Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tony eredeti hangja (magasabb, gurgulázós) ezerszer jobb, mint a szinkron. - Hogyisne, maffiafõnök hangja legyen acélos és mély - mondá az rtl-es "szaki".
Azon hogy light-osra vették (csak egy kicsit!) meg sem lepõdöm.
Szia. Engem a kényelmesebb megoldás érdekelne. Amit javasolsz az nekem hosszú, nem ingyen kivánom. Tehát valaki: a 3. sorozattól érdekelne.
Sziasztok, én is imádom a sorozatot, és kellene a 3. évadtól az összes rész, mindenképpen szinkronosan, de van hozzá felirat is, annak nagyon örülnék. Elöre is köszönöm, erre az email cimre irjatok: [email protected]. minden megoldás érdekel.
Légy jó, légy hű Magyar!
Próbálj meg kicsit értelmesebben, írásjelekkel, kevesebb nyelvi hibával írni, mert nem tudom kivenni mit akarsz. A 6. évad áll 12 részbõl, az eddigi megszokott 13-al ellentétben. A 7. befejezõ évad pedig 8 részbõl fog állni, és így ez a 2 együtt 20 rész. Amúgy a 6.-at egy ideig ne várd szinkronnal, viszont nagyon sok torrentoldalon fent van,a hdtv lol-os verziót keresd! Feliratot meg találsz rá a feliratok.hu-n.
Brankley!
Mivel létezik a 6. évad ezért le tudták forgatni, nem hallotam olyasmirõl amirõl te beszélsz. Azt hallottam csak hogy James Gandolfini nem akarta már az 5.-et sem elvállalni. Ja meg asszem elvált a feleségétõl, azaz a felesége tõle mert hogy votl valami oylan jelenet a sorozatban ami felhúzta a feleségét v nemtom, ezt vki elmodhatná ah tud róla vmit.
Légy jó, légy hű Magyar!
Szerintem ut amugy minden sorozatot legallabb is nalam, tenyleg a 6 evad reszei valakinek megvannak magyarul?
Szegény arc a sorozat elõtt elég ratyi filmekben jáccott<#vomit>#vomit>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szerintetek kik nagyon állat karakterek még a sorozatban Tonyn és Christopheren kívül?
Paulie és Silvio nagyon rulez-e,de az öreg Junior is nagy arc 😊
És melyik bébit tekernétek meg?
Artie Bucco neje és Rosalie se gyenge maca<#worship>#worship>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
felirat is van rajta?
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
jav:Cristopher csaját nyírják ki,nem Májklét nah:hmm
Pozitívum hogy nem volt reklám,viszont csúszott negyed órát.
Mindig sír a szám,mi? 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az M1-nek vagy a Dunának jobban örültem volna,így megszakítás nélkül fellehetne venni.
Én is utálom már ezt a rohadt RTL Klubbot, egyszerûen cseszik nekem is visszaírni. Elég sok ismerõsöm van, aki imádja a sorozatot, természetesen én is, de a legjobb szerintem az egészben a magyar szinkron! Nekem egyébként azt mondták, hogy a Viasat3 elõlrõl el kezdi majd játszani jövõ januártól minden hétköznap éjjel és amikor a szinkronizálatlan részekhez ér hetente fogja vetíteni az "újakat".
Nah, egyelõre ennyit csáááá.
Na végre, media player classiccal jó tényleg a 2. rész is. De mostmeg mindne részhez megvan a felirat, csak az elsõhöz és a másodikhoz nincs. Erre felmegyek feiratok.hu-ra ott arra a szovetseg.tx.hu-ra, le akarom szedni, erre nem letölti, hanem kiír egy csomó adatot egy ablakban(a feliratot meg minden szart) és ennyi. Más oldalakat meg nem hoz be. Szóval légyszi valaki mondja el hogy hogyan szedhetném le normálisan jegyzettömben, vagy ha valakinek megvan a hdtv lol-os felirat akkor légyszi küldje el az 1. és 2. epizód feliratát erre a címre: [email protected] kösz
Hozzáteszem, nem nagy örömömre, mert távolról sem azt adta, amit az elõzõek. Nem hiszem, hogy a nézi igények megváltoztak volna, nem tudom miért kellett váltani.
Hány évadot terveztek,a 7.után vége-e?
Emléxem az 5.-be se akart bele menni Gandolfini,de biztos hatott rá az anyagi bónusz részenként😊
10 évad nem sok egy ilyen sorozatnak,mellette mozizhat is,mondjuk kicsit lehangolt mikor homár bérgyilkost jáccott a Mexikóiban<#gonosz3>#gonosz3>
Nem hogy nem káromkodnak,de láthatod az Idõcsapdában (18)-éven aluliaknak nem ajánlott,erre télleg nincs magyarázat.:hányás
Azzal nem is lenne gond hogy hajnalban adják,nekem az bassza a csõröm,hogy nemtom a videót hogy állítsam be,mert ezeknél bekell kalkulálni a 30 perces csúszást is.
Eztné milyen ratyi mûsorok elõzik meg Tonyékat szerdán pl:
23:05 A fõnök (am. krimisor., 7. rész, 2005) (16) - Egy bíró halála
00:05 Reflektor (12)
Sztármagazin
00:20 Idõcsapdában (am. akcióf., 1996) (18)
02:00 Egy rém rendes család (am. vígj. sor., 1987) (12) Megvásárolható DVD-n.
02:20 Maffiózók (am. filmsor., 1. rész, 1999) (16) - Mi van az álarc mögött?
Jövõhét szerdától minden 7köznap Maffiózók V.évad !!!!!
Viszont mindíg éjjel 02 óra magasságában :S
Ezek tényleg f*szok !!
Csak mostmár adnák a VI. évadot, kb 5 emailt küldtem nekik, hogy mikorra várható az új évad, de basztak válaszolni, szóval ennyit róluk...
\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen\" (Gróf Széchenyi István)
Kérdem én,melyik európai tv csatorna olyan ratyi,hogy a nézettségeket döntögetõ Sopranos sorozatot hajnal 02-re teszi?<#falbav>#falbav>
A Gyõzike showba durvább dolgokat lát az ember,mégis fõmûsoridõben nyomják<#vomit>#vomit>
Igaz ahol Stohl és Erdélyimóni vezet mûsort ott már télleg gáz lehet<#fejvakaras>#fejvakaras>
nekem is ez volt, van
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona