Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit azt éreztem, hogy tudat alatt készül a sittre/halálra.

Másik kérdés: Pauli miért szorult ennyire háttérbe az utolsó 2évadban? Legnagyobb karakter pedig :)

Met
Csak öregszik, bölcsebb lett.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

6.évad végén járok, még van vagy 2 rész.
Tony hogyhogy ekkora span lett az FBI-os fazonnal, hogy kölcsönösen adnak át egymásnak infókat? Ez kicsit nekem hihetetlen. Van erre valami magyarázat? Mert mondjuk az elsõ 5.évadban ilyenre nem nagyon volt példa.
köszi

ForzaInter
meg az idióta beszólásai:D azok megvoltak most is.

Yo, Bitch!

Met
Paulie meg az a nevetése :D

ForzaInter
Hát nem egy Maffiózók, de nem is akar az lenni, jó egyedi norvég humor üt.:D Jó látni Silviot, tényleg olyan mintha ez a karakter spinoff sorozata lenne.:D Paulie mekkora volt az utolsó részben.:D Komolyan majdnem megkönnyeztem mikor ezt a 2 hülyét újra egy jelenetben láttam.:D

Yo, Bitch!

Met
Király, tetszik, kicsit tényleg olyan bugyuta de bejön ez a kisvárosi hangulat meg ezek a komoly problémák (megdugták a rénszarvast) :)

ForzaInter
Lesz 3. évad.:)

Yo, Bitch!

Met
Végignéztem a 2 évadot, remélem lesz még:)

ProGabe
Ez elég jónak néz ki a trailer alapján. Egy próbát mindenképpen megér. Belehúzott a netflix rendesen. House of Cards is ott van a topok között.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Igen, könnyed szórakozás, de jó.:)

Yo, Bitch!

cobol
Én nézem,nagyon tetszik.Együgyû sorozat de vicces!

Met
Ezt majd leszedem :)

ForzaInter
A Lilyhammer-t nézi innét valaki? Steven Van Zandt (Silvio) a fõszereplõ.

A 2. évad utolsó részében szerepelt Paulie és tele volt Sopranos utalásokkal. Ha sorozat valakinek nem is tetszik, ezt a rész ajánlom mindenkinek. A végén van is egy igazi Paulie féle beszólás:D Nagyon jó volt újra együtt látni Silvio-t és Paulie-t.

Yo, Bitch!

cobol
ha már gyilkosság,akkor ez nagyon értelmetlen és kicsinyes!
de ezeken minden helyzetben lehet röhögni <#nyes>

http://www.youtube.com/v/9UDmNpP3OOc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

BRAT
Öregszünk, bassza meg a nyúl...<#sir>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

ForzaInter
Ma 15 éve mutatták be a sorozatot.

Yo, Bitch!

Effe88
jaja:D
és kétszínû, gyáva aljas emberek:D:D
pl, mikor pauli megfolytja az öreglányt a pénzéért:D:D

de ezért szerethetõk:D:D

ForzaInter
Paulie és Chris vitte a prímet.:)

De Baccala se volt semmi "Quasimodo ezt elõre megjósolta." beszólásokkal.:D Tony hozzájuk képest egy mûvelt, okos ember volt.:)

Yo, Bitch!

ProGabe
Nagyon imádtam az ilyen jeleneteket! Annyira jól megmutatták, hogy valójában mennyire demagóg, kicsinyes pöcsfejek ezek az emberek :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cobol
Jó fej!<#nevetes1>

Soha semmi sem tetszik neki,nagy figura!

ForzaInter
http://www.youtube.com/v/KAYq9jSUKt4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Még szép :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BRAT
Emlékeztek még? <#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/2ebZVODL_zk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

cobol
Sok sorozatot néztem már,de ennél nincs jobb.
Újra kezdtem nézni,már negyedszerre.
Most tartok a harmadik évad közepén.
Második évadon szakadtam a röhögéstõl.

R.I.P James Gandolfini <#rinya>

Effe88
Paulin nem fog az idõ:D

Amúgy Tony Sirico a hangja a Family Guy új szereplõjéne Vinnynek. De tényleg semmit se változott.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ProGabe
Kalapost alig ismertem meg :)

ForzaInter
:(

Paulie semmit sem változott.:)

Yo, Bitch!

ProGabe
A régi harcostársak és családtagok elõtt avatták fel a tragikus hirtelenséggel elhunyt James Gandolfinirõl elevezett útszakaszt ott, ahol a színész gyerekkorában sokat játszott. A Park Ridge járásbeli Park Avenue-szakasz mentén lakók úgy emlékeztek a késõbb meglehetõsen nagydarabra nõtt színészre, mint az a "kis vékony gyerek a szomszédból", aki a helyi középiskola színpadán szórakoztatta õket. Az ünnepélyes avatáson Gandolfini fia és özvegye, valamit a Maffizók több szereplõje (Steve Schirripa, Vincent Curatola, Tony Sirico, Dominic Chianese, Vincent Pastore és John Ventimiglia) és a sorozat egyik rendezõje, Timothy Van Patten is részt vett.

Hiányzik a nagy mackó ám.

@comment:com

Met
Paulienak azaz elmebeteg fej ahogy szétáll a haja :D

Ic3 m4n
Az biztos hogy dobogós rész.. :DD

ForzaInter
Most nézem a Barreni erdõ címû epizódot, hát valami kibaszott zseniális.:D A legjobb rész talán az egész sorozatból, de minimum a legemlékezetesebb. Ennyire még egy rész sem maradt meg az emlékezetemben egyetlen sorozatbol sem.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Én szinkronnal láttam. Most is azzal nézem, sztem nagyon eltalálták a hangokat, mondjuk az HBO jó szinkronokat szokott csinálni. Pedig szinte minden sorozatot eredeti nyelven nézek. Néha azért belehallgatok, hogy kinek milyen az eredeti hangja. Az RTL gondolom jó szokásához híven jól meg is vágott minden részt. Anno amúgy én is ott fedeztem fel a sorozatot.

Ja a szereposztás és a színészek telitalálat voltak. Szinte minden szereplõt olasz származású színész játszik, ez azért sokat dob rajta. De minden szar apróságra figyelt Chase. Nem hiába tartják az egyik legreálisabb/hitelesebb darabnak a sorozatot ami valaha a maffiáról készült. (Kivéve a terápiás rész) Még pár színésznek igazából is volt maffia kapcsolata pl Paulie. Meg Chase New Jersey-ben nõtt fel, és testközelbõl látta a maffiózók mindenapjait.

Yo, Bitch!

ProGabe
Én eddig csak a TV-ben láttam. Retek klub, szinkron, csomó kihagyott rész, vagy részek része :D

Szóval nekem aztán így tényleg új volt. Fõleg az eredeti hang dob rajta. Egy-két kivételtõl eltekintve mindenki tökéletes választás volt a szerepére, ill. tökéletesen játszik. A pár kivétel általában valami nyúlfarknyi szerep. pl. Sil felesége, bár õ protekciós volt, mert ténylegesen is egy pár.

ForzaInter
Én még csak az elsõ évad végénél. Az durva, hogy mennyi mindent elfelejtettem, pedig csak 4 éve daráltam le, de így még élvezhetõbb.

Yo, Bitch!

ProGabe
Én is most nézem újra, 6-ik évadnál járok és tényleg örökbecsû darab. Nem hinném, hogy készül még ilyen sorozat, ebben tényleg nem spóroltak semmit. Ha egy kicsi, szó szerint fél perces jelenet kellett valamihez, felvették azt is.

Persze ez nem jelent igazán semmit, de jól mutatja, hogy itt aztán nem volt apelláta.

ForzaInter
Eljezdtem újranézni a sorozatot. Ezen nem fog az idõ, még mindig zseniális..

Yo, Bitch!

Ha valami egyszer be lett fejezve, az be van fejezve. De manapság felkapott divat abban reménykedni, hogy hátha majd folytatnak egy lezárt sorozatot, csak úgy, mert olyan kedvük van. Sose értettem ezt a mentalitást.
ProGabe
Csodálkozom, hogy ezt így félreértették. Többször is elolvastam a hsz-ed és csak pislogtam, hogy mi a faszon megy a vita.

<#eljen><#eljen>
jó ötlet, én is tiltom õt;)

ReszegKoldus
Azért csak válaszolok, mert ez egyáltalán nem igaz. Legalábbis nem rám.
Én szigorúan csak a sorozatról beszéltem, ha valaki azt hiszi, hogy én örülök James Gandolfini halálának, mert így ha folytatnák a sorozatot biztosan nem lenne benne, az erõsen el van tévedve...persze csak tippelek, hogy ez lehetett a gond, mert személyeskedni sikerült, de konkrétan leírni nem igazán.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sb1
Az a baj, hogy azt nem érted, hogy mi a bajunk a beírásoddal..nem az, hogy ahogy Te elképzelted..sokan vannak/voltak vele úgy..köztük pl. én is! Hanem, hogy egy sorozatot összevegytesz az élet dolgaival...

de ahhoz, hogy ezt megértsd, kell némi sütnivaló,a beírásod alapján meg nincs...válaszolni nem kell, mert én azt már úgyem látom, tiltottam a hozzászólásaid megjelenését magamnál..
Szép napot...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Írhatsz akármit, nem fogom magam rosszul érezni amiatt, hogy nem úgy képzeltem el egy többszörös gyilkos bûnözõ jövõjét, hogy békében, szabadon megöregszik :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
<#wave>

szemét<#violent>

ReszegKoldus
Mármint min?
A készítõk a nézõkre bízták a dolgot és van aki ezt "látta bele" az utolsó jelenetbe, van aki mást.

sb1
Csak én nem röhögök most ezen? <#gun>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Szerintem nagyjából semmi esély nincs rá, hogy folytatást vagy akár egy filmet csináljanak.
Viszont, ha mégis, akkor legalább valószínûleg ténylegesen úgy folytatódna a sztori, ahogy sokan (köztük én is) elképzelték a sorozat befejezését. <#nyes>

ForzaInter
Tony nélkül istenkáromlással érne fel egy folytatás. Ameddig élt addig meglehetett volna csinálni, de most már így nélküle nincs értelme.

Yo, Bitch!