1741
  • Iwant2Belive
    Most ahogy nézem a file nevéből ítélve a 20as lehet.
  • Iwant2Belive
    Rohadt állatok lekorlátozták a netem mert túlléptem a limitet, most 15el jön az új rész, nem bírom ki!

Eza video a 19-es vagy a 20as rész promója?
  • Silvio
    jó tudom, akkor utolsó csapást mért rá:)
  • Les Nemulash
    nem végezte ki, túlélte :)
  • Les Nemulash
    na kitört a háború :D
  • Iwant2Belive
    "pár" embernek is*
  • Iwant2Belive
    Nem értem miért kell várni a szinkronra, mikor minden részhez van már felirat. Eredeti hang>>>>>>>>>>>>>>>>szinkron, még akkor is ha a Maffiózóké átlagon felüli. Szerintem felesleges szarozni _PONT_ emiatt az RTL-t hiszen ők legalább leadják annak a "pár" is embernek aki nézi.
    Nem tudom milyen nézettséget produkált náluk de biztos hogy neveségesen alacsonyat.
  • Silvio
    ha viszont ősztöl akarják adni, akkor lehetséges, hogy a hatodik évad második felével egyben fogják, azért ilyen sokára jön. hát igen, aki szinkronosan akarja, annak csak részvétem a várakozáshoz...

hát vérfürdő, igen: most nézte meg 19. részt: itt valami biztos lesz...

durva volt az "amerikai história x-es" kivégzéses dolog.
  • maanyy
    Érdekes cikk !! Szerintem nem lenne rossz egy mozifilm, de a sorozatos szereplőkkel egyértelműen...
    "A Maffiózók hatodik évadját alighanem az RTL Klub adja ősztől, ahogy az ismétlések a Cool tévén futnak majd."
    De mostmár B*SSZÁK MEG !!! Már beharangoztak év elejét, meg tavaszt is, és még mindíg semmi konkrétum csak találgatások. A SZAR rtl meg egy emailra se válaszol, mert végülis le kell szarni a nézőt...
    Eddig az egyetlen sorozat amibe megvárom a szinkronos új évadot, erre tessék éveket várhatok !!:S:S
  • Iwant2Belive
    Mivel HBO sorozatról van szó én alapból nem számítok happy end-re se semmi hasonlóra. Imperioli pár napja volt a Letterman-ben és nyaggatták, hogy áruljon már el valamit hiszen ő már megteheti mivel úgyis meghalt:) Poénra volt véve ugyan de kb ez volt a lényege annak is: vér mindenhol.
  • Silvio
    http://www.origo.hu/teve/20070521maffiozok.html
  • Bucser
    És közben jól megszedték magukat.
  • Iwant2Belive
    Akkor azt ajánlom nézd meg még1szer a jelenetet, Tony kezd el érdeklődni, hogy kap e cserébe valamit ha szolgáltat információt. Ezután mondja a nyomozó, hogy van egy 5k levél nevű irat amibe az ilyen "jó pontokat" írják bele arra az estre ha elkapják, lehessen valami pozitív dologgal is előrukkolni. Semmi hazafiság nem volt ebben.
  • Les Nemulash
    más dolog a mafia, és más dolgo a hazafiság.

a mafia segítette az ameikai államot a 2. vh-ban is, mert nekik is az volt az érdekük.

ezek is emberek.
  • Iwant2Belive
    Amúgy elég érdekes volt ez a beszélgetés az FBI és T. között mikor az iszlámokra adott ki "terhelő" adatokat, ugyanis az Omerta tiltja, hogy valaki segítse az FBI-t vagy más bűnüldöző szerveket abban, hogy egy másik, rivális bandát rossz helyzetbe hozzon valaki a családból. Persze az iszlámok nem olasz család tagjai de ha olyan régivágású faszok mint Phil ezt meghallják... hát nem tudom, nem örülnek majd neki, hogy Tony infókkal segíti a szövetségieket.
  • Iwant2Belive
    "akkor nem vetted észre, hogy most pont azt vázolják fel"

Dehogynem vettem észre: "Bár -hozzá teszem- kétségtelenül az utóbbi 1-2 epizód erre utalhat."

Ezek amiket csinál egyáltalán nem kemény dolgok, csak keménykedések pár taknyos hülyegyerek társaságában. Ráadásul AJ nem kezdeményezi ezeket a dolgokat, hanem csak "ott van" és azért áll oda, mert nem akar kilógni a sorból, hátha kicikizik. Teljesen ellentétes a viselkedése a többi idiótával. A savas jelenetnél is mi volt? A többi gyerek hujjongott, hogy "yeah" de kemények vagyunk, ő meg szörnyülködő ábrázattal immel ámmal odaállt. Biciklis jelenetben szintén nem azt lehetett rajta látni, hogy most magától eszébe jutna akár beszólni a gyereknek, szintén csak a csordaszellem vitte bele. És még1szer mondom ez is addig fog csak menni amig az apja meg Pauliék nevelő szándékkal kezelésbe nem veszik, a többi szarzsákot meg elhajtják fagyizni. Szerintem ez a valószínübb annál, hogy lezülljön és középszerű gengszter válljon belőle, vagy ő legyen a boss. Hiszen ez a 2 út van, apja szárnyai alatt nem lesz belőle góré ennyi idő alatt, hiszen 20 éves másrészt T.-vel úgy is történni fog valami 3 rész múlva, akkor meg kb magára is maradni, senki nem csinálna belőle főnököt ennyi idősen. Azt meg, hogy kinyirják vagy akár pitiáner bűnözővá tegyék nem hiszem.

Egyébként nemtom kinek tűnt fel, de az a jelenet mikor a feka srácot elkapját és tönkre teszik a bicikliját egy az egyben utalás a Bronx-i mesére, abban volt egy dettó ugyan ilyen jelenet.:)
  • Les Nemulash
    akkor nem vetted észre, hogy most pont azt vázolják fel, hogy keményedik bele az életbe AJ.
    csaj elment, most kábszer,pia, bár, kurvák, behajtás, mást savval leönteni, négert agyonverni az utcán, mert beszól, és néhány keményfejű hülyegyerek megtennék neki, ha ő mondaná, mert ő TONY SOPRANO fia...
    ezt a szálat el kll varrni vhogy.

egyetemre megy, és heló?
  • Iwant2Belive
    Az sem volna valami okos dolog, hogy 6 évadon keresztül úgy írják meg AJ karakterét, hogy a jelemme távol van az apjáétól meg a gengszer életformától és akkor az utolsó 3 részben meg épp az ellenkezőjébe fordulna át a dolog az egész. Bár -hozzá teszem- kétségtelenül az utóbbi 1-2 epizód erre utalhat.

"4 részben már nem lehet egy normális életet írni neki"

Nem is kell semilyen életet adni neki, hiszen nem hinném, hogy megmutatják nekünk a távolni jövőt, mi lesz a szereplőkkel 10-20 év múlva, épp emiatt nem kell hosszú távon gondolkodni szerintem. Sőt ezt már megcsinálták a Six feet underben (zseniálisan), ha most még1 HBO sorozat ilyen véggel operálna az eléggé gyengén venné ki magát.
  • Les Nemulash
    tudom, hoyg ellenzi, de nem alakult úgy a szál.
    hiába akarja, 4 részben már nem lehet egy normális életet írni neki.
    ha elvete volna ezt a csajt, és elköltöznek msáhova, másik államba, munak gyerek stb, akkor oké, AJ lezárva.

de így 4 rész alatt csak ezek a befejezések jöhetnek szóba AJ szempontjából szerintem, amiket írtam.
  • Iwant2Belive
    Egyáltalán nem kell, hogy kövesse az apja életpályáját, SŐT, Tony ezt nem csak, hogy nem várja el, hanem ellenzi is. Hiszen, hányszor ment a vita, hogy menjen főiskolára/egyetemre, válasszon valami rendes szakmát. T. tudja a legjobban, hogy ez egy nagyon kiszámíthatatlan világ és a fia lenne az utosó akinek azt kivánja, hogy erre az ösvényre lépjen. Mi több biztos, hogy ami töle telik tűzzel vassal fogja távol tartani ettől, pont ahogy Jackie jr-t is. Persze ettől függetlenül AJ még keveredhet kisebb nagyobb ügyekbe az apja háta mögött de annak kb. az lenne a vége, hogy az első rázósabb ügyletben hazavágnák. Persze ha meg nagy mellel megy mindenhova homlokán az "Én vagyok a kis-Soprano" felirattal, annak úgy is híre kelne, és az apja meg Paulieék hamar helyre tennék. Egyszerüen nem az a karakter, apját se nem tiszteli, se nem néz fel rá, leszarja ezt az életformát. Egyébként is, szerintem ahogy kiderül, hogy azokkal a srácokkal bohóckodik, fülön lesznek csipve és p*csán lesznek rugdosva kb majd el lesznek hajtva.
  • Iwant2Belive
    Na jó én sem azt mondom, hogy erre sok esély van, de hát min gondolkodjon a magamfajta ha nem ilyenekem. xD
    Amúgy a következő rész még kezdőthet azzal (flashbackben), hogy egy FBI-os megy a korházba és elhozza azt a sapkát. xD
  • Les Nemulash
    hát ha AJ nem lesz utód, akkor mik lehetnek

1. visszamegy a csajhoz? kizártnak tartom

2. új csaj és egyből esküvő, munka, legális élet 4 részben? ááá nem hinném.

3. lesz egy bandája a családon belül a haverjaiból? ennek van esélye
    a vér nem válik vízzé, a haverjai elég őrültek, hogy leöntsenek valakit savval, felnéznek rá az apja miatt, minden adott.

4. lelövi az apját egy veszekedés során. kicsi a valószínűsége, de nem lehetetlen.

5. tony meghal, hogy megmentse AJ életét. hát nem tudom, talá vmi harc phillel, és közben, de akkor sincs idő bemutatni, hogy akkor mi lesz utána. talán utána baccala lesz a főnök, silvio marad ami, AJ meg ennek hatására megkeményedik, és lest egy saját bandája a soprano családon belül.

vminek történnie kell, csak úgy nem lehet ott hagyni elvarratlanul, és másmilyen befejezések nem nagyon illenek a képbe.

ezek lehetnek.
  • Les Nemulash
    szerintem csak látta, hogy be van kábszerezve, aztán a film, meg a család.
    látta, hogy ki akar szállni, vagy ilyesmi, és túl veszélyes lenne, ha eljárna a pofája.

és pont kapóra jött a baleset. csak 1 kicsit segíteni kellett.anélkül is meghalt volna szerintem. csak a kórházban elmondhatott volna ezt azt belőve...

• Les Nemulash
    SPOILER

ha chris tégla lett volna, akkor a kórházban megjelenik az FBI, vagy a mentősök megtalálják a bigyót a mellére ragasztva...

az kiderült volna.

ha mégis így lesz, akkor máris elbaszták.
    ha tony sejtette volna, akkor miután segít meghalni chrisnek, megnézte volna az inge alatt.

kijönnek a mentők, vagy ők találják meg a poloskát, vagy bent a kórházba.

az nagyon szarul nézne ki, ha utólag derülne ki, hogy tony nem sejtette, a mentősök csak feltették úgy ahogy volt, a kürházban meg ugye nem láthatta, hogy az fbi titokban leveszi chris holttestéről.

szerintem 0 a valószínűsége.

nem ilyennek ismertem meg ezt a sorozatot.
  • Iwant2Belive
    AJ szerintem nem elég kemény, erőszakos ehhez a műfajhoz, mint jackie april jr. volt, valószínű, hogy ahogy belekeveredne komolyabb dolgokba kinyirnák, főleg ha már a faterja nincs aki terelgesse. Legalábbis eddig nem mutatott semmi olyan jelen, hogy belőle mafiózó válhasson. angolosan: he got no balls. Azt sem látom, hogy felnézne az apjára mint Tony felnézett a nagy öregekre annó szal nem is izgatja ez a világ. ahogy én látom....
  • Silvio
    nem, télleg jó az, amit mondasz, de ahogy mondod: egy kicsit túl lenne spekulázva:)

viszont AJre még kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle
  • Iwant2Belive
    "Tony azt vehette észre, hogy nem stimmel chryssel valami"

Na igen, de lehet, hogy Chris azért viselkedett hülyén mert, ideges volt, mivel be volt drótozva, plussz persze be is volt tépve. Az is furcsa, hogy Chris gyakorlatilag nem reagált Tony szövegére, igyekezett terelni, nem válaszolt, basztatta a rádiót. Na persze ez nem a legjobb magatartás ha kompromittáló bizonyítékot akarunk kicsalni valakitől (Pussy annó direkt üzleti dolgokba ment bele, pont ez tünt fel akkor Tonynak az étteremben) de Chris itt viszont össze volt zavarodva tehát ettől még be lehetett poloskázva, Pussy is hezitált eleget, fent sírt a keresztelőn a retyón. Lehet pont a Cleaver-es sapkában volt a cucc, jópofa szimbólum lenne, mint Chriss bosszúja a túlvilágról akárcsak a filmben. De ez már lehet túl van tekerve, a Sopranos ennyire nem spekulatív, sokkal inkább reális, szóval valószínű csak agymenésem van ^^
  • Silvio
    akkor morgoth, ne figyeld az előbbieket, ha nem szeretnéd, tudni, mi fog történni... előtted még 2 és fél évad:)
  • Silvio
    majdnem, 13+9 rész:)

amúgy érdekes a feltevésed, lenne egy kis csavar az biztos. csak nem tudom, de hogy derülne akkor ki végül, vagyis nem biztos, hogy mindenki erre a következtetésre jutott a rádió felhangosításból:) szimplán Tony azt vehette észre, hogy nem stimmel chryssel valami, nem normális hogy állandóan a rádiót bütyköli, zavart fejjel...

nem tudom, de ettől függetlenül én is simán el tudom képzelni, hogy tégla lett volna...
  • bakvarnyu
    kösz már nem bírom követni mi van itt, már 17. részt is emlegetnek. Én még csak a 4. évadnál járok.
  • Iwant2Belive
    6 szezon van
    1,2,3,4,5-ös szezonok 13 részesek
    6-os szezon 13+8 rész
  • bakvarnyu
    összesen 6 db 13 részes sorozat van plusz egy hetedig epizód?
  • Iwant2Belive
    Csá all.
    Azt hittem itt az sg-n totál halott a sopranos topik.

SPOILER

Arról érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek elképzelhető e, hogy Chris talán be volt drótozva, hiszen mondjuk JT Dolan hazavágása után hagyhatott nyomokat a lakáson ami alapján sarokba szoríthatta az FBI. Amennyiben ez megtörtént simán elképzelhető, hogy vádalku gyanánt bedrótozták, csak ezt nem mutatták még a sorozatban. Többször megnézve a halála előtti jelenetet figyelmes lettem egy részre ami talán ezt erősíti. Mikor azt mondja Chris : "this system got no balls" (ebben a cuccban nincs elég kakaó), és hangot ad a rádióra miközben Tony arról beszél hova kéne küldeni Philt.
    A hangos zene miatt a poloska nem tudja venni rendesen a beszélgetést sem. És ha megnéziket Tony arcát ahogy ránéz Chrisre szerintem kurvára ez ugrott be neki is... Persze azt nem mondom, hogy emiatt nyirta ki, mert volt ott sok más már a rovásán de ez adalék lehetett. Viszont az meg ellene szól, hogy ha nagyon akarta volna Chris akkor Adriana halála után is felnyomhatta volna, mégsem tette. Remélem nem csinálnak belőle patkányt így a végére
    Amúgy az HBO simán megcsinálta ua. szinte amit a Six feet under-ben, Nathaniellel, őt is 3 résszel a vége előtt ölték meg ;-(

Ezen kattogok, mostanság...
  • Les Nemulash
    én nem kínzom magam előzetesekkel.

viszont végre lesz időm megnézni a kemény zsaruk új részeit

na melót nem tud senki? :D
  • Silvio
    fu, már a következő rész előzetese izgalmas, mien lehet maga a rész:D
  • Silvio
    vagy folytathatnád a sorozatotXD
  • Les Nemulash
    Hol kell jelentkezni?

Réz Andrást is lemosom :D

Amúgy épp munkát keresek, diplomával nyelvtudásal, minden megoldás érdekel :D
  • Vándorsólyom
    Nemulash, te bazmeg elmehtnél az HJBO-hoz filkritikusnak vagy elemzőnek vagy tudja a pöcs minek hívják ezt a szakmát.
  • Silvio
    hohó, helyesbítés: még 3 rész van... 1 résszel bővítették. a mostani rész trailerében is úgy állt, hogy "utolsó 4 rész"... szóval azér bármi megtörténhet még...:)

én se gondolom, hogy olyan túl happyn fejeznék be Tony történetét, pl olyannal, hogy mosolyogna Miamiben:)

terroristáknak meg biztos lesz még szerepük szerintem is...
  • Les Nemulash
    phil most geciskedik, szal lesz vmi.

és emlékezzünk, az évad elején megtalálták tony fegyverét, amit egy gyilkosságnál is használtak.
    és nem ejtették az ügyet, hanem átvette az FBI

nem véletlenül volt szó a 17. részben arról, hogy ha tony használható infót ad a terroristákról, az jó pont lesz, ha elkapják.

egyre biztosabb, hogy ha lesz utód, akkor az baccala lesz.
    az előző részben chrs már ki vol takadva azon, hogy baccala milyen nagycsávó lett, amióta ő viszi a többmilliós bizniszt a kanadaiakkal.

és a jó Tony nyert egy vagyont a ruletten.

Ha Phil nem öli meg, és nem kapcsolják le, akkor nyugdíjba megy.

Elhúz a családdal miamiba a kis Carmine mellé golfozni..

Az a kérdés Pauly mennyire fogadja el, hogy Baccala legyen a főnök.
    És, hogy Tony ki akarja-e nyírni Paulyt is, vagy sem.

vajon választás volt-e a 2 jómadár között, hogy Paulyt nem ölte meg a hajón, amikor tehette volna, vagy csak elhalasztották..

1. Paulyt kinyírják, Tony visszavonul a nyert milliókkal, Baccala lesz a főnök, Silvio marad consigliere

2. poénból nem lenne benne ez a szál, hogy Harris ügynök terrorelleni fószer lett, és állandóan infót cserélnek.
    Elkapják a terroristákat. és belkerül az aktába. Ezért majd elnézik neki a pisztolyt, amit találtak.

Viszont amin filózok, hogy egy amerikai sorozatban nem hagyhatják, hogy a végén egy gyilkos, egy maffiózó megússza...