, de nálam a Winamp még az iso kiterjesztésû avi-kat is lejátsza(4 ilyenem van: a Sensation 2006 Black 2 részre bontva, plusz a White). Sztem ne tegyetek fel semmilyen codecet, vagy ha már van fent, akkor Win reinstall, aztán go😉

egyébként szvsz a legjobb überfasza poénos rész a 3. évadból van, amely a Barreni erdõ nevet viseli...Hát azon mennyit lehet szakadni😄DDD Chrissi, meg Paulie igen nagyot alakítanak, meg a szinkronjuk is hatalmas! Ha valakinek nem lenne világos, hogy ez melyik rész: amikor az orosz csókát akarják eltenni láb alól, és kimennek a Barreni erdõbe, hogy elássák, de megszökik a fazon, pauli-ék meg kint ragadnak😄
Chirss:- Én eszem ezekbõl a bogyókból!
Paulie:- Hülyre vagy? Azok mérgezettek!
vagy:
Chriss:- Van Tic-Tacod!?!?!?!?!?
Paulie:- Van!
Chriss:- Adjál!
paulie:- Megettem!
<#idiota><#idiota><#idiota>

megvan. 😊 remek, most már csak azt nem tudom, hogy kell használni 😊

nem találom.. honnan lehet leszedni?

Col Andrew
olyan verziót töltöttem le, ahol az nfo-ban irták, hogy van ez a hiba és mellékeltek hozzá egy fixet, ami kijavitja.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Iwant2Belive
A Winamp tud feliratot megjeleníteni csak kodek kell hozzá a Direct Vobsub vagy valami ilyesmi.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

tessék? <#fejvakaras>

Col Andrew
van hozá fix.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

nem tudom megnézni a 11. részt, az MPlayer vmiért rossz képarányokkal játssza le, torz a kép.. A Winamp tökéletesen lejátssza, de a feliratot ugyebár nem tudja megnyitni... Ti tapasztaltatok már hasonlót?? <#lookaround>

most néztem meg a 9. részt, hûû de nagy volt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor Chris és Tony lenyúlják azt a 15 láda 86-os bort.. <#pias> utána a beszélgetõs jelenet + a visszaemlékezés.. meg amikor Chris belövi magát, hát az a jelenet sem semmi, arra a zenére... hát igen, ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy miért a Sopranos a kedvenc sorozata 😊

szvsz. a szezon legjobb epizódja, és nekem az egyik kedvenc részem az összes közül! <#worship>

Na ez a 11es rész nagyon ott volt! Számolom a perceket a 12es feliratáig..😊
Fenrir
Idáig én ahány részt leszedtem mindet meg tudtam nézni, ja és az összeset torrentrõl szedtem le, mind a 6 évadot.

Na látom nem csak nekem okozott gondot a torrentrõl leszedett részek. Felpakoltam sokféle codecet, leszedtem rengeteg verzióban, és soha nem indult el, ne is próbálkozzatok vele. Ezt csak a maffiózóknál tapasztaltam.

Különben nekem is a kedvenc sorozatom, a 6. évad valóban eddig (10. résznél járok) laposabb , de ez végtére egy dráma sorozat, élvezetes ugy is, ha unalmasnak tünik másoknak.
Csak a sok buzis részt kihagyhatták volna....az nagyon undorító volt.
spyderco
Végre történt benne valami akció, de még mindig nem az igazi :S

http://www.o-store.hu

Mr Csé
a végén mindenki meghal sztem 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Iwant2Belive
Nem. 50 perces

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Fenrir
Az utolsó rész nem valami extra hosszú volt?

Iwant2Belive
Már hogyne folytatnák? A maradék 6 rész még hátra van. Utána azonban sajnos tényleg vége=(

Fenrir
Legyen igazad abban, hogy még folytatják...