Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
(nemhiába: Steve Buscemi rendezte azt a részt)
Barreni erdõ alap...
Amikor Paulie Tonyval beszél telefonon, és nincs térerõ..
Tony a telefonban: - Ez a pasas a belsõ elhárításnál dolgozott, 14 csecsen lázadót ölt meg puszta kézzel!
Majd lerakják a telefont:
Paulie: - Ezt nem fogod elhinni! Tizennégy csehet ölt meg a rohadék! Valami belsõ építész volt, vagy mi.
Chris: - Hm. Ocsmány volt a lakása.
Vagy.
Chris: - Lehet, hogy õ meg RÁNK vadászik...
Paulie: - Mégis mivel, a farkával?
Vagy a másik telefonbeszéllgetés:
Tony: - És mi van a "csomaggal"?
Paulie: - Hát, a "csomag" fejbebaszta Chriss-t, és elszaladt!
<#vigyor>#vigyor><#email>#email>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
egyébként szvsz a legjobb überfasza poénos rész a 3. évadból van, amely a Barreni erdõ nevet viseli...Hát azon mennyit lehet szakadni😄DDD Chrissi, meg Paulie igen nagyot alakítanak, meg a szinkronjuk is hatalmas! Ha valakinek nem lenne világos, hogy ez melyik rész: amikor az orosz csókát akarják eltenni láb alól, és kimennek a Barreni erdõbe, hogy elássák, de megszökik a fazon, pauli-ék meg kint ragadnak😄
Chirss:- Én eszem ezekbõl a bogyókból!
Paulie:- Hülyre vagy? Azok mérgezettek!
vagy:
Chriss:- Van Tic-Tacod!?!?!?!?!?
Paulie:- Van!
Chriss:- Adjál!
paulie:- Megettem!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szvsz. a szezon legjobb epizódja, és nekem az egyik kedvenc részem az összes közül! <#worship>#worship>
A halál csupán a kezdet...
Különben nekem is a kedvenc sorozatom, a 6. évad valóban eddig (10. résznél járok) laposabb , de ez végtére egy dráma sorozat, élvezetes ugy is, ha unalmasnak tünik másoknak.
Csak a sok buzis részt kihagyhatták volna....az nagyon undorító volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.